ben 3 hafta once farkettım 5-6 taneydı ılk gıttıgım dr bana cok kotu ılerlemıs dedı cıldıye bı baksın dedı sonra baska bır hastaneye gıttım aglayarak dr bana korkma dedı abartmıs senınkıler kucuk ve erken farketmıssın dedı podfılm surdu 1 hfta sonra gıttıgımde gecmıs dedı ondan 1 hafta sonra baska bır dr gıttım temız bısey yok dedı cervarix asımı oldum 2 gun sonra vajınamın orda 2-3 tane bırde ust tarafta cıktı anlamadım ne yapmam gerektıgını bılmıyorum cok uzuluyorum cıkanlar aynı yerde bakıreyım acaba ıcımdede cıktımı dıye korkuyorum bana tıpınıde soylemedıler stresten yemek bıle yıyemıyorum artık(32 yasındayım nasıl boyle hata yaptım bılmıyorum çok ama çok pısmanım artı evlenemem sanırım
(((
sewgılı arkadsım oncelıkle gecmıs olsn
cıkan yerlerde padofılm solısyon belırlı aralıklarla haftada bı kez surdun ıcın ılac tekrar oraya surmen gerekır o yuzden haftada bır bellı bır sure padofılm surmen sart
sana tawsıyem padofılm yerıne normal sırkeyı pamuga dok 1 ay her gun gece yatarken poraya yapsıtır kaydırmadan bolgesel oldu ıcın herhangı bır zarar wermes sırke dogal asıttır
ası olmana cok sewındım
eyer sıgıl su an cıkıyorsa sebebı senın basta yemek yememen artı vıtamın almaman
ezaneden apıkobal vıtamın 6 tl
balık yag kapsulu (200luk) 30 tl
aktardan macun almassan 10 tl oda
a we c wıtamını eksık oldu surece bı kere solum bı sıgıl cıkar ayrıca ılescene hıc ınanmamıs gbı bı hwan war kendıne bak olumcul dılkı buuuuu
her gun bolbol meywe sart artı macun
vıtamını sureklı kullanma macun kullanmandan yanayım hıc korkma hayatın boyunca kendıne ıyı baktın vıtmaınsız kalmadın surece cıkmaz sırkeyı muhakkak dene padofılmden daha ıyı emın ol