kızlar slm bu siğiller ağızda çıkıyomu ağızda çıkan varmı ?? arkadaşım çok korkuyor ağzında cıkıcakdiye bu konuda bilgisi olan varmı lütfen bi yazarsanız çok sevinicez
kalp-kardiyoloji bölümünde SGK hastalarına bakıyor son bi kaç aydır, onun dısında fazlasıyla pahallı bi hastane.. 145 TL muayene ve en basit tahlil 80 Lira, bende özel saglık sigortası sayesinde rahat rahat gidebiliyorum..
bnm durumuma gelince; HPV Tiplendirmesinde "Kanser" bulunmadı :) Leep işlemi ile rahim agzı kazılacak, azıcık kesilecek.. sonrasında da 3 ayda bir smear ile kontrol :)
kızlar slm bu siğiller ağızda çıkıyomu ağızda çıkan varmı ?? arkadaşım çok korkuyor ağzında cıkıcakdiye bu konuda bilgisi olan varmı lütfen bi yazarsanız çok sevinicez
slm kızlar yrn 2.koterimi olcktm ama grip oldum tatilde anestezi alamazmışım erteledik genel anesteziyle olcm çünkü fazla oldugundan lokalle cnm acırmış.tip tahlili yaptrmcm gene eger bidaha cıkarsa siğil ozmn yaptrcm.çnkü özele gttgm için pahalıya mal oluyo kendm karsıladgm için yaptramcm gene vitamn hapı içiyrm grip oluyrm doktorda anlamıo nası bünyen var dio.çok korkuyrm ya bu kadar sık siğil çıkmasından gerçi bnle aynı durumda olanlarda varms biran önce kurtulsam şunlardan artık ya 3 aydr moralim alt üst oldu psikolojim çöktü kötü bişe vardr die çok korkyrm
Arkadaşlar bende bir aydır siğil tedavisi görüyorum 2 defa podofilin uygulandı..Ama hala bi kaç tane var bnmkiler malesef vajina girişinde iç yanaklarda..Yalnız farkettiğim şu var ki adet olduğum gün vajina girişinin sağ tarafında bi sertlik oluyo can yakıcı.. Tedavi başladığından beri 2 kez tekrarlandı bu durum dr um ödem olduğunu söylüyor..Merak ediyorum adet döneminde böyle bi sorun sizde de oldu mu???
ıyıde janm benım sadece bu durum bır wıtamın hapı ıcmekle olmaz gunluk
ekstra balık yag kapsulu ıc
salata ye gunluk
ayrıca bır bardak ta taze meywe suyu sık ıc yada al bı yerden ıc bunu hayat boyu duzen halıne getırcen r bı tek wıtamın hapına guwenme o yuzden
sıgılı azdıran sey cok seker lı olan seylerdır
artı b we c wıtamını esık olmasıdır wcutta
cnm şekerle şekerli şeylerle hiç aram yok bnm tatlı çikolata fln hiç sevmem.düzgn beslenemyrm o dogru ama balık yagı kapsülünüde alıym bari.bide acaba onların yerine senn dedgn bi macun vardı onumu alsam neydi o macunun adı nerden alablrm?ya kötü bi tip taşıyrmdr fln die cok korkyrm yoktr dimi öle bişe smear testim temz cıkmstı.ama bu kadar cok siğil çıkması çok garip diilmi?
ıyıde duzgun beslenmedın surece cıkarkiiii ıstedın kadar koter ol ıstedın kadar aldara al ıstdın seyı al beslenmen zaten olmassa moralın sıfır olsn beslenme duzene soktukca ılesme anca o sekılde olur
bende sıgıl warken ben macunu ,wıtamını ,balık yag kapsulunu hep bır arada ıctım yedım yesıl hele bol yedım sen bı tek vıtamın alırsan olmaz ayrıca balık yanı bır ay deneyıp bırakırsan olede bolede cıkar
saglıklı yasamı hayat felsefesı halıne gıtıreceksın bende bır sene 4 aydır cıkmıyor we ben bır sene dort aydır hepsını kullandım su son 3 ayımda sadece wıtamın ıcıyorm macun bulursam gene bole 20 lı 30 lu onada baslıcam hayırlıısıhersyeın
şuan çok hastayım faranjit olmuşum bi yandan grip uğraşıyrm.bi iyileşiyim koter olcm sonra başlıcam iyi bakmya o arkadsının kullandıgı macun vardıya hani adı neydi onun nerden alrm onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?