Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar slm bu siğiller ağızda çıkıyomu ağızda çıkan varmı ?? arkadaşım çok korkuyor ağzında cıkıcakdiye bu konuda bilgisi olan varmı lütfen bi yazarsanız çok sevinicez :(

HPV virüsünde çıktığını duymustum.. internetten de gördüm ama %100 çıkacak diye bi durum söz konusu degil sanırım..

kalp-kardiyoloji bölümünde SGK hastalarına bakıyor son bi kaç aydır, onun dısında fazlasıyla pahallı bi hastane.. 145 TL muayene ve en basit tahlil 80 Lira, bende özel saglık sigortası sayesinde rahat rahat gidebiliyorum..
bnm durumuma gelince; HPV Tiplendirmesinde "Kanser" bulunmadı :) Leep işlemi ile rahim agzı kazılacak, azıcık kesilecek.. sonrasında da 3 ayda bir smear ile kontrol :)

geçmiş olsun canım Allaha şükür kanser bulunmamış.leep işlemimi yapacaklar? tatlım sanırım senin siğil yapmamış.her sene düzenli smear yaptırıyormuydun?bizler bilinçli olduktan sonra atlatamayacağımız hiçbir hastalık yok.inşş geçer gider.3 ayda bir smear yapılacak üst üste sonuçlar iyi gelirse onu seneliğe çeviriyorlarmış zaten.

kızlar slm bu siğiller ağızda çıkıyomu ağızda çıkan varmı ?? arkadaşım çok korkuyor ağzında cıkıcakdiye bu konuda bilgisi olan varmı lütfen bi yazarsanız çok sevinicez :(

yane agızda sıgıl cıkabılır
cıkamaz dıe bır sey yok
genel manada sıgıl genıtal bolgese daha hassan we oraya yerlesmesı daha kolay genıtale yane
agızda cıkma ıhtımalıne karsı ben bellı bır sure kontrol ettım ama sonra endıselerımı doktor olabılır ama endıselenme dedı bır sure kontrol et dedı

kaldıkı wurus wucuda 2 5 ay arası zamanda yerlesıyor eyer genıtal de cıkarsa doal olarak agızındada tabıkı cıkar

sıgıller senden tamamen gıdene kadr korunmadan ılıskıye sakın gırmeyın

sıgıl yane hpv we hsv genıtal ucuk perezerwtıf ıle bıle gecıyor koruma garntısı yok
unutmadan

sırkelı salata yesın arkadsın yesıl bol wıtamın c alsın cıkmaz emın ol

hı c ıkarsa gıt aktardan wucu dırencını yuksek tutuan macun ak arı sutu polen 30 40 crsıt olsn ıcınde kullan cıkmaz

erkekler tasıyıdır onlarda nadır cıkıyor CUNKU GORUNMUYOR sıgıl o yuzden KORUN !!!

Arkadaşlar, kasımda koter oldum, 2ay sonra doktorum artık taşıyıcı sayılırsın bu sğillerle yaşamay alış korkacak bir şey yok dedi. Her ay adet olmadan önceki hafta yani adet belirtilerinin başladığı haft açıkıyorlar, podofilm sürüp yok oluyorlar. Diğer ay yeniden. Sizce bu normal mi? 8 ay dır her ay kesintisiz onlar çıkıyor bende bir hafta ıcınde yok edıyorum. yani podofilimi tek sürüşte kuruyorlar.acab tehlıkelı bır tıp mıdır? Doktorum tehlıkelı degıl demıstı ama degısebılır mı?

Arkadaşlar bende bir aydır siğil tedavisi görüyorum 2 defa podofilin uygulandı..Ama hala bi kaç tane var bnmkiler malesef vajina girişinde iç yanaklarda..Yalnız farkettiğim şu var ki adet olduğum gün vajina girişinin sağ tarafında bi sertlik oluyo can yakıcı.. Tedavi başladığından beri 2 kez tekrarlandı bu durum dr um ödem olduğunu söylüyor..Merak ediyorum adet döneminde böyle bi sorun sizde de oldu mu???

slm kızlar yrn 2.koterimi olcktm ama grip oldum tatilde anestezi alamazmışım erteledik genel anesteziyle olcm çünkü fazla oldugundan lokalle cnm acırmış.tip tahlili yaptrmcm gene eger bidaha cıkarsa siğil ozmn yaptrcm.çnkü özele gttgm için pahalıya mal oluyo kendm karsıladgm için yaptramcm gene vitamn hapı içiyrm grip oluyrm doktorda anlamıo nası bünyen var dio.çok korkuyrm ya bu kadar sık siğil çıkmasından gerçi bnle aynı durumda olanlarda varms biran önce kurtulsam şunlardan artık ya 3 aydr moralim alt üst oldu psikolojim çöktü kötü bişe vardr die çok korkyrm:(:(

slm kızlar yrn 2.koterimi olcktm ama grip oldum tatilde anestezi alamazmışım erteledik genel anesteziyle olcm çünkü fazla oldugundan lokalle cnm acırmış.tip tahlili yaptrmcm gene eger bidaha cıkarsa siğil ozmn yaptrcm.çnkü özele gttgm için pahalıya mal oluyo kendm karsıladgm için yaptramcm gene vitamn hapı içiyrm grip oluyrm doktorda anlamıo nası bünyen var dio.çok korkuyrm ya bu kadar sık siğil çıkmasından gerçi bnle aynı durumda olanlarda varms biran önce kurtulsam şunlardan artık ya 3 aydr moralim alt üst oldu psikolojim çöktü kötü bişe vardr die çok korkyrm:(:(

ıyıde janm benım sadece bu durum bır wıtamın hapı ıcmekle olmaz gunluk

ekstra balık yag kapsulu ıc

salata ye gunluk

ayrıca bır bardak ta taze meywe suyu sık ıc yada al bı yerden ıc bunu hayat boyu duzen halıne getırcen r bı tek wıtamın hapına guwenme o yuzden

sıgılı azdıran sey cok seker lı olan seylerdır
artı b we c wıtamını esık olmasıdır wcutta

Arkadaşlar bende bir aydır siğil tedavisi görüyorum 2 defa podofilin uygulandı..Ama hala bi kaç tane var bnmkiler malesef vajina girişinde iç yanaklarda..Yalnız farkettiğim şu var ki adet olduğum gün vajina girişinin sağ tarafında bi sertlik oluyo can yakıcı.. Tedavi başladığından beri 2 kez tekrarlandı bu durum dr um ödem olduğunu söylüyor..Merak ediyorum adet döneminde böyle bi sorun sizde de oldu mu???

padofılm her 7 gunde bır ugulunana kulak copule bır ılac can yakmaz ama fazlası orayı yara yapar haberın olssn

sana tawsıyem her gun padofılm yerıne sırke dok pamuga bolcaa eyer azsaaaaa su an bır hafta bır uygula sıgıl hemen curur yok olur

pamuga sırkeyı dok aksam yaterken ay halı gunlerın harıc koy hemen duser yok olur bı dene derım padofılmfden daha ıyı olcaktır emın ol

madem az war gorursun bır haftada

ıyıde janm benım sadece bu durum bır wıtamın hapı ıcmekle olmaz gunluk

ekstra balık yag kapsulu ıc

salata ye gunluk

ayrıca bır bardak ta taze meywe suyu sık ıc yada al bı yerden ıc bunu hayat boyu duzen halıne getırcen r bı tek wıtamın hapına guwenme o yuzden

sıgılı azdıran sey cok seker lı olan seylerdır
artı b we c wıtamını esık olmasıdır wcutta

cnm şekerle şekerli şeylerle hiç aram yok bnm tatlı çikolata fln hiç sevmem.düzgn beslenemyrm o dogru ama balık yagı kapsülünüde alıym bari.bide acaba onların yerine senn dedgn bi macun vardı onumu alsam neydi o macunun adı nerden alablrm?ya kötü bi tip taşıyrmdr fln die cok korkyrm yoktr dimi öle bişe smear testim temz cıkmstı.ama bu kadar cok siğil çıkması çok garip diilmi?

cnm şekerle şekerli şeylerle hiç aram yok bnm tatlı çikolata fln hiç sevmem.düzgn beslenemyrm o dogru ama balık yagı kapsülünüde alıym bari.bide acaba onların yerine senn dedgn bi macun vardı onumu alsam neydi o macunun adı nerden alablrm?ya kötü bi tip taşıyrmdr fln die cok korkyrm yoktr dimi öle bişe smear testim temz cıkmstı.ama bu kadar cok siğil çıkması çok garip diilmi?

ıyıde duzgun beslenmedın surece cıkarkiiii ıstedın kadar koter ol ıstedın kadar aldara al ıstdın seyı al beslenmen zaten olmassa moralın sıfır olsn beslenme duzene soktukca ılesme anca o sekılde olur

bende sıgıl warken ben macunu ,wıtamını ,balık yag kapsulunu hep bır arada ıctım yedım yesıl hele bol yedım sen bı tek vıtamın alırsan olmaz ayrıca balık yanı bır ay deneyıp bırakırsan olede bolede cıkar

saglıklı yasamı hayat felsefesı halıne gıtıreceksın bende bır sene 4 aydır cıkmıyor we ben bır sene dort aydır hepsını kullandım su son 3 ayımda sadece wıtamın ıcıyorm macun bulursam gene bole 20 lı 30 lu onada baslıcam hayırlıısıhersyeın

ıyıde duzgun beslenmedın surece cıkarkiiii ıstedın kadar koter ol ıstedın kadar aldara al ıstdın seyı al beslenmen zaten olmassa moralın sıfır olsn beslenme duzene soktukca ılesme anca o sekılde olur

bende sıgıl warken ben macunu ,wıtamını ,balık yag kapsulunu hep bır arada ıctım yedım yesıl hele bol yedım sen bı tek vıtamın alırsan olmaz ayrıca balık yanı bır ay deneyıp bırakırsan olede bolede cıkar

saglıklı yasamı hayat felsefesı halıne gıtıreceksın bende bır sene 4 aydır cıkmıyor we ben bır sene dort aydır hepsını kullandım su son 3 ayımda sadece wıtamın ıcıyorm macun bulursam gene bole 20 lı 30 lu onada baslıcam hayırlıısıhersyeın

şuan çok hastayım faranjit olmuşum bi yandan grip uğraşıyrm.bi iyileşiyim koter olcm sonra başlıcam iyi bakmya o arkadsının kullandıgı macun vardıya hani adı neydi onun nerden alrm onu.

şuan çok hastayım faranjit olmuşum bi yandan grip uğraşıyrm.bi iyileşiyim koter olcm sonra başlıcam iyi bakmya o arkadsının kullandıgı macun vardıya hani adı neydi onun nerden alrm onu.

walla ben bugun aktara gıttım 5 cesıt farklı macun aldım

cınsenglı arı sutu polen olması onemlı markası onemlı dıl janm benım turkerler mazasının karsısından top x cam ballı cınsenglı macun aldım

mrb hepiiinizeee öncelilleee bır sene 4 ay gbı bır zamandır bende sıgıl we ucuk cıkmıyor size bir haberim war persembe gunu bende tane hsv yane genııtal ucuk cıktı bu aradan sonra

hemen aktara gıttım adama edım elınızdekı macunlar neler oncelıkle adam dedı ıstersenız ben hazırlıyım sıze dedı yok dedım hazır mcun ısyorum ben aktarın yapca macun 150 tl dedı olur dedı

nse kendıme 10 tl den 3 tane macun aldım
cınseklı macun
arı sutu
bıde deyısık bı macun du ısmını unuttum
artı balık yag kapsulü 200 luk tablet
toplam hepsıne 60 tl werdım

nese ucuk oldunu hemen anladım saten elımı fılan surmedım ayrıca ay halıme denk geldı
hemen bır tane virisil ucuk kremı aldım her ıkı saatte bır o bolgeyı yıkadım hemde vırosıl krem surdm
sabah aksam macun 2 kasık yedım
balık yag kapsulumu ıctım
salata cok yedım

ben bu ay vıtamınlerı bıraktım cıkmaz dıe dusundum aşı gercekten koruyor yenı hucreler uretıyor eyer tabı sızde kendınıze ıyı bakarsanız ben bunu anladım

sonuc olrak ucuklar 3 haftada asya yukarı ılesme gosterıyor kendıme ole ıyı baktım kı persembe cuma ılk ıkı gun bıraz batma oldu kılıstorıs uzerınde tam cıktı dagılcak dıe kortum hemen krem surdum ucuk daha sonrakı gunler cumartesı pazar pazartesı salı bugun ucuk gectı.... ınandım bıde sen yendımmmm ben hem ucuk hem sıgıl aynı anda gecırdım bıdaha yenersın dedım

sabah bır baktım ınce bır kırmızılı kalmıs gecmıs

a we c vıtamını eksıklınde cıktı tekrar son bır haftardı sut sanırım her gun yarım kılo ıctım salata cok yedım yazdıklarımı dıkkate alın optum

herkese selam
2.koterimi cuma gunu oldum ama yaralarım açık ve regliyim berbat haldeyim anlıcağınız bepanten kremden başka birşey vermedi doktor butun hepsni yaktım dedi bakalım umarım bu son olur :(((

geçmiş olsun cnm senn çokmuydu siğiller.bnde 2.koterimi olcm grip oldum geçmesini beklyrm genel anesteziyle olcm sende genellemi oldun cnm?grip olunca bagısıklıgım düştü gene bisürü cıktı 15 20 tane büyüdü bide çok kötym bian önce iyileşip koter olmak istyrm:(:( inş. bidaha çıkmazlar

Allah yardımcımız olsun..:( bende yarın 2. doz aşımı olucam inşallah.. sadece genital bögenin temizliğine dikkat ediyorum bide kansızlık sorunumu çözmeye çalışıyorum birde ımmunex e devam ediyorum ve artık hiç o bölgeye bakmıyorum bakmakta gelmiyo içimden siğil varmı yokmu bilmiyorum bile.. çünkü çok sıkıldım artık ordan en güzeli bu rahatsızlığı unutmak beyinden çıkarmak.. bazen başarıyorum bunu ama o bölgede siğile benzeyen bişey hissedince resmen çöküyorum.. şuan reglim bende bitince kontrole gidicem varmı yokmu anlamıyorum ben artık çünkü.. birde siğiller tamamen geçmişsse epilasyon istiyorum ama foto epilasyonu nerden bulucam bilmiyorum:(((

slm kızlar bugn 2. koterimi oldum genel anesteziyle.siğillerim çok artmış vede çok büyümüş.bu sefer içerdede çıkmış siğil hepsni yakmış doktor baya yaram oldu tabi oturrken acıyo biraz mantarda olmuşum gene bi kurtulamadım mantardanda onun içinde ilaç verdi doktor.inş. bu son olur bidaha çıkmazlar.içerde siğil çıkan varmı içerde çıkıosa acaba yüksek bi tip mi tasyrm szce eger bidaha cıkarsa tip belirleme yaptrcm daha yaptrmadmda içerde yoktu hiç bugn doktr içerdede vardı çok diyince cnm sıkıldı hiç ilişkiyede grmyrym aylardr bu siğiller yüznden o kdr dkkt edyrm szce neden çıkmıstrki??kötü b,işeymi içerdede olması?

asenacım geçmiş olsun ve emin ol gececek bu sadece yaşaman gereken bi süreç böyle düşün..
bu arada kızlar ben dün 2. doz aşımı aldım.. acilde oldum aşımı koldan kas içine yaptılar aşıyı 2 side aynı şekilde oldu son doz aşım kaldı oda şubatta inşallah.. umarım hepimiz iyileşiriz.. bol sağlıklı günler diliyorum hepinize...

Back