Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uçuk sorunu yaşayan var mı arkadaşlar.
uçuğa benziyor ama uçuk değil. dr. da teşhiş koyamıyor alerjik birşey de olabilir diyorofffff kaşıntıyla başlayıp uçuk gibi birşey oluşup 3 günde geçiyor.
![]()
gerçi acıdanda korkmuyrm artık okadr cok yaktrdmki siğilleri o koterdeki iğnelern acısından fazla olamaz herlde.biopsi fln yaparlarsada gene aynı dmi norml kalkıp yürüyeblrm dmi cnm.3 ayda 3 kere koter oldum hala siğil cıkıo ya gecen haftada oldum gene cıkmıs 4 5 tane artık kötü düşünmeye basladım kolposkopiden kötü bi sonuc cıkarsa nolck cnm?ay sonu olcm kolposkopiyi ama önce tkrr bu siğilleri yakarlar herlde tekrr yaralarımn gecmesni beklerm gbi gelio kolposkopi için.sürekli cıkıo hergn cıkıo anlamyrm artık yani çok korkyrym kötü bi sonuc cıkck die
annem bence senın doktor bısıyı gozden cıkarıyor gormıyor bısı oluo yoksa bu kadar zamanda kolay kolay tekrarlemazzz
sırke kullan her gun ıse yaramadını dusunsen bıle dogal asıt sonucta acısı o kadr fazla dıl
gerçi acıdanda korkmuyrm artık okadr cok yaktrdmki siğilleri o koterdeki iğnelern acısından fazla olamaz herlde.biopsi fln yaparlarsada gene aynı dmi norml kalkıp yürüyeblrm dmi cnm.3 ayda 3 kere koter oldum hala siğil cıkıo ya gecen haftada oldum gene cıkmıs 4 5 tane artık kötü düşünmeye basladım kolposkopiden kötü bi sonuc cıkarsa nolck cnm?ay sonu olcm kolposkopiyi ama önce tkrr bu siğilleri yakarlar herlde tekrr yaralarımn gecmesni beklerm gbi gelio kolposkopi için.sürekli cıkıo hergn cıkıo anlamyrm artık yani çok korkyrym kötü bi sonuc cıkck die
sewgılı arkadasım ucuk kasındırır we cıkan bolgede altından batar acı verır eyer ucuksa vırosıl ucuk kremı ya da asıviral ucuk kremı al
ucuk kırmızı bole sıvılceye benzer vucuttan 1 we 2 hafta ıcınden dokunmassan kasımazsan ws gecer yoksa daıgılır etrafına benım ole kremle gectı ama bu sıralar dedın gbı bendede bole cıktı bacak aramda meyersem hemen doktora gıttım lazere gıttım ıcın jıletle alıyorum ondan olemısss sormak ıstedın bır sey olursa sor
ayrıca c wıtamını ıc korkma yanee ucuksa bıle![]()
sirke çok yakıo bazen sürüyorum ama hergün kantaron yagı sürüyorum hem yaralar gecsn hemde belki cıknlara bi aydası olur die burda biri yazmıstı kantaron yagyla gecrdm die herseyi denyrm artıık ama gene koter olcm kaçış yok.bide çok kötü akıntım var kahverengi kanlı gbi bazen anlamadm gtti buhafta kontrolüm var işte gtcem gene bn kurtulamıcm bunlardan anladm yani yada kötü bişe var bende artık ümidimi kestm oluruna bıraktım kolposkopiyi bi oluyum belli olur hersey.
tip belirlemesi hpv dna testi ilemi yapılıyor?
tip belirlemesi hpv dna testi ilemi yapılıyor?
Arkadaşlar hepinize bir tavsiyem var bu siğiller başa bela birazda inatçılar size en etkili yöntemi yazacağım benimde başıma yıllar önce gelmişti. Doktorum yeni bi krem çıktı bi kaç hastasında denemiş çok başarılı olmuş ve tekrarda etmemiş bende de tekrar etmedi hatta rahim ağzı kanserine karşı koruma bile sağladığıyazıyor 4 haftaya kalmadan siğiller yok oluyo ama kremi 4 ay mıydı 6 ay mı kullanmıştım hiç bırakmadan :) çok memnun kaldım yan etkiside yok tavsiye ederim ayrıca kansere yol açtığı kesinlik kazanmamıştır. Kremin adı aldara bi internetten araştırın derim...
cnm aldara herkezde işe yaramıo mesela bnde yaramadı.1 ay kullandm hiçbi dğişme olmadı siğillerim zamanla büyüdü hatta aldarayı herkez bilio burda bide çok pahalı krem 120mlyn ama işe yaramadı bnde malesef..