Demet geçmiş olsun canım
Zeytin Nisan teşekkür ederim arkadaşlar.Gelelim başıma gelenlere
Genel cerrahi uzmanına gittim makatı muayene etti.Küçük bir sıyrık birşey yok dedi krem verdi.Hap verdi bağırsak rahatlatıcı ama kullanmadım geçti zaten.Oradaki et parçaları için de siğil değil zamanında hemoroid olmuşsun dışarı atılmış orada durmalarının sana bir zararı yok dedi akıntım varmış kadın doğumcuya yolladı beni.Kadın doğumcuya başından beri olanları anlattım akıntıyı unuttuk bile konuşurken kadın muayene etti dedi siğillerin biyopsi ile alınmış ancak kenarlarında ufak noktacıklar kalmış onların yok edilmesi lazım.Dedim önceki doktor 6 ay içinde kendiliğinden yok olabilirler demişti hamile kalabilirsin demişti dedi aldara kullanacaksın hem kalan siğillere hem etrafına sür yakarsa da bir süre dişini sıkacaksın dedi.İlk gittiğim doktorda sakın normal deriye değdirme demişti.5 tane kadar doktor gördü beni ortalama hepsi farklı bişey söylüyor bu da aldara kullan 2 ay geçince hamile kal dedi.Bir de memorial hastanesinden jinekolojik onkoloji ile ilgilenen bir profesöre danıştım o da 1 yıl korunarak ilişkiye girin demiş.Bu arada dünyamı başıma yıkan olay haftalar sonra ilk kez ilişkiye girdik dün, orgazm olamıyorum hiç bişey hissetmiyorum sinirim bozuldu hadi her ilişkide orgazm olunmaz ama mastürbasyonda mutlaka orgazm olunması lazım sabah onu da denedim bi sorun var mı diye yok olmuyor.Hiçbirşey hissetmiyorum.İnternetten baktım benim biyopsi ile iç dudakların içindeki kısımlar alınmıştı tam orası da klitorisin uzantısıymış ters V şeklindeymiş klitoris yani orgazmı sağlayan 8000 sinirin bulunduğu yerimi aldılar sanırım.Ağladım eşim yok psikolojik olabilir falan diyor ama bundan sonra cinsel ilişkiden zevk alamayacaksam durum vahim.Bir de üstüne aldara kullanıp yakacağım oramı işim bitti.Hangi doktora güveneceğimi kime gideceğimi şaşırdım.Çocuk doktorumuzdan çok memnunuz bir de ona danışacağım kimi önerir diye.
Bu olaylar sonrası cinsel ilişkinizde bir değişiklik oldu mu krem vs hassaslığı azalattı mı?