doktorumda yazmak istemedi aldarayı ıslan bve nemli tutuyomuş o bölgeyi o yüzden vermek istemedi ama dediğin gibi bağışıklık kazandırıyor ve yeni çıkmasını önlüyor sanırım ama inşallah bende çıkkmaz tekrar 2. kez yaktırdım ben de.. ayrıca sizin 2 yıldır hiç çıkmıyor değilmi:)):uhm:
Canım yorumun için çok teşekkürler benmki çok minicikmiş en başlangıcı dedive azmış sanırım 2 tane filan ama içerdede var sanırım simirde birşey çıktı
bu çıktı sonuç servikal smear: koilositik hücreler içeren servikal smear
bilen varmı
yaktırma işlemi nasıl oluyor pekii acı oluyormu seni uyutucaz dediler çok korkuyorum
kondilomun tekrarlamadıgı ender hastalardan biri olmayı tüm dünyada kabul görmüş tek bagışıklık güçlendirici takviye IMMUNEKSle başardım ilk başta günde 2adetle başlayıp şimdi 1taneyle dewam ederek başardım drum bile şaşırdı her kutu arası 7gün ara veriyorum dudagımda uçuk bile çıkmıyo grip dahi olmuyorum
kondilomun tekrarlamadıgı ender hastalardan biri olmayı tüm dünyada kabul görmüş tek bagışıklık güçlendirici takviye IMMUNEKSle başardım ilk başta günde 2adetle başlayıp şimdi 1taneyle dewam ederek başardım drum bile şaşırdı her kutu arası 7gün ara veriyorum dudagımda uçuk bile çıkmıyo grip dahi olmuyorum
Öncelikle herkese merhabalar.
Kondilom rahatsızlığı olanlar koterden bahsetmiş ama kimse ameliyat sonrasından bahsetmemiş. 8 gün önce koter ameliyatı oldum ve hala yatıyorum. Doktorum, siğillerin geniş bir alana yayıldığını ve derinden kazıdığını, sonra da yaktığını söyledi. Yaralar sulanıyor, kanıyor ve kabuklanması epey bi zaman gerektiriyor. Çok acı çekiyorum. İnşallah tekrarlamaz.
2 aylık evliyim. Birdenbire çıkan ve hızla çoğalan siğillerin sıkıntıdan çıktığını düşünmüştüm önce, iyiki doktora görünmüşüm. Tehlikeli olabileceğini duyunca şok oldum zaten. :1shok: 3 ayrı doktor da acil yakılması gerekiyor deyince hiç zaman kaybetmedik.
Hayatım alt üst oldu, çok sıkıntılı günler geçirdim. HPV tiplemesi yapıldı ve ameliyat sonrası patolojye yollanan parçadan da temiz sonuç geldi şükürler olsun. Kansere yol açan virüslerden değilmiş. Ama hala kendime gelemedim.
Herkese geçmiş olsun.. kadın olmak ne zor şeymiş...senağlama
herkese merhaba
cumartesi bahçelievler medical park hastanesine gittim Dr.suha bey baktı iyi bir doktora benziyor
bol miktarda mantar ve siğil gördü iç ve dışta
cuma günü operasyona giriyorum saat 11 de aç karnına gel dedi
şunları yapıcakmış
Hpv tipteme
Siğil hoterizyonu
servikal biopsi
parça alıcakmış kanser başlangıcı olabilir dedi kötü huylu çıkarsa
çok moralim bozuk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?