• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

arkadaşlar biyopsi oldum cok acımadı ama şimdi siyah siyah bişeler geliyor ayy inşalla sonucu iyi gelir pufff siigilde şimdilik yok ama beli olmaz cıkabilirde dokdor aşı ol dedi şu dört tipe karşı koruyandan (gardasil) bu gün alıcam yanlız her kılinik aşıyı vururmu acaba yoksa dr kendi dr gitmeliym muaneside uzak da bana

Umarım temiz çıkar..Burda bazı arkadaşlar nerede yaptırdığın farketmez demişlerdi ama sen yinede bir sor istersen kliniklere sonuçta bi jinekologları vardır. Sadece aşı olucaksın heralde yaparlar..

slm kızlar bn aranıza yeni katıldım 20 yaşındaym.geçen hafta bnde doktora gttm ve vajindamda siğil çıktığnı öğrendm doktorum yakıcaz dedi genel anestezi yaparak 2bucuk saattede taburcu olursun dedi ama korkuyrm yakma işlemi acı veriyomu sonrasında ağrı oluyomu ne kadar sürede geçiyo bilgi veriirsenz teskkr ederm:(

slm kızlar bn aranıza yeni katıldım 20 yaşındaym.geçen hafta bnde doktora gttm ve vajindamda siğil çıktığnı öğrendm doktorum yakıcaz dedi genel anestezi yaparak 2bucuk saattede taburcu olursun dedi ama korkuyrm yakma işlemi acı veriyomu sonrasında ağrı oluyomu ne kadar sürede geçiyo bilgi veriirsenz teskkr ederm:(

yok cnaım benim korkma toplam 2,5 saat olabilir ama yakma işlemi ve kendine gelmen yarım saat sürmez.. hiçde hissetmezsin .. sonrasında da hiç bişy olmuyo merak etme ama yaktıktan sonra verdiği solüsyün ya da kremleri iyi kullan.. genelde 15 gün gibi bir sürede hiç bişy kalmaz ama kesin iyileşme süren 3 hafta umarım tekrar çıkmaz :) kendine iyi baakkk

yok cnaım benim korkma toplam 2,5 saat olabilir ama yakma işlemi ve kendine gelmen yarım saat sürmez.. hiçde hissetmezsin .. sonrasında da hiç bişy olmuyo merak etme ama yaktıktan sonra verdiği solüsyün ya da kremleri iyi kullan.. genelde 15 gün gibi bir sürede hiç bişy kalmaz ama kesin iyileşme süren 3 hafta umarım tekrar çıkmaz :) kendine iyi baakkk

çok teskkr ederm bazı arkdaslar çok acıyo fln yazmış korktm bnde bide 200mlyn tutuyomuş bu işlem özel hastanede yaptırıcam buişlemden sonra vereceği kremlerinde maliyeti yüksekmi bn öğrencymde kendm karşılıcam:S bide doktor direk yakıcaz dedi krem fln kullan demedi bnm siğiller az sayıda ve küçük vajina girişinde.lokal anestezi yaptrsam çok mu acır daha önce hiç operasyon geçirmedmde:S

çok teskkr ederm bazı arkdaslar çok acıyo fln yazmış korktm bnde bide 200mlyn tutuyomuş bu işlem özel hastanede yaptırıcam buişlemden sonra vereceği kremlerinde maliyeti yüksekmi bn öğrencymde kendm karşılıcam:S bide doktor direk yakıcaz dedi krem fln kullan demedi bnm siğiller az sayıda ve küçük vajina girişinde.lokal anestezi yaptrsam çok mu acır daha önce hiç operasyon geçirmedmde:S

valla canım lokal de acımıyo diyolar ama iğneleri yaparken orana acıyomuş sanırım ben genel anestezi ile olmuştum piskolojik olarak da daha iyi diyebilirim. görmüyosun duymuyosun.. kremlerde pahalı değil korkma bildiğin bepanten falan :) 200 tl de iyi fiyatmış özel hastane için ama istersen bide devlete git orda da aynı işi yapcaklar zaten ama öğrencisin de şimdi sen devlet hastanesinde bakış açısı biraz daha dar oluyo ben çok rahatsız olduğum için özele gitmiştim..

kızlar selamlar lütfen bi cevap yazın bana. hamileyim ve 10-15 gün önce genital bölgemde et beni -siğil gibi şeyler gördüm. korkumdan dr a gittim hpv değil dedi gebeliğe bağlı oluşmuş dedi.hiç bişey yapma bekle dedi. smear yapıldı .
smear sonucumda temiz çıktı. ama o siğile benzer şeyler hala duruyor ve ben yine stres yapmaya başladım ya dr yanılıyorsa diye. hafta içi başka bir dr a dahamı gitsem acaba?

Ya dr yanılmış olabilir mi kızlar?

kızlar selamlar lütfen bi cevap yazın bana. hamileyim ve 10-15 gün önce genital bölgemde et beni -siğil gibi şeyler gördüm. korkumdan dr a gittim hpv değil dedi gebeliğe bağlı oluşmuş dedi.hiç bişey yapma bekle dedi. smear yapıldı .
smear sonucumda temiz çıktı. ama o siğile benzer şeyler hala duruyor ve ben yine stres yapmaya başladım ya dr yanılıyorsa diye. hafta içi başka bir dr a dahamı gitsem acaba?

İçine sinmedi ise bir doktora daha görün tatlım. boshayallersmile

canım benimde direk yakıldı bence ilk başta kremle falan uğraşma zaten koter en etkili yöntem bende genel anestezi oldum benimde 1.5 saat falan sürdü ama siğillerim çok fazlaydı aynı anda uyandığımda ağrım olmasın die lokal anestezide yaptılar ve ağrım sızım olmadı ama baya bi akıntım oldu hakannehir az sayıdaysa bir an önce çoğalmadan yaktır kurtul sonrada kendine çok dikkat et bide ankarada özel hastane için 200 çok iyi bi rakam heleki anestezi genel olacaksa ama üniversite hastanesine falanda gidebilirsin sağlık güvencen varsa yapılacak işlem aynı en azından kendin karşılıcaksan kalan parayla vitaminini aşının bir kısmını falan halledersin gazi üniversitesi jinekolojik onkoloji bölümü çok ii bu konuda bende özel doktorda yaktırdım ama sonra kontroller için gaziye gittim çok memnun kaldım opuyorumnanaktan

tşkkr ederm brz rahatladm korkuyrm çnkü:( yaktrdıktan sonra aşıda yaptrymmı rahm agzı kanseri için önlyomu siğillern tekrr çıkmasını ?? bide yaktrdıktan ne kadar süre sonra düzelio haftya yaktrmayı düşünyrm ayın sonundada tatile gtcktk gremem dimi denize havuza??

tşkkr ederm brz rahatladm korkuyrm çnkü:( yaktrdıktan sonra aşıda yaptrymmı rahm agzı kanseri için önlyomu siğillern tekrr çıkmasını ?? bide yaktrdıktan ne kadar süre sonra düzelio haftya yaktrmayı düşünyrm ayın sonundada tatile gtcktk gremem dimi denize havuza??

canım bence aşını ol çünkü bir tipi kaptıysan bile dier tiplere karşı koruyor birde tam kanıtlanmamış ama çoğu kişi aşı olduktan sonra siğillerinin geçtiğini falan sölüo belki psikolojiktir ama dier tiplere karşı korunmak için benim gittiğim iki doktorda önerdi haftaya yaktırırsan pek bişey söleyemicem ama yaraların hızlı iileiosa belki girebilirsin benim yaralarım çok yavaş iileşir genelde o yüzden bu konuda tam bişey söleyemiorum ama tabi mikrop falan kapmaması için yinede girmesen ii olur sanırım doktoruna sor siğilin azsa yarada az olur söler zaten ne yapman gerektiğini çok geçmiş olsun canım bir an önce yaktır yayılmadan kurtulopuyorumnanaktan

canım bence aşını ol çünkü bir tipi kaptıysan bile dier tiplere karşı koruyor birde tam kanıtlanmamış ama çoğu kişi aşı olduktan sonra siğillerinin geçtiğini falan sölüo belki psikolojiktir ama dier tiplere karşı korunmak için benim gittiğim iki doktorda önerdi haftaya yaktırırsan pek bişey söleyemicem ama yaraların hızlı iileiosa belki girebilirsin benim yaralarım çok yavaş iileşir genelde o yüzden bu konuda tam bişey söleyemiorum ama tabi mikrop falan kapmaması için yinede girmesen ii olur sanırım doktoruna sor siğilin azsa yarada az olur söler zaten ne yapman gerektiğini çok geçmiş olsun canım bir an önce yaktır yayılmadan kurtulopuyorumnanaktan

çok tesekkr ederimm cnm.2 hafta hergn sınvlarım var ondan bttkten sonra die yaktırıym die düşünmüştüm ama yaktrdıktan sonra fazla bi agrısı yoksa bu cumada yaptrablrm.bide perşmbe smear testi sonucumu alcm onu beklyrm

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var erkek arkadaşımda genital siğil var ve doktora gidip yaktırıyo yaklaşık 3-4 ay önce çıkmış iki kere yaktırdı.ben internetten araştırdım ve burda yazılanları da okudum bunun üzerine ona gidip doktorla konuşmasını söyledim.siğilleri yakan ikişiye sormuş ama adam bu hastalık bulaşmaz öyle kolay kolay ben yıllardır bu işi yapıorm falan demiş.sonra ben ikinci bir doktora danışmasını söyledim o da başka bi doktora gitti bugün.o doktor da bulaşma ihtimalinin düşük olduğunu bu hastalığın tiplerinin ya da aşısının olmadığını falan söylemiş.ben de hpv değil mi diye düşündüm ama siğilleri var ve yaktırıyo yani.doktora mı güvenmeliyim yoksa internete mi bilemiyorum çok dşünceliyim.şimdiye kdr beraber olmadık ama aynı yatakta uyumuştuk bana bulaşır diye korkuyorm siz ne dersiniz?

merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var erkek arkadaşımda genital siğil var ve doktora gidip yaktırıyo yaklaşık 3-4 ay önce çıkmış iki kere yaktırdı.ben internetten araştırdım ve burda yazılanları da okudum bunun üzerine ona gidip doktorla konuşmasını söyledim.siğilleri yakan ikişiye sormuş ama adam bu hastalık bulaşmaz öyle kolay kolay ben yıllardır bu işi yapıorm falan demiş.sonra ben ikinci bir doktora danışmasını söyledim o da başka bi doktora gitti bugün.o doktor da bulaşma ihtimalinin düşük olduğunu bu hastalığın tiplerinin ya da aşısının olmadığını falan söylemiş.ben de hpv değil mi diye düşündüm ama siğilleri var ve yaktırıyo yani.doktora mı güvenmeliyim yoksa internete mi bilemiyorum çok dşünceliyim.şimdiye kdr beraber olmadık ama aynı yatakta uyumuştuk bana bulaşır diye korkuyorm siz ne dersiniz?

canım yaktırıyo ve tekrar cıkıyo büyük ihtimalle hpv dir belki sen korkma diye söyleyememiştir. Eğer hpv ise zaten bulaşır .. Bunu öğrenmenin yolu tip belirleme ve pataloji testlerine göndermekten geçiyo ayrıca aklında soru işareti kalmaması için bence sende onunla birlikte dr a git kendi kulaklarınla dinle veee aynı yatakta yatmaktan geçmez ille de temas etmesi lazım senin tenine ama aynı yatakta yatıosanız temasında olması muhtemeldir :) sen en iyisi bu çocukla devam etmek istiyosan dr a git hem onun için hem kendin için iyice kontrolden geçin..

çok tesekkr ederimm cnm.2 hafta hergn sınvlarım var ondan bttkten sonra die yaktırıym die düşünmüştüm ama yaktrdıktan sonra fazla bi agrısı yoksa bu cumada yaptrablrm.bide perşmbe smear testi sonucumu alcm onu beklyrm

asena cım bencede en kısa zamanda ne zaman gidebiliyosan git kremle ugraşma derken boncuk koterden sonraki kremlerden bahsettiğimi anlayamadı sanırım:) bende onu söylüyorum yaktır bir kerede bitsin gitsin inşallah.. sonrada sana krem vermese bile ki bana vermemişti ben baticonla pansuman yapmıştım hergün iki üç kere temiz tutup yaraları kurutucak bişeyler kullanman iyi olur

selam kızlar
bendede adet dönemiyle beraber aşırı bi kaşırntı başladı ve kokulu bi akıntı:(
sora bu kaşıntı bitti gibi oldu ve gnital bölgemde kabarcıklar oluştu
ama şimdi yine kaşıntı var ama çok acı çekiyorum yürütmüyo beni bu kabarcıklar
ezcanedeye derdimi anlattım travazol verdi 2 gündür kullanıyorum ama pek değişme yok sizce bendeki herpes falanmı?
bi yardımcı olabilirmisiniz:(

sevgıllı asena uzun bır sure kesınlıkle soyluyorm ben bır senedır havuza gırmedım sakın ola havuza gırme ne kadr temız olursa olsn sadece DENIZ GIR TUZLU SU HEM DAHA IYI GELIR HEMDE DAHA RAHT GIRERSIN HAVUZA GIRERSEN mıkrop kaparsın solım
HEMEN GIT YAKTIR HIC BEKLEME DAGILMASIN BIDE HAFTAYA FILAN NE BEKLIYOSUN kı 2 haftada anca gecıo bolgesel ben 30 40 tane yaptırdım azken yaptır hemen dagılıyor yoksa asınıda mutlaka ol

selam kızlar
bendede adet dönemiyle beraber aşırı bi kaşırntı başladı ve kokulu bi akıntı:(
sora bu kaşıntı bitti gibi oldu ve gnital bölgemde kabarcıklar oluştu
ama şimdi yine kaşıntı var ama çok acı çekiyorum yürütmüyo beni bu kabarcıklar
ezcanedeye derdimi anlattım travazol verdi 2 gündür kullanıyorum ama pek değişme yok sizce bendeki herpes falanmı?
bi yardımcı olabilirmisiniz:(

SEN GENITAL HERPES OLMUSUN sanırım sıgıl acı yapmaz yuuretmeıcek kadar
HEMEN GIT EYER HERPESSEN

AKTARDAN DIRENCI YUKSEK tutan bır macun al
ezaneden vırosıl krem al ıkı saat bır sur ucuk kremıdır 2.5 yada 3 tl fıyatı
rahım kanserıne karsı aası ol hsv yane ucuksa ılerde sıgılı kapman kolay olur

bende hm sıgıl hem ucuk wardı bıraz acı werır ama ıkı haftada yesılı sebze marul kıvırcık cok yersen duzenlı gecıo korkma

cınsel ılıskı yasamaaa sakın
dedım gbı macun al

netden
doga sepetı com gır macunlar bolumune orda gınselı cam ballı macun war ıcındekı selere bak ole bır macun al

dedım gbı yesıl bol ye c we a vıtamını eksıklıgınden cıkar sıgıl we herpes

hamılelık donemlınde sıgıllere hıc bır mudale olmuyır sewgılı arkadsım
hamılelıkte burda bı cok bayanda gorduldu sanırım arkadaslar acıklar korkma yane o yusden

sana tawsıeym bol yesıl ye wıtamın al ek olarak
hamılelık bıtımı mutlaka ası ol
normal dogum yapmıcaksın sezeryan yapmak durumundasın ( sıgıller gecsse bıle)
pamuga sırke dok sıgıl olan yerlere wajıanın ıcıne surme dıs dudaklara sıgıllere sırke sur baska bısı yapma her hangı bı zararı olmaz onun harıcınde bısı yapma yane korkma hıc

:( off ya çok kötü bişey bu yürütmüyo beni yaa nası bi acıdır bu !!! üstelik cmt günü ablamın nişanı var rezil olcam millete :utangac: offf
neyse çok tşkler ...

kadınların yuzde % 50 geneortalamada sıgıl we benzer seler hayatların de bır kes gorulebılcek seler oldunu su anda doktorlar solemkete

yan yana yatmakla bısı olmaz korkma

bu kadar ewlı kadın erkek bosanmıyor bu yuzden
erkek arkadsınla arandakı durumu bılemem o yuzden de fazla yorum yapmıcam

eyer cok sevıyorsan ıster ayrıl ıster ewlen mutlaka kendın ıcın ası olhpc karsı
hpv ayrıca cınsel ılskı harıc wc hamam sauna agda ws her yerden bulasabılce bır sey yana yan yana uyumakla olcak bısı dıl

ası ol korkma yane bole sacma sapan selerlede kafanaı takma

ılerde belkı baska erkek arkadsın olur olmaz ama mutlaka ası ol dedım gbı baska yollardan da gecer hpv

Back