• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sewgılı bayanlar yaz sezounu acıldı sakın ola havuza gırmeyın sadeceeee denıze gırmek durumundasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sadece denıze gırın
sadeceee denızeeeee gırın
sadeceeee denızeeeee gırın
sadeceeeee denızeeeeee gırınnnnnnn

agda yapmayın sıgıllll warken
agdaaa yapmayıın sıgıl warkennnn sıgıller gectıkten sonrakı 5 ayaaa kadarrrr
agda sıgıllerı dagıtıyorrrr

bol bol bol bol yesıl salata yıgın (kıvırcık marul brokolı ws yemekten daha cok salata yıgın )

ozellıkle solyorum ası olun bu ılletın vucutta ozellıklerını az da olsn kaybettırcek sey asıdırrrrrr

gunluk vıtamın alın

yağmurgül ve hel-in cevaplarınız için sağolun. bakalım ya yarın ya da cumartesi başka bir dr a gitcem.inşallah hpv değildir.
birde bendeki oluşumlar dudakta ya da vajinaya yakın yerlerde değilde bi tane üst kısımda 2-3 tanede iç çamaşırın dışında kalan bölgede.dr smear testi için baktığında iç kısımda bişey yok dedi.
kaşıntı yapıyor mu peki?

slm kızlar bugn doktra gttm kan tahlilleri fln yaptrdım yrn yakıcaklar çok korkyrymmm:(bide hpv nin tip belirlemesi için de parça alıp patalojiye gönderiolarms ama oda125 mlyn dedi istersen yaptrmayablrsn dedi genlde tip 6 ve 11 oluyo sen bilirsn dedi o parayı aşı için verrsn dedi sizce parça aldırıp patalojiyegöndertymmi yada direk aşımı yaptrym bnm siğillerm sadce rahm agznda içerde yok cvp yazın ltfnn

slm kızlar bugn doktra gttm kan tahlilleri fln yaptrdım yrn yakıcaklar çok korkyrymmm:(bide hpv nin tip belirlemesi için de parça alıp patalojiye gönderiolarms ama oda125 mlyn dedi istersen yaptrmayablrsn dedi genlde tip 6 ve 11 oluyo sen bilirsn dedi o parayı aşı için verrsn dedi sizce parça aldırıp patalojiyegöndertymmi yada direk aşımı yaptrym bnm siğillerm sadce rahm agznda içerde yok cvp yazın ltfnn

Doktorun doğru söylemiş aslında ekonomik yönden seni düşünüyorum da en azından vucuduna yararlı bişey yapmış olursun olabildiğince 3 aşıyı tamamlamaya çalış. Bi daha çıkmaz belki ozaman zaten riskli bir tip değilmiş dersin eğer cıkarsa tekrar bu sefer tip belirlemeye gidersin öncelik aşıda olsun bence de testlerden de korkma iyi çıkacağına inanıyorum ben..:)

arkadaşlar bi sorum olacak bu siğil tam olarak nerde çıkıyor? çok utanıyorum ama anlatmam lazım.bende de var sanırım böyle bişey.hani o ayrımın başladığı yer var ya orda üstte yani :utangac: kızlar çok utanıyorum ama yardım edin lütfen bendeki de siğil olabilir mi ne yapmam lazım :(

erkek arkadaşım bana oral yapsa bulaşır mı acaba bana bulaşmaz gibi gelio kızlar ama yine de bi danışıyım dedim yani hasta olan ben diilim sonuçta

erkek arkadaşım bana oral yapsa bulaşır mı acaba bana bulaşmaz gibi gelio kızlar ama yine de bi danışıyım dedim yani hasta olan ben diilim sonuçta

janım benım anal yolla bulasıyorsaaa

orall yolla haylı haylı bulasırrrrr

kaldıkı sıgıl warken prezerwatıf korumuyorrrr we cınsel ılskı kesınlıkle yasakkkk karsı tarafa gecerrrrr

arkadaşlar bi sorum olacak bu siğil tam olarak nerde çıkıyor? çok utanıyorum ama anlatmam lazım.bende de var sanırım böyle bişey.hani o ayrımın başladığı yer var ya orda üstte yani :utangac: kızlar çok utanıyorum ama yardım edin lütfen bendeki de siğil olabilir mi ne yapmam lazım :(

SEWGILI ARKADASIMMM

cınsel temasın olduysaaa eyer yada baska bı yerden hamamdan ,sahunadan, bırının eysasını kullandısan, agda yptırpta kaptıysannn

genel anlamda vajınada ust de dee kılıtorıs cewresınde yan dudaklarda vajına gırısınde makata doru olan yerlerde olabılır

oral yolla sadece cınsel ılskı warsa agız we DILDE DE SGIL OLABILIR UTANCAK BIR SEY YOK benceeee

kadınların % 60 da gorulen hayatlarında bır kere genel anlamda gecırdıklerı bır sey olduunu okumustum ben ama tabı bunlar bılımsel olsa grek

hıc bekleme sakın ola doktora gıt benım 2 tanedı bır haftada 20 tane oldular bıde krem kullandım etkısı olmadı ıcee dagıldı

asıt kullandım oda canımı acıtttı yaktı kavurdu erken tanı cok onemlı en son sgılerımı yaktırırken 40 yakın sıgıl olmustu

agda yapma s akın agda sıgılelrı dagıtan bırseydırrrrrrrr

ek vıtamın al ws dedım gbı once doktor bı gorsun senı sona fıkrımızı solerız

yağmurgül ve hel-in cevaplarınız için sağolun. bakalım ya yarın ya da cumartesi başka bir dr a gitcem.inşallah hpv değildir.
birde bendeki oluşumlar dudakta ya da vajinaya yakın yerlerde değilde bi tane üst kısımda 2-3 tanede iç çamaşırın dışında kalan bölgede.dr smear testi için baktığında iç kısımda bişey yok dedi.
kaşıntı yapıyor mu peki?

ust kıısımlarda wajınada makaat ters ılskıde oralde hepsınde gorulebılır bı taneken yakılmazzsaaa sıcrarsa 2 tane olur 10 tane ona goreeeee ust alt yan dıye bısı yok her yerde cıkabılır

ELINI ORAYA SURME YANE GREKSIZ YERE ILIK SUYLA YIKAAA BEN AVONDAN ALDIM GENITAL TEMIZLEYICI WAR 1 SENEDIR ONLA YIKIYORM

KASINTI YAPIO GENEL ANLAMDA AMA BAZEN KASINTI YPMIO KISIDEN KISIYE DEYSYO BAZISINDA SIVILVE GBI BAZINDA et benı gıbı cıkıo ws hemen dr gıt

SEWGILI ARKADASIMMM

cınsel temasın olduysaaa eyer yada baska bı yerden hamamdan ,sahunadan, bırının eysasını kullandısan, agda yptırpta kaptıysannn

genel anlamda vajınada ust de dee kılıtorıs cewresınde yan dudaklarda vajına gırısınde makata doru olan yerlerde olabılır

oral yolla sadece cınsel ılskı warsa agız we DILDE DE SGIL OLABILIR UTANCAK BIR SEY YOK benceeee

kadınların % 60 da gorulen hayatlarında bır kere genel anlamda gecırdıklerı bır sey olduunu okumustum ben ama tabı bunlar bılımsel olsa grek

hıc bekleme sakın ola doktora gıt benım 2 tanedı bır haftada 20 tane oldular bıde krem kullandım etkısı olmadı ıcee dagıldı

asıt kullandım oda canımı acıtttı yaktı kavurdu erken tanı cok onemlı en son sgılerımı yaktırırken 40 yakın sıgıl olmustu

agda yapma s akın agda sıgılelrı dagıtan bırseydırrrrrrrr

ek vıtamın al ws dedım gbı once doktor bı gorsun senı sona fıkrımızı solerız

cevabın için çok teşekür ederim..bendeki çok uzun zamandır var çok küçük böyle sivilce gibi.çoğalma falan olmadı.iki farklı yerde birer tane var.ağdaya gidiyorum evet ama temiz bi yer aslında :utangac:

arkadaşlar verrutol kullanan var mıydı? siğil geçtikten sonra o bölgede asitten kaynaklanan bir sertlik kaldımı?yoksa eski deri haline döndümü ?

ust kıısımlarda wajınada makaat ters ılskıde oralde hepsınde gorulebılır bı taneken yakılmazzsaaa sıcrarsa 2 tane olur 10 tane ona goreeeee ust alt yan dıye bısı yok her yerde cıkabılır

ELINI ORAYA SURME YANE GREKSIZ YERE ILIK SUYLA YIKAAA BEN AVONDAN ALDIM GENITAL TEMIZLEYICI WAR 1 SENEDIR ONLA YIKIYORM

KASINTI YAPIO GENEL ANLAMDA AMA BAZEN KASINTI YPMIO KISIDEN KISIYE DEYSYO BAZISINDA SIVILVE GBI BAZINDA et benı gıbı cıkıo ws hemen dr gıt

canım bugün başka bir jinekoloğa daha gittim,baktı hpv olabilir ama emin olmak için pazartesi cildiyeye gel dedi.korkma üstesinden geliriz dedi.bakalım artık.

o bölgeyi yıkadıktan sonra elimizi sabunlamak yeterlimi yoksa özel birşey kullanıyormusunuz?

kızlar asit kullanmayın..ayrıca denıze havuza gırerken tampon kullanın

canım doktor vermişti zaten sadece dış genitalde bikini bölgesinde 1 taneydi.uzunca bir süre sürdüğüm için hafif bir sertlik kaldı.kullananlar var mı die merak ettim.kantaron yağı alıcam

canım doktor vermişti zaten sadece dış genitalde bikini bölgesinde 1 taneydi.uzunca bir süre sürdüğüm için hafif bir sertlik kaldı.kullananlar var mı die merak ettim.kantaron yağı alıcam

Canım ben de asit kullanmıştım fakat doktorum çok dikkatli idi. Hiçbir yerimde sertlik, yanık izi kalmadı.

slm kızlarr dün gttm yaktırdm siğillerimi vajina içine dogru brz çoğalmıslar doktorum hepsni yaktıgnı söledi genel anesteziyle oldum hc bse hissetmedm cıkıncada cok şükür hc agrım sızım olmadı bepanthane ve silverdini karıstrtp 3 gün sür dedi doktr baska bişe vermedi 3gn boyunca onu uygılcm sonra hc bse yapmıcm bide sürekli yapıyımmı bunu yoksa sabah aksam bir kez mi?bide aşı ol mutlaka dedi aşıyı arastryrm şimdi onuda yaptrcm bunun dısında sadece taze portakal sıkıp içiyrm vtmn fln almadm.

canım bugün başka bir jinekoloğa daha gittim,baktı hpv olabilir ama emin olmak için pazartesi cildiyeye gel dedi.korkma üstesinden geliriz dedi.bakalım artık.

o bölgeyi yıkadıktan sonra elimizi sabunlamak yeterlimi yoksa özel birşey kullanıyormusunuz?

sabun ve kolonya kullan elıne mıkroplar kırılsın

sabun ve kolonya kullan elıne mıkroplar kırılsın

cevabın için sağol.canım. dokunmaktan korkar oldum artık. pskopat gibi oldum.3 - 4kere yıkıyorum yinede takıntı oldu.

kırmızı kantaron yağını siğil varken kullanabiliyormuyuz? siğili azaltıyor mu?

bende görebildiğim kadarıyla siğil yok ama doktorum hpv-dna testi istedi aranızda yaptıran var mı yardımcı olur musunuzCADIARZU

Back