• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

6 aydır genital siğllerim peşimi bırakmıyor, bir kez koter oldum ardından 6 aydır aldara podafilm kullandım ama yok olup bir 2 hafta sonra geri geliyorlar. Bu kadar inatçı olmaları kötüye mi işaret acaba. beta glukan ve çinko dakullanıyorum. Bağışıklık sistemim cok zayıf sanırım. dün itibari ile sirkeye başladım. Hepsini bembeyaz yaptı. sanırım çözümün sirke olacak

canım bağışıklık sisteminin zayıf olmasından tekrar ediyorlardır.aldarayı podafilmi nasıl kullandın.ara verdinmi?tekrar etmesi kötüye işaret olduğuınu göstermez.bir daha gitmedin mi dr a?birde siğiller hep aynı yerdemi çıkıyor ve büyükler mi?

helincim teşekkür ederim bunu bilmiyodum ben sadece kurtulamadığım için herşeyi denedim ve çok üzülüyodum maddi acıdanda çok zor durumda olduğum ve iş bulamadığımdan dolayı dok gidemediğim için başka careler aradım ve bunu duydum yaptım soğan suyunu burdada daha önce hep okuyodum şu andada gectikleri için buraya yazim dedim belki bi faydası olur diye ...
allah herkese acil şifalar versin zor durumda olanlar bundan zor kurtulacak sanırım çünki kremi çok pahalı birkere alsan bidaha zor oluyo teşekkürler aydınlattığın için sevgiler....

sogan kürü cocuk düşürmede kullanılan eskı bır yontemmiş sogan suyu yanı dıkkat edın

evet olabilir onu bilmiyorum amaaraştırmalarıma göre soğan suyu kistleri küçültüp adeti düzenliyomuş ben kist için içmiştim ama siğillerim yok oldu demekki kisti küçültüyo siğilleride küçülttü ve kayboldular ama genede hamile olanlar içmese tabi daha iyi olur ..
araştırmayı iyi yapmaklazım bu konularda bende helinmden öğrendim inceltme yapıyomuş mesela bilmiyodum sevgiler...opuyorumnanaktan

canım hay Allah razı olsunnnnn
valla benim çıkmıştı ama şimdi görünmüyor doktor baktı ama görünürde dışta en azından bişi yok içerden naptı bilmem kestiyse de anlamadım bişi:) ben biraz canıma gaddarım normal doğum yaptım çok bişi anlamadım desem dalga geçersiniz heralde:) sancı da hissetmedm valla.. kasıklarımda baskı hissettim sadece bi de müthiş bi korku:) korkudan sancı mancı kalmadı paniğimdir de biraz işe yaradı bu panik sonunda:P
olumunekankayizsmile

opuyorumnanaktan canım zaten benimki görünüyordu be
sinirimi bozuyordu.oyüzden aldırdım.sonuçta hiçbir zararı yokki bize.
enazından şimdi için rahatladı,kafana takmazsın kaydirigubbakcemile5

Kalan kızlık zarımı mı aldırmak istiyorum diyeceğim yav? kaydirigubbakcemile3

kıs didi git dr a deki : bune dr cum beni sinir ediyo
falan işte gerçekten ediyosa tabi.o bilir napıcanı a.s
hadi bakalım kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

5 baylık hamileyim ve biraz önce genital bölgemde siğiller farkettim çook korkuyorum kızlar bana akıl verin.nasıl oluştu bu siğiller nasıl bulaştı bana? bebeğime geçerse ya Allahım şifa ver neolur çok korkuyorum moralim çok bozuk kızlar. ne olur hamilelikte tedavisi nasıl oluyor eşimde yok siğil vs bende nasıl oluyor Allah aşkına?

eşinde yok çünki erkekler genel olarak taşıyıcı oluyor.
seninde hamilelikten dolayı düşen bağışıklık sistemin siğillerin ortaya çıkmasına
neden oldu sanırım.a.sama diğer kızlarında dediği gibi eğer
siğilin kesin varsa sezeryen olmalısın.moralinide bozma :kahve:
sitres hem siğili azdırır hem bebişin etkilenir.
kendine iyibak canım opuyorumnanaktan

Kadın doğum için muayeneye gittiğimde derim bari. Sırf onun için gidemem. :kedi: kaydirigubbakcemile3

didicim git canım git ,millet sırf orasına estetiğe gidiyo kıs kaydirigubbakcemile3
git bakim dr ne diycek bizede söle opuyorumnanaktan

arkadaşlar selamlar ben bu siillerle 4 ay uğraştım sirkeyi ilacı denedim dok gittim yakalım dedi bi arkadaşımda hiç dok gitme soğan suyu iç dedi hem kistleri hemde siilleri yok ediyo dedi ve ben 15 gün 2 bardak suya küçük bi soğanı koyup kaynatıp günde taze taza 2 bardak içtim ac veya tokiçtim adetimden 7 gün sonra bitiminden 7 gün sayıp başladım ve 15 gün içtim bu arada da siillerime hiç bakmadım başta çok korkuyodum kurtulamıycam sandım hatta bitanesi kocaman olmuştu baya büyüktü sonra 15 gün içtikten sonra aylayla baktım ve elimede gelmiyodu artık makattakiler hiç kalmamıştı inanamadım o koskocaman siiğilim bile küçüldü küçüldü şimdi yok oldu bunu yazıyorum çunki bu illetin nasıl yok olucanı bilemiyoruz sadece bi denemeydi ve gecti paylaşmak istedim tabi sizlere kalmış denemek burdan çok destek aldım okudum hep yazılanları herkese çok teşekkürler :) sizler çok iyi insanlarsınız burda herkese yardımcı oluyosunuz inanın insan rahatlıyo okuyunca burda yazılanları herkese sevgiler

sen altarnatifleri dene amaaaa sakın dr a gitme diyenleri dinleme canım.
böyle önemli birkonu için kendi çaban yetmez eminol.
inşlh sende bulduğun yeni çözümleri bizlerle paylaşırsın
sonuçta bizimde yaptığımız bu.merak etme herşey yoluna girer tedavini
aksatma lütfen.opuyorumnanaktan

yassı şekilde dudak kısımlarımda var, üst kısımlarda minik minik var ve hep aynı yerlerde çıkıyorlar. aldarayı 2 buçuk kutu şeklinde bitirdim. doktorumun tavsiyesi ile podafilme geçtim. oda işer yarıyor tabiki ama yeniden çıkıyorlar. Geçen gün sirkeli pamuk koydum ve kabus gibi bembeyaz hepsi deri altından dışarıya çıktı sanırım. ama sirke kurutacak gibi görünüyor. tehlikeli bir tip olmadığını söylemişti doktor. tipleme yapılmadı fakat siğil yapanlar zaten tehlikeli değildir dedi. Bir de bakireyim, evlenmeyi dedüşünüyorum siğil bulaştıran kişi ile iç kısımda da bu siğiller çıkar diye çok korkuyorum.

ahhh arkadaşlar ahh canım cok sıkın yarın biyosi olucam hem korkuyorum hemde madi olarak cok sarsıldım ya 600.00 tl ayın orasında nerden bulurlar diye hiç sormuyolar mercekle bakmıştı ve görünürde içinde lezyon ok demişti rahim agzından sıvı aldı denasına baktı ve hv pozitif türü 6 - 89 cıktı siğilerim şimdilik yok ama tekrarlarmı bilmem offfff ya nerden cıktı bu biyopsi

yassı şekilde dudak kısımlarımda var, üst kısımlarda minik minik var ve hep aynı yerlerde çıkıyorlar. aldarayı 2 buçuk kutu şeklinde bitirdim. doktorumun tavsiyesi ile podafilme geçtim. oda işer yarıyor tabiki ama yeniden çıkıyorlar. Geçen gün sirkeli pamuk koydum ve kabus gibi bembeyaz hepsi deri altından dışarıya çıktı sanırım. ama sirke kurutacak gibi görünüyor. tehlikeli bir tip olmadığını söylemişti doktor. tipleme yapılmadı fakat siğil yapanlar zaten tehlikeli değildir dedi. Bir de bakireyim, evlenmeyi dedüşünüyorum siğil bulaştıran kişi ile iç kısımda da bu siğiller çıkar diye çok korkuyorum.

gecmiş olsun canım yazemuszemus

yassı şekilde dudak kısımlarımda var, üst kısımlarda minik minik var ve hep aynı yerlerde çıkıyorlar. aldarayı 2 buçuk kutu şeklinde bitirdim. doktorumun tavsiyesi ile podafilme geçtim. oda işer yarıyor tabiki ama yeniden çıkıyorlar. Geçen gün sirkeli pamuk koydum ve kabus gibi bembeyaz hepsi deri altından dışarıya çıktı sanırım. ama sirke kurutacak gibi görünüyor. tehlikeli bir tip olmadığını söylemişti doktor. tipleme yapılmadı fakat siğil yapanlar zaten tehlikeli değildir dedi. Bir de bakireyim, evlenmeyi dedüşünüyorum siğil bulaştıran kişi ile iç kısımda da bu siğiller çıkar diye çok korkuyorum.[/QUOTE

canım korkma ben de aynı şekilde dr a dert yandım evlenicez ya içimde de cıkarsa diye.. bişey olmaz dedi çok rahatlatıyo sağolsun beni :) tedavini oluyosun sonuçta .. direncini yüksek tutmaya calış ama çıkarsada biticek sonucta .. hepimiz aynı şekilde bekliyoruz .. zaman gösterecek vitaminlerine yediğine içtiğine dikkat et kontrollerine sık sık git dr yakından takip etsin yılda bir derler ama 6 ay da bir smear yaptır. bişey olmaz inş. hepimiz kurtuluruz..

ahhh arkadaşlar ahh canım cok sıkın yarın biyosi olucam hem korkuyorum hemde madi olarak cok sarsıldım ya 600.00 tl ayın orasında nerden bulurlar diye hiç sormuyolar mercekle bakmıştı ve görünürde içinde lezyon ok demişti rahim agzından sıvı aldı denasına baktı ve hv pozitif türü 6 - 89 cıktı siğilerim şimdilik yok ama tekrarlarmı bilmem offfff ya nerden cıktı bu biyopsi

canım hpv 6 benimde ama 89 u ne oluyo bilmiyorum sadece 6 dedi bana dr?? kafan karıştı bi rakam daha mı olması lazım.. birde risk li 4 tip var diye biliyroum onlardanmıymış seninki? konustunmu dr la

canım hpv 6 benimde ama 89 u ne oluyo bilmiyorum sadece 6 dedi bana dr?? kafan karıştı bi rakam daha mı olması lazım.. birde risk li 4 tip var diye biliyroum onlardanmıymış seninki? konustunmu dr la

ya canım bende anlamımki iki türü varmış bende biri düşük olan 6 89 nerden cıktı bende anlamdım kadar kötümü iyimi oldugu beli deglmiş ama en kötüsüde cıkmadıya bunada şükür

ya canım bende anlamımki iki türü varmış bende biri düşük olan 6 89 nerden cıktı bende anlamdım kadar kötümü iyimi oldugu beli deglmiş ama en kötüsüde cıkmadıya bunada şükür

şükür tabi.. bu şekilde kaç kere çıkarsa çıksınlar sonunda biticekler.. buna inanmak lazım.. olumunekankayizsmile

canım dudak kısımları demşsin büyük ve küçük dudakların üstündemi yoksa küçük dudakların altındamı çıkıyor siğiller

kıs didi git dr a deki : bune dr cum beni sinir ediyo
falan işte gerçekten ediyosa tabi.o bilir napıcanı a.s
hadi bakalım kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

didicim git canım git ,millet sırf orasına estetiğe gidiyo kıs kaydirigubbakcemile3
git bakim dr ne diycek bizede söle opuyorumnanaktan
Gideceğim tatlı kuşum söylerim size de. sositosositohihoyyyt

yassı şekilde demişsin ya toplu iğne başı kadarmı büyüklükleri.canım biraz uğraştırsada hepsş geçicek.ben bir ebe tanıdığımıza sormuştum.gayet normal bu hemen hemen herkeste çıkar rahat ol demişti.geçicek canım

slam kızlar bişey sormak istiyorum size bende de genital gölgede et beni gibi bişey çıkmış dış dudağın bacağıma yakın olan kısmında eşşimden geçtiği süphesiz onda da var çünkü peki eşime nasıl bulaşıyo insan vücudunda nasıl meydana geliyo bilgi verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

slam kızlar bişey sormak istiyorum size bende de genital gölgede et beni gibi bişey çıkmış dış dudağın bacağıma yakın olan kısmında eşşimden geçtiği süphesiz onda da var çünkü peki eşime nasıl bulaşıyo insan vücudunda nasıl meydana geliyo bilgi verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

Cinsel yolla bulaşıyor tatlım. :gitme:

ama ne ben ne de eşim daha önce kimseyle birlikte olmadık ki nasıl olur acaba bu başka bişey mi

Anladığım kadarı ile siğil tatlım. Fakat biz bilemeyiz gene de emin olmak için bir jinekologa gitmeni tavsiye ederim. Sürtünme yolu ile de oluyor, cinsel birliktelik haricinde. Mutlaka doktora göster tatlım.

Back