• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ben aldara kremini aldım doktorun tavsiyesi ile . siğillerin hepsi geçti. daha üçüncü sürüşüm. tabi bitinceye kadar kullancam . biraz pahalı ama yaktırmaktan iyidir bence. bir ay sonra tekrar kontröle gitcem. bence sadece siğil ise aldara kullanın. benim çoktu. ve hepsi toplu haldeydi. karnabahar gibi yani. bitişikti birbirine. ama geçti. rahatladım . hap ta içiyorum bunun yanında tabiki. hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

hap derken ?

kızlarr..2. aşımıda vuruldm kendime de iyi bakıorm ama kukumn ustunde 2 tane et beni gibi yine cıkmıslarr :S sirke suruorm ama fayda etmedi..uzerine pamukla yapıstırsammı diorm ama neyle yapistircam?? yara banti acitmazmi.. bi de sirke yerine kantaron yagi da sursem gecirrmi?? bole kucuk sigillere mudahele etmek icin kullanabilecegimz uygun fiyatli ve ise yarar krem vs. yokmudur?? aldara disinda..:çok üzgünüm:

slam kızlar bişey sormak istiyorum size bende de genital gölgede et beni gibi bişey çıkmış dış dudağın bacağıma yakın olan kısmında eşşimden geçtiği süphesiz onda da var çünkü peki eşime nasıl bulaşıyo insan vücudunda nasıl meydana geliyo bilgi verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım bir doktora git hemen ne olduğuna baksın.siğilsede tek bulaş yolu cinsel yollla değil bunu bil.ama büyük ihtimal böyle deniliyor.ama çamaşır veya wc dende geçme ihtimali var

ahhh arkadaşlar ahh canım cok sıkın yarın biyosi olucam hem korkuyorum hemde madi olarak cok sarsıldım ya 600.00 tl ayın orasında nerden bulurlar diye hiç sormuyolar mercekle bakmıştı ve görünürde içinde lezyon ok demişti rahim agzından sıvı aldı denasına baktı ve hv pozitif türü 6 - 89 cıktı siğilerim şimdilik yok ama tekrarlarmı bilmem offfff ya nerden cıktı bu biyopsi

korkulacak bişeyyok canım,ayrıca giden para olsun
canın önemli.sonra parada kurtarmaz ihmal etmemeliyiz
rahatsızlıklarımızıyerimseniben
inşllh temiz sonucunu alınca birlikte oynarız şuralarda:dance: opuyorumnanaktan

slam kızlar bişey sormak istiyorum size bende de genital gölgede et beni gibi bişey çıkmış dış dudağın bacağıma yakın olan kısmında eşşimden geçtiği süphesiz onda da var çünkü peki eşime nasıl bulaşıyo insan vücudunda nasıl meydana geliyo bilgi verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

Cinsel yolla bulaşıyor tatlım. :gitme:

yani eşim daha önce biriyle mi birlikte olmuş oluyo

ama ne ben ne de eşim daha önce kimseyle birlikte olmadık ki nasıl olur acaba bu başka bişey mi

ama erkekler evlenmeden birlikte olmuş olabiliyor
buda bilinen bişey gelincikcim.tabi istisnalarda vardır sonuçta.
bence o kimle bu kimleyi kafana takma
tedavi olmanın çabukluğuna bak.yerimseniben
siğil eşine ailesinden geçmişte olabilir ,yada yurtta kaldıysa okurken havlu şubu gibi
ortak eşyalardan geçmiştir.a.s geçmişolsun canım.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım bir doktora git hemen ne olduğuna baksın.siğilsede tek bulaş yolu cinsel yollla değil bunu bil.ama büyük ihtimal böyle deniliyor.ama çamaşır veya wc dende geçme ihtimali var

aynen öyle kaydirigubbakcemile5
tşklr aklımı okumuş gibisin şekerim opuyorumnanaktan

inşallah gecicek arkadaşlar bu gün biyopsi olucak aslında korkuyorum biyopsiden degilde sonucundan canım cok sıkılıyorama ne yapalım sizlerle konuşmak bana iyi geliyor. cünkü bu lanet siğileri kimseye anlatamıyosunuz herkes farklı yaklaşımlarda bulunuyor bi arkadaşıma anlatım ohhh bi çok senoryo yazdı yok eşin seni aldatmıştır güvenin sarsıldım vs.. hastalıgın seyrini anlatıyosun dalga geciyorlar akıları hep başka şeylere takılmış evt bende ilk ögrendiğimde acabalar kafı karıştırdı ama umrumda bile degil önemli olan benim benim saglılıgm üç günlük dünyada boş verin hiçbirşeyi kafanıza takmayın bu siğilerden kurtulucaz ve ve eski hayatımıza tekrar dönücez beterin beteri var halimize şükredelim madi manevi bizi biraz zorluyor ama gecicek gecmesi gerek inanın şuan sadece şu biyopsi sonucunu düşünüyorum bazen ofluyo pufluyorum ama sonra hemen kendimi topluyorum gelgitler yaşıyorum oldukca doğal sendromlar neyse hepinizi cok seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız

kızlarr..2. aşımıda vuruldm kendime de iyi bakıorm ama kukumn ustunde 2 tane et beni gibi yine cıkmıslarr :S sirke suruorm ama fayda etmedi..uzerine pamukla yapıstırsammı diorm ama neyle yapistircam?? yara banti acitmazmi.. bi de sirke yerine kantaron yagi da sursem gecirrmi?? bole kucuk sigillere mudahele etmek icin kullanabilecegimz uygun fiyatli ve ise yarar krem vs. yokmudur?? aldara disinda..:çok üzgünüm:

canım korkma hemen prodfolin solisyon al ezcaneden hafatda bir kulak pamuğu ile sür siğilin üstüne kaşınyosa sakın kaşıma solisyonu sürmeden cinko oksit krem de al önce onu sür :olmaz: ihmal etme

inşallah gecicek arkadaşlar bu gün biyopsi olucak aslında korkuyorum biyopsiden degilde sonucundan canım cok sıkılıyorama ne yapalım sizlerle konuşmak bana iyi geliyor. cünkü bu lanet siğileri kimseye anlatamıyosunuz herkes farklı yaklaşımlarda bulunuyor bi arkadaşıma anlatım ohhh bi çok senoryo yazdı yok eşin seni aldatmıştır güvenin sarsıldım vs.. hastalıgın seyrini anlatıyosun dalga geciyorlar akıları hep başka şeylere takılmış evt bende ilk ögrendiğimde acabalar kafı karıştırdı ama umrumda bile degil önemli olan benim benim saglılıgm üç günlük dünyada boş verin hiçbirşeyi kafanıza takmayın bu siğilerden kurtulucaz ve ve eski hayatımıza tekrar dönücez beterin beteri var halimize şükredelim madi manevi bizi biraz zorluyor ama gecicek gecmesi gerek inanın şuan sadece şu biyopsi sonucunu düşünüyorum bazen ofluyo pufluyorum ama sonra hemen kendimi topluyorum gelgitler yaşıyorum oldukca doğal sendromlar neyse hepinizi cok seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız

korkma canım rahat ol ilk smear yaptırdığımda da aynı şeyleri hissetmiştim temiz çıktı şükür.. inşallah seninde sorunsuz çıkar oldu ki sıkıntı varsa bile ..Çaresi olan hastalıktan korkma en fazla biraz daha çok uğraştırır ama sonunda geçicek.. öpüyorum senii kocamaannn

kizlarr sigiller temizlendikten sora korunmak icin vitamn vs. disinda o bolgeye uyguladiginiz bisiler varmi? benm bildigim kadarila vajina ya hicbisi surulmemeli su bile hatta.. doktrum kenslkle hicbis surme demisti bana.. :/ ama cikip duruolarrrrr...

padofilim suriim?? verrutol da ise yariomu peki?? surmeden once vazalin vs. surmem lazm dimi, yoksa tahris olabilir??

tesekkurlerr.. :1hug:

yıne soyluyorm hepde solıcem kırmızı kantoronn hem tedavıde sıgıle hem tedavı sonrası koruyucu ve ız gecırıcı gazlı bez ıle uygulayın..vıtamın olarak supradıyn alın brokolı ,havuç lımon zeytın yagı ve balık cok tuketın

Allahın bıze sundugu ucuz ve kolay bulunabılen kantoron yagı canım kırmızı kulak çöpuyle uygula sıgıllere bastırarak ..gazlı bezlede olmayan yerelere sur

canım hpv 6 benimde ama 89 u ne oluyo bilmiyorum sadece 6 dedi bana dr?? kafan karıştı bi rakam daha mı olması lazım.. birde risk li 4 tip var diye biliyroum onlardanmıymış seninki? konustunmu dr la

hpv tıp 6 sewıyesı yane baslangıc sevıyesı oluyoo korkucak bır sey yok
tıpın yukselmemesı ıcın yane hpv11 16 olmaması ıcın ası ol hemen
ası olduktan sonra sıgıl zor ıhtımal cıkar cıkar ama hpv 6 sewıyesınde cıkar en azından tıp 11 den korur
hıc korkma yapcan sey ası olmak
ek kapsul vıtamın alman gunluk bıde yesılı bol tuketmen gecmıs olsn :)

kizlarr sigiller temizlendikten sora korunmak icin vitamn vs. disinda o bolgeye uyguladiginiz bisiler varmi? benm bildigim kadarila vajina ya hicbisi surulmemeli su bile hatta.. doktrum kenslkle hicbis surme demisti bana.. :/ ama cikip duruolarrrrr...

padofilim suriim?? verrutol da ise yariomu peki?? surmeden once vazalin vs. surmem lazm dimi, yoksa tahris olabilir??

tesekkurlerr.. :1hug:

sakın olakı ılac solısyon padolfolm yada weturol sakın ola surme derım oranın tahrıs olmaması lazm ınsan bası agrımadan sence agrı kesıcı alırmı cancazım buda ole bısı bennım yaptım tek sey

ıkı haftada bır haftada bır dustan sonra yatmadan pamuga sırke dokup suruyorm sabah yıkıyorum o yane ama wıtamın aldım bır senedır vıtamın kullanıorm GNC ası oldum bıde cok sukur cıkmıo

hpv tıp 6 sewıyesı yane baslangıc sevıyesı oluyoo korkucak bır sey yok
tıpın yukselmemesı ıcın yane hpv11 16 olmaması ıcın ası ol hemen
ası olduktan sonra sıgıl zor ıhtımal cıkar cıkar ama hpv 6 sewıyesınde cıkar en azından tıp 11 den korur
hıc korkma yapcan sey ası olmak
ek kapsul vıtamın alman gunluk bıde yesılı bol tuketmen gecmıs olsn :)

şu aşı olayı her ay olucaan zaman alabiliyomusun? 1. ci aşımı olucam diye meseka 100-200 neyse verip yoksa hepsini birden mi ödemen gerekiyo?

şu aşı olayı her ay olucaan zaman alabiliyomusun? 1. ci aşımı olucam diye meseka 100-200 neyse verip yoksa hepsini birden mi ödemen gerekiyo?

mesela bugun ayın 28 mayıs 1 doz olucaksın
2. dozu 28 hazıran olucaksın
3 dozu kasım 28 sıralarında olcaksın

ben asıyı depodan dagıtıcı fırmadan calısan arkadsım 100 tl werdı tek dozunu ezaneler 244 tl satıo doktor dan 170 tl ws

asının son kullanma tarıhı cok onemlı dıkkat et en az 1 2 ay omru olsn son kullanım toplu alma alıcaksan ılk ıkı dozu al ama dedım gbı ben son dozu 9 .ay olan bı ası aldım 3. dozu alma derım ne olur olmaz bısı olur byatlar cunku ası soguk hawa zıncırıyle werılıyor buz kalıbında

ben asıyı depodan dagıtıcı fırmadan calısan arkadsım 100 tl werdı tek dozunu ezaneler 244 tl satıo doktor dan 170 tl ws

asının son kullanma tarıhı cok onemlı dıkkat et en az 1 2 ay omru olsn son kullanım toplu alma alıcaksan ılk ıkı dozu al ama dedım gbı ben son dozu 9 .ay olan bı ası aldım 3. dozu alma derım ne olur olmaz bısı olur byatlar cunku ası soguk hawa zıncırıyle werılıyor buz kalıbında

tamam canım teşekkürler..

3 aşı da aynı özellikte di mi? Yani 1.sinin özelliği ayrı, 2.sinin ve 3.sünün ayrı değil?

arkadaşlar biyopsi oldum cok acımadı ama şimdi siyah siyah bişeler geliyor ayy inşalla sonucu iyi gelir pufff siigilde şimdilik yok ama beli olmaz cıkabilirde dokdor aşı ol dedi şu dört tipe karşı koruyandan (gardasil) bu gün alıcam yanlız her kılinik aşıyı vururmu acaba yoksa dr kendi dr gitmeliym muaneside uzak da bana

Back