• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

5 baylık hamileyim ve biraz önce genital bölgemde siğiller farkettim çook korkuyorum kızlar bana akıl verin.nasıl oluştu bu siğiller nasıl bulaştı bana? bebeğime geçerse ya Allahım şifa ver neolur çok korkuyorum moralim çok bozuk kızlar. ne olur hamilelikte tedavisi nasıl oluyor eşimde yok siğil vs bende nasıl oluyor Allah aşkına?

ben aldara kremini aldım doktorun tavsiyesi ile . siğillerin hepsi geçti. daha üçüncü sürüşüm. tabi bitinceye kadar kullancam . biraz pahalı ama yaktırmaktan iyidir bence. bir ay sonra tekrar kontröle gitcem. bence sadece siğil ise aldara kullanın. benim çoktu. ve hepsi toplu haldeydi. karnabahar gibi yani. bitişikti birbirine. ama geçti. rahatladım . hap ta içiyorum bunun yanında tabiki. hepinize geçmiş olsun arkadaşlar.

5 baylık hamileyim ve biraz önce genital bölgemde siğiller farkettim çook korkuyorum kızlar bana akıl verin.nasıl oluştu bu siğiller nasıl bulaştı bana? bebeğime geçerse ya Allahım şifa ver neolur çok korkuyorum moralim çok bozuk kızlar. ne olur hamilelikte tedavisi nasıl oluyor eşimde yok siğil vs bende nasıl oluyor Allah aşkına?

sakın ol benımde 1 aylıkken ortaya cıktı 4 ay cektım..esınden gecti tabı erkekler taşıyıcı kadınlarda cıkar genelde sıgıl bunye işidır..kanda bı hastalıktır ara ara alevlenebılır..jınekologuna gorun koter ıle cıkanları yaksın..acımaz korkma sonra sana batıkon falan verecektır aynı zamanda kırmızı kantron yagını sur ..sıgıllerın ustune kulak cubuguna kantrn yagı damlat sıgıllere sur.. aynı cubugu farklı yere degdrme her sgıl için tek cubuk kullan..olmayan yerlerınede gazlı beze kantrn yagı dök pansuman yap gece yat takma kafaya taktıkca cogalır..cocugu sezeryan ıle dogur onada bulaşır eskı camasırlarını at utulu pamuk çamasır giy vajınanı makatı nemlı tutma..aşı yapmazlar hamılesın ..korunmak işe yaramasada yınede korunarak ılıskıye gırın hatta hemen ilişkıyı kesın surtundukce cıkar..eşinede uygulat kantoron yagını penıs etrafına kasıklarına makatına sursun haftada 3 kere..meyve sebze balık ye bagısıklık sıstemını guclendır..

kızlar haberlerim var iyimi kötümü bilemedim valla :) dr a gittim hafta sonu benim siğil diye gördüğüm kabarcığın henüz kabarcık bile değil bu durumda tekrar ettiğini kesin olarak söyleyemeyiz dedi.. eğer o kabarcı büyürse icabına bakarmışız çıkacaksada bırakıyım çıksınmış ki bitsin miş :) gülsemmi ağlasammı şaştım valla.. makatımdaki de siğile pek benzemiyomuş daha çok hemeroid pakesine benziyo dedi onuda takip edicekmişiz karnıbahar gibi değil yumuşak düz bir doku bu o yüzden yakmamıştık diyo.. siğiller büyürdse gel panik yapma diyo .. yaklaşık 5 aydır çıkmıyo gibi bi sonuca vardı kendi çapında ama ben okadar rahat diilim ....

arkadaşım bende önümüzdeki hafta olucam kısmetse bir arkadaşım araştırdı benim için fiyat konusunda yardımcı olucak gardasil mi olsam cervalix mi ona karar veremedim sadece benim doktora kalırsa bu iş daha çok uzaycak belli...gardasil 4 tipe karşı korumalı gördüğüm kadarıyla onu oluyim diyorum ne dersin???

walla janm ben arkadsımla 3 kısı cervılaz olduk cok sukru 3 muzdede cıkmıyorrrrrrrr ama gardesıl olmustu bazı arkadslar tabı onları bılemem

benım doktorum cervılaxsın daha ıyı oldunu soledı bız de onu olduk cıdden de bır senedır cıkımıyor yane bıde vıtamın kullanıorm onunda etkısı war cıkmaması ıcın
dusun yanne bu sene bır kez hasta oldum o kadr olumunekankayizsmile

kızlar kosun bu ezacılar sızı kandırıyorrr

bugun eza deposuna gıttım cervılax asıyııııı ezaneler bılıosunuz 244 tl den we uzeerı satıyo tek dozu
hedef eza deposunda bılgısaardan baktık ılacın satıs fıyatı 124 tl ezacılar bıze kazık atıolarrrr haberınız olsn tanıdık manıdık warsa rıca edın fılan alın asıyı mutlaka olunnn cok cok cok ıse yarayaan bı ası cunku!!!!!!!!!!!!!

cervilaxı bana anlatırmısın bıraz helin? rahım agzı kanserı aşısı gardasıldı buda cerviks kanseri içinmı ne farkı var ondan bırde kaç aşamalı?

kızlaaaar hepinize slmmmm...
ıstanbul'da tedavisinden memnun kaldığınız bir doktor varsa tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar ben doktorumu değiştirme kararı aldım çok içime sinmiyor artık özellikle prof. olsun diyorum çapa'dan cerrahpaşadan falan muayenehanesine giderim hastanede de tetkiklerimi yapar sağlam bir şey olsun istiyorum artık...dediğim gibi doktorundan memnun olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum öpüldünüz hepinizzzz...

walla janm ben arkadsımla 3 kısı cervılaz olduk cok sukru 3 muzdede cıkmıyorrrrrrrr ama gardesıl olmustu bazı arkadslar tabı onları bılemem

benım doktorum cervılaxsın daha ıyı oldunu soledı bız de onu olduk cıdden de bır senedır cıkımıyor yane bıde vıtamın kullanıorm onunda etkısı war cıkmaması ıcın
dusun yanne bu sene bır kez hasta oldum o kadr olumunekankayizsmile

canımmm bir arkadaşım iki aşıyıda daha uygun fiyata buluyor bu hafta kısmetse hallediyorum aşı işini çoook teşekkür ederim opuyorumnanaktan

arkadaşlar selamlar ben bu siillerle 4 ay uğraştım sirkeyi ilacı denedim dok gittim yakalım dedi bi arkadaşımda hiç dok gitme soğan suyu iç dedi hem kistleri hemde siilleri yok ediyo dedi ve ben 15 gün 2 bardak suya küçük bi soğanı koyup kaynatıp günde taze taza 2 bardak içtim ac veya tokiçtim adetimden 7 gün sonra bitiminden 7 gün sayıp başladım ve 15 gün içtim bu arada da siillerime hiç bakmadım başta çok korkuyodum kurtulamıycam sandım hatta bitanesi kocaman olmuştu baya büyüktü sonra 15 gün içtikten sonra aylayla baktım ve elimede gelmiyodu artık makattakiler hiç kalmamıştı inanamadım o koskocaman siiğilim bile küçüldü küçüldü şimdi yok oldu bunu yazıyorum çunki bu illetin nasıl yok olucanı bilemiyoruz sadece bi denemeydi ve gecti paylaşmak istedim tabi sizlere kalmış denemek burdan çok destek aldım okudum hep yazılanları herkese çok teşekkürler :) sizler çok iyi insanlarsınız burda herkese yardımcı oluyosunuz inanın insan rahatlıyo okuyunca burda yazılanları herkese sevgiler

bu arada soğan suyu içmeye devam edicem ara veriyorum arada ama içicem mucize gibi geldi bana hale inanamıyorum :

cervilaxı bana anlatırmısın bıraz helin? rahım agzı kanserı aşısı gardasıldı buda cerviks kanseri içinmı ne farkı var ondan bırde kaç aşamalı?

rahım kanserınden korunmak ıcın
3 tıpte ası oldunu soledı doktorum
bırıncısı :CERVILAX
Cervılax ıkı tıpte vurusten koruyor
benım doktorum bana cervılax onerde bende bu asıyı oldum arkadaslarımla bırlıkteee cok sukur kı cıkmıyor halen de

gardesıl 4 tıpte vurusten koruyorrrrr

3.ccu asıyı doktor soledı ama yenı cıkmıs ben o yuzden tam arastırmadım deyısık bı ısmı wardı laf arası konurusken gectı ama genede bılgı weremıcem ıcın ozur

asılar tek doz 3 farklı zamanda wuruluyor

asıyı alırken cok dıkkat edın son kullanma tarıhıneeee aldınız ay omru bıtıyosa sakın ola kullanmayın ....

ası bu ayın 15 de bırıncı doz
onumzdekı ayın 15 de ıkıncı doz
beş weya altı ay sonra 3 doz vurulcak sekılde yapılıyorrrr

asıda 10 weya 15 gunlukk aksamalar cok onemlı dıldır dert etmeyın ıcınız rahat olsn o yzudennn

BU ARADA GARDESIL WE CERVILXSIN AMACI RAHIM KANSERNDEN KORUMASIDIR TEKRAR SIGIL CIKABILIR NADIRENDE OLSA AMA HPV 6 11 GECIRMIS BIRINI HPV 11 16 KORUYO %99 ;)
asıyı ben depodan 100 tl den aldım
ezacı arkadaslar tuturabıldıklerıne 244 tl den we uzerı satılıyor

ben tek dozunu 100 tl den aldım we 3 doz bana 300 tl mal oldu cebımde kalan parayla gıttm GNC VITAMINLERI ALDIM MACUN ALDIM

SAKIN UNUTMAYIN A WE C vıtamını eksıkse sıgıl tekrar cıkarr...

bu arada soğan suyu içmeye devam edicem ara veriyorum arada ama içicem mucize gibi geldi bana hale inanamıyorum :

SEWGILI DUYGU;
SOGAN KURU DEDIN SEY rahım duwarını ınceltır haberın olsn gene ullanmak sana kalmıs ama dedım gbı blgın olsn adet duzenınıde bır yıllık deyısrebılır... hoscakal

sewgılı ılgım dogum we hamıle ıken bılıyoorsun doktorun acıklamıstır herhangı bır mudahele olmuor yapılmıyor hamıllık surecın de sana tawsıeym dıs bolegelere pamuga sırke dokup surmen olur
AKTARDAN bıde macun al macun kulannn macun olmassa c vıtamın hapı al onu kullan ıkı ay gunluk kullan ama macun daha ıyı
onun harıcın de dogumunu kesınlıkle uzerıne basıyorm sezeryan olman ŞART

DOGUM SONRASINDA ASI KESIN OL HPV DENILEN SEY cınsel ılıskı ,wc den ,hamamdan, sir agdadan ( spatula tek ama agda kazani) ortaktır ortak kullanılan yerlerden surtunme yoluyla olan heresyden gecer

sana tawsıem bunlar korkma sırke macun vıtamın al gerısını korkma hıc dogum sonras ası bıde sezeryan bunları dusun sadece stres yapma

nette bak ben macun olorak

doga sepetı . com gır macunlar bolumune

cınselgı cam ballı macun kullandım ıcındekılerı ozellıklerıne bak ona gore bı macun al

6 aydır genital siğllerim peşimi bırakmıyor, bir kez koter oldum ardından 6 aydır aldara podafilm kullandım ama yok olup bir 2 hafta sonra geri geliyorlar. Bu kadar inatçı olmaları kötüye mi işaret acaba. beta glukan ve çinko dakullanıyorum. Bağışıklık sistemim cok zayıf sanırım. dün itibari ile sirkeye başladım. Hepsini bembeyaz yaptı. sanırım çözümün sirke olacak

kırmızı kantoronda dene canım sıgıllerıne sur dıkkatlıca vajınanıda gazlı beze damlat o yagdan ole temızle..ben ole atlattım 1 yıldır yok hala daha kullanıorum yagı ..bırde supradıyn vıtamın alıom

6 aydır genital siğllerim peşimi bırakmıyor, bir kez koter oldum ardından 6 aydır aldara podafilm kullandım ama yok olup bir 2 hafta sonra geri geliyorlar. Bu kadar inatçı olmaları kötüye mi işaret acaba. beta glukan ve çinko dakullanıyorum. Bağışıklık sistemim cok zayıf sanırım. dün itibari ile sirkeye başladım. Hepsini bembeyaz yaptı. sanırım çözümün sirke olacak

canım riskli olup olmadıklarını tip belirlemede öğrenebiliyorsun.. hpv tip belirleme yaptır bi bakalaım ama tekrar ediyor olması riskli tip anlamına gelmiyor. genelde tekrar ediyorlar zaten.. bünyenin zayıflığı ilede ilgisi var tabii..

Back