Kalan kızlık zarımı mı aldırmak istiyorum diyeceğim yav? kaydirigubbakcemile3
5 baylık hamileyim ve biraz önce genital bölgemde siğiller farkettim çook korkuyorum kızlar bana akıl verin.nasıl oluştu bu siğiller nasıl bulaştı bana? bebeğime geçerse ya Allahım şifa ver neolur çok korkuyorum moralim çok bozuk kızlar. ne olur hamilelikte tedavisi nasıl oluyor eşimde yok siğil vs bende nasıl oluyor Allah aşkına?
arkadaşım bende önümüzdeki hafta olucam kısmetse bir arkadaşım araştırdı benim için fiyat konusunda yardımcı olucak gardasil mi olsam cervalix mi ona karar veremedim sadece benim doktora kalırsa bu iş daha çok uzaycak belli...gardasil 4 tipe karşı korumalı gördüğüm kadarıyla onu oluyim diyorum ne dersin???
ay çok acayip bi durum dimi:) ben doktor naparsa yapsın derim nacizane:) alırsa alır benm her zaman gittiğim dr:)
walla janm ben arkadsımla 3 kısı cervılaz olduk cok sukru 3 muzdede cıkmıyorrrrrrrr ama gardesıl olmustu bazı arkadslar tabı onları bılemem
benım doktorum cervılaxsın daha ıyı oldunu soledı bız de onu olduk cıdden de bır senedır cıkımıyor yane bıde vıtamın kullanıorm onunda etkısı war cıkmaması ıcın
dusun yanne bu sene bır kez hasta oldum o kadr olumunekankayizsmile
cervilaxı bana anlatırmısın bıraz helin? rahım agzı kanserı aşısı gardasıldı buda cerviks kanseri içinmı ne farkı var ondan bırde kaç aşamalı?
bu arada soğan suyu içmeye devam edicem ara veriyorum arada ama içicem mucize gibi geldi bana hale inanamıyorum :
5 baylık hamileyim ve biraz önce genital bölgemde siğiller farkettim çook korkuyorum kızlar bana akıl verin.nasıl oluştu bu siğiller nasıl bulaştı bana? bebeğime geçerse ya Allahım şifa ver neolur çok korkuyorum moralim çok bozuk kızlar. ne olur hamilelikte tedavisi nasıl oluyor eşimde yok siğil vs bende nasıl oluyor Allah aşkına?
6 aydır genital siğllerim peşimi bırakmıyor, bir kez koter oldum ardından 6 aydır aldara podafilm kullandım ama yok olup bir 2 hafta sonra geri geliyorlar. Bu kadar inatçı olmaları kötüye mi işaret acaba. beta glukan ve çinko dakullanıyorum. Bağışıklık sistemim cok zayıf sanırım. dün itibari ile sirkeye başladım. Hepsini bembeyaz yaptı. sanırım çözümün sirke olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?