ay canım bende aynı durumdayımmm ya cok fazla ilac almıyalım ya aa mideyi mahvedecez bu gidişle aldara krem al kulan 4 ay kulanacaksın icinde 12 tane küçük poşetler var hafta ikikez tüm vaşinaya sürüceksin bağışıklık kazandroymuş ama 130.00 tl dör ayda 3 kutu alıyorsun işe yarıyomu bilmiyorum bende iki haftadır kulanıyorum salı ve cuma günleri ılık suyla yıkanıp kremi sürüyosun 8 saat vucudunda kalmak suretyle ama yatarken sürüyosun sabah kalkıp yıkıosun ben bide taze sarımsak tüketiyorum virüslri yok ediyomuş bakalım hayırlısıııııı galip gelicezzzzzz :lepi: bizim olucakkkkk
canım seninde benim gibi çok sıkmı tekrar ediyor???deli ediyorlar beni bunlar çokda dikkat ediyorum yahuu bazen diyorum aha bitti galiba ertesi gün bi bakıyorum çıkmışlar yine....bu ayın 25 nde gidicem doktoruma diycem aldara kullanıyım bakalım ne diycek olmadı bir prof. bulcam ona gidicem bu kadar çabuk çıkıyor olması endişelendiriyor beni...umarım şu aldara sende de işe yararda bir an önce kurtulursun arkadaşım...