• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bu nasıl bir bela ya vallahi pisikolojim bozuldu kötü düşünmemeye pozitif olmaya calışıyorum zaten iş güc derken hayat şartları zor bi de bu hastalık :roflol:

canım sonuçların kötü çıkmışşş çok üzüldümmm aman doktorla ilişkini kesme sakın. cin2 ne demek araştırdınmı . senin için bizde araştırma yapalımm allah acill şifalar versinnn. hemen iiileşşş lütfennn

yaaa malesef böyle oldu sonuçlar valla CIN 2 çıkması biraz kötü oldu tabi işte LEEP yapılacak haftaya o bölgeyi çıkaracaklarmış rahim ağzını traşlıycaklar yani sonra tekrar kontroller yapılacak 2.ye tekrar yapılması gerekebilirmiş eğer 2.den sonra yine sorun varsa rahim alınırmış!!! inşallah onlara gerek kalmadan atlatırım tek dileğim o.senin sonuçların iyi çıkmış herhalde arkadaşım çok sevindim vallahi aman dikkat et kendine çoook iyi bak öptüm seni kocaman dua edin bana arkadaşlar....:Saruboceq:

yaaa malesef böyle oldu sonuçlar valla CIN 2 çıkması biraz kötü oldu tabi işte LEEP yapılacak haftaya o bölgeyi çıkaracaklarmış rahim ağzını traşlıycaklar yani sonra tekrar kontroller yapılacak 2.ye tekrar yapılması gerekebilirmiş eğer 2.den sonra yine sorun varsa rahim alınırmış!!! inşallah onlara gerek kalmadan atlatırım tek dileğim o.senin sonuçların iyi çıkmış herhalde arkadaşım çok sevindim vallahi aman dikkat et kendine çoook iyi bak öptüm seni kocaman dua edin bana arkadaşlar....:Saruboceq:

canım inşallah ilk tedavide tüm sorunların geçer. aman dikkat et temizliğinede yemene de. ne oluo bu aralar allah beterlerinden korusun.

senağlama bi bilsem.herşeyi yaptım.temizlik,vitamin,
aşı,eşimde tedavi olduuu...
tamda işlerim yoğunken neden böyle oldu bilmiyorumakannehir

walla iş istediği kadar yoğun olsun en çok 1 saatini alacak, git kontrolünü ol, yoksa bu ne diye kafayı yersin.önce sağlık sonra iş dimi. hem bu kadar moralini bozma bence biz atlattık çünki siğil olayını yani yaşadık alıştık, tedavi edilebildiğinide bilioruz ee o zaman niye bozuosunki bu kadar moralini. benim siğiller sayılamıodu ve vajina girişindeydi ama bak geçti, tekrarlarsa da yine tıpış tıpış doktora:)) aşı ile yeniden çıkmasının pek bi bağlantısı yok hpvnin siğil yapanını taşıoruz zaten, aşı daha farklı tiplerinden koruomuş sadece...

LINKI KAPANTI ICIN madem cıcek yagmurgul oldu :)[/QUO
helincim sen nasılsın tatlımm ben gayetttt iiyim şükür siğilde yok çıkmıoda artık inşallahta çıkmaz bidaha. biyopside temiz çıktı.

heueheueheu cok sewındım ben ıyım 3 . asımıda oldum cok mutluyum ası sayesınde bıDAHA HIC SGILIM CIKMADI YASASINNNNNNNNNNNNNNNNN:)

helin sürekli yazılarını okuyorum deneyimlerini paylaştıgın için teşekürler ben devlet hasanesine dr giyorum bendeki siğiler için pdoflin ilacını verdi her hafta doktora gidiyorum kendi sürüyor ama şimdilik bana birşey demedi sadece sürüyor ve iki tane büyük vardı onlar düştü 3 4 tane küçük var bakalım ne olacak ama regi oldum gidmeycym bu hafta birde aşı falan önermedi bana vitamin falan hiç birşey demedi mayısın 5 de smer sonucunu alıcam belki sonra bişeler der bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

asıt yerıne ben sana sırke surmenı tawsıe ederım asıtten daha ıyıııı banyo yap sona asıt dur ben 2 gunde bır her banyodan sonra sırke sole bır suruyorm 12 aydır hıc cıkmadı cok sukur we ası cok etkılı oldu bendeeeee kendıme ıyı bakıorm wıtamın alıorm bıde

canımmm ya niye böölle oldu ki hiç bişi sürmeden doğruda doktora gitt yarınnn bizi haberdar et. moralini bozma napalım daha kötüsüde var dimi yani allah herkesi korusun yarın git doktora sonucuda yaz merak ederim senii...

canım senin siğiller vajina bölgesinde ve çoktu sanırım.küçükmüydü hepside ve hani olur ya toplanmış karnıbahar görüntüsü şeklinde miydi?benim tam küçük dudakların biraz altından başlayarak karşılıklı iki tarafta bi şerit gibi belli bi yere kadar minicik pürtükler var.sinirimden geçen kopardım böle yağ bezesi gibi minicik bişey geldi.ondan sordun siğillerinin görüntüsü nasıl diye.

evet canım bi bıraksa yakamızı.valla bi dolu işim var ve
sinirlerim bozuk.tam emin değilim ama eğer eski günlere dönersem
ne yaparım bilmem.

canim nasil birsey o gordugun sey? ve nerede? insallah sigil degildir.:teselli:yanlis hatrlamiyorsam sendse uzun zamandr cikmiyordu sigil degilmi? dr a nezaman gitmeyi dusunuyorsun?

evet çok iyiydi 2 gün önceye kadar.ama emin değilim.
bakalım belki takıntı yapıyorum ama en kısa zamanda gidicem dr.
zaten yeri kötü tam girişte,benim hiç oralarda olmadığı
için şekilleri nasıl olur bilmiyorum ohaoldumsmile

inşlh değildir canım tşklr.bu hafta çok zor zaman bulamaya bilirim.
haftaya giderim herhalde:1no2:[/QUOTE]

ya kızlar sız ıyımısınızzzzz yaaaaaaa nıe uzuluosnuzzzz bızden daha kotu durumda olablar warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr emın ollunnnn lutwen bunaaa

kesınlıkle ası olun

aktardan macun alın dırencı yukselten we mutlaka yıgın onu sabah aksam

gunluk bır taze meywe suyu cok onemlı

yaklasık 5 ay epılasyon sakın ola yapmayın agda hele dagıtırrrrr bunu unutmayın

bellı bı sure ben her banyodan sonraaaa sırke suruorummm smear yaptırcam zaman bır hafta onceden bırakırsanız bısı olmaz .... sırke cunku bıtkısel asıttır normal asıt gbı dıl

ınanın beterın beterı war

eyer ası olmaz kendınıze ıyı bakmaz we bol yesıl yemessenız sıgıl cıkarrrrrr unutmayın

arkadaşlar düne kadar panik halindeydim ama aile dostumuzla görüştüm.kendisi ebeydi.bu siğilleri bu kadar takmamamı söyledi.normal olurmuş bunlar erkeklerdede çok olur dedi minik minik hep çıkar dedi.et beni şeklinde çıkar dedi.takma hiçbişey olmaz dedi.30 sene öncesinden bile onlar hasta gelip yakma işlemlerini yapıyorlarmış.ondan bişey olmaz korkma dedi.dedim rahim ağzı kanseri yapıyormuş diye internetteki yazılanlara takılma onun olması için bi siğil bunu yapmaz dedi.sadece bunların çoğu tuzak diyor çokta doğru.mesela kimi arkadaşlar diyor doktora gittim bişey demedi ilaç verdi gönderdi bilmiyormu veya ilgilenmiyormu diye aslında değil sadece çok ama çok önemi olmadığı için üstünedüşmüyordur.tabiki kontroller yapılacak ama rahat olun hepsi geçicek.hepimize sağlıklı günler diliyorum.

canım senin siğiller vajina bölgesinde ve çoktu sanırım.küçükmüydü hepside ve hani olur ya toplanmış karnıbahar görüntüsü şeklinde miydi?benim tam küçük dudakların biraz altından başlayarak karşılıklı iki tarafta bi şerit gibi belli bi yere kadar minicik pürtükler var.sinirimden geçen kopardım böle yağ bezesi gibi minicik bişey geldi.ondan sordun siğillerinin görüntüsü nasıl diye.

yane nıe koparıyosun kı
dahamı ıyı oldu cok merak ettım
ayrıca senın kı mucolscum mu nese ondan dılmı sıgıl dıl dı dımı senın kı laktoz hemen doktora gıt koprana kadar

yane nıe koparıyosun kı
dahamı ıyı oldu cok merak ettım
ayrıca senın kı mucolscum mu nese ondan dılmı sıgıl dıl dı dımı senın kı laktoz hemen doktora gıt koprana kadar

canım benim bir tane bikini bölgesinde bir tane çıkmıştı asit verdi doktor geçti çok şükür uzun zmaandır yok.sanırım yapısı öyle senin öyle değilmi alt dudağın biraz altından incecik bi bölümde karşılıklı çok minik pürtükler var.tek sıra halinde bit kadar zaten.et beni değil toplu iğne başı gibide değil.yağ tanecikleri gibi.senin o dedğim bölge dümdüz mü?

canım benim bir tane bikini bölgesinde bir tane çıkmıştı asit verdi doktor geçti çok şükür uzun zmaandır yok.sanırım yapısı öyle senin öyle değilmi alt dudağın biraz altından incecik bi bölümde karşılıklı çok minik pürtükler var.tek sıra halinde bit kadar zaten.et beni değil toplu iğne başı gibide değil.yağ tanecikleri gibi.senin o dedğim bölge dümdüz mü?

slm arkadaşım bana msj atmışsın sen ama ben cvp veremiyorum ordan malesef daha limitim dolmadı benim yeniyim yaa :) öncelikle teşekkür ederim çokkk inşallah iyi olucam daha doğrusu olucaz...ben biraz geç farkkettim malesefki hatta bagsur sanıyodum popomun kenarındakini sonra baya büyüdüler öle gittim nerden baksan 6 aylık mevzudur bir arada eylül ekim ayları gibi çok akıntım ve adet sancısı gibi sancım oldu gittim dr ye idrar yollarım sandım adam akıntım var diyince vajinal fitil verdi bana bir tane kullandım o kadar gitmedim yani kadın doğum uzmanına falan eşşek kafam :oklava::(

slm arkadaşım bana msj atmışsın sen ama ben cvp veremiyorum ordan malesef daha limitim dolmadı benim yeniyim yaa :) öncelikle teşekkür ederim çokkk inşallah iyi olucam daha doğrusu olucaz...ben biraz geç farkkettim malesefki hatta bagsur sanıyodum popomun kenarındakini sonra baya büyüdüler öle gittim nerden baksan 6 aylık mevzudur bir arada eylül ekim ayları gibi çok akıntım ve adet sancısı gibi sancım oldu gittim dr ye idrar yollarım sandım adam akıntım var diyince vajinal fitil verdi bana bir tane kullandım o kadar gitmedim yani kadın doğum uzmanına falan eşşek kafam :oklava::(

canım ben canı gönülden inanıyorum ilk operasyondan sonra eski sağlığına kavuşacaksın.neden sordum çünkü cin2 desin.ve bunun için biraz uzun bir zaman geçmesi gerekiyor ondan sordum.senin tip tayini yapıldı mı?ve doktor hiç uzunca sana anlatmadımı neden bu aşamaya geldiğini?canım sanada sorayım okumuşsundur sendede öyle bahsettiğim gibi durum var mı?

arkadaşlar düne kadar panik halindeydim ama aile dostumuzla görüştüm.kendisi ebeydi.bu siğilleri bu kadar takmamamı söyledi.normal olurmuş bunlar erkeklerdede çok olur dedi minik minik hep çıkar dedi.et beni şeklinde çıkar dedi.takma hiçbişey olmaz dedi.30 sene öncesinden bile onlar hasta gelip yakma işlemlerini yapıyorlarmış.ondan bişey olmaz korkma dedi.dedim rahim ağzı kanseri yapıyormuş diye internetteki yazılanlara takılma onun olması için bi siğil bunu yapmaz dedi.sadece bunların çoğu tuzak diyor çokta doğru.mesela kimi arkadaşlar diyor doktora gittim bişey demedi ilaç verdi gönderdi bilmiyormu veya ilgilenmiyormu diye aslında değil sadece çok ama çok önemi olmadığı için üstünedüşmüyordur.tabiki kontroller yapılacak ama rahat olun hepsi geçicek.hepimize sağlıklı günler diliyorum.

offff be arkadaşım kime inanacagımmızı şaşırdık ama özel hastaneler gercekten biraz abarta biliyorlar bence önce bi devlet yada araştırma hastanesine gitmek lazım ( gerci fazla ilgilenmiyolar ama en azından ticari kaygıları yok )
inşallah zafer bizim olacak:lepi:

gecmiş olsun arkadaşım inşalla sonuçların iyi çıkar

arkadaşlar bagışıklık sistemini güclü tutmak için bir aktarcıya gitim bana ekinaza otu verdi her gün bir cay kaşıgı bir bardak kaynamış suda 5 dakika bekleyip içeçekmişim inşlah iyi gelir

canım ben canı gönülden inanıyorum ilk operasyondan sonra eski sağlığına kavuşacaksın.neden sordum çünkü cin2 desin.ve bunun için biraz uzun bir zaman geçmesi gerekiyor ondan sordum.senin tip tayini yapıldı mı?ve doktor hiç uzunca sana anlatmadımı neden bu aşamaya geldiğini?canım sanada sorayım okumuşsundur sendede öyle bahsettiğim gibi durum var mı?

inşallah arkadaşım dediğin gibi olur...valla hpv tiplemesi yaptırmadım ben direkt biopsi falan istenince dr önce onu halledelim dedi zaten hemen onu yaptırdım eee sonuçta böle olunca iştee şimdi LEEP yapılcak kısmetse ama ben geç farkına varmışım tabiii baya büyümüşlerdi birde bir tanesini koparmıştım ben işin garibi hayatımda kadın hastalıklarından hiç sorunum olmamıştır biliyomusun dedim ya ilk defa eylül ayı falan gibi akıntım oldu kasıklarım ağrıyodu birde o kadar dedim herhalde üşüttüm..
senin konuyada gelince tarif ettiğin şey bana biraz deri altında olan minik kabarcıklar gibi geliyo sanki yağ bezesi yada minicik sivilce gibi onlar siğil değildir bence tahminim ama için rahat etsin istiyosan bir dr ye görün en sağlamı arkadaşım ihmal etme burdan tahmin yürütmekle olmaz bu iş kendine dikkat et......opuyorumnanaktan

ya ben anlmadım ada yapamıyoruz jilet yok neyle temizlenicez yaaaa bu siğiler deli ediyor beniiiiiii

aaay evet o temizlik konusu benimde takıntım şu anda deli oluyorum bende insan korkuyor nasıl temizlenicez hakketten ağda yok eeee jilette keser falan diye çekiniyo insan ne yapmak lazım cidden bende taktım yani bu konuya :kedi:

Back