• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

walla iş istediği kadar yoğun olsun en çok 1 saatini alacak, git kontrolünü ol, yoksa bu ne diye kafayı yersin.önce sağlık sonra iş dimi. hem bu kadar moralini bozma bence biz atlattık çünki siğil olayını yani yaşadık alıştık, tedavi edilebildiğinide bilioruz ee o zaman niye bozuosunki bu kadar moralini. benim siğiller sayılamıodu ve vajina girişindeydi ama bak geçti, tekrarlarsa da yine tıpış tıpış doktora:)) aşı ile yeniden çıkmasının pek bi bağlantısı yok hpvnin siğil yapanını taşıoruz zaten, aşı daha farklı tiplerinden koruomuş sadece...

:lepi:masalcım canım çok tşk ederim canım ilginekaydirigubbakcemile5
şimdiii sıkıdur.akşam 5 te dr randevum vardı gittim şimdi geldim
ilk işim sizlere yazmak olduopuyorumnanaktan.
benim dr izindeimiş.o yüzden başka bir dr gittim.
süper yaaa .sanki en sevdiğim arkadaşımla olduğum kadar rahattım yanında.
gezme gibi bişey oldu bana.:kahve:
ve o gördüğüm şey seee kızlık zarımın parçası imiş.iki dakikada kesip çıkardı .
acı bile duymadım .çok mutluyum allahım herkesin derdine çare bulsun.
iyiki bu siteyi bulmuşum herkese tşklr.opuyorumnanaktan

arkadaşlar düne kadar panik halindeydim ama aile dostumuzla görüştüm.kendisi ebeydi.bu siğilleri bu kadar takmamamı söyledi.normal olurmuş bunlar erkeklerdede çok olur dedi minik minik hep çıkar dedi.et beni şeklinde çıkar dedi.takma hiçbişey olmaz dedi.30 sene öncesinden bile onlar hasta gelip yakma işlemlerini yapıyorlarmış.ondan bişey olmaz korkma dedi.dedim rahim ağzı kanseri yapıyormuş diye internetteki yazılanlara takılma onun olması için bi siğil bunu yapmaz dedi.sadece bunların çoğu tuzak diyor çokta doğru.mesela kimi arkadaşlar diyor doktora gittim bişey demedi ilaç verdi gönderdi bilmiyormu veya ilgilenmiyormu diye aslında değil sadece çok ama çok önemi olmadığı için üstünedüşmüyordur.tabiki kontroller yapılacak ama rahat olun hepsi geçicek.hepimize sağlıklı günler diliyorum.

ben az önce adam gibi bir dr a gittim ve evet artık daha güzel anlıyorumkiii
bu şey çeşitliliğine göre sorun yada değil.
yani hani şu karnabahar şeklinde olup hızlıca
çoğalanlar varya ,esas sorunlu onlar.benimkiler aslında hiçte öyle sorun yapılacak bişey
değilmiş.hani birtanecik görüp saldırınca ben elime geçirdiğim
bilumum asit vari şeylerle bünyem tepki vermiş.
dr ilaçlar rasgele kullanılmaz dedi.
ve önce türü tesbit edilmeli imiş.

canım benim bir tane bikini bölgesinde bir tane çıkmıştı asit verdi doktor geçti çok şükür uzun zmaandır yok.sanırım yapısı öyle senin öyle değilmi alt dudağın biraz altından incecik bi bölümde karşılıklı çok minik pürtükler var.tek sıra halinde bit kadar zaten.et beni değil toplu iğne başı gibide değil.yağ tanecikleri gibi.senin o dedğim bölge dümdüz mü?

gelelim bu meseleye evet benimde öyle merak etmeee:teselli:
dr a senin için sordum bu normalmi diye birde güldü bana.
sen iyce takıntı yapmışsın dedi.normalmiş canım yaniii.

çook teşekkür ederim arkadaşım hepimiz bir an önce kurtuluruz inşallah bu dertten allah hepimize sağlık dolu günler nasip etsin...

inşallah canım inşallah.
dr bu rahmi değil rahim ağzını tutar dedi.
yani inşallah bu tedavi iyi olman için yeterli olacak bitanem.acil şifalar inşallah.:Saruboceq: a.s.

izmirin neresinde olursanız olun bu dr u tavsiye ederim.
valla hiçte paracı değil.küçük bir operasyon,muayene,ultrasyon
ve simir testi için ödediğim para şaka gibi ama 210 lira.
hemde tam 1.30 saat bana olayı anlattı.
çok da iyi ve huzur veren bir hnm.ve de gereksiz işlem yapıp para koparmaya çalışmıyor.
isteyene özelden atarım.bu akşam huzurlu bir uyku çekicem
uzun zaman sonra. hepinizi çooook seviyorum ve dert ortağimolduğunuz için ayrıca tşklropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.

unutmadan pazartesi testimin sonucunu alıcam.
umarım temizdir.zaten içimdeki his temiz diyor.bayanssulusmile

canım benim bir tane bikini bölgesinde bir tane çıkmıştı asit verdi doktor geçti çok şükür uzun zmaandır yok.sanırım yapısı öyle senin öyle değilmi alt dudağın biraz altından incecik bi bölümde karşılıklı çok minik pürtükler var.tek sıra halinde bit kadar zaten.et beni değil toplu iğne başı gibide değil.yağ tanecikleri gibi.senin o dedğim bölge dümdüz mü?

sırke kullan her hafta bı gun ası ol

arkadaşlar bagışıklık sistemini güclü tutmak için bir aktarcıya gitim bana ekinaza otu verdi her gün bir cay kaşıgı bir bardak kaynamış suda 5 dakika bekleyip içeçekmişim inşlah iyi gelir

janım cay yaraların gecmesını saglıo koter dondurma ıslemı sonrası macun alman lazım !!!! sabah bı kasık aksam bır kasık

:lepi: coooo..k sevindim canim...iste bu kadar ! gunlerdir icini kemiren supheden kurtulmus oldun:teytey: darisi bizlere olsun.Allah hepimizi tez zamanda bu illetten kurtarsin:Saruboceq:

ya ben anlmadım ada yapamıyoruz jilet yok neyle temizlenicez yaaaa bu siğiler deli ediyor beniiiiiii

aaay evet o temizlik konusu benimde takıntım şu anda deli oluyorum bende insan korkuyor nasıl temizlenicez hakketten ağda yok eeee jilette keser falan diye çekiniyo insan ne yapmak lazım cidden bende taktım yani bu konuya :kedi:

bende agda yapcam gunlerdir korkumdan yapamiyorum...ameliyat eldiveniyle beceremiyorum.jiletle agdada yasak...bilmiyorumkismile uff yaaa napcam beennn:sm_confused:

offff be arkadaşım kime inanacagımmızı şaşırdık ama özel hastaneler gercekten biraz abarta biliyorlar bence önce bi devlet yada araştırma hastanesine gitmek lazım ( gerci fazla ilgilenmiyolar ama en azından ticari kaygıları yok )
inşallah zafer bizim olacak:lepi:

evet canım ister istemez neye inanıp neye inanmayacağımızı bilemiyoruz.ama şu varki bu siğili yeneceğimiz.tehlikeli tipleri olmadığı sürece mutlaka atlatılıyor.tehlikeli bile olsa kontroller sonucu o bile geçiyor.etrafımıza baktığımızda kaç kişi rahim ağzı kanseri ben hiç duymadım çok şükür.hepsi geçicek canım.birbirimize moral verelim yeter.

ben az önce adam gibi bir dr a gittim ve evet artık daha güzel anlıyorumkiii
bu şey çeşitliliğine göre sorun yada değil.
yani hani şu karnabahar şeklinde olup hızlıca
çoğalanlar varya ,esas sorunlu onlar.benimkiler aslında hiçte öyle sorun yapılacak bişey
değilmiş.hani birtanecik görüp saldırınca ben elime geçirdiğim
bilumum asit vari şeylerle bünyem tepki vermiş.
dr ilaçlar rasgele kullanılmaz dedi.
ve önce türü tesbit edilmeli imiş.

gelelim bu meseleye evet benimde öyle merak etmeee:teselli:
dr a senin için sordum bu normalmi diye birde güldü bana.
sen iyce takıntı yapmışsın dedi.normalmiş canım yaniii.

inşallah canım inşallah.
dr bu rahmi değil rahim ağzını tutar dedi.
yani inşallah bu tedavi iyi olman için yeterli olacak bitanem.acil şifalar inşallah.:Saruboceq: a.s.

canımmmmmm çok teşekkür ederim rahatlattın allah senden razı olsun.çok geçmiş olsun sende rahatladın.aslında siğil çıkabilir bu normal çıkarsada en azından çaresi var suda var ki çoğu insan bunu yaşıyor sadece farkında değil.bu siğiller rahimi değil sadece rahim ağzını etkiliyor bu yüzden tedavinin olumlu yanıt vermesi çok yüksek.inş hiç kimsede o tehlikeli tiplerinden çıkmaz:

Rahim ağzı kanseri aşısı için nereye söylememiz gerekli acaba? CADIARZU Kadın doğuma gidip onlar mı yönlendirecekler bizi? :kedi:

:lepi: coooo..k sevindim canim...iste bu kadar ! gunlerdir icini kemiren supheden kurtulmus oldun:teytey: darisi bizlere olsun.Allah hepimizi tez zamanda bu illetten kurtarsin:Saruboceq:

çok tşk ederim canım.
amiiiin inşallah herkes kurtulur.
şu simir sonucumda bir gelsin iyice rahatlıycam.
darısı başınıza.kaydirigubbakcemile5

canımmmmmm çok teşekkür ederim rahatlattın allah senden razı olsun.çok geçmiş olsun sende rahatladın.aslında siğil çıkabilir bu normal çıkarsada en azından çaresi var suda var ki çoğu insan bunu yaşıyor sadece farkında değil.bu siğiller rahimi değil sadece rahim ağzını etkiliyor bu yüzden tedavinin olumlu yanıt vermesi çok yüksek.inş hiç kimsede o tehlikeli tiplerinden çıkmaz:

tşklr canım. opuyorumnanaktan
haklısın çıkabilir tabiii.ama bunu dr un nasıl anlattığı çok önemli.
benim dünki dr um süper bişey okadar rahatlattıkı sağolsun yerimseniben
ve gittigimizde önce hangi tip olduğunu anlatmalı araştırmalı aslında.
herkese hepimize geçmişolsun. kaydirigubbakcemile5

Rahim ağzı kanseri aşısı için nereye söylememiz gerekli acaba? CADIARZU Kadın doğuma gidip onlar mı yönlendirecekler bizi? :kedi:

izmirlisin ama sanırım dışardasın,burda olsaydın seni benim
dr uma yönlendirirdim.o aşıda yapıyor.ama sonuçta her kadındoğumcu veya eczaneden temin edebilirsin.geçmişolsun canım.ama izmire gelirsen mutlaka görün daha çabuk sonuca ereceğin kesin.benim resmen psikolojimi düzeltti 1 saatte.a.s.

ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMM.oh be rahatladım walla senin yüzünden bende korktummm, aman da aman kızlık zarı warmış hala , parçada olsa :)) canım benim siz benle az uğraşmadınız, tabiki ilgileneceğiz. neyyyyseee çok öptüm seni kız seni yağmurgülll

çok mutlu oldum senin adına en zazından içindeki şüpeler den kurtuldun darısı hepimizin başına :alkisalkisalkis

bende 5 ay önce çıktı ve donduruldu.geçen hafta tekrarlandı...ve tekrarlayınca beni acaip korkuttu.....bu siğiller aktif durumda iken kesinlikle cinsel ilişkide bulunmamak mı gerekiyor...siğiller geçtiğinde de eşime bulaştırma riskim varmı....tekrarlama nedeni sadece bağışıklık sisteminin güçsüz olmasımı....bunlardan asla kurtulunmuyor mu....ne olucak...çok ama çok korkuyorum...internette bazı resimler gördüm şoka girdim....her seferinde artarak sonunda o hallere mi geliyor....bilen birileri cevap versin lütfen

bende 5 ay önce çıktı ve donduruldu.geçen hafta tekrarlandı...ve tekrarlayınca beni acaip korkuttu.....bu siğiller aktif durumda iken kesinlikle cinsel ilişkide bulunmamak mı gerekiyor...siğiller geçtiğinde de eşime bulaştırma riskim varmı....tekrarlama nedeni sadece bağışıklık sisteminin güçsüz olmasımı....bunlardan asla kurtulunmuyor mu....ne olucak...çok ama çok korkuyorum...internette bazı resimler gördüm şoka girdim....her seferinde artarak sonunda o hallere mi geliyor....bilen birileri cevap versin lütfen

eğer tedavini aksatmazsan doktorunu dinlersen, siğillerinde warken kendi çapında sirkeli pamuk yöntemi dener ve sürekli hergün genital bölgeni dezenfekte edersen geçio korkma bu kadar, yalnız doktorunun dediklerini uygula.allah beter hastalıklar vermesin halimize şükredelim.

bende agda yapcam gunlerdir korkumdan yapamiyorum...ameliyat eldiveniyle beceremiyorum.jiletle agdada yasak...bilmiyorumkismile uff yaaa napcam beennn:sm_confused:

walla bi ara bende takmıştım nası temizlicem diye, hayatımda daha jilet kullanmadım hep ağda yapıştım. siğillerim warkende ağda yaptım ama dikkatli bi şekilde ve siğilli bölgeye yapıştırmadım sadece elimle çektim siğilli bölegedeki tüyleri. eğer ağda deneyiminiz warsa bööle yapabilirsiniz. tavsiyedirrr...

canım senin siğiller vajina bölgesinde ve çoktu sanırım.küçükmüydü hepside ve hani olur ya toplanmış karnıbahar görüntüsü şeklinde miydi?benim tam küçük dudakların biraz altından başlayarak karşılıklı iki tarafta bi şerit gibi belli bi yere kadar minicik pürtükler var.sinirimden geçen kopardım böle yağ bezesi gibi minicik bişey geldi.ondan sordun siğillerinin görüntüsü nasıl diye.

efet çoktu tam vajna girişindeydi.karnıbahar gibiydi.aman bak sakın koparmaaaaaaa iice çoğalırrr. doktoruu dinleee. sirkedende vazgeçme siğilin geçinceye kadar.

Back