Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

biyopsi yaptırdım ve canım yanmadıda değil hani:)) inşallah hiç bişi çıkmaz çok canım sıkılıo bu duruma çarşamba günü sonuçları alacağım hayırlısı diyelim bari , bu arada çok saol

benim biyopsi sonucu çıktı ve herşey normalllllllllll çok mutluyummmm. canımm sen naptınn sonucun ne inşallah normaldirrr

canım çok üzüldüm ama seninde böyle dikdurmanı
kutluyorum.yapacak bişeyyok tabi,sonuçta başımıza geldi çekiyoruz
inşallah ilk tedavin iyigelir çok geçmişolsun bitanem :teselli:

avalonnn sonucun ii çıkmamış yeni öğrendimm çok üzüldüm canım allah şifa versinnn cin2 ne oluo sööle de bizde araştıralım senin için

canım benim sonuçlarım çıktı bugün malesef pek iyi degil CIN 2 çıktı sonuç yani LEEP yapıcaklar rahim ağzını çıkarıcaklar doktorum biopsiyi alırkende söylemişti ordaki lezyonun biraz büyük olduğunun işte ilkini 1 hafta 10 gün sonra yapıcak tekrarlarsa 2.defa yapılır dedi eğer oda fayda etmezse rahimi alırız dedi..ayrıca yeniden çıkan siğillerim vardı onlarıda bir ilaçla yaktı çooook yanıyolar şu anda bakalım çıkarsa tekrar gel onlarada sürelim dedi çünkü minik olanlar oluyo görünmüyo yada oluşum aşamasındakiler zor belli ediyo kendini atladıklarımız olursa onlarıda yakarız dedi işte benden haberler bu kadar.... amaa kızlar hepinize sölüyorum sakın ihmal etmeyin bu işleri morallerinizide bozmayın ben daha sakinim şimdi hangi hastalık olursa olsun başından fark edilmesi çok önemli kontrollerinizi aksatmayın!!!!! AYRICA BENİM DURUMUN BÖYLE DİYE HERKES AYNI SORUNU YAŞIYCAK DİYE DE BİRŞEY YOK MORALLERİNİZ BOZULMASIN HEMEN...KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNNNNN....

canım sonuçların kötü çıkmışşş çok üzüldümmm aman doktorla ilişkini kesme sakın. cin2 ne demek araştırdınmı . senin için bizde araştırma yapalımm allah acill şifalar versinnn. hemen iiileşşş lütfennn

hiranurcum valla tercüman oldun canım sağol.
evet hiç dikkat etmediğimiz için eskiden
şimdi eskiden nasıldı tam bilmiyoruz ve herşeyden şüpheleniyoruz.
anlatmak istediğim tamda buydu.alkisalkisalkis

yamur gül sen madam çiğeğimmisin, bu isim nerden çıktıı eğer ööleyse biz sana ne dicezz artık yamurgülmü? ya madam çiçeğimm nerdeeeeeeeeee

benim biyopsi sonucu çıktı ve herşey normalllllllllll çok mutluyummmm. canımm sen naptınn sonucun ne inşallah normaldirrr

çooook sevindim masalcım hadi darısı tüm siğili olanların başına
birdaha tekrarlamaması dileklerimle opuyorumnanaktan

eşimde yokkk, bendede 2 aydır falan yok herhalde tam bilmiom walla, inşallh kimsede siğil miğil kalmaz

inşllh canım inşllh.:Saruboceq:

yamur gül sen , bu isim nerden çıktıı eğer ööleyse biz sana ne dicezz artık yamurgülmü? ya

sorma canım bilgisayar kurtları adımdan etti beni.
mümkünse sende ordan eski adımı temizlermisin.
ben oraya müdahale etme yetkisine sahip değilimde.
ben yine benim bitanecim. sadece isim ne farkederki.
yani bildiğin hasta ben kaydirigubbakcemile3

çooook sevindim masalcım hadi darısı tüm siğili olanların başına
birdaha tekrarlamaması dileklerimle opuyorumnanaktan

inşllh canım inşllh.:Saruboceq:

sorma canım bilgisayar kurtları adımdan etti beni.
mümkünse sende ordan eski adımı temizlermisin.
ben oraya müdahale etme yetkisine sahip değilimde.
ben yine benim bitanecim. sadece isim ne farkederki.
yani bildiğin hasta ben kaydirigubbakcemile3

nasıl temizlicez ben cahilim biraz bu konularda söölede yapimmm. o kurtların kanı donsun emiii. bende diorum ya mdamçiçeğime noldu diye.

slm arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum ama sürekli sizlerin genital siğil hakın daki yorumlarınızı okudum gercekten size teşekür borcluyum cünkü bu siğilerden bende de var şu an tedavi oluyorum .doktor asit verdi onu kulanıyorum haftada bir sürüyorum büyük olan iki tane var dı kayboldu şimdi digerleri için uğraşıyoruz bakalım ne olucak smar testide yapıldı sonucunu on gün sonra alınacak inşallah iyi cıkar

bugun cok gusel bırsey oldu arkadsım 2 kez dondurma 2 kez de koter oldu we su ana kadar pdofılm solısyon nkullanıyordu ıkı hafta once 3 dozumu olmustum benımle bırlıkte oda 1 dozunu olduuuuu 2 haftadır tum sıgıllerı ası olduktan sonra yok olmusss cok sewındımmm LUTWEN ASI OLUNNNNNN....

helin sürekli yazılarını okuyorum deneyimlerini paylaştıgın için teşekürler ben devlet hasanesine dr giyorum bendeki siğiler için pdoflin ilacını verdi her hafta doktora gidiyorum kendi sürüyor ama şimdilik bana birşey demedi sadece sürüyor ve iki tane büyük vardı onlar düştü 3 4 tane küçük var bakalım ne olacak ama regi oldum gidmeycym bu hafta birde aşı falan önermedi bana vitamin falan hiç birşey demedi mayısın 5 de smer sonucunu alıcam belki sonra bişeler der bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

nasıl temizlicez ben cahilim biraz bu konularda söölede yapimmm. o kurtların kanı donsun emiii. bende diorum ya noldu diye.

canım bak ben senden alıntı yapıp
ismi seçip sile biliyorum.sadece bidaha eski adımı yazma artık .
birde hani yanlış mesaj atınca edit ten düzelte biliyorsun ya
ordan yazdığın sadece şimdiki 2 -3 tanesini silersen sevinirim.
o kurtçuklar temesin yine diye.tşklr.

LINKI KAPANTI ICIN oldu :)[/QUO
helincim sen nasılsın tatlımm ben gayetttt iiyim şükür siğilde yok çıkmıoda artık inşallahta çıkmaz bidaha. biyopside temiz çıktı.

ya masalcım benim eğer yanlış görmüyorsam
içimde bişeycik çıktı ne oluğunu anlamaya çalışıyorum.
zaman ayarlayıp yarın dr gitmeye çalışıcam.
ya ben aşıda yaptırdım.:1shok:
moralim yerlerde :çok üzgünüm:
inşallah o gördüğüm siğil değildir.aylardır çok iyiydim ne yapsam bilmiyorum.
içinde olmasa hallederdim ama içindee :delphin:

:D ayyy kavga mı vr

yok be canım ne kavgası.herkes canının derdine düşmüş zaten.
bişeymi kaçırdım yoksa benbilmiyorumkismile

slm arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum ama sürekli sizlerin genital siğil hakın daki yorumlarınızı okudum gercekten size teşekür borcluyum cünkü bu siğilerden bende de var şu an tedavi oluyorum .doktor asit verdi onu kulanıyorum haftada bir sürüyorum büyük olan iki tane var dı kayboldu şimdi digerleri için uğraşıyoruz bakalım ne olucak smar testide yapıldı sonucunu on gün sonra alınacak inşallah iyi cıkar

inşallah iyi çıkar canım.bende geçenyıl bu siğiller
yüzünden tanıştım bu kulüple.
aslında arkadaşlar çok iyi iyiki tanıştım ama şu dert te yakamızı bir bıraksa.:sinifsinif:

of yaaa oooooofff sinirlerim çok bozuk biri bana bişey söylesiiiiin:gitme:

canımmm ya niye böölle oldu ki hiç bişi sürmeden doğruda doktora gitt yarınnn bizi haberdar et. moralini bozma napalım daha kötüsüde var dimi yani allah herkesi korusun yarın git doktora sonucuda yaz merak ederim senii...

aslında arkadaşlar çok iyi iyiki tanıştım ama şu dert te yakamızı bir bıraksa.:sinifsinif:[/QUOTE]

of yaaa oooooofff sinirlerim çok bozuk biri bana bişey söylesiiiiin:gitme:

canim nasil birsey o gordugun sey? ve nerede? insallah sigil degildir.:teselli:yanlis hatrlamiyorsam sendse uzun zamandr cikmiyordu sigil degilmi? dr a nezaman gitmeyi dusunuyorsun?

aslında arkadaşlar çok iyi iyiki tanıştım ama şu dert te yakamızı bir bıraksa.:sinifsinif:

evet canım bi bıraksa yakamızı.valla bi dolu işim var ve
sinirlerim bozuk.tam emin değilim ama eğer eski günlere dönersem
ne yaparım bilmem.

canim nasil birsey o gordugun sey? ve nerede? insallah sigil degildir.:teselli:yanlis hatrlamiyorsam sendse uzun zamandr cikmiyordu sigil degilmi? dr a nezaman gitmeyi dusunuyorsun?[/QUOTE]

evet çok iyiydi 2 gün önceye kadar.ama emin değilim.
bakalım belki takıntı yapıyorum ama en kısa zamanda gidicem dr.
zaten yeri kötü tam girişte,benim hiç oralarda olmadığı
için şekilleri nasıl olur bilmiyorum ohaoldumsmile

canım ya takma kafana siğil değildir.dua edicem inş siğl değildir.gidebilrsen yarın doktora git istersen

inşlh değildir canım tşklr.bu hafta çok zor zaman bulamaya bilirim.
haftaya giderim herhalde:1no2:

canımmm ya niye böölle oldu ki hiç bişi sürmeden doğruda doktora gitt yarınnn bizi haberdar et. moralini bozma napalım daha kötüsüde var dimi yani allah herkesi korusun yarın git doktora sonucuda yaz merak ederim senii...

senağlama bi bilsem.herşeyi yaptım.temizlik,vitamin,
aşı,eşimde tedavi olduuu...
tamda işlerim yoğunken neden böyle oldu bilmiyorumakannehir

Back