arkadaşlar merhaba herhalde bir aydır giremiorum foruma umarım hepiniz iyisinizdir helincim sende iyisindir umarım benim 5 ay oldu çok şükür nüks yok kurtulcaz inşallah hepimiz:lepi:
selam canım. o göremediğin benim .sadece adımı değiştirdim.
yazmıyorum eski adımı zaten biliyorsun.birileri keşfe çıktıda
bende bu adı aldım ,işin özü ben hala burdayım.
geçen gün dr gittim.herşey yolunda.dr bunlar rahim ağzı kanseri yapan tip asla değil.
boşuna korkma dedi.hep diyorum ya ,dr çok önemlidiğerleri olmayan şeyleri bile yakmaya kalktı para için.simir sonucum pazartesi gelecek.
ondada sorun yoksa herşey süper hihoyyyt
sen nasılsın canım herşey yolundamı opuyorumnanaktan
Kadın doğuma gideyim canım, teşekkür ederim bilgi verdiğin için. opuyorumnanaktan
önemli değil birbirimize destek olmak için burdayız.
geçmişolsun canım opuyorumnanaktan
ben sıgıllerımı keşfettıgımde 4 haftalık hamıleymişim..5.5 haftasında ogrendım..benım hamıleyken koter tedavısı yapıldı yakıldı 3 ayda 4-5 kez..hızla çoğalıyordu..aşıda olamıordum hamıleyım dıye..delırmek uzereydım cok kkötu gunlerdı..sonra bebegımı kaybettım..baktım caresını bulamıyorum..yaktr yaktr btmıyor ıyıce arastrdım sonra kırmızı kantoorn yagı ıle sorunumu çözdum..anında sıgıl düşürdu ve benım 9 aydır sıgılım yok buna ragmen her banyodan sonra gazlı bez ıle iç dış heryere pansuman yapıyorumkantoron yagı ıle dezenfekte edıyor....sızın bebek buyuk oldugu ıcın zarar verır dıye yakmıyor galıba...
zaten cogu kişide hamılelgn zoruna cıkıyor bagıısklık sıstemı düştugunden...
umarım normal dogum yapmıyorsunuzdur zıra bebege bulaşıyor..sezaryen olun..
acıl şifalar.
bebeğin için üzüldüm canım çok geçmişolsun.
allah daha kötüsünden korusun hepimizi
başa gelen çekiliyor.tek şey mücadeleyi bırakmamak.
haklısın zayıf anı buluyor bu illet.
birde erkeklerde görünürde birşey olmaya bilir,sadece taşıyıcı olarak
kalabilirlermiş.onada dikkat etmek lazım.
tekrar geçmişolsun.a.s.