Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Iyi aksamlar ben sizden bilgi almak istedim biraz benim teyzemde de hpv çikti bi kaç ay önce ilk basta iki tane varmis smear testi yapmislar doktor kanser riski yok demis ve sigilleri yakmis bende duyunca burdan bakindim biraz bilgi için kendisi çok üzülmüstü ve korkmustu burda bi kremden bahsediliyo ona kremle sigillerin geçtigini söyledim bu hafta kontrolde 4 tane daha çikmis kremi sormus
doktorda kremle yok etmek iyi degil ille yakilmasi gerek demis
Dogrumu gerçekten sonuçta sizlere kremi verende doktor degilmi iyi gelmese vermezlerdi heralde

avaloncum ben senin sonuclarin bugun cikacak diye hatirliyordum.birsey yazmismsin bugun diye baktim goremeyince gecmise baktim yarin ogrenecekmissin.insallah sonucun temiz cikacak..ama yinede bizi haberdar et olurmu canim? sevgiler:1hug:

canım benim sonuçlarım çıktı bugün malesef pek iyi degil CIN 2 çıktı sonuç yani LEEP yapıcaklar rahim ağzını çıkarıcaklar doktorum biopsiyi alırkende söylemişti ordaki lezyonun biraz büyük olduğunun işte ilkini 1 hafta 10 gün sonra yapıcak tekrarlarsa 2.defa yapılır dedi eğer oda fayda etmezse rahimi alırız dedi..ayrıca yeniden çıkan siğillerim vardı onlarıda bir ilaçla yaktı çooook yanıyolar şu anda bakalım çıkarsa tekrar gel onlarada sürelim dedi çünkü minik olanlar oluyo görünmüyo yada oluşum aşamasındakiler zor belli ediyo kendini atladıklarımız olursa onlarıda yakarız dedi işte benden haberler bu kadar.... amaa kızlar hepinize sölüyorum sakın ihmal etmeyin bu işleri morallerinizide bozmayın ben daha sakinim şimdi hangi hastalık olursa olsun başından fark edilmesi çok önemli kontrollerinizi aksatmayın!!!!! AYRICA BENİM DURUMUN BÖYLE DİYE HERKES AYNI SORUNU YAŞIYCAK DİYE DE BİRŞEY YOK MORALLERİNİZ BOZULMASIN HEMEN...KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNNNNN....

canım benim sonuçlarım çıktı bugün malesef pek iyi degil CIN 2 çıktı sonuç yani LEEP yapıcaklar rahim ağzını çıkarıcaklar doktorum biopsiyi alırkende söylemişti ordaki lezyonun biraz büyük olduğunun işte ilkini 1 hafta 10 gün sonra yapıcak tekrarlarsa 2.defa yapılır dedi eğer oda fayda etmezse rahimi alırız dedi..ayrıca yeniden çıkan siğillerim vardı onlarıda bir ilaçla yaktı çooook yanıyolar şu anda bakalım çıkarsa tekrar gel onlarada sürelim dedi çünkü minik olanlar oluyo görünmüyo yada oluşum aşamasındakiler zor belli ediyo kendini atladıklarımız olursa onlarıda yakarız dedi işte benden haberler bu kadar.... amaa kızlar hepinize sölüyorum sakın ihmal etmeyin bu işleri morallerinizide bozmayın ben daha sakinim şimdi hangi hastalık olursa olsun başından fark edilmesi çok önemli kontrollerinizi aksatmayın!!!!! AYRICA BENİM DURUMUN BÖYLE DİYE HERKES AYNI SORUNU YAŞIYCAK DİYE DE BİRŞEY YOK MORALLERİNİZ BOZULMASIN HEMEN...KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNNNNN....

çok üzüldüm tez zamanda bu günleride atlatırsın inş cnm.bişey sorucam senin siğillerle tanışman ne zamandı dıştamıydı ilk önce?

yaa canim sana yardimci olmayi cok isterim ama tam olarak nasil birsey sordugunu anlayamadim..ama o bolgeyle ilgili benimde suphelerim var...eskiden sigilimiz olmadigi icin durup dururken o bolgeyi incelemiyorduk.simdi sigiller yuzunden hergun gore gore vajinamizi tanima firsatimiz oldu...bende acaba su normalmi? bu normalmi??? diye dusunuyorum ama nasi tarif edecegimide bilmiyorum...benimde senden bir farkim yok yani...

evet eskiden incelemiyorduk şimdi gördüğümüz herşeyi acaba siğilmi diyerek düşünüyoruz.ben tam tarif edemedim.sanırım kendi yapısı onlar çünkü bir başı falan yok sadece dokununca o bölgede dümdüz bi ten hissetmiyorsunda eline hafif tırtıklıgibi bi alan geliyor o kadar.sanırım herkesinde dümdüz değildir.inş tez zamanda bunları atlatıcaz

yaa canim sana yardimci olmayi cok isterim ama tam olarak nasil birsey sordugunu anlayamadim..ama o bolgeyle ilgili benimde suphelerim var...eskiden sigilimiz olmadigi icin durup dururken o bolgeyi incelemiyorduk.simdi sigiller yuzunden hergun gore gore vajinamizi tanima firsatimiz oldu...bende acaba su normalmi? bu normalmi??? diye dusunuyorum ama nasi tarif edecegimide bilmiyorum...benimde senden bir farkim yok yani...

hiranurcum valla tercüman oldun canım sağol.
evet hiç dikkat etmediğimiz için eskiden
şimdi eskiden nasıldı tam bilmiyoruz ve herşeyden şüpheleniyoruz.
anlatmak istediğim tamda buydu.alkisalkisalkis

canım çok üzüldüm ama seninde böyle dikdurmanı
kutluyorum.yapacak bişeyyok tabi,sonuçta başımıza geldi çekiyoruz
inşallah ilk tedavin iyigelir çok geçmişolsun bitanem :teselli:

avaloncum Allah acil sifalar versin.ama seninde dedigin gibi erken teshis cok onemli..sukur ki bu hastalik ilerlemeden tedaviye basladin.hersey guzel olacak Allahin izniyle.insallah 2.operasyona gerek kalmadan atlatacaksin...opuyorum canim..opuyorumnanaktan

hiranurcum valla tercüman oldun canım sağol.
evet hiç dikkat etmediğimiz için eskiden
şimdi eskiden nasıldı tam bilmiyoruz ve herşeyden şüpheleniyoruz.
anlatmak istediğim tamda buydu.alkisalkisalkis

ayy evet yaa..bende simdi kendime kiziyorum.keske saglikliykende elime bir ayna alip baksaymisim diye..eski halini bilmedigimden simdiki normalmi anlayamiyorum kaydirigubbakcemile3 ama daha oncede durup dururken aynayla o bolgeye bakip incelemek hic aklima gelmemisti..

çok üzüldüm tez zamanda bu günleride atlatırsın inş cnm.bişey sorucam senin siğillerle tanışman ne zamandı dıştamıydı ilk önce?

güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım çok saol...benim siğillerim çıkalı 5 ay falan oluyo canım ne zaman büyüdüler elime gelmeye başladılar o zaman doktora gittim tedavi başlıyalıda 2 ay oluyor benim ilk gördüklerim dıştaydı tabi doktora gidince anladık içerde de olduğunu...

canım çok üzüldüm ama seninde böyle dikdurmanı
kutluyorum.yapacak bişeyyok tabi,sonuçta başımıza geldi çekiyoruz
inşallah ilk tedavin iyigelir çok geçmişolsun bitanem :teselli:

çok teşekkür ederim arkadaşım dik durmaktan başta çare yok malesef ilk önce moral motivasyon çok önemli allahın izniyle atlatıcam sizlerde kurtulcaksınız siğillerinizden hiç merak etmeyin :Saruboceq:

avaloncum Allah acil sifalar versin.ama seninde dedigin gibi erken teshis cok onemli..sukur ki bu hastalik ilerlemeden tedaviye basladin.hersey guzel olacak Allahin izniyle.insallah 2.operasyona gerek kalmadan atlatacaksin...opuyorum canim..opuyorumnanaktan

canım arkadaşım dualarınızı benden esirgemeyin bana yeter çok teşekkür ediyorum sana güzel dileklerin için seninde dediğin gibi allahın izniyle atlatıcaz bir şekilde rahim bile alınıcaksa alınsın yani ilerleyip yayılacağına daha sonra şükür 1 tanede evladım var :1hug:allah olmayanlara versin...kısmet neyse onu yaşıyoruz moralim daha iyi ama bu sefer öpüyorum seni kocamaaaan opuyorumnanaktan

canım arkadaşım dualarınızı benden esirgemeyin bana yeter çok teşekkür ediyorum sana güzel dileklerin için seninde dediğin gibi allahın izniyle atlatıcaz bir şekilde rahim bile alınıcaksa alınsın yani ilerleyip yayılacağına daha sonra şükür 1 tanede evladım var :1hug:allah olmayanlara versin...kısmet neyse onu yaşıyoruz moralim daha iyi ama bu sefer öpüyorum seni kocamaaaan opuyorumnanaktan

dualarim seninle arkadasim...burda hic birbirimizi gormeden aramizda bir bag kurduk...tanimadigimiz insanlara dua ediyoruz ve dua aliyoruz../inan sanki bir yakinimmissiniz gibi aklimdan geciriyorum sizleri...hepimiz ayni dertten muzdarip oldugumuz icin belki cevrimizdeki en yakin insanlardan daha iyi anliyoruz artik birbirimizi...ilerde de bu topikde buluscaz.ama ozaman sigillerimizden kurtulus olacagiz Allahin izniyle..sadece sohbet edip geyik yapcaz:) hatta ozaman yeni bir topik kurariz:) vajinal sigillerinden kurtulanlar! diye:Saruboceq: Allah yar ve ardimcimiz olsun..buarada sen belki rahmim alincak yazinca benimde aklima evladin geldi.oh dedim..cok sukur enazindan avalonun cocugu var..oyuzden uzulmene gerekde yok canim.insallah o asamaya gerek kalmaz ama rahmin alinirsada enazaindan evladin var.seninde dedigin gibi Allah olmayanlarada nasip etsin...sevgiler:1hug:

kızlar ben bu zamana kadar belki de her 3ayda 1 smear testi yaptırdım ve düzenli kontrole gittim.
bir ara kafayı siğillerle bozmuştum yani.
doktorum: sen çok şanslısın ufacık ve yakıldıktan sonra sen kafana takmadığın ve kendine ii baktığın sürece tekrarlamıyor öyle hastalarım varki ,siğiller kocaman ve tedavisi yapılmadığı için yakma işlemi bile yapılsa derin izleri kalıyor dedi.Aşı neyapın edin olun yoksa koruyuculuğu çaylar-bitkiler sağlamıyor :(
bence şükredip tedaviye devam edip .moralimizi yüksek tutmak lazım
beterin beteri var:(

tamam canim cok sagol,kullanacagim. mantara da iyi geliyor sanirim sirke degil mi?

HAYIR SIRKE YAKIO bı nevı asıt sonucta ama normal doktorun werdı asıtten daha ıyı ayrıca mantarda ıyı gelmıyorrrrrrrr alakası yok mantarlaaaaaa

sewgılı bayanlarrrrr

aldara krem, padofılm, werutol solısyon,sırke , dondurma ,koter , beslenme duzenı ws ws ws bunların hepsı GECICI OLDUNU SAKIN OLA UNUTMAYIN NAPIN EDIN GUNLUK AYAKKABI CANTA ALCANIZAAA GÜN DÜZENLıCENıZEEEE GIDIN AŞIIII OLUNNN

BUGUN BELKI SIGILLER GECTI AMA YUKSEK TIP RAHIM KANSERINE WEYA HPV TIPINE ATLAMA OLASILI OLDUNU SAKIN OLA UNUTMAYINNNNNN.......................................................................................................................... BUTUN BAYANLAR ASI OLUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ASI TK DOZU 270 TL DI ARKADSIM DEPODA CALSITI ICIN RICA ETTIM BIR DOZU 170 TL GETIRDI
6 AY SONRA FIYATLAR DUSTU 100 TL GELDI SU AN FIYATLAR DUSMUSKEN ARKADSINIZ FILAN WARSA RICA EDIN BISI YAPN AMA ASI OLUNNNNNN

senağlama[..bende yaklaşık 10 gün önce fark ettim siğilleri..çok korkuyorumm..daha doktora gitmedimm..ama yarı n gidecemm:(((((

ben vajinamdaki sigilleri dün fark ettim vebugün araştırdım..şekil itibariyle siğil olduguna kararverdim..inşallah yanılıyrmdr.çok korkuyorumm..doktora gtmedim..tedaviside mümkün deilmiş ne yapmalı:(bana yardımcı olun lütfenn:(((kendimi igrenç hissediyrumm.

ben vajinamdaki sigilleri dün fark ettim vebugün araştırdım..şekil itibariyle siğil olduguna kararverdim..inşallah yanılıyrmdr.çok korkuyorumm..doktora gtmedim..tedaviside mümkün deilmiş ne yapmalı:(bana yardımcı olun lütfenn:(((kendimi igrenç hissediyrumm.

canım geçmiş olsun.tedavisi mümkün sadece doktor kontrolünde olucaksın.bağışıklık sistemini yüksek tutacaksın.kimi vücudundan atıyor bu virüsü veya yine bağışıklığın düştüğü durumlarda tekrarlayabiliyor.ama önce moral lazım doktora git siğilmi değilmi öğren tedavini aksatma.vajina girişindemi büyükmü ve çok mu var cnm

yaa kizlar birsey sorcam.vajina icinde olup olmadigi vajinal ultrasonla belli olurmu? yoksa illaha alttan muayne ilemi bakiyorlar? alttan muayneyle nasil anlasiliyor? nasil goruyorlar? biraz tuhaf bir soru oldu ama kafam karisti vallaha..

bugun cok gusel bırsey oldu arkadsım 2 kez dondurma 2 kez de koter oldu we su ana kadar pdofılm solısyon nkullanıyordu ıkı hafta once 3 dozumu olmustum benımle bırlıkte oda 1 dozunu olduuuuu 2 haftadır tum sıgıllerı ası olduktan sonra yok olmusss cok sewındımmm LUTWEN ASI OLUNNNNNN....

Back