biyopsi yaptırdım ve canım yanmadıda değil hani:)) inşallah hiç bişi çıkmaz çok canım sıkılıo bu duruma çarşamba günü sonuçları alacağım hayırlısı diyelim bari , bu arada çok saol
geçmiş olsun inş testin temiz çıkar canım.masalcım senin ne zamandır siğilin yok ?birde eşinde varmıydı?
canım çok üzüldüm ama seninde böyle dikdurmanı
kutluyorum.yapacak bişeyyok tabi,sonuçta başımıza geldi çekiyoruz
inşallah ilk tedavin iyigelir çok geçmişolsun bitanem :teselli:
canım benim sonuçlarım çıktı bugün malesef pek iyi degil CIN 2 çıktı sonuç yani LEEP yapıcaklar rahim ağzını çıkarıcaklar doktorum biopsiyi alırkende söylemişti ordaki lezyonun biraz büyük olduğunun işte ilkini 1 hafta 10 gün sonra yapıcak tekrarlarsa 2.defa yapılır dedi eğer oda fayda etmezse rahimi alırız dedi..ayrıca yeniden çıkan siğillerim vardı onlarıda bir ilaçla yaktı çooook yanıyolar şu anda bakalım çıkarsa tekrar gel onlarada sürelim dedi çünkü minik olanlar oluyo görünmüyo yada oluşum aşamasındakiler zor belli ediyo kendini atladıklarımız olursa onlarıda yakarız dedi işte benden haberler bu kadar.... amaa kızlar hepinize sölüyorum sakın ihmal etmeyin bu işleri morallerinizide bozmayın ben daha sakinim şimdi hangi hastalık olursa olsun başından fark edilmesi çok önemli kontrollerinizi aksatmayın!!!!! AYRICA BENİM DURUMUN BÖYLE DİYE HERKES AYNI SORUNU YAŞIYCAK DİYE DE BİRŞEY YOK MORALLERİNİZ BOZULMASIN HEMEN...KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNNNNN....
hiranurcum valla tercüman oldun canım sağol.
evet hiç dikkat etmediğimiz için eskiden
şimdi eskiden nasıldı tam bilmiyoruz ve herşeyden şüpheleniyoruz.
anlatmak istediğim tamda buydu.alkisalkisalkis
benim biyopsi sonucu çıktı ve herşey normalllllllllll çok mutluyummmm. canımm sen naptınn sonucun ne inşallah normaldirrr
eşimde yokkk, bendede 2 aydır falan yok herhalde tam bilmiom walla, inşallh kimsede siğil miğil kalmaz
yamur gül sen , bu isim nerden çıktıı eğer ööleyse biz sana ne dicezz artık yamurgülmü? ya
yamur gül sen madam çiğeğimmisin, bu isim nerden çıktıı eğer ööleyse biz sana ne dicezz artık yamurgülmü? ya madam çiçeğimm nerdeeeeeeeeee
çooook sevindim masalcım hadi darısı tüm siğili olanların başına
birdaha tekrarlamaması dileklerimle opuyorumnanaktan
inşllh canım inşllh.:Saruboceq:
sorma canım bilgisayar kurtları adımdan etti beni.
mümkünse sende ordan eski adımı temizlermisin.
ben oraya müdahale etme yetkisine sahip değilimde.
ben yine benim bitanecim. sadece isim ne farkederki.
yani bildiğin hasta ben kaydirigubbakcemile3
LINKI KAPANTI ICIN madem cıcek yagmurgul oldu :)[/QUO
helincim sen nasılsın tatlımm ben gayetttt iiyim şükür siğilde yok çıkmıoda artık inşallahta çıkmaz bidaha. biyopside temiz çıktı.
bugun cok gusel bırsey oldu arkadsım 2 kez dondurma 2 kez de koter oldu we su ana kadar pdofılm solısyon nkullanıyordu ıkı hafta once 3 dozumu olmustum benımle bırlıkte oda 1 dozunu olduuuuu 2 haftadır tum sıgıllerı ası olduktan sonra yok olmusss cok sewındımmm LUTWEN ASI OLUNNNNNN....
nasıl temizlicez ben cahilim biraz bu konularda söölede yapimmm. o kurtların kanı donsun emiii. bende diorum ya noldu diye.
LINKI KAPANTI ICIN oldu :)[/QUO
helincim sen nasılsın tatlımm ben gayetttt iiyim şükür siğilde yok çıkmıoda artık inşallahta çıkmaz bidaha. biyopside temiz çıktı.
ya masalcım benim eğer yanlış görmüyorsam
içimde bişeycik çıktı ne oluğunu anlamaya çalışıyorum.
zaman ayarlayıp yarın dr gitmeye çalışıcam.
ya ben aşıda yaptırdım.:1shok:
moralim yerlerde :çok üzgünüm:
inşallah o gördüğüm siğil değildir.aylardır çok iyiydim ne yapsam bilmiyorum.
içinde olmasa hallederdim ama içindee
ayyy kavga mı vr
yok be canım ne kavgası.herkes canının derdine düşmüş zaten.
bişeymi kaçırdım yoksa benbilmiyorumkismile
slm arkadaşlar ben de bu siteye yeni üye oldum ama sürekli sizlerin genital siğil hakın daki yorumlarınızı okudum gercekten size teşekür borcluyum cünkü bu siğilerden bende de var şu an tedavi oluyorum .doktor asit verdi onu kulanıyorum haftada bir sürüyorum büyük olan iki tane var dı kayboldu şimdi digerleri için uğraşıyoruz bakalım ne olucak smar testide yapıldı sonucunu on gün sonra alınacak inşallah iyi cıkar
inşallah iyi çıkar canım.bende geçenyıl bu siğiller
yüzünden tanıştım bu kulüple.
aslında arkadaşlar çok iyi iyiki tanıştım ama şu dert te yakamızı bir bıraksa.:sinifsinif:
of yaaa oooooofff sinirlerim çok bozuk biri bana bişey söylesiiiiin:gitme:
ya masalcım benim eğer yanlış görmüyorsam
içimde bişeycik çıktı ne oluğunu anlamaya çalışıyorum.
zaman ayarlayıp yarın dr gitmeye çalışıcam.
ya ben aşıda yaptırdım.:1shok:
moralim yerlerde :çok üzgünüm:
inşallah o gördüğüm siğil değildir.aylardır çok iyiydim ne yapsam bilmiyorum.
içinde olmasa hallederdim ama içindee
inşallah iyi çıkar canım.bende geçenyıl bu siğiller
yüzünden tanıştım bu kulüple.
aslında arkadaşlar çok iyi iyiki tanıştım ama şu dert te yakamızı bir bıraksa.:sinifsinif:
canım ya takma kafana siğil değildir.dua edicem inş siğl değildir.gidebilrsen yarın doktora git istersen
canımmm ya niye böölle oldu ki hiç bişi sürmeden doğruda doktora gitt yarınnn bizi haberdar et. moralini bozma napalım daha kötüsüde var dimi yani allah herkesi korusun yarın git doktora sonucuda yaz merak ederim senii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?