hel_in şuan sende siğiller çıkmıyor deme?birde senin sadece dış genital bölgedemi vardı ?
bende yaklasık tek bı bolgede 40 tane fındık gbı sıgıl wardı makatta tam o daaaa nseee dagılanlarla yaklasık heralde 50 60 tane wardı doktor cok ıyı ısıkta gorum dıe amelyat masasında ıkı seferde 20 gun arayla koter yaptı....
koter sonrası ılesmeye basladında 2.den sonraa mantar oldum onun ıcın cıwan percemı we ada cayı karaıtırtır cay nıyetıne her gun ıc dedı ıltapı soker dedı batıcon solıyonu kremlerı cok duzenlı kullandım 1 ayda dustu
koter sonrası saten gunluk 1 yıldır hala bı tane kapsul balık yag ıcıorm bıde gnc urunu tum vıtamınlerı kapsayan vıtamın war ondan hala ıcıorm gunluk aksatmadan bol suylaaaa
1 ayda 4 hafta war hemen hemen cok yuklenmeym dıe bır hafta ayda bı kez vıtamın almıyorum sadece balık yagggı ıcıorum
koter sonrası 8 we oncesı 8 doktora gıttım kımı ası ol dedı kımı olma dedı ben oldum cunku sıgıl tekrar cıkabılırrr ama sadece hasta olup vucut dırencı dustundeeee bunun ıcın de vıtamınmlerımı hıc bırakmadım
asının amacı hpv 6 11 oldum ben amac hpv 11 16 dan korunmak yane bır ust tıpınden ası mutlaka ol sıgıl olsn olmasın
kaldıkı asıyı ılac depsoda calısan arkadasım getıtıtı uygun fıyata 277 tl yerıne tek dozu 170 tl geldı
sımdı eskısı gbı umursamıorm cunku kendıme ıyı bakıorm yesılı cok tuketıormmmmm cokkkkkk
bıde sıgılse eyer sıgılı besleyen rahım kanserını saglayan etken glıkoz seker we yogun yağlı mıktarıda şeyler tuketılmesıdır bunuda unutma
eyer sıgılse hemen gıt koter oll bıde aktardan macun al dırencı yukseltennn en az en az 3 ay sabah aksam ye sıgıllerın gecmesınde cok onemlı etken
arkadsım 3 kez koter oldu we doktor artık yaktırmakla bıtıremedı top x dıe bı macun aldı bır haftada o kadr sıgıl yok oldu doktor ınanamadı ws ws ws macun cok onemlıııı hemen doktoraaa surrr hoscakal