Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neden atışıosunuzzzzz hepimiz bu dertten burada bir umut arıoruzz. walla soru sormaya çekinir oldummm. sonuçta ikinizde hpv yi yaşamışsınız o yüzden bildiklerinizi ikinizde yazın, uymak yada uymamak insanlara kalmış. mesela ben yazdıklarınızdan anladımki siiğil varken ağda yaplmaz. şu an dış bölgede siğil yok, ben kıllardan çok rahatsız olan biriyim azıcık uzasın içim içimi yer kaşınmaya başlarım.mecbur almak zorundayım yani. siğiller şu an görünmüo o yüzden dış bölegeyi çok dikkatli bi şekilde ağdayla, iç bölgeyide ne olur ne olmaz belki göremediğim vardır diye eldivenle alcam. jilet hiç kullanmadığımdan bi taraflarımı keserim walla:)) hadi bakalım barışın, atışmayın walla üzülüorum siğilim çıkarsa sizden bilirim :))

ama canım banada ole astromık rakamlar ıcın koter fıyatı werdılerrrr dedım hastanede ben delwt hastesııı oldu ıcın ucretsız yapıldı ayrıca buyuk doguma gıttım dıyorsun bıde 500 tl paramı werdın ınanmıorm sanaaaa yaaaaaa DEWLET HASTANESINDE DOKTOR BENI 5 DOZLA UYUSTURDUUU ACIKCASI we ben bısı hıssetmedım o dıl baska bı bayan arkadsıda bu sıte aracılala tanıdım onla gıttım ona da ole oldduuuu DEDIM GBI ASI OLMAK ISTIYORSAN yardım edebılırım 250 270 tl yerıneee 170 getırtebılırım

ayrıcaaa ınantcıdır hpv kurtulmazmıyım da deme benceee kendıne bunyeneee ıyı bakkk

canım bu 170 e getirtirim dediğin aşı gardasilmi? tanıık doktor sayesindemi bu fiyata. tanıdık eczane e indirim yapabilir dimi?

canım bu 170 e getirtirim dediğin aşı gardasilmi? tanıık doktor sayesindemi bu fiyata. tanıdık eczane e indirim yapabilir dimi?

yok ezacı bu fıyata getırbeılırde getıemıyebılırde fıyat kupuru kesıo emın dılm ben kesın bısı deyemem ama mademcıcek getıtırdı yakın bır arkadsı we kızına belkı sende getırbılısın cervılaxsı 170 aldım gardesılde 180 tl o yane tanıdık benım doktorummm o yuzden rıca ederım oda getırıırr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neden atışıosunuzzzzz hepimiz bu dertten burada bir umut arıoruzz. walla soru sormaya çekinir oldummm. sonuçta ikinizde hpv yi yaşamışsınız o yüzden bildiklerinizi ikinizde yazın, uymak yada uymamak insanlara kalmış. mesela ben yazdıklarınızdan anladımki siiğil varken ağda yaplmaz. şu an dış bölgede siğil yok, ben kıllardan çok rahatsız olan biriyim azıcık uzasın içim içimi yer kaşınmaya başlarım.mecbur almak zorundayım yani. siğiller şu an görünmüo o yüzden dış bölegeyi çok dikkatli bi şekilde ağdayla, iç bölgeyide ne olur ne olmaz belki göremediğim vardır diye eldivenle alcam. jilet hiç kullanmadığımdan bi taraflarımı keserim walla:)) hadi bakalım barışın, atışmayın walla üzülüorum siğilim çıkarsa sizden bilirim :))

yok sadece demek ıstedım sey su benım sgıller gectıkten sonraakı 5 ay agda kullanılmadıdırrrr hepsı buuuu gecse bıleee ....ahhaha cok guldum bak burdaaa:)

doktor kendi ozel muayenehanesinde yapicakmis..zekai tahir burakta ucretsiz yapiolar ama uyusturmadanmis...rahim icinde nasil cikio yaaa :(((( yakıldıktan sora tekrarlarsaaa??? 220 tl verdim hemen asi oldm, 3 doz fiyati sanirm.. turleride hpv 6 11 16 18 olabilirmis!!!!! sanirim yuksek risr grubu.. :(((((

hayret bısı yaaaaa doktoraaa bakkkk tıpını belırlermeden 6 11 16 18 demısss demek way canına ole seymı olur sımdı sunu solemek ıstıyorm rahmın ıcınde gecen hafta olanb bır bayn wardı sıgıl orayı nasıl uyusutuldunu bılmıorm ama anestezı para tutuo o kadar senın odedın tek doz fıyatı asının daha ıkı doz daha olcan nıe ası ıcın acele ettın be seker tıpını hemen ogren dr sole koter ıslemı sırasındaaaaa emın olmak ıstıorm deee 6 11 tıp baslangıc tıpı buyuk ıhtımal senınkıde ole dıe dusunuorm dyer aya tek doza dedım gbı anca yardımcı olabılırrrr sen bılrıısnn

masalll ben bi anlayamadım bu kızları
sahi birbirini yiyorlar
bakarsan herkesin derdi aynı 3 aşağı 5 yukarı
savunduklarıda ama kadın milleti işte canım tatlı takışma
boşverkaydirigubbakcemile3

yok ezacı bu fıyata getırbeılırde getıemıyebılırde fıyat kupuru kesıo emın dılm ben kesın bısı deyemem ama mademcıcek getıtırdı yakın bır arkadsı we kızına belkı sende getırbılısın cervılaxsı 170 aldım gardesılde 180 tl o yane tanıdık benım doktorummm o yuzden rıca ederım oda getırıırr

benimde tanıdık eczacı arkadaşlarım var bakalım kaça düşecekler fiyatı,

benimde tanıdık eczacı arkadaşlarım var bakalım kaça düşecekler fiyatı,

walla doktor tanıdın warsa daha ıyı olur ılac deeposunda calısan fılan onlarada o fıyata gelıo ezacının sana soleıceyı fıyat bende tek doz 230 240 cıwarı belkı der daha duscenı pek sanmıorm be seker

hayret bısı yaaaaa doktoraaa bakkkk tıpını belırlermeden 6 11 16 18 demısss demek way canına ole seymı olur sımdı sunu solemek ıstıyorm rahmın ıcınde gecen hafta olanb bır bayn wardı sıgıl orayı nasıl uyusutuldunu bılmıorm ama anestezı para tutuo o kadar senın odedın tek doz fıyatı asının daha ıkı doz daha olcan nıe ası ıcın acele ettın be seker tıpını hemen ogren dr sole koter ıslemı sırasındaaaaa emın olmak ıstıorm deee 6 11 tıp baslangıc tıpı buyuk ıhtımal senınkıde ole dıe dusunuorm dyer aya tek doza dedım gbı anca yardımcı olabılırrrr sen bılrıısnn

ne bilimm canim benm yaa inan moralim sifir, surekli uyuorum, dusunuorum... hpv sonuclarma daha var, bekliorm..doktor smear testine fln bakarak ole dedi..genel anestezi ile uyusturcaklar cunku ic kisimda, ve devlet sanirim bunu karsilamio, o yuzden para vermek zorundayim :(((

doktor sana gelis fiyati 220 ye vericem hemen ol diince amaan dedim bende..ama 2. asi icin senden yardim alabilirim..vurulan 3 asida ayni dozda ve ayni fiyatta sanirim?? yani benm il vurulan asim gibi 2 kutuya daha ihtiyacm var??

yarin parca alincak ve kolonoskopi yapilcak, cok korkuormm :((( sonrasinda da yakilcak fln iste..sana ozelden yazamadim cunku daha yeniyim bu forumda, 50 msj atmm lazmms..istersen telefon numarani wer ozelden ariim seni??

canım benimkide hpv 6 basındayız işte tehlikeli olan türlerden değil buna sükretmek lazım moralini yükselt yani :)) kötülerinden değil en azından bunlardan kurtulmak daha kolay olur.. yani umarım :) bende hala uğraşıyorum.. hafta sonu 3. koterimi olucam benimde iki taneyi unutmuşlar sanırım... vitaminlere devam çok geçmiş olsun...

sendemi ozelde yaptiriosun koterini canim?? benm vajina icerisinde gorunmeyen yerde de war o yuzden genel anestezi lazmmis.. e sen 3. koter fln diosn, benm tekrar cikarsa her sefernde yakmalari icin narkozmu alicam :((((((( ???

hamileyken olursam die cok panikliorm, dusunsene bayiltmadan yakarlarsaaa.. :(

lutfennn hepimiz kurtulalimmmm..:1hug::nazar:

sendemi ozelde yaptiriosun koterini canim?? benm vajina icerisinde gorunmeyen yerde de war o yuzden genel anestezi lazmmis.. e sen 3. koter fln diosn, benm tekrar cikarsa her sefernde yakmalari icin narkozmu alicam :((((((( ???

hamileyken olursam die cok panikliorm, dusunsene bayiltmadan yakarlarsaaa.. :(

lutfennn hepimiz kurtulalimmmm..:1hug::nazar:

eşim yaktırdı benim ve onunkiler çok hassas yerleridneydi öncesinde zaten lokal bi uyuşturucu sürüyolar korkma hiç sakın.. sinek ısırığı gibi bişeymiş..
benim merak ettiğim acaba siz hpv dna testi yaptırdığınızda tipleme olarakmı yaptırdınz yoksa smear dışında direk hpv testi mi yaptırdınızbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

eşim yaktırdı benim ve onunkiler çok hassas yerleridneydi öncesinde zaten lokal bi uyuşturucu sürüyolar korkma hiç sakın.. sinek ısırığı gibi bişeymiş..
benim merak ettiğim acaba siz hpv dna testi yaptırdığınızda tipleme olarakmı yaptırdınz yoksa smear dışında direk hpv testi mi yaptırdınızbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

benim rahim icinde oldugu icin sanirim genel anestezi yapicaklar..yoksa dayanamazmisim :(( eet hem smeat hem de hpv testi yaptilar..smear cikti ama hala hpv yi bekliorm..

kızlar siğil ne polip ne.. benimde vajinin girişinde iki tane et parçası gibi birşey var muaneden korkuyorum ama acısı falan yok

ne bilimm canim benm yaa inan moralim sifir, surekli uyuorum, dusunuorum... hpv sonuclarma daha var, bekliorm..doktor smear testine fln bakarak ole dedi..genel anestezi ile uyusturcaklar cunku ic kisimda, ve devlet sanirim bunu karsilamio, o yuzden para vermek zorundayim :(((

doktor sana gelis fiyati 220 ye vericem hemen ol diince amaan dedim bende..ama 2. asi icin senden yardim alabilirim..vurulan 3 asida ayni dozda ve ayni fiyatta sanirim?? yani benm il vurulan asim gibi 2 kutuya daha ihtiyacm var??

yarin parca alincak ve kolonoskopi yapilcak, cok korkuormm :((( sonrasinda da yakilcak fln iste..sana ozelden yazamadim cunku daha yeniyim bu forumda, 50 msj atmm lazmms..istersen telefon numarani wer ozelden ariim seni??

yawru seker hıc korkma lokal anesteız de hıc acımıcaakkk hıc stres yapma oldumuuu ınan kalktınd oh be dıceksın :)

kızlar siğil ne polip ne.. benimde vajinin girişinde iki tane et parçası gibi birşey var muaneden korkuyorum ama acısı falan yok

doktora gıtmen lazımmm nazarr cunku bız hepımız burda bısı dıcezzz sagdan sola gıtcen kafan alllak bullak olcakkk onun zaman kaybetme hemen gıt doktoraaa sıgıl hpv oluooo nettekı fotolar genelde ılerı sewıye ws ole onlara bakma bzı ınsalarda karnıbahar gbı kucuk kucuk toplu ıgn gbı bıtısık yapısık bazen et ucu sıvrı bısı bole kasınıodu bende ılk zamanlarda yada bellı dıl ıcerde wajınanın olabılır gorunmeyenler de olabılır ws ws ws hıc zaman kayhetme sabah erken kalk doktora gorunnn bızım dememızle kısaca olmazzza

bn smaer testı yaptırdım bole kulak copu gbı bısıle doktor onu gonderdı sona koter olcam gun patolojıye gondermek uzere tıp belırlemek ıcın koter yapılar yerdekı et fazlalını aldı 1 ayda sonuc acıkladı smaer de10 gunde acıkladı hpv tıp 6 baslangıc mıss hemen koter sonrası asımı oldum beklemeden 11 16 tpınden korunmak ıcın

bocukkk ozon terapısı gazı hastanesı unuversıtesıte hastanesı olduuu ıcın doktorları parayı unuversıteye alıolar ama malıyetı ne kadarrrr acıkcası ben yaptırmak ıstıyorm amaaa pahalımııı sende ne kadr tuttu acaba

canım benim bağısıklık yerlerdeydi o yuzden ben 15 seans gıttım toplam seansı 100 den yaptırdım bıraz tuzlu yanı ama gazıde ne kdr bılmıorum canım ben evıme yakın bı yerde yaptırdım :lepi:

Merhaba,
bende aynı şu siğil denen aptal şeylerden yaktırdım kurtuldum.
2 gün oldu ama kanama hafif hafif devam ediyo ama korkuyorum.sanki eskisi gibi değill çok acayip görünüyo gözüme düzelicek mi kızlarrrrr............

batıcon solısyonunu we kremlerını sabah aksam surr ılk 15 gunde sıyahlar dusuo sonraaa sabah aksam ılık suyla temızleee daha sonra batıconu sur yada doktorun werdı solıyonunu kremlerını aksatmaaa ... cısını yaparken bıraz acı olabılrrrr ben onun ıcın genıtal temısleme jelını surup ole suyla yapıodum acısına dayanamıodum cok fazladı bende bunyene ıyı bak gunluk wıtamın alll mutlaka bıde ası ol kesınlıkleee olll ıhmal etme yuksek kanser tıperıne karsı aynı tıp sıgıl cıkar ama yukse kanser tıpınden we hpv tıpınden korur
ben her gun bı tane apıkobal vıtamın yazıdrdım doktora sgk oduo onu ıcıommm bı tane balık ya kapsulu bı tane cam balı cınsenlı macun yıorm asımıda oldum tabe kendıme cok ıyı bakıorm kısacaaa

slm şekerler önümüzdeki hafta ssk ya gidip smear testi yapmasını isteyeceğim. peki hpv dna testi yapmasını da istesemm olurmu? yani ssk hastaneleri yapıomu bu testi, ssk karşılıomu

bu arada siğillerden fenalık geldi iki tane üst bölgede çıkmış ben sirke sürdüm düştü, sanırım vajinal dudak içindede çıkmış 2 tane kafayı yiyeceğim, bide adet oldumm sinirden uyuyamıorum bile:(( sirkedende gına geldi kokusu mahvedior beniii, kokusuz sirke yokmu ya, kendimden iğrenmeye başladım sirke yüzünden,tamam gerçekten işe yarıo ama tiksiniorummmmmm.aşını hemen ol demeyin önümüzdeki hafta doktorla görüştükten soora onuda halledeceğim gardasil düşünüorum

Back