Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

çam balını almayı düşünüyorum bugun..içerisine ruşeym, keten tohumu ve çörek otu da karıştırıp her sabah aç karnına yicem.. siyah üzüm çekirdeği tabletinede bittikten sonra dewam etsemmi bilemiorm :S ???

propolis die bişi daha var kizlar, yine bagisiklik sistemi vs. icin supermis..bi bakin derim.. acaba kilo fln aldirirmi bilemedim..

sarimsak, maydanoz, yeşil çay da taze taze tüketin, kani temizliyor..

şu ozon terapiyi de araştırıorm ama çok pahalı yaa..1500 tl gibi fiyati var 12 seansin.. bi de sanirim hayatin boyunca aralıklarla dewam etmen lazmmis, cunku etkisi 5-6 ay kadarmis.. virüslerimizi tamamen temizlermi bilemiorm..

çam balını almayı düşünüyorum bugun..içerisine ruşeym, keten tohumu ve çörek otu da karıştırıp her sabah aç karnına yicem.. siyah üzüm çekirdeği tabletinede bittikten sonra dewam etsemmi bilemiorm :S ???

propolis die bişi daha var kizlar, yine bagisiklik sistemi vs. icin supermis..bi bakin derim.. acaba kilo fln aldirirmi bilemedim..

sarimsak, maydanoz, yeşil çay da taze taze tüketin, kani temizliyor..

şu ozon terapiyi de araştırıorm ama çok pahalı yaa..1500 tl gibi fiyati var 12 seansin.. bi de sanirim hayatin boyunca aralıklarla dewam etmen lazmmis, cunku etkisi 5-6 ay kadarmis.. virüslerimizi tamamen temizlermi bilemiorm..

seker ıyımısın sennn bu kadr cok yuklenmeeeee ısterennn bu arada cotek otunu bala karıstrmey unutma ozon terapısını sonra dusun derım bennnnn 8 9 ay beklee son asını fılan ol 7 8 ay dan sona dusun derım cok abarttın yulenıosn

Eşimin penisinin etrafında siğiller çıkmıştı, hpv olduğunu düşündük. Bende görünürde bişey yok. Utandım doktora gitmedim. Eşimde gidemedi. Bu arada bir kaplıcaya gittik. Amacımız siğil tedavisi değildi fakat kaplıca sonrası iki hafta içinde siğiller kayboldu. Bir yıldır da hiçbirşey yok görünürde. Kaplıca öyle bilindik bir kaplıca değil, küçük bakımsız biryer ama bizim sorunumuzu çözdüüüü:dance:

İlgilenen varsa kaplıcayı tarif ederim.

Kızlaaarrrr:teselli: Ekim ayında bende siğillerimi yaktırmıştım,fakat yeniden çıktılaarrr eyvahedigeldismile
Ne illet bişeymiş bu yahu...
Şimdi yeniden mi doktora gidicem ben ooofff....Bir de benim ilk gittiğim doktor yakma işleminden sonra ne bir ilaç ne de bir aşı önerdi...Normal midir?
Kafam çooook karıştı, kurtulamıycaz mı bu iletten??

Eşimin penisinin etrafında siğiller çıkmıştı, hpv olduğunu düşündük. Bende görünürde bişey yok. Utandım doktora gitmedim. Eşimde gidemedi. Bu arada bir kaplıcaya gittik. Amacımız siğil tedavisi değildi fakat kaplıca sonrası iki hafta içinde siğiller kayboldu. Bir yıldır da hiçbirşey yok görünürde. Kaplıca öyle bilindik bir kaplıca değil, küçük bakımsız biryer ama bizim sorunumuzu çözdüüüü:dance:

et canım .herkes ilgileniyor burda tedavi yöntemleri ile.kaydirigubbakcemile5

minnettar kalırız.opuyorumnanaktan

hpv oldunu dusunmussunuz doktorar gıtmemısısnızzzz ılgınc belkıde sıgıl dıldııı doktora gıtmeden nerden bılebılırosunuz kı nse gecmıs olsn :hulya:

Kızlaaarrrr:teselli: Ekim ayında bende siğillerimi yaktırmıştım,fakat yeniden çıktılaarrr eyvahedigeldismile
Ne illet bişeymiş bu yahu...
Şimdi yeniden mi doktora gidicem ben ooofff....Bir de benim ilk gittiğim doktor yakma işleminden sonra ne bir ilaç ne de bir aşı önerdi...Normal midir?
Kafam çooook karıştı, kurtulamıycaz mı bu iletten??

daha yenı yaktırmısısnnnn ekım ayında yaaaa demmekkkı cıkıyorrrr kendıne ıyı bakmazsan wıtamın almassan gunluk taze meywe yemessen salatada tuketmessen ozelıkkle yaglı we sekerlı selerı cok tukertırsen cıkarrr ayrıca koter sonrası ası olman gerekırdı dıe dusunuyorm tabı bu maddı ımkanla alakalı bsı dıyemem ama ımkanın warsa su an hemen ası olabılırsın sıgıl cıkmaz dıe bırsey yok ama yuksek kanser sıgıl tıperı wardır onemlı olan bundan kurtulmannn bı tana vıtamın al ezaneden 50 lık 90 lık kapsuller war her gun ıcccc
bal corek otu arı suttuu cınsenglı ballar war ondan bır ay boyunca aktardan al ye bu hafta pamuga sırke dökk sur hatta pamuga dok acıkcası bakıreysennn pamugu tampon yap sok ıcıne bır ıkı gece ole yattt yok olma ıhtımalı cok yuksekk 3 4 bayan arkadas denedı sende dene bıı bu arada doktora gıt vajınanın ıcıne dagılmısmı ıcerıyı goremeye bılrısın sen bı baksın onada stres yapma en kotu ıhtımal losyon aldara krem,padofılm soslıyon yada werlutol sıgıl losynu werır eyer cok azsaaa ama sırkeyı bı dene sennn bıde doktoru ıhmal etme

ben gunluk balık yag kapsulu aldım onu kullanıyorm - bıdee salata cok tuketıyorm
artı apıkobal ssk odedı 30 luk wıtamın war ondan alıorm 2 tl dewlet ustunu karsılıo 6 tl normalde asımıda oldum

cervılax 2 tıp wurusten korkuo bn 266 tl
gardesol farklı tıp wurusten koruo 280 tl

ben doktoruma rıca ettım dktor bey gelen ılac musmesllsıene soledı 170 tl den geltırrdı

normalde ezaneler 220 anca dusuo dusun yane tanıdık warsaaa ucuza getırtır 800 tl tutuo toplamda hepsını ben 3 doza 510 tl odedım kurtuldum aradakı farkla ıkı senelık wıtamın ıhtıyacını karsılarsın yane dusun

kizlar..gorunen ya da az gorunen yerdeki sigilleri sirke, aldara vs. ile cozebiliors.. ama ben rahim agzinda bulunan sigili her sefernde anestezi olup yaktircakmiyim :((( ???

bir de..gardasili biz kendimiz muhafaza edemezmisiz ve uretim tarihi fln da cok onemliymis die bisi duydum, dogrumudur??

gloria bende siğil değilde genital herpes var.
siğil de acı oluyor mu?
ben herpes oldum ve acısından duramıyorum yanıyor.yürüyemiyorum cok kötü cokkk :1shok:

sigiller aci yapmaz ama virütik ve cok can sıkıcı bir hastalıktır, hayatn boyunca sennle kalir.. senn durumun sanirim tedavi ile gecici ve sigiller kadar kotu degil ..mutlaka doktora git, ve bagisiklik sistemini yuksek tut..hemen vitamine basla, bol bol meyve sebze vs. ye..ve ne olur ne olmaz hpv asisida yaptir, ilerisi icin..gecmis olsun cnm

hel_in, çok teşekkür ederim açıklamaların için... Aşı olmamam maddi imkanla alakalı değildi,gittiğim doktor aşıdan hiç bahsetmedi bile. Üstüne basa basa sordum aşı vermeyecek misiniz diye ama???

kizlar..gorunen ya da az gorunen yerdeki sigilleri sirke, aldara vs. ile cozebiliors.. ama ben rahim agzinda bulunan sigili her sefernde anestezi olup yaktircakmiyim :((( ???

bir de..gardasili biz kendimiz muhafaza edemezmisiz ve uretim tarihi fln da cok onemliymis die bisi duydum, dogrumudur??

ılk ıkı dozu all bırını hemen oluyorsun zaten ama dyerınıde dyer ay oldun ıcın buzdolabında durca ıcın her ahngı bı sorun teskıl etmez merak etme 3 dozu alma sadece onemlı olan o

siğil de acı oluyor mu?
ben herpes oldum ve acısından duramıyorum yanıyor.yürüyemiyorum cok kötü cokkk :1shok:

VIROSIL UCUK kremı al bıde kendıne ıyı bak sıgıl we ucuk tekrar cıkma olasılıgı emın ol wıtamın eksıklınden oluyorrrrr wırosıl ucuk kremımı gıt hemen al bır hafta boyunca ıkı satte bır surrr ne demek oldunu cok ıyı bılıorm cok acır ama bır hafta dayan yesılı bol tuket bıde dudanda cıkan ucukla genıtal ucun hıc bı farklı yok bıde cınsel ılıskıye gırmeeeee sakın ola korunsan dahaııı

siğil de acı oluyor mu?

aaaaa doru soluo glorıa hpv genıtal sıgıl we hsv genıtal ucuk herpes aynı tıpte vucuda farklı tıpte cıkıolar ASI OLLL

hel_in, çok teşekkür ederim açıklamaların için... Aşı olmamam maddi imkanla alakalı değildi,gittiğim doktor aşıdan hiç bahsetmedi bile. Üstüne basa basa sordum aşı vermeyecek misiniz diye ama???

bazı doktorlar cunku asının kruyucundan emın dıl yada ssk odemıyor demek ıstemıstır yada hpv vurusu bulastıktan sonra asının ıse yaramıca dusuncesındeee halbukı yapılan arasırmalarda sıgıller cıkar ama hpv 6 11 gecıren bırının hpv 11 16 tıpıne yalanakamaısndan we kanserden korudu kesınnn ben ınanıorm da guwenıyorm da gıt asını ol sendee

kizlar..corek otunu cektirmistim ve bi kabin icinde duruodu ama bu sekilde kullanilmasi cok zararliymis..corek otu yagi alin ya da taneleri kendiniz cekip wakit kaybetmeden balla karistirip yiin..keten tohumu icinde benzer seler soleniodu..

bagisiklik sistemini guclendirmek icin "köpek baligi karicigeri yagi" ya da "kirmizi kore ginsengi" filan var, kullanan oldumu..?

bi de "isvec iksiri" die bisi war, her derde dewaymis..yazilan yazilari fln bi okuyun bence.. sadece sigiller vs. icin deil tum hayat kalitemizin artik yuksek olmasi ve dogal yollarla korunma yontemlerini dogru ve uygun sekilde kullanmaliyiz..:kahve:

kizlar..corek otunu cektirmistim ve bi kabin icinde duruodu ama bu sekilde kullanilmasi cok zararliymis..corek otu yagi alin ya da taneleri kendiniz cekip wakit kaybetmeden balla karistirip yiin..keten tohumu icinde benzer seler soleniodu..

bagisiklik sistemini guclendirmek icin "köpek baligi karicigeri yagi" ya da "kirmizi kore ginsengi" filan var, kullanan oldumu..?

bi de "isvec iksiri" die bisi war, her derde dewaymis..yazilan yazilari fln bi okuyun bence.. sadece sigiller vs. icin deil tum hayat kalitemizin artik yuksek olmasi ve dogal yollarla korunma yontemlerini dogru ve uygun sekilde kullanmaliyiz..:kahve:

eeeeeeeeeee cınsenlı aktardan bal aldım balın ıcındeee arı sutu polen we corek otu koyyy cok ıse yarıoooo bence baska bısı kullannma derım ısvec mısvecc gıt aktarraaa bıı macun al cok cok ose yarıo haberın olsn doga sepetu com gır netten macunlar bolumune top x onermıstım ben ona bakkk fecı ıse yarıo 3 aydır kullanıyorm bennnnnnn bı bulabılsem bıdaha alcammm ama bulamıorm adam top x hsv ıcın resmen uretmıs hpv ıcın bısı dyemem ama hpv hsv aynı tıpte farklı sekılde cıkan seler nseee bu dedım sıteden cam ballı cınsenglı top x macuna bı bak derım superrrrrrrrrrrr bısı

kızlar merhaba...kasıklarım koltuk altlarım ve göğüsümün alt kısmında molluscumlar vardı doktor onları dondurdu.15 tane vardı 5 tanesi geçmedi yine dondurcam.burda sizleri takip ediyorum çünkü ilk başta ben siğil sanmıştım ve hayatım kararmıştı :( burda okuduğum kadarıyla bağışıklık sistemini desteklemek için birşeyler kullanıyorsunuz.ben imuneks diye vitamin tableti aldım hiç kullandınız mı acaba faydalı olur mu ? hepinize çok geçmiş olsunn :))

slm...Icprsn cok gecmıs olsun canım ben sıgıllerım ılk cıkmtıgında kullanmıstım imunex i ve faydasınıda gormustum..Cok sukur bır senedır sıgılım yok ıns. da olmıcak aklımdan sıldım attım cunku herkese acıl sıfalar dılıyorum

Hpv den dolayı sigil çıktığında sigil geçse bile normal dogum yapılamıyor mü bilgisi olan var mı? Bir de hpv geçirmiş kisiler evlenemez mı? Hpv nin vücudu terkedip etmediği nasıl anlaşılıyor?

Son düzenleme:
Back