bu arada siğillerden fenalık geldi iki tane üst bölgede çıkmış ben sirke sürdüm düştü, sanırım vajinal dudak içindede çıkmış 2 tane kafayı yiyeceğim, bide adet oldumm sinirden uyuyamıorum bile( sirkedende gına geldi kokusu mahvedior beniii, kokusuz sirke yokmu ya, kendimden iğrenmeye başladım sirke yüzünden,tamam gerçekten işe yarıo ama tiksiniorummmmmm.aşını hemen ol demeyin önümüzdeki hafta doktorla görüştükten soora onuda halledeceğim gardasil düşünüorum
bayanlarrr genıtal sıgıl tedavısın de acaba yenı bı ılacc buldummmm(((((((( asılıstık bı solısyon yanı bızde padofılm gbıııı )))))) bı bayan arkadas dyer konularda annatıyorrrr dırek kopyalıyormmmm bı okuyunnn derımmmmm
Merhaba Doktor bey,
sizden yardım rica ediyorum.
8 yasındaki kızımın karın kısmında,sol kolunda ve bacagında ve poposunda toplam 35 adet küçük siğiller var.Yaklaşık olarak 5-6 ay önce çıktılar.Tabii ki bir Dermatoloğa başvurduk.Önce Aldara krem kullandık,ilk ay bir değişiklik olmadı ve ikinci ayda kullandık.Yine bir değişiklik olmadı.Biraz ara verdikten sonra almanyadan bir ilaç aldım.Yaklaşık 1,5 ay kullandık ve bir değişiklik olmadı.Siğillerin üzerine limon sürdük,o da olmadı.Okuttuk o da olmadı...
En son iki gün önce Eczaneye gittim ve Verrutol aldım.Kullanmaya başladık.
İlk sürdükten sonra,sanki siğillerde bir küçülme oldu.Aynı günün akşamı tekrar sürdük ve sabahında kontrol ettim.Korktum,siğillere kızarmış ve kısmen bazılarında kan toplamıştı.Sizin sitenizde okuduğum kadarı ile bu normal,çünkü siğiller yakılıyor.Bugün korktuğum için hiç sürmedim.Sürmelimiyim?Günde kaç kez?
İki siğili ara ara kanıyor,onlarada sürebilirmiyim?
Lütfen bana bilgi verin.
İnanın Anne olarak çok çaresiz hissediyorum.
doktor da dıyokııı
siğil ilacı olan verrutol u kullan. günde 2 kere sürersin. her sürmede önceki sürmeden kalan izleri temizlemen gerek. tırnaklarınla temizleyebilirsin.bunları yerinden söker. yara gibi olunca batticon sürersin üzerine.
bence tekrar sende sıgıl cıkıosa once asını olll
bıdeee meywe we vıtamın almassan gunluk cıkar sekerımmmm a we c wıtamını eksıklınden sıgıl cıkıo genelde dıo doktorlar ben macun kullanıyorm asımı oldum kendıme ıyı bakıorm brokolı bılke yıyemem ben ama yıyıorm meywe suyu ıcıorm kısaca kendıne ıyı bakcannn tekrarlamıcakkk tabı ası sart