kızlar ii haber:)) oluşan o iki siğilim düştü:)) nasılmı: sirkeyle :)) 2 gün kulak çöpüyle siğillerin üzerine sürdüm 2 gün sonra bide baktım yarktırdığım yara geçmek üzere dayanamadım pamukla sürdüm, hatta ben vajinaya yakın 2 tane görmüştüm ama makatın oradada 2 tane çıkımış ben göremiorum orayı doğal olarak. neyse sirkeyi pamuğa döktüm, yakılan yere sürdüm amamakat tarafına pamuğu koydum gün boyu popomda bi pamuk sirkeli hemde gezdim:)) veeeeeeee sabah bi baktımki siğiller tuvalet kağıdına geldiiiii:)) çokkk sevindiimmmmm, bakalım yine çıkacakmı 2 gün sürmeyeceğim sirke derim biraz tahriş olmuş çünki. bu arada kantoronu deniyeceğimm çörek otuda bugün aktarda çektireyimmm. helin dinleyip smear testini sskda yaptırayım bari.böölece gardasilde olabilirimmm
tabı neden para werıon ssk odesın bunca yıl ınsalar ssk olmak ıcın nıe cabalıo nıe gıdıon bı testee 40 50 tl werıon yazık paran cebınde kalsın kapsul vıtamın al gıt onla s ınsallah bole ıyı ıyı dewam edersın sıgıller tamemn gecınce ben suna ınanıyorm ası olundun da vucut koruyucu bı mekanızma gerceklestırmekdeeeeakannehirkaydirigubbakcemile AŞI OLMUTLAKA