Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar ii haber:)) oluşan o iki siğilim düştü:)) nasılmı: sirkeyle :)) 2 gün kulak çöpüyle siğillerin üzerine sürdüm 2 gün sonra bide baktım yarktırdığım yara geçmek üzere dayanamadım pamukla sürdüm, hatta ben vajinaya yakın 2 tane görmüştüm ama makatın oradada 2 tane çıkımış ben göremiorum orayı doğal olarak. neyse sirkeyi pamuğa döktüm, yakılan yere sürdüm amamakat tarafına pamuğu koydum gün boyu popomda bi pamuk sirkeli hemde gezdim:)) veeeeeeee sabah bi baktımki siğiller tuvalet kağıdına geldiiiii:)) çokkk sevindiimmmmm, bakalım yine çıkacakmı 2 gün sürmeyeceğim sirke derim biraz tahriş olmuş çünki. bu arada kantoronu deniyeceğimm çörek otuda bugün aktarda çektireyimmm. helin dinleyip smear testini sskda yaptırayım bari.böölece gardasilde olabilirimmm

tabı neden para werıon ssk odesın bunca yıl ınsalar ssk olmak ıcın nıe cabalıo nıe gıdıon bı testee 40 50 tl werıon yazık paran cebınde kalsın kapsul vıtamın al gıt onla s ınsallah bole ıyı ıyı dewam edersın sıgıller tamemn gecınce ben suna ınanıyorm ası olundun da vucut koruyucu bı mekanızma gerceklestırmekdeeeeakannehirkaydirigubbakcemile AŞI OLMUTLAKA

evet haklısın zaten dınlemedım doktoru kullanıyorum kucuk bır sıgılım kaldı allaha sukur ama topıx ı bulamadım bende aynı ıcerıkte baska marka aldım sımdı o da bıtmek uzere ankaradan gelmeden stoklayım dedım o markayı da bulamadım ama aktar dan daha fazla ıcerıklı 3 tane daha aldım burda marka önemlı degıl ıcrıklerı aynı polen bal gıngslenlı vs ama ıse yarıyor lütfen arkadaslar kac gundur yazıyorum lütfen deneyın bagısıklık sıstemını guclendırıcı hucre yenıleyıcı macun yada bal deyın adı önemlı degıl benmkılr bıttı sayılır vajına ıcıne yayılmıstı dıstada vardı 10 yakınnnn hepsı bıttı enbuyuk bır tane vardı o da kucucuk kaldı 1 haftaya kadar gecer sanırım lütfen deneyıııııııın

BILYOMUSUN SENIN ADINA COK SEWINIYORMM YUAAAA BEBIS DE GELIO AMA HER NE OLRSA OLSN DOGMU SEZERYN YAP RISKE ATMA bebısı oldumuu top x gelınce bı tek demetewlerde ank onerdım aktar satıyor yada netten al kızılayda fılan da bıtmıs uffff hayırlısı yaaa ben corek otuna baslıcam bugun

BEN BUGUN YENI BISI OGRENDIMMMMMM HABERLERDE IZLEDIM AMERIKADA BI TURK DOKTOR YAKLASIK 20 YILLIK emegının sonucunu almıs rahım kanserını tetıkleyen sey vucutta bulunan GLIKOZ ( YANI ŞEKER ORANIYMIŞ)

öncelikle herkese geçmiş olsun..3 haftadir genital sigillerim var, hem içte hem dışta..ankarada bir devlet hastanesinde kremle yaktilar fakat ic kısımda saklananı söylememe ragmen unuttular vs. dogru dürüst ilgilenmediler :( ilk sorum ankara'da önerebileceginiz bu konuda uzman hekim varmı? ikincisi ise hpv 6-11 sanırım türü, ama pap smear testine ve muayeneye bakarak söyledi.patolojiye göndericek, acırmı? :( cok uzuluyorum ve resmen depresyona girdim :(

benım de walla oel oldu ama doktor sunu soledı bu kadr cok bı anda yakamam dedı ıkı hafta sonra dyerlerını de yaktı belkı senın de oledır

ama ılgılenme konusund a bısı dyemem sen daha ıyı bılrısın patolojı kısmı cok acımıyor korkma ;) ben etlık dogum ewıne gttım gata nın hemen ayandakı herkes sagolsn benle cok ılgılendıler asımıda onlar sayesınde ucuza aldım doktora rıca ettım ole yane 6 ayda bı smear yaptıruorm ısteee bıde kendım cok cok cok ıyı bakıyorm

cok tesekkur ederimm canim mesajimi cevapladigin icin..zekai tahir burak taki doktor pap smear e bakarak hpv 6-11 olabilir dedi ve sanirim cokmu kotu bisi bu??? :((( o yuzden panik olup bi de özel doktora gösteriim iice baksin die dusundm..yeterince ertelendi cunku..

her sabah çörek otu bal zencefil keten tohumu karuştırıp yutuorum, ayrıca vitamin ve siyah üzüm çekirdeği hapı kullanıorm (dünyadaki en kuvvetli antioksidan)..

aşı vurulmak istiorm hemen ama cok pahalı, doktor ücretiydi vs. derkenn :( .. ne zaman kurtulcaz ya, allah hepimize yardımcı olsun..:nazar:

cok tesekkur ederimm canim mesajimi cevapladigin icin..zekai tahir burak taki doktor pap smear e bakarak hpv 6-11 olabilir dedi ve sanirim cokmu kotu bisi bu??? :((( o yuzden panik olup bi de özel doktora gösteriim iice baksin die dusundm..yeterince ertelendi cunku..

her sabah çörek otu bal zencefil keten tohumu karuştırıp yutuorum, ayrıca vitamin ve siyah üzüm çekirdeği hapı kullanıorm (dünyadaki en kuvvetli antioksidan)..

aşı vurulmak istiorm hemen ama cok pahalı, doktor ücretiydi vs. derkenn :( .. ne zaman kurtulcaz ya, allah hepimize yardımcı olsun..:nazar:

canım bu dertten kurtulmanın önemli yollarından biride sitresten uzak olmak.
olmuş artık onu altetmeye çalış.:teselli:
sakın kafana çok takma sitede birsürü insan var senin gibi.
bak ben ve benim gibi kurtulanlarda var.
hala burdayım çünki sizlere moral ve destek olmak istiyorum.
sakın ama sakın kafana takma ,tedavini ol ,vitaminini al ,ayrıca burdaki arkadaşların deneyimlerini oku.
zamanın varsa geçmişi bi incele orada çok önemli deneyimler var.
geçmişolsun canımopuyorumnanaktan

ımmmm 6 11 baslangıc sewıyesı olmaktadır cok cok bası en bası hatta zekaı tahır( buyuk dogum da ıyıdır ama pek ) ne bılım sewmıorm acıkası orayı ısım geregı zamaın da kadın dogumcularla ılgılendım ıcın bısı dyemıcemmm etlık dogum ewı cok ıyı doktorla rbenle cok ılgındı ddım gbııı nseee sen gene onu yede benım sana tawsıem cınsenlı bal alll polen fılan arı sutu olan ıcıne ole at corek otunu zencefılııı bence ole daha etkılı olurrr buyuk bı kawonzda al karıstır hepsını o daha ıyı olur normal ball kullanmaa oleeeee seker cok yuksek olur ..... bu arada ay sonundaaa 3 doz ası alıcam arkadslarıma sanada ıkı doz alabılır haberın olsunnn ama 3 dozu 6 ay sona olucan bısı dıyemem onu alamam onuda ezaneden alabılrısın ancaa ılk ıkı dozu 260 tl yerıne sana 170 tl alabılım ıstersen ozelden ulass

öncelikle herkese geçmiş olsun..3 haftadir genital sigillerim var, hem içte hem dışta..ankarada bir devlet hastanesinde kremle yaktilar fakat ic kısımda saklananı söylememe ragmen unuttular vs. dogru dürüst ilgilenmediler :( ilk sorum ankara'da önerebileceginiz bu konuda uzman hekim varmı? ikincisi ise hpv 6-11 sanırım türü, ama pap smear testine ve muayeneye bakarak söyledi.patolojiye göndericek, acırmı? :( cok uzuluyorum ve resmen depresyona girdim :(

canım benimkide hpv 6 basındayız işte tehlikeli olan türlerden değil buna sükretmek lazım moralini yükselt yani :)) kötülerinden değil en azından bunlardan kurtulmak daha kolay olur.. yani umarım :) bende hala uğraşıyorum.. hafta sonu 3. koterimi olucam benimde iki taneyi unutmuşlar sanırım... vitaminlere devam çok geçmiş olsun...

bişi sorcam tüyleri ağdayla alsak bi soru yaşayabilirmiyiz. ben ağdadan başka bişi kullanmamıştımmm bu güne kadar ve bunu bozmakta istemiorum. birde genital bölge temizliği için sabunlar var, onları kozmetikçilerden alıoruz galiba bize herhangi bi zararı olurmu ki, kullanan varmı kızlarrr??

hanımlar ya bendede hpv pozitif ama siğilim yok. eşim 9 ay önce geçirdi bu rahatsızlığı bi ilaç kullandı ve geçtiler.ama beni smearda pozitif çıktı tip 50.. siğil olmayıp bunu taşıyan varmı aranızda ???

bişi sorcam tüyleri ağdayla alsak bi soru yaşayabilirmiyiz. ben ağdadan başka bişi kullanmamıştımmm bu güne kadar ve bunu bozmakta istemiorum. birde genital bölge temizliği için sabunlar var, onları kozmetikçilerden alıoruz galiba bize herhangi bi zararı olurmu ki, kullanan varmı kızlarrr??

walla yaklasık sole solım 10 ay oldu 10 ay sonra bana doktor bu ay gıttım daha yenı agdayla aldım bıdaha asla agda yapırmıcammmm aslaaaa sakın sende surmeee ben su an ara ara jıletle alıyorm onumzdekı aya lazere gıtcem tum vucutu 999tl ye yapılıooo paket genıtal bolge ıste bacak koltuk altı bıyık kolları ınslalah bunlardan kullanıorm
sunuda solımmm vucutta proteyın olsn c vıtamını b12 olsn artık vıtamınlınlerle tuy kaş saş olsn vucut tuylerı olyle cıkarrr hatta vucuttakı en kırlı organ saclardır en basıt ornegı kemoterpıde ılk sawada sac dokulmez ama doktor der sacı sıfıra vudrrman lazım dıe kesılır sac mıkrop kapmaması ıcın yoksa kıl koklerı dıperıne mıkrop bırıkıooo kısaca ben jletle aldım 10 aydır uzatmayın agdaylada almayın su an daha dur masalll daha yenı ıslesıyorsun acelen neee olmadı jeletle alamamma dersen amleyat eldıwenıyle al sole elınee surrrr hıc acımıoo bı dene ama sakın ola surme agda bılgın olsn

hanımlar ya bendede hpv pozitif ama siğilim yok. eşim 9 ay önce geçirdi bu rahatsızlığı bi ilaç kullandı ve geçtiler.ama beni smearda pozitif çıktı tip 50.. siğil olmayıp bunu taşıyan varmı aranızda ???

su an poztfken bende esın de ssende hemen ası olunnn yuksek tıpere karsı onlemınızı alın ıcınız rahat etsın derım ben sonucta erkeklerde ası olabılıor hpv 6 11 olan bı bayanı ust tıplerınden korur ası cunku

su an poztfken bende esın de ssende hemen ası olunnn yuksek tıpere karsı onlemınızı alın ıcınız rahat etsın derım ben sonucta erkeklerde ası olabılıor hpv 6 11 olan bı bayanı ust tıplerınden korur ası cunku

erkekler için aşının uygun olmadığını söylemişti doktorum..
kesin araştırmalar bitmemiş aşının erkeklere uygulanması için bilmiyorumkismile ??

walla yaklasık sole solım 10 ay oldu 10 ay sonra bana doktor bu ay gıttım daha yenı agdayla aldım bıdaha asla agda yapırmıcammmm aslaaaa sakın sende surmeee ben su an ara ara jıletle alıyorm onumzdekı aya lazere gıtcem tum vucutu 999tl ye yapılıooo paket genıtal bolge ıste bacak koltuk altı bıyık kolları ınslalah bunlardan kullanıorm
sunuda solımmm vucutta proteyın olsn c vıtamını b12 olsn artık vıtamınlınlerle tuy kaş saş olsn vucut tuylerı olyle cıkarrr hatta vucuttakı en kırlı organ saclardır en basıt ornegı kemoterpıde ılk sawada sac dokulmez ama doktor der sacı sıfıra vudrrman lazım dıe kesılır sac mıkrop kapmaması ıcın yoksa kıl koklerı dıperıne mıkrop bırıkıooo kısaca ben jletle aldım 10 aydır uzatmayın agdaylada almayın su an daha dur masalll daha yenı ıslesıyorsun acelen neee olmadı jeletle alamamma dersen amleyat eldıwenıyle al sole elınee surrrr hıc acımıoo bı dene ama sakın ola surme agda bılgın olsn

HELİNCİM SAKIN saakııın otarz lazere gitme.:olmaz:
beni 2 yıl süründürdüler.ben tüm vücut 2 binliraya gittim.
canımdan bezdirdiler,sonunda bırakıp doğru düzgün bi yere gittim şimdi çok rahatım.
nasılsa parayı alıyorlarya,randevuyu resmen dilenciye verir gibi veriyorlar.
paranla rezil olma veee aletlerinine dikkat et eski model şeylerden olmasın.

masalcım şimdilik jiletle al yaran varsa ama sonra lazer yaptır.
lazer çok büyük kolaylık ve temizlik.dr nem dengesini bozacak şeyler
kullanmayın demişti.herşeyin doğalı iyi ama arada batikon sür
ölsün mikroplaaaaaarkaydirigubbakcemile3
hatta sirkede olur bence.a.s

erkekler için aşının uygun olmadığını söylemişti doktorum..
kesin araştırmalar bitmemiş aşının erkeklere uygulanması için bilmiyorumkismile ??

benım gıtmıs ldum hastanedekı tum doktorlar ası oldunu belırtmek ısterım ozelıkle sordum yane bunu baska doktorlarada sor tek doktorun fırkını al dıyemıcem bu konudaa her doktor bısı soluoo benım ılk s sayfalrda okursun belkı bı doktor olucaksın dedı hpv bırı dedı mıkroplusun bırı dedı asıt dneyelım bırı dedı aldara dyerı dondurma tam 8 doktora gıttım en sonunda koter oldum kurtuldummmm onemlı bısı bu bence ol derımmm doktorun da fıkrını al tabee an azından zararı olsa doktorum neden olsn oda ayrı bı konu

masalcım şimdilik jiletle al yaran varsa ama sonra lazer yaptır.
lazer çok büyük kolaylık ve temizlik.dr nem dengesini bozacak şeyler
kullanmayın demişti.herşeyin doğalı iyi ama arada batikon sür
ölsün mikroplaaaaaarkaydirigubbakcemile3
hatta sirkede olur bence.a.s

ewt doru mademcıcekkkkkk eskı tıp makına kullanıyorlarmıs burda oglen gıttım sordum makınanın ozellıklerını ogrenıp arkadslarıma eskı makınaymıssss bende pek beyenmedım tunalıda bı yere tanıdık yer orya yaptırcam parayası onemlı de acıcası dıl bı daha mıkrıop olalaması ıcın elımden gelenı yapıorm zatennn o dıl lazer 999 tl olunca ıcerısı bı dolu bı dolu gormen lazım ılk kes bugun gordum bende walla tıksındımmm nası yapıldını gormek ıcın gıttım baslıklını makınanın deydırıolarr yaa wucudaaa orda dusundum yok bura olmaz dıe saten pek hıjyenık gelmedıde acıkcasıııı

BILYOMUSUN SENIN ADINA COK SEWINIYORMM YUAAAA BEBIS DE GELIO AMA HER NE OLRSA OLSN DOGMU SEZERYN YAP RISKE ATMA bebısı oldumuu top x gelınce bı tek demetewlerde ank onerdım aktar satıyor yada netten al kızılayda fılan da bıtmıs uffff hayırlısı yaaa ben corek otuna baslıcam bugun

helın bende topıx ı kullandım 1 defa ama bulamadım onun yerıne aynı ıcerıkte kırmızı gıngsenglı ballı macun alldım 2 adet onu kullanıyorum sımdı o da bıtmek uzere ama gercekten ıı geldı sımdı o bıter dıye tekrar almak ısedım ama onu da bulamadım bu seferde baska marka aldım ıcerık daha ıı dedıler ama gercekten memnunum adı pover vıtal onu denıcem ıcınde ar sütü polen gıngseng var esım kızılaydakı senın söyledıgın aktarlardan bırınden almıs arastır bulabılırsın cörek otu uzun vadelı bır tedavı bn 1 ay kullandım ama etkısı olmadı olsada gec olurdu sanırım.bence bu macundan al bılıyorsun cok skıntılıydım ben allaha sükürler olsun kücük 1 tane kaldı

arkadaslar jıletı hayatınızdan cıkarın ! tug dokuculerce dokuyu yakıyor en ıyısı sır agda .ben eger hamama gıdıyorsam yanımda temız eldıven goturuyorum bırde spatula kıza verıyorum aldırıyorum yada kendım ılık sırlı agdalar var kucuk agda bezlerıni kesıp ağdadan suruyorum alıyorum. sır azaltıyor jılet cok zararlı dokuların cogalmasına neden oluyor en ıyısı kuru agda bantı nı agda ıle kullanmak..3 haftaya bır alırsanız uzamadan halledersınız ınanın ben jılet kullanırken sıgıllerımın cogaldıgını farkettım.ama agdayla tertemız oldu cunku dokuyu yenılıyor...hem rahatca gorebılıyorsunuz nerede sıgıl var..lazer falan bunları hastalıgınız gecınce yapın lazer bu tıp hastalıklarda derı kanserıne yol açabılır dokularınız yıpranır zaten pahalı bır tedavı ..yanı yarımsaatınızı agdaya verın okadarda zor deıl..

okumayanlar için:kantoron yagını her gece yatarken surmeyı unutmayın bır ıkı sayfa once yazdıgım reçetede ayrıntılı bılgı var

sevgıler

arkadaslar jıletı hayatınızdan cıkarın ! tug dokuculerce dokuyu yakıyor en ıyısı sır agda .ben eger hamama gıdıyorsam yanımda temız eldıven goturuyorum bırde spatula kıza verıyorum aldırıyorum yada kendım ılık sırlı agdalar var kucuk agda bezlerıni kesıp ağdadan suruyorum alıyorum. sır azaltıyor jılet cok zararlı dokuların cogalmasına neden oluyor en ıyısı kuru agda bantı nı agda ıle kullanmak..3 haftaya bır alırsanız uzamadan halledersınız ınanın ben jılet kullanırken sıgıllerımın cogaldıgını farkettım.ama agdayla tertemız oldu cunku dokuyu yenılıyor...hem rahatca gorebılıyorsunuz nerede sıgıl var..lazer falan bunları hastalıgınız gecınce yapın lazer bu tıp hastalıklarda derı kanserıne yol açabılır dokularınız yıpranır zaten pahalı bır tedavı ..yanı yarımsaatınızı agdaya verın okadarda zor deıl..

okumayanlar için:kantoron yagını her gece yatarken surmeyı unutmayın bır ıkı sayfa once yazdıgım reçetede ayrıntılı bılgı var

sevgıler

MİRİANACIM sencede ağda kıl köklerini açıp kanatırsa siğillerin dağılma riski olmazmı bu geldi aklıma şimdi.
gerçi sende olmamış ama her bünyede aynı tepkiyi
vermeye bilir.:1no2:

Back