arkadaslar jıletı hayatınızdan cıkarın ! tug dokuculerce dokuyu yakıyor en ıyısı sır agda .ben eger hamama gıdıyorsam yanımda temız eldıven goturuyorum bırde spatula kıza verıyorum aldırıyorum yada kendım ılık sırlı agdalar var kucuk agda bezlerıni kesıp ağdadan suruyorum alıyorum. sır azaltıyor jılet cok zararlı dokuların cogalmasına neden oluyor en ıyısı kuru agda bantı nı agda ıle kullanmak..3 haftaya bır alırsanız uzamadan halledersınız ınanın ben jılet kullanırken sıgıllerımın cogaldıgını farkettım.ama agdayla tertemız oldu cunku dokuyu yenılıyor...hem rahatca gorebılıyorsunuz nerede sıgıl var..lazer falan bunları hastalıgınız gecınce yapın lazer bu tıp hastalıklarda derı kanserıne yol açabılır dokularınız yıpranır zaten pahalı bır tedavı ..yanı yarımsaatınızı agdaya verın okadarda zor deıl..
okumayanlar için:kantoron yagını her gece yatarken surmeyı unutmayın bır ıkı sayfa once yazdıgım reçetede ayrıntılı bılgı var
sevgıler
sewgılı marınana sen nası bı yontem ızledın de gectı bılemem ama bunu doktor soluyoo AGDAA SIGILLERII DAGITIOOO SENDE IYI SONUC WEREBILR AMA HIC BI DOKTOR AGDAYI ONERMIOOOO
BU ARADA HAMAM DEDIN yerler nemlı bolgeler oluyorrrr we nemlı hamam sahuna olsn havuz ( DENIZ HARIC) DOKTOR GIRILMEMESI TARAFTARIII
AGDACINA GELINCE spatualanı kendın al cok ıyı yapıosn yada tabıkı agdacın gozun onunde acsın super ama agda kazanııı temızlınden supe edıorm agdacılar tek kullanımlık spatula kullanıyolar dogru ama kazanda bı sag bı sola suruo bı dukkaklara parca parca gıt gel suruo acıkcası benımkı ole suruodu o kazan temızmı ondan supe edıorm ...... agda bantlarıda dagtıyorrrrrr
kısaca tabıkı sır agda cok ıyı ama sıgıller gecse bıle 5 ay bekledıkten sona agdaya baslanmalııı yada dedın gbı tug dokucu de olabılırr ben jıletle alıormmm