arkadaslar jıletı hayatınızdan cıkarın ! tug dokuculerce dokuyu yakıyor en ıyısı sır agda .ben eger hamama gıdıyorsam yanımda temız eldıven goturuyorum bırde spatula kıza verıyorum aldırıyorum yada kendım ılık sırlı agdalar var kucuk agda bezlerıni kesıp ağdadan suruyorum alıyorum. sır azaltıyor jılet cok zararlı dokuların cogalmasına neden oluyor en ıyısı kuru agda bantı nı agda ıle kullanmak..3 haftaya bır alırsanız uzamadan halledersınız ınanın ben jılet kullanırken sıgıllerımın cogaldıgını farkettım.ama agdayla tertemız oldu cunku dokuyu yenılıyor...hem rahatca gorebılıyorsunuz nerede sıgıl var..lazer falan bunları hastalıgınız gecınce yapın lazer bu tıp hastalıklarda derı kanserıne yol açabılır dokularınız yıpranır zaten pahalı bır tedavı ..yanı yarımsaatınızı agdaya verın okadarda zor deıl..
okumayanlar için:kantoron yagını her gece yatarken surmeyı unutmayın bır ıkı sayfa once yazdıgım reçetede ayrıntılı bılgı var
sevgıler
MİRİANACIM sencede ağda kıl köklerini açıp kanatırsa siğillerin dağılma riski olmazmı bu geldi aklıma şimdi.
gerçi sende olmamış ama her bünyede aynı tepkiyi
vermeye bilir.:1no2:
sewgılı marınana sen nası bı yontem ızledın de gectı bılemem ama bunu doktor soluyoo AGDAA SIGILLERII DAGITIOOO SENDE IYI SONUC WEREBILR AMA HIC BI DOKTOR AGDAYI ONERMIOOOO
BU ARADA HAMAM DEDIN yerler nemlı bolgeler oluyorrrr we nemlı hamam sahuna olsn havuz ( DENIZ HARIC) DOKTOR GIRILMEMESI TARAFTARIII
AGDACINA GELINCE spatualanı kendın al cok ıyı yapıosn yada tabıkı agdacın gozun onunde acsın super ama agda kazanııı temızlınden supe edıorm agdacılar tek kullanımlık spatula kullanıyolar dogru ama kazanda bı sag bı sola suruo bı dukkaklara parca parca gıt gel suruo acıkcası benımkı ole suruodu o kazan temızmı ondan supe edıorm ...... agda bantlarıda dagtıyorrrrrr
kısaca tabıkı sır agda cok ıyı ama sıgıller gecse bıle 5 ay bekledıkten sona agdaya baslanmalııı yada dedın gbı tug dokucu de olabılırr ben jıletle alıormmm
evet tıtızlık gerektıren bır hastalık ama o şöyle bu boyle dersenız kafayı yer stresten cogaltırsınız..ben sıze hamama gırın yıkanın demedım ıyı hamamlarda yada spa merkezlerinde kucuk bolumler var oda nem yok..vallahı eldıven ve spatulamı goturuyorum benım gttıgım yerde kısıye ozel kucuk kutularda yapıp atıyorlar hemen sızde dıkat edeceksınız bunlara ayrıca ben cok yogunsam gdıyorum yanı 3 ayda 1 kere falan genelde kendım yapıyorum..yahu sıgıllı bolgeye uygulamayın dedık usttede dedıgm gbı yaktrma işlemınden bır sure sonra yaparsanız daha ıyı olur...benım doktorum aynen dedı kılların varken koter işlemı daha kötu sonuc verıyor dıye.agda onerdı ıyıkıde dınlemişim..agda bantı nıye dagıtsın 4 cm lık kesıyorum ben onları tek kullanımlık uygulayıp dıgerıne gecıyorum...kızlar sadece bıraz dıkkat gerek okadar bukadar buyutmeyın ben hem hamıleydım hem eşimle bosanmak uzereydım bu hastalık bır yandan sonra bebegımı aldrdım düşünun depresyonumu ..ben atlattıysam herkes atlatır..inşallah yazdıklarım sıze ıyı gelır
helin turkcenden anlamıyorum adımıda her seferınde farklı soyluyorsun bundanda hoslanmadım muhalefet olmak yerıne bırak ısteyen ıstedıgını uygulasın ..her dedıgıme karsı cıkıyorsun..ben yardımcı oluyorum kımsenın zararına ugrasmıyorum...sen kendı bıldıgını yap ben burda kendı uygulamamı anlatmak ıcın burdayım..bukadar kafaya takarsanız uçuk gbı cogalır bılgınıze..
helın bende topıx ı kullandım 1 defa ama bulamadım onun yerıne aynı ıcerıkte kırmızı gıngsenglı ballı macun alldım 2 adet onu kullanıyorum sımdı o da bıtmek uzere ama gercekten ıı geldı sımdı o bıter dıye tekrar almak ısedım ama onu da bulamadım bu seferde baska marka aldım ıcerık daha ıı dedıler ama gercekten memnunum adı pover vıtal onu denıcem ıcınde ar sütü polen gıngseng var esım kızılaydakı senın söyledıgın aktarlardan bırınden almıs arastır bulabılırsın cörek otu uzun vadelı bır tedavı bn 1 ay kullandım ama etkısı olmadı olsada gec olurdu sanırım.bence bu macundan al bılıyorsun cok skıntılıydım ben allaha sükürler olsun kücük 1 tane kaldı
çok doğru söylemişsin canım, ağdaya tüm jinekologlar karşı...jilete de...
makasla kısatmak veya her habgi bir yöntemle kıl köklerinin yakılması gerek...
ağda gibi kökten alıp bırakınca, gözenekler tüm mikrop ve virüslere karşı açık ve savunmasız oluyorlar. ben makasla hallediyorum, nadiren ağda yapıyorum.
canım açık konuşayım,eğer sperm direkt ağızla temas etmezse bişey olmaz yani virüs, siğil yokken, vucut sıvılarından geçebilir. ama spermle temas etmezsen, siğilsiz iken bulaşıcılık yoktur. aynı şey kadın için de geçerli.
siğil kanser yapmaz canım. HPV nin siğile sebep olanları masumdur. smear testi, basit kanser tarama testidir ve çok önemlidir. 6 ay ile 1 yıl aralıklı yapılması lazımdır. ama vücydynda HPV olup olmadığını anlaman için Smear 'e ek DNA tiplmesi yapılmalıdır. kan veya idrar testinde HPV çıkmaz.
virüs, ömür boyu vücutta kalacak diye bişi yok arkadaşlar. bağışıklık sistemimiz yenebilir. örneğin grip virüsü. devamlı grip gezmiyoruz değil mi ? bucut yeniyor ama devamlı yeniden kapma riski var. eşten veya umumi tuvaletlerden saunadan havuzdan vs. korunmanın yolu ise Gardasil aşısı ya da cervilax
siğillerinizi sıkmamanızı öneririm dostlarım, yayılmasına sebep olur. molluscum için de aynı şey. içinden sıvı da çıksa, kan da çıksa virüs barındırır, siğilleri yayarsınız.
aynı anda hem HPV hem Molluscum siğilleri biranda çıkabilir, o zaman hangi siğilin ne olduğunu nasıl anlayacaksınız, hepsini mi sıkacaksınız ?
sadece doktora gidin, riske atmayın derim...
sevgiler, sağlıkla kalın :))a.s.
ah bocuk gorende her hafta ası oluosn sancakkk :) bısı olmazzz ılesssde bı an once onemlı olan oooo dıe dusunuyorm ben yaaa ben bısı sorcam sana ozon terapısı nası gıdıyor dıcektım bıde tam olarak amacı nedır hastanede gıttın de ucretı ssk karsılıyormu yoksa bız mı oduyoruz bıde hangı hastane o terapı warrr kaydirigubbakcemile
helincim buaralar cok yogunum gıremedım nete hıc ozon terapısı bıttı artık seanslarımı tamamladım cok sukur sıgılım falan yok yara ızımde kalmadıgazi üniversitesinde var canım ama karşılamıo sgk bıldıım kadarıyla en azından bu hastalık ıcın karsılamıo ılerı kanser vakalarında durum ne bı bılgım yok bende nasolsa karsılamıo dıe ozel bı klınıkte yaptırdım ozon terapısını walla bagısıklıım cok kotuydu cok faydasını gordum ben sanırım 3 ay oldu yaktıralı hatta bıraz daha fazla olabılır ama sıgıl falan cıkmadı bı daha ama ası gercekten cok sarsıo tabı mecbur katlancamkaydirigubbakcemile2
helin hala havuz hamam dıyorsun ya fitil ettın benı yanı ! sen uygulama benım düşüncemede saygı duy ve cevab verme lutfen..yanlış bılgı verdıgım kanısına hangı doktora belgenle karar verdın sen bu hastalıkta bır krıter degılsın.her doktor farklı bırsey soyler..benım yazdıklarımı ıyı okuyan arkadaslarım ne demeye calıstıgımı anladılar.senın muhalefetınle ugrasamıycam egonu saçma nedenlerle burda bana kullanma .senın amacın burda bırtek ben yardımcı olayım mıllete kımse yazmasın .açıkca bellı ettın her mesajıma bır negatf cevap verdın neyse canım senınle ugrasacak zamanım yok..bu hastalıkla ılgılı sorusu olanlar bana özel msj atsın cunku buraya her yazdıgımda helin hanımın saldırısıyla karşılaşmaktan esas konuya adapte olamıyorum..lutfen cevab yazma helin enazından bırkere al topik senın gule gule kullan by
selam kizlar..dun buldugun ozel doktora gittim, iice bakti etti rahimin icindede sigiller oldugunu soledi!!!!!! :1shok: ve onlarin koterle yakilmasi lazmmis! hastanede ucretsiz olamazmiyim dedi o da bana hastanede anestezi olmadan yaparlar aciya dayanamazsin dedi burda yapalim dedi..500 mus ama ben 400 odicem :bbo: asinin ilk dozunuda hemen yapti..yarin zekai tahir burak ta kolonoskopi yapicaklar ve parca alicaklar, acitirimi????? sonrasinda da yakicaklar fln iste.. tekrarlama olasiligi cok azalcak dedi, sorumluluk aliorm dedi..oofff kizlarrr neymis bu illettt yaaa maddi manevi cöktüm resmenn..kesinlikle kurtulamazmiyiz??:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?