Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bu konuyla ılgılı uzun bır yazım vardı onu bulamadım ama gecen gun bır kız arkadaşım için worde yazdıgım şeyı sızede kopyalıyorum..benım hastalıgıma çare bulamıyorduk hamıleydım ve sureklı çoğalıyordu yaktırmaktan wc ye cıkamıyordum kendı kendıme durdum düşündum arastırdım en etkılı budur dedım bunu uyguladım sonuc verdı 7 aydır sıgılım yok ..olmadıgı halde hala suruyorum bunu evet kopyalıyorum kızlarrrr..........................

1-HASTALIKTAN KURTULACAGINA INANACAKSIN,ÖLUM HARIC HER DERDE DEVA KANTORON YAGI ILE ÇÖREK OTUDUR HZ MUHAMMED DOGRULAMIŞTIR BIR HADISINDE…
2-CINSEL İLİŞKIYI KESECEKSIN ,KANDA OLDUGU İÇİN KASIKTAN BILE BULASIYOR KORUNMA YONTEMLERI ASLA OZELLIKLE SIGILIN VARKEN KARŞIYA GECMESINI ENGELLEMIYOR..
3-TUM İÇ ÇAMAŞIRLARINI ESKI HAVLULARINI ATACAKSIN YENI ÇAMAŞIRLARINI HERKESINKINDEN AYRI YIKAYIP ARALARINI UTULEMEDEN GIYMEYECEKSIN..
4-NAYLON VE DAR SEYLER GIYMEN YASAK
5-BAGISIKLIK SISTEMIN İÇİN SEBZE ,MEYVE,BALIK YIYECEKSIN..
6-HERGUN 1 DEFA LIMONLU YESIL CAY İÇECEKSIN ŞEKERSIZ..
7-HAFTADA 1 KERE BALLA KARIŞTIRIP YEMEK UZERE 1 TATLI KAŞIGI ÇÖREK OTUNU YIYECEKSIN BAGISIKLIK SISTEMIN İÇİN..( CIGNEMEN ZOR OLUR,KARABIBER DEGIRMENINDE ÇEKEBILIR YADA ÇEKIREBILIRSIN)
8-AKTARCIDAN BUYUK BIR OZENLE KIRMIZI RENKTE OLAN KANTORON YAGINI BULACAKSIN SARISINI ALMA KIRMIZISINI AL..
9-SIGILLI BOLGELERE FARKLI KULAK CUBUKLARIYLA AYNI KULAK ÇÖPUNU FARKLI BOLGEYE DEGDIRMEDEN YANI HER SIGIL İÇİN BIR KULAK ÇÖPUNU KANTORON YAGINA BATIRARAK SURECEKSIN..ETRAFINDA GEZDIR O YAGI ,AZCIK EZEREK SUR YANI BASTIRACAKSIN BIRAZ UZERINE..
10-HAFTADA 3 GUN YAPACAKSIN BU İŞLEMI ORNEGIN : PAZARTESI ,ÇARŞAMBA VE CUMA…GECE YATARKEN YAP BOL İÇ ÇAMAŞIRI GIY YADA HIC GIYME..BÖLGEYI ASLA NEMLI TUTMA..SIGIL OLMAYAN YERLEREDE GAZLI BEZ ILE RULO YAPARAK UCUYLA SUREBILIRSIN YANIK IZINIDE GECIRIR…
SIGILLERIN BITSE BILE ÇÖREK OTU VE YAG PANSUMANINA DEVAM EDEBILIRSIN..TEMIZLEYICIDIR…

canım ben 4-5 kere yaktırdım yanı 3 ay falan ama başedemeyınce buna başladım 3 sıgılım kalmıştı doktu bdahada cıkmadı eger cogaldıysa yaktr sonra başla buna..daha beter olmasın

gerçelten çözüüme ulaştırıomu ulaştırıosa eğer ne kadar sürede çözüm getirio çünki ben yaktırma işlemine başlıcaktım başlamadan bunu yapsammı :S

bnce once koterını yaptır dedımmm
once ınan derım
kendıne ıyı bak derım daha sonra onu denersınnnnnnn tabı bıde ası ol yakılan yerden bıdaha sıgıl cıkmazı zor yanında sagında solunda cıkar ama oda cıkmaz bence sneın kı sımdı aske yaktır daha sona bunları dene oldumu

bu konuyla ılgılı uzun bır yazım vardı onu bulamadım ama gecen gun bır kız arkadaşım için worde yazdıgım şeyı sızede kopyalıyorum..benım hastalıgıma çare bulamıyorduk hamıleydım ve sureklı çoğalıyordu yaktırmaktan wc ye cıkamıyordum kendı kendıme durdum düşündum arastırdım en etkılı budur dedım bunu uyguladım sonuc verdı 7 aydır sıgılım yok ..olmadıgı halde hala suruyorum bunu evet kopyalıyorum kızlarrrr..........................

1-HASTALIKTAN KURTULACAGINA INANACAKSIN,ÖLUM HARIC HER DERDE DEVA KANTORON YAGI ILE ÇÖREK OTUDUR HZ MUHAMMED DOGRULAMIŞTIR BIR HADISINDE…
2-CINSEL İLİŞKIYI KESECEKSIN ,KANDA OLDUGU İÇİN KASIKTAN BILE BULASIYOR KORUNMA YONTEMLERI ASLA OZELLIKLE SIGILIN VARKEN KARŞIYA GECMESINI ENGELLEMIYOR..
3-TUM İÇ ÇAMAŞIRLARINI ESKI HAVLULARINI ATACAKSIN YENI ÇAMAŞIRLARINI HERKESINKINDEN AYRI YIKAYIP ARALARINI UTULEMEDEN GIYMEYECEKSIN..
4-NAYLON VE DAR SEYLER GIYMEN YASAK
5-BAGISIKLIK SISTEMIN İÇİN SEBZE ,MEYVE,BALIK YIYECEKSIN..
6-HERGUN 1 DEFA LIMONLU YESIL CAY İÇECEKSIN ŞEKERSIZ..
7-HAFTADA 1 KERE BALLA KARIŞTIRIP YEMEK UZERE 1 TATLI KAŞIGI ÇÖREK OTUNU YIYECEKSIN BAGISIKLIK SISTEMIN İÇİN..( CIGNEMEN ZOR OLUR,KARABIBER DEGIRMENINDE ÇEKEBILIR YADA ÇEKIREBILIRSIN)
8-AKTARCIDAN BUYUK BIR OZENLE KIRMIZI RENKTE OLAN KANTORON YAGINI BULACAKSIN SARISINI ALMA KIRMIZISINI AL..
9-SIGILLI BOLGELERE FARKLI KULAK CUBUKLARIYLA AYNI KULAK ÇÖPUNU FARKLI BOLGEYE DEGDIRMEDEN YANI HER SIGIL İÇİN BIR KULAK ÇÖPUNU KANTORON YAGINA BATIRARAK SURECEKSIN..ETRAFINDA GEZDIR O YAGI ,AZCIK EZEREK SUR YANI BASTIRACAKSIN BIRAZ UZERINE..
10-HAFTADA 3 GUN YAPACAKSIN BU İŞLEMI ORNEGIN : PAZARTESI ,ÇARŞAMBA VE CUMA…GECE YATARKEN YAP BOL İÇ ÇAMAŞIRI GIY YADA HIC GIYME..BÖLGEYI ASLA NEMLI TUTMA..SIGIL OLMAYAN YERLEREDE GAZLI BEZ ILE RULO YAPARAK UCUYLA SUREBILIRSIN YANIK IZINIDE GECIRIR…
SIGILLERIN BITSE BILE ÇÖREK OTU VE YAG PANSUMANINA DEVAM EDEBILIRSIN..TEMIZLEYICIDIR…

janım aslında bız formulu bulmusuzzzzz hepımızzzzın nn soledı selerı aslında sende toplu yazmıssın

cınsel ılıskı sıgıl warken yasak
kantoron otu we yagı olsn
dırenı arttıran sebze we meyweler
ya da bıttkı cayları hehehehe
ama hadıs we dedın yagla alaklı bısı dıyemıcem hıc duymadım bılmıormdaaaa ben bu arastırımmm

kızlar asınızı olun kendınıze ıyı bakınnnn yemenızı yınnnn sebeze we meywe taze taze sularnı ıcın wıtamın alın
cıwan percemı we ada cay cok ıyıdır bılgınız olsn aktaardan bıde macun alın cnsenglı

arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...

benımde vajına da sıgıllrım vardı toplamm 3 tane ıdı yaktırdım dahada cogaldı hamıle oldugum ıcın bunyem cok zayıflamıstı sanırım ondan. bırbucuk aydır bagısıklık sıstemını güclendıren hucre yenıleyen macun kullanıyorum yavas yavas butun sıgıller gectı hatta vajına gırısınde buyuk vardı fındık kadar o bıle gecmek uzere .doktoruma söyledım macun kullandıgımı cok kzdı ama hamıle oldugum ıcın cocuguna zarar verebılırsın dedı .ama ben ınanıyorum kı ıı gelıyor ıyı gelmese gcermı bence dene her ada bulabılırsın cesıtlı markalrı var ama ıcerıklerı aynı dıyorlar gecmıs olsun arkadalar gercekten tavsıye edıyorum.ben 3 aydır ılıskıye bıle gıemıyodum esımle vajına ıcıne yayılmıstı ve cok acıyordu sımdı ıyı gıbıyım mutlakada asınızı olun bende hamılelıgın bıtmesını beklıorum .tabıkı doktorlarımız gereklı ama altarnetıf tıpta lazım

canım nedemek hala ilgileniyorsanız.konunun içine düşüyoruzkaydirigubbakcemile3

şaka bi yana varsa bir çaresi tabi herkes bilsin canım .
eğer açıklarsan herkesi mutlu edersin emin ol.a.s.

arkadaslar helın söylemıstı hücre yenıleyıcı ve bagııkklıgı güclendırıcı macun lutfen deneyın ben bırbucuk aydır kullandım sadece gecmek uzere olan 1 sıgılım kaldı hemde o sıgıl cok buyuktu.lütfennnnn deneyınnnnnnnnnnnnnaktarlarda bulabılırsınızzzzzzzzzz

canım bende dün yaktırdım doktorum yakıldıktan sonra aşı yapılırsa daha etkili olacağını söyledi kurtuluş yok bunlardan kimisinde tekrar oluşabiliyor bazılarında ise hiç olmuyor birdaha dedi sadece gözle görülenleri yaktıkları için oluşum içinde olanlara bir etki edemiyorlar doğal olarak varsa böyle bir oluşum yaktırdıktan bir süre sonra tekrar çıkıyorlar oyüzden yakılma sonrasında aşının en kesin çözüm olduğunu söledi bende bir sonraki kontrolumde aşı olacağım...

canim, doktorunun seni yanlis bilgilendirdigini düsünüyorum, cünki o asinin ilk cinsel iliskiye girilmeden yapilmasi gerekiyor ve daha önce hpv virüsünü kapmamis olman gerekiyor, cünki virüs bi kere vücuda girince gitmiyor, vücutda uyuyor ve bagislilik sistemin zayiflarsa, hastalanirsan vs. tekrar cikabiliyor. lütfen arastirmadan asi yaptirma

sevgiler arzu

benımde vajına da sıgıllrım vardı toplamm 3 tane ıdı yaktırdım dahada cogaldı hamıle oldugum ıcın bunyem cok zayıflamıstı sanırım ondan. bırbucuk aydır bagısıklık sıstemını güclendıren hucre yenıleyen macun kullanıyorum yavas yavas butun sıgıller gectı hatta vajına gırısınde buyuk vardı fındık kadar o bıle gecmek uzere .doktoruma söyledım macun kullandıgımı cok kzdı ama hamıle oldugum ıcın cocuguna zarar verebılırsın dedı .ama ben ınanıyorum kı ıı gelıyor ıyı gelmese gcermı bence dene her ada bulabılırsın cesıtlı markalrı var ama ıcerıklerı aynı dıyorlar gecmıs olsun arkadalar gercekten tavsıye edıyorum.ben 3 aydır ılıskıye bıle gıemıyodum esımle vajına ıcıne yayılmıstı ve cok acıyordu sımdı ıyı gıbıyım mutlakada asınızı olun bende hamılelıgın bıtmesını beklıorum .tabıkı doktorlarımız gereklı ama altarnetıf tıpta lazım

bence doktor neden ole kızdı anlam weremedım hıc bır hıc bırrrrrrrrrrrrrrrrr kesınlıkleee zararı yok kkk undan adım kadr emınım doktorunaa eyer gıdersen sunu sole fındık - cewız we bal karsıtırdım yıorm de gunluk bakalaım gene aynı seyı dıcekmı cok merak edıorm cunku onerdım cınselklı bal top x balda suzme cıcek balıı arı suru polenn war dedımı yap doktora sor bakalım gene aynı seyı dıcekmıı cok mrak edıormmm ıcın raht olsn emıne ama sıgıleın gecse bıle hanı olurda bulamaszsın bısı olur ınternetten alll bu balı doga sepetı com dan al

canım bende dün yaktırdım doktorum yakıldıktan sonra aşı yapılırsa daha etkili olacağını söyledi kurtuluş yok bunlardan kimisinde tekrar oluşabiliyor bazılarında ise hiç olmuyor birdaha dedi sadece gözle görülenleri yaktıkları için oluşum içinde olanlara bir etki edemiyorlar doğal olarak varsa böyle bir oluşum yaktırdıktan bir süre sonra tekrar çıkıyorlar oyüzden yakılma sonrasında aşının en kesin çözüm olduğunu söledi bende bir sonraki kontrolumde aşı olacağım...

sewgılı ruat doktorun mantıklı seyler soledne ınanmaktayım arkadsım sıgıl tıpın kac oldunu bılmıorm sıgıl cıkmaz dıe de bır sey yok ama aynı boyutta cıkabılır ası baska bı arkadsın dedı gbı cınsel ılıskı yasamadan 5 yıl once wurulabılır dogru .... ama sıgıl sonrası ası olunması yuksek tıperden korur mesele sen su an hpv tıp 6 ya yakalandısan ılerde 11 tıpınden korur bu kadar basıt bunyeyı bu acıdan guclendırır.... eyer sıgılın tekrar cıkmamamsını ıstyor ısen gunluk vıtamın al kapsul seklınde ;)) eyer agır bırhastalık atlatmazsa eyer vucutt 8 yıl ıııcınde duzenlı beslenır kendıne ıyı bakr bol meywe sebze yersen hasta olmazsın we hpv vucuttan atılma olasılıgı war 10 aya gırıyorm bendeee gunluk vıtamın balık yag kapsulu alıyorm gunluk sebze cok yıorm kendıme kısaca ıyı bakıorm asımıda koterden hemen sonra oldumm bu ay son dozumu oluormmm ınsallah hala cıkmadııı kıb ;)

Kronikleştiğinde karaciğer kanseriyle noktalanan Hepatit B’nin cinsel ilişkiyle de bulaştığı kesinleşti.

Kronikleştiğinde karaciğer kanseriyle noktalanan Hepatit B’nin cinsel ilişkiyle de bulaştığı kesinleşti.

70 ayrı türü olan ve bazı türleri kadında rahim kanserine yol açan HPV (Human Papilloma Virüs) virüsünden, AIDS’e, kronikleştiğinde siroz ve karaciğer kanseriyle noktalanan Hepatit B virüsünden, tedavi edilmediğinde ölümcül olan frengiye, yine kadında dayanılmaz ağrılarla seyreden ve tedavisi zor olan genital herpes’e kadar birçok tehlikeli hastalık cinsel ilişkiyle bulaşıyor.

Cinsel temasla bulaşan hastalıklar doğan bebeklere de bulaşarak bazen ölümcül hastalıklar oluşturabiliyor. Örneğin genital herpes doğan bebeğe geçtiğinde menenjite, hatta, beyin iltihabına yol açıyor. Bakterilerden mantara, virüslerden bağırsak parazitlerine kadar çok sayıda hastalık cinsel temasla yayılıyor.

Hijyene önem vermek gerekiyor

HPV adlı 70 ayrı türü olan Human Papilloma Virüsü’nün bazı türleri kadında ve erkekte kansere yol açabiliyor. Cinsel organlarda siğillerle başlayan ve etkeni HPV olan bu hastalığın çoğunlukla teşhisinde de gecikiliyor. Treponema pallidum adlı bakteri ise frengi hastalığına neden oluyor.

Genital organlarda yaralar oluşturan bu bakteri tedaviyle yok edilebiliyor ancak özellikle ülkemizde tedavide çoğunlukla geç kalınıyor. Salmonella adlı bakteri ise bazen öldürücü de olabilen tifonun cinsel yolla bulaşmasına neden oluyor. Uyuzdan, genital organları tutan bite, kıl kurdundan tenyaya, sarılığın her türüne kadar yüzlerce hastalık için sağlıksız cinsel ilişki, taşıyıcılık işlevi yapıyor.

Korunmanın yolu ise, genital organların hijyenine önem vermek, en küçük belirtide doktora başvurmak, sık partner değiştirmemek ve aykırı ilişkiden kaçınmaktan geçiyor.

Ülkemizin AIDS’i Hepatit B

Hepatit B’nin cinsel ilişkiyle bulaştığı, eşcinsellerin bu hastalıklar açısından en riskli grup olduğu bildirildi. Bir eşcinselin ayda ortalama sekiz, aktif cinsel yaşamı boyunca da 1000 farklı kişiyle ilişkiye girdiği bu nedenle uzun vadede siroz ya da karaciğer kanserine dönüşme riski bulunan Hepatit B’nin bu grupta yüzde 57.6 oranında görüldüğü belirlendi.

Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti’nin "Cinsel Temasla Bulaşan Hastalıklar" konulu kitabında ıstanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Selim Badur "Viral Hepatitlerin Önemi" konusunu ele aldı. Badur’a göre, cinsel anlamda eş sayısının artışı beraberinde bulaşma riskinin artmasını da getiriyor.

Dört ay içinde ilişkiye girdiği kişi sayısı dört olan eşcinsellerde Hepatit B ile bulaşanların oranı yüzde 48.9 iken, aynı sürede 49-72 farklı kişiyle ilişkiye girenlerde Hepatit B ile bulaşma oranı yüzde 79.7 olarak hesaplanmış. ıstanbul’da erkek eşcinsellerden yüzde 60.2’sinin haftada 10’dan az, yüzde 39.8’inin 10’dan fazla kişiyle ilişki kurdukları, bunların yüzde 70.5’inin pasif, yüzde 29.5’inin ise hem aktif, hem pasif ilişki kurdukları saptanmış.

Tersi görüşler de var

Hepatit B virüsünün vücut salgılarıyla ve tabii ki cinsel ilişkiyle bulaşmayacağını öne süren görüşler de var. Ancak Hepatit B’li bireylerin tükürük, semen ve vajinal salgılarında bu virüsün varlığını gösteren birtakım antikorlar saptanmış.

Ayrıca Hepatit B enfeksiyonu geçiren bireylerin yakın aile çevrelerini konu alan çalışmalarda, diğer aile bireylerine (ebeveyn, çocuk vb.) oranla eşlerde enfeksiyona ait bulgulara çok daha fazla rastlanmakta.

butun bayannalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr OKUSUNNN
SAKIN OKUMADAN GECMEYINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Sevgili Peygamber'imizin (sav) tavsiyesi : cörek otu

--------------------------------------------------------------------------------

, çörek otunu "ölümden başka her derde deva" olarak tarif eden Peygamberimizin (a.s.m.) yüceliğini gözler önüne sermektedir. Çünkü Efendimiz (a.s.m.) çörek otunun daha yeni keşfedilen bu mucizevî özelliklerini asırlar öncesinden görmüş ve bunu da, kıyamete kadar gelecek olan insanların en iyi anlayacağı şekilde ifade etmiştir:
Ebû Hureyre (r.a.)’dan rivayet edildiğine göre, Peygamberimiz (s.a.v.) şöyle buyuruyor: “Hiçbir hastalık yoktur ki, çaresi şu kara tanede bulunuyor olmasın. Ancak ölüm bundan müstesnadır.”(1)
Yine bir hadis-i şerifte Hz. Âişe (r.anhâ); “Peygamber (s.a.v.)’in; ‘Gerçekten şu çörek otu –ölümden başka- birçok hastalık için şifadır.’ buyurduğunu işittim.” demiştir.(2)

Ölüm ve ihtiyarlık hariç her derde deva olduğu hadislerde belirtilen çörek otunun birçok faydaları vardır. Biz burada bir kaçını zikredeceğiz:
• Dövülür de bir beze bağlanıp sürekli koklanırsa soğuk nezleyi giderir.
• Çörek otunun yağı saçkıran hastalığına, SİĞİLLERE ve bene faydalıdır.
• Çörek otu sirkeyle haşlanır ve bununla gargara yapılırsa soğuktan ağrıyan dişlerin ağrısına faydalı olur.(6)
• Çörek otu, alaca denen hastalığa ve sıtmaya karşı şifalıdır. Midenin şişkinliğini giderir, nefes tıkanıklığını önler, devamlı kullanılırsa bevli, hayzı ve sütü artırır.(7)
• Çörek otu, şişkinliği, alaca hastalığını ve balgamdan doğan ve dört günde bir nöbetle gelen sıtma hastalığını giderir.(8)
• Sirke ile macun yapılıp karın üzerine vurulursa, bağırsak kurtlarını öldürür.
Çörek otu yağını sivilce ve benler üzerine sürmek faydalıdır. Yağı saç ve sakala sürülürse saç ve sakalı çabuk bitirir ve beyazlamasını geciktirir.(9)
• Çörek otu ekmeğe karıştırılırsa şişkinlik yapmaz. Çörek otu, baş ağrısına, felce, yüz ve ağız felçlerine, uyku hastalığına, unutkanlığa ve baş dönmesine karşı faydalıdır.(10)
• Midenin rutubetini kurutur, ağrı-sızıyı dağıtır, diş ağrısı için faydalıdır. Böbrek ve mesane taşlarına karşı faydalıdır.
Çörek otu bazen sade olarak, bazen de başka bir madde ile karıştırılarak, bazen de tozu yaraya serpmek suretiyle kullanılır.(11)
Tâbiîn’den Katâde (r.a.): “Her gün 21 tane çörek otu alarak onları bir bezin içinde suya koyar, bir müddet bekledikten sonra o sudan birinci gün burnunun sağ deliğine iki, sol deliğine bir damla; ikinci gün sol deliğine iki, sağ deliğine bir damla; üçüncü gün ise sağ deliğine iki, sol deliğine bir damla nezle için damlatılır.” demiştir.(12)
Peygamberimizin (s.a.v.) tavsiye ettiği çörek otunun birçok hastalığa şifa olduğunu bugün modern tıp yeni yeni keşfedılmektedir.

canım madem bılıyordunda neden paylaşmadın şimdı burada sankı ben onemlı bırsey yazmamışım gbı konusup ard arda mesaj yazmışsın konuya ..arkadaslar sıze once kendımde sonra defalarca cevremdekı bırcok ınsanın ıyılesmesıne vesıle oldugum kendım arastıra arastıra buldugum reçeteyı yazdım artık sıze kalmıs kafanızı onlarla bunlarla karılştırmayın bu dedıgımı yapın yeterlı...

aşıya gelınce olanı duzeltmez olacagı engeller oda hpv de cok başarılı degıl rahım agzı kanserı aşısıdr gardasıl...kantoron ve corek otu uygulaması oncekı sayfada bakarsınız..sevgıler acıl şifalar

canım madem bılıyordunda neden paylaşmadın şimdı burada sankı ben onemlı bırsey yazmamışım gbı konusup ard arda mesaj yazmışsın konuya ..arkadaslar sıze once kendımde sonra defalarca cevremdekı bırcok ınsanın ıyılesmesıne vesıle oldugum kendım arastıra arastıra buldugum reçeteyı yazdım artık sıze kalmıs kafanızı onlarla bunlarla karılştırmayın bu dedıgımı yapın yeterlı...

aşıya gelınce olanı duzeltmez olacagı engeller oda hpv de cok başarılı degıl rahım agzı kanserı aşısıdr gardasıl...kantoron ve corek otu uygulaması oncekı sayfada bakarsınız..sevgıler acıl şifalar

miriana canım, benim 3-4 aydır siğilim yok.

ama hergün burayı mutlaka okurum.eğer soru sorulmuşsa yanıtlamaya
çalışırım.yazılanları okurum.iyi gelen şeyleri paylaşırım.
helinde öyle .sende öyle. helincimde daha önce butarz bilgiler yazdı .
ama senin yazdığın arka sayfalarda kalınca yada onun bazı kişiler hergün okuyamaya biliyor .geçmişede bakmıyor.sürekli tekrarlanması güzel bişey.
açıklamaların tavsiyelerin süper.ben dediğin gibi bornozuma kadar attım ,hatta alıp kullanmasınlar diye makasla parçaladım!!!!
insanlar çok zor durumdalar lütfen bilgilerinizi sıksık buraya yazın.
eğer üşenmezseniz hergün yazın.helin bunu aylardır yapmaya çalışıyor.
sende bilgilerini paylaşmaya devam edersen çok mutlu oluruz.
bu arada kantoron yağının iyi geldiğini bilmiyordum.tşklr canım.opuyorumnanaktan

kızlar ii haber:)) oluşan o iki siğilim düştü:)) nasılmı: sirkeyle :)) 2 gün kulak çöpüyle siğillerin üzerine sürdüm 2 gün sonra bide baktım yarktırdığım yara geçmek üzere dayanamadım pamukla sürdüm, hatta ben vajinaya yakın 2 tane görmüştüm ama makatın oradada 2 tane çıkımış ben göremiorum orayı doğal olarak. neyse sirkeyi pamuğa döktüm, yakılan yere sürdüm amamakat tarafına pamuğu koydum gün boyu popomda bi pamuk sirkeli hemde gezdim:)) veeeeeeee sabah bi baktımki siğiller tuvalet kağıdına geldiiiii:)) çokkk sevindiimmmmm, bakalım yine çıkacakmı 2 gün sürmeyeceğim sirke derim biraz tahriş olmuş çünki. bu arada kantoronu deniyeceğimm çörek otuda bugün aktarda çektireyimmm. helin dinleyip smear testini sskda yaptırayım bari.böölece gardasilde olabilirimmm

kızlar ii haber:)) oluşan o iki siğilim düştü:)) nasılmı: sirkeyle :)) 2 gün kulak çöpüyle siğillerin üzerine sürdüm 2 gün sonra bide baktım yarktırdığım yara geçmek üzere dayanamadım pamukla sürdüm, hatta ben vajinaya yakın 2 tane görmüştüm ama makatın oradada 2 tane çıkımış ben göremiorum orayı doğal olarak. neyse sirkeyi pamuğa döktüm, yakılan yere sürdüm amamakat tarafına pamuğu koydum gün boyu popomda bi pamuk sirkeli hemde gezdim:)) veeeeeeee sabah bi baktımki siğiller tuvalet kağıdına geldiiiii:)) çokkk sevindiimmmmm, bakalım yine çıkacakmı 2 gün sürmeyeceğim sirke derim biraz tahriş olmuş çünki. bu arada kantoronu deniyeceğimm çörek otuda bugün aktarda çektireyimmm. helin dinleyip smear testini sskda yaptırayım bari.böölece gardasilde olabilirimmm

yerimseniben hadi gözünaydın canım çok sevindim.
yani sgk ya onca paramız kesiliyor, tabiki kullanalım bizde başımız dara düşünce.

bende her duştan sonra pamuğa direk döküp her yerime sürüyorum bolca.
en azından hiç tekrarlamıyor.tekrar geçmişolsun.

bence doktor neden ole kızdı anlam weremedım hıc bır hıc bırrrrrrrrrrrrrrrrr kesınlıkleee zararı yok kkk undan adım kadr emınım doktorunaa eyer gıdersen sunu sole fındık - cewız we bal karsıtırdım yıorm de gunluk bakalaım gene aynı seyı dıcekmı cok merak edıorm cunku onerdım cınselklı bal top x balda suzme cıcek balıı arı suru polenn war dedımı yap doktora sor bakalım gene aynı seyı dıcekmıı cok mrak edıormmm ıcın raht olsn emıne ama sıgıleın gecse bıle hanı olurda bulamaszsın bısı olur ınternetten alll bu balı doga sepetı com dan al

evet haklısın zaten dınlemedım doktoru kullanıyorum kucuk bır sıgılım kaldı allaha sukur ama topıx ı bulamadım bende aynı ıcerıkte baska marka aldım sımdı o da bıtmek uzere ankaradan gelmeden stoklayım dedım o markayı da bulamadım ama aktar dan daha fazla ıcerıklı 3 tane daha aldım burda marka önemlı degıl ıcrıklerı aynı polen bal gıngslenlı vs ama ıse yarıyor lütfen arkadaslar kac gundur yazıyorum lütfen deneyın bagısıklık sıstemını guclendırıcı hucre yenıleyıcı macun yada bal deyın adı önemlı degıl benmkılr bıttı sayılır vajına ıcıne yayılmıstı dıstada vardı 10 yakınnnn hepsı bıttı enbuyuk bır tane vardı o da kucucuk kaldı 1 haftaya kadar gecer sanırım lütfen deneyıııııııın

öncelikle herkese geçmiş olsun..3 haftadir genital sigillerim var, hem içte hem dışta..ankarada bir devlet hastanesinde kremle yaktilar fakat ic kısımda saklananı söylememe ragmen unuttular vs. dogru dürüst ilgilenmediler :( ilk sorum ankara'da önerebileceginiz bu konuda uzman hekim varmı? ikincisi ise hpv 6-11 sanırım türü, ama pap smear testine ve muayeneye bakarak söyledi.patolojiye göndericek, acırmı? :( cok uzuluyorum ve resmen depresyona girdim :(

mırına sanırım sen bnı yanlıs anladınnnnnnn burdAKI bayanlar zaten kontoran yagı harıc hepsını denıo corek otu olsn meywe sebzeee sana son yazdın yazdıda kantorn ıle ılgılı hıc bısı duymadımı arasıtırıcamı soledım ozellıkle corek otu arastırdım bende acıkcası bılmedımıde soledımmmmm kantoran yagı ıkı gundur okuyorm ama genelde dıs yuzey akne sıvılve olsn ben olsn yada yuzeysek vucut dısına cıkan yaraları ıcın arasıtıom hem doru gbı hemde dıl gbı geldı ama corek otunu bende balla karsıtırp bugunden ıtıbaren yemege baslıorm hepsı o nıe ole bı tepkı werdın acıksı annamadım dyer sayfada buldum yazıda senın dedıklerını we corek otunun kullanıldı yerlerı yazdım hepsı O SIGILLERE BIRE BIRMIS :)

miriana canım, benim 3-4 aydır siğilim yok.

ama hergün burayı mutlaka okurum.eğer soru sorulmuşsa yanıtlamaya
çalışırım.yazılanları okurum.iyi gelen şeyleri paylaşırım.
helinde öyle .sende öyle. helincimde daha önce butarz bilgiler yazdı .
ama senin yazdığın arka sayfalarda kalınca yada onun bazı kişiler hergün okuyamaya biliyor .geçmişede bakmıyor.sürekli tekrarlanması güzel bişey.
açıklamaların tavsiyelerin süper.ben dediğin gibi bornozuma kadar attım ,hatta alıp kullanmasınlar diye makasla parçaladım!!!!
insanlar çok zor durumdalar lütfen bilgilerinizi sıksık buraya yazın.
eğer üşenmezseniz hergün yazın.helin bunu aylardır yapmaya çalışıyor.
sende bilgilerini paylaşmaya devam edersen çok mutlu oluruz.
bu arada kantoron yağının iyi geldiğini bilmiyordum.tşklr canım.opuyorumnanaktan

MADEMCICEK marınana soledı gbı ben ılk kes duydum kantorn yagının kırmızı renklısını bıde beyazı warmıs acıkcası korkuom bısı olcak dıe 9 aydır her seyı denedım bılıyorsunuz dondurma ıslemı harıc ama yag hıc duymadım corek otuna bende aksam yatarken basladım ınsallah bakalım o dıl bol bol su tuketıyorm
balık yag kapsulu
c cvıtamınını taze meywe yada gunluk ıs yerıne goturdum salata yıyorm
bıde apıkobal dewlet kasılıyor bu vıtamını 5 tl mı ne onu kullanıyorm;
bıde top x macun
bun kader sey tuketıyorm bobreklerımı yormasın dıe hep bol bol su ıcıom bugun de corek otuna baslıcam ballı bı kask yterken ıcım yada sabah kawaltıda ekmen ustune surum yım dıorm bkalım ınsallah ıyı olur .... bu sıralar korkuom saten bısı olcak dıe tekrar cıkcak dıe ufffff:( 3 . asımıda olucam ayhhhhhhhhhhhhhh sempatiksalakcinni

Back