merhabalar hanimlar,
konu gözüme carpinca bende tecrübelerimi paylayisim dedim. 2009 yazinda vajinamda etbeni cikti, dusda farkettim, ilk baslarda umursamadim, sivilce felandir diye gecistirdim, baktim 1 hafta sonra yaninda bitane daha cikti, cogaldiklarini görünce panikledim ve internetde arastrimaya basladim, hpv oldugunu ögrendim ama yinede konduramadim, bu panikle gece uykuda 1 tane et beni daha ciktigini farkettim sabah uyandigimda. hemen bi cildiyeciden randevu aldim ve gittim, doktor süphemin dogru oldugunu dedi hpv virüsüne yakalanmistim
( off, ilk önce cok üzüldüm, sürekli geri gelebilceklerini duydugumda, ama moralimi yüksek tutmak istedim, etbenlerini yaktirdim laserle. 4 ay sonra yine bir etbeni farkettim, yalniz ayni doktora gitmek istemedim, muammelesi iyi diildi. güvenebilcegim bi doktor bulana kadar 3 hafta gecti.ve bu esnada 20-30 tane kadar etbeni olusmustu vajinamin icinde bile vardi
( igne vurdu uyusturmak icin, Allahim hayatimda bu kadar büyük aci yasadigimi hatirlamiyorum, gercekten iskenceydi, yakmasini hissetmedimde uyusturmak icin vurdugu igneler cok feci acitti, 2 saatlik bi ameliyatdan sonra hepsinden kurtulmustum, 2 hafta arayla 3 kez kontrole gittim gözden kacan olmasin diye, bazilari minnacik oldugundan gözden kacabilirmis ve bitane olunca mutlaka cogaliyor. su an 5 aydir sigil cikmadi umarim dahada cikmaz ama sürekli dusda kontrol ediyorum, cünki sigil ne akinti ne yanma yapiyor, yani hissedilmiyor, ancak elle tespit ediliyor. bidaha cikarsa mutlaka krem kullanmayi düsünüyorum aldara iyi geliyormus. su an bol bol vitamin aliyorum bünyem zayif düsmesin diye. kizlar kesinlikle sizde hpv ciktiysa esinizide doktora gitmesine ikna edin cünki ondada varsa tekrar size gececektir.eslerde ayni zamanda ortaya cikmayabilir ama icinde virüs "uyuyabilir". moralinizi yükses tutun eger hemen tedavi ettrirseniz kanser olma olasiliginiz yok gibi bisi. bu arada prezervatif 100 % koruma saglamiyor, bunuda belirtmek istiyorum. hepinize iyi geceler diliyorum, sorulariniz varsa seve seve cevaplarim, biraz uzun oldu kusura bakmayin
sevgiler arzu