Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam arkadaşlar.. benimde yakma işlemi olalı bugün 15. gün. kontrolüm var ve yaralar geçmedi. çok zorgünler geçirdim. bide üstüne regl oldum geçen hafta tam kabustu... ilki bu kadar acımamıştı. bu 2. sefer çok acım oldu
Yeni ilaç isimleri duyuyorum PODOFİLMi acaba gerçekten işe yararmı ? aldarayıda doktoruma sorucam yaralar geçince başlasam iyi olucak..
aquarius 80 nasılsın cnm ? yeni siğilim çıktı yazmışsın. merak ediyorum seni. yaz lütfen.
kontrolden geldim gene 2 tane siğil çıkmış. birini yakıcaz o büyük, birinide dondurucaz dedi doktorum. ilaç hiç önermiyo para vermekten bıktım şaşırdım napcağımı. başkadoktora gidip kafada karıştırmak istemiyorum. ne virüsmüs kardeşim bi git artık offffffff :))))
kontrolden geldim gene 2 tane siğil çıkmış. birini yakıcaz o büyük, birinide dondurucaz dedi doktorum. ilaç hiç önermiyo para vermekten bıktım şaşırdım napcağımı. başkadoktora gidip kafada karıştırmak istemiyorum. ne virüsmüs kardeşim bi git artık offffffff :))))
bu arada aldara yerıne padofılın bence daha ıyı gbı geldı hem dewlette karsılıo hem daha ıyı padofılın aman beklemeyn bı an once baswurun gun gecıcrmeyen daglıo yoksa bıde beslenmenıze dıkkat edın aşınızı olun ası 15 yas we 55 yasına kadr yas sınırlaması yok yas sınırı war demeyın o yuzden ınsanları da yanıltmayın arkadslarım lutwen.
pardon ama yaktırmayacağız da ne yapacağız... gereksiz konuşmalar ve can sıkıcı sözler sarfetmekten vazgeçseniz diyorum artık. ayrıca ben sizin burada bu hastalıkla mücadele eden biri olarak bulunduğunuza inanmıyorum. ordan burdan bilgileri kopyalamak için burada değiliz. hastalığmızın tedavisi sırasında yaşadığımız tecrübeleri aktarıyoruz ki insanlar birbirinden bişeyler öğrensin ve tedavilerinde bu bilgilerden faydalansın.
diye bir sitemde bulunamazsınız?pardon ama yaktırmayacağız da ne yapacağız...
Yazdıklarımın tamamı bilimsel gerçeklerdir. Ve insanlara faydalı olmak adına yazılmıştır. Evet her iki dakikada bir kadının ölmesi can sıkıcıdır, fakat bilinçlenmemiz lazım. "bana bir şey olmaz" felsefesinden vaz geçmek lazım. Bilime inanmak, güvenmek lazım.gereksiz konuşmalar ve can sıkıcı sözler sarfetmekten vazgeçseniz diyorum artık.
O zaman niçin burada olduğumu, sizin safsatalarınıza niçin cevap verdiğimi de söyleyin de hepimiz benim neden burada olduğumu öğrenelim.ayrıca ben sizin burada bu hastalıkla mücadele eden biri olarak bulunduğunuza inanmıyorum.
Hiçbir yerden hiçbir şey kopyalamıyorum. HPV ve rahim ağzı kanseri konusunda bir duyarlılık yaratmak için çabalıyorum. Çünkü daha fazla kadın ölmesin istiyorum. Sizce hata mı yapıyorum?ordan burdan bilgileri kopyalamak için burada değiliz.
Yaktırmak hastalığı tedavi etmez. İşte siz bunu anlamıyorsunuz. yaktırmak sadece virüsün etkilerinden geçici olarak kurtulmayı sağlar.hastalığmızın tedavisi sırasında yaşadığımız tecrübeleri aktarıyoruz ki insanlar birbirinden bişeyler öğrensin ve tedavilerinde bu bilgilerden faydalansın.
tatlım allah aşkına yaaa şu büyük dediğin siğil ne kadar büyük yani nasıl o kadar büyüyene kadar sen farketmiyosun ki.... bence senin siğiller bir ilaçla geçicek kadar küçük ama doktorun abartıyor ve para koparmaya çalışıyo. senin yerinde olsam kesinlikle ilaç denemek istiyorum ve yaktırmak istemiyorum derim. hala yakıcaz diosa hemen başka doktora git bence. canım bak ilaçla tedavi olanlar da hiç küçümsenmeyecek sayıda senin siğillerin 2 en fazla 4 gece aldara sürmeyle geçicek büyüklükte bence. çünkü o kadar büyüyecek olsa sen o arada mutlaka görürsün be tatlım.
şimdi sana nasıl tarif ediyim büyük dediğin siğil şu harf kadar büyükmü meselaa ( C ) şu parantez içinde olan harf kadar büyükmü daha mı küçük. yada bundan büyükse o harfin kaç katı büyüklüğünde valla ben şiştim burda tatlım ya.
tşk ler sonunda biri bu ilaçtan bahsettiya demek artık birileri fark etti.ya LLLLLLLLLLLÜÜÜÜÜÜÜÜÜTTFEEEEEENNNNNNNNNN ARTIK PARA TUZAKLARINI BIRAKIN. BU İLAÇ HARİKA BİŞEY:lepi:.ayrıca parayla alana bile çok uygun .ben bunu daha önce bilseydim aldaraya 130 tl saymazdım.kafamçokkarıştı keşke biri beni uyarsaydı.bence artık kimse siğil yaktırıp dondurmasın . yaaa valla bu firma bana para verse bukadar övmezdim.artık anlayın lütfen ben daha önce canı çok yanmış birisi olarak söylüyorum artık gerisi size kalmış.buyrunnnnnnnnn
Bu virüs tokalaşmayla bile bulaşabiliyor, bunu unutmamak lazım.
Biz hala burada siğilleri yaktırmaktan bahsediyoruz.
Bir kere virüsle temas ettikten sonra yaktırsak ne olur?
Önemli olan bu virüsün bir türünün bize bulaştığı gerçeğiyle yaşamak ve diğer türlerine karşı tedbir almak.
Yani aşılanmak!
Yaktırmak hastalığı tedavi etmez. İşte siz bunu anlamıyorsunuz. yaktırmak sadece virüsün etkilerinden geçici olarak kurtulmayı sağlar.
Yaktırınca HPV'den kurtulmuş olmazsınız!
Esas düşünülmesi gereken şey siğile neden olan HPV size bulaştığına göre rahim ağzı kanserine neden olanın da bulaşabileceğidir.
Ben burada insanlara faydalı olmak için varım. Bilgilerimi, öğrendiklerimi hanımlarla paylaşıyorum.
Bu sizi neden rahatsız ediyor anlamıyorum.
Lütfen aklınızı başınıza toplayın; yazdıklarınıza dikkat edin. En önemlisi haddinizi bilin!
Tek bir kadını HPV'den kurtarabilirsem bu benim için dünyanın en büyük mutluluğu olur.
Bu yolda eğer başta sizinki olmak üzere birçok kalp kırmam gerekirse, inanın bunu da yaparım.
Lütfen bir daha beni hedef alan yazılar yazmayın!!!
Canım beniim ben bakmıyorum artık. bi ara kafayı yedim ayna elimde dolaşıyordum. sanırım çıktı ama ben bakmadığım için büyüdü.. son kez artık yaktırıcam bunlada geçmezse doktor değiştiricem. aslında doktoruma çok güveniyorum. bu 3. yaktırmam olucakkk offf. binlercesini yaktırdım öyle çoktu ki son yaktırmamda siğiller ::çok üzgünüm: bu 2 tane koymaz yane...
Sen ne durumdasın bitanem ? aldaraya dewammı ? moralin iyi demi ? herkes kurtulsun artık öff ne hastalıkmış ya. adını bile duymamışken aylardır bunla yatıp bunla kalkıyoruz ne hastalıklar var buna şükür....a.s.