- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 320
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz yine de hazır yaşınızda çok ileri değilken gardasil aşınızı olun, önleminizi de almış olursunuz.Ya bende işte hamama falan çok gittim hatta her yıl gideriz oralardan geliyormu
Bende aşı olmayı istiyorumSiz yine de hazır yaşınızda çok ileri değilken gardasil aşınızı olun, önleminizi de almış olursunuz.
Kesinlikle, belli ki akıllı mantıklı bir kadınsınız sizBende aşı olmayı istiyorum
+ eşini de aşılatabilirsinBende aşı olmayı istiyorum
Evet o da olmalı.sizler de insallah anlatırsınız bir an önce bende de umarım cikmaz+ eşini de aşılatabilirsin
Teşekkürler canım inşallahEvet o da olmalı.sizler de insallah anlatırsınız bir an önce bende de umarım cikmaz
İnşallah güzel düşünelim güzel olsun geçsin gitsin inşallahTeşekkürler canım inşallah
2023 Kasım ayından beri yaşadığımı bir ben, bir de Allah biliyor, psikolojim ve hayat enerjim yerle bir oldu, hep diken üstündeyim, umarım gelecek Kasıma kadar kurtulur, negatife dönerim
İnşallah güzel düşünelim güzel olsun geçsin gitsin inşallah
Evet bir hastanenin kadın doğum bölümüne veya Keteme gidip test verebilirsin.Kızlar şimdi çok genel bir soru sormak istiyorum. Siğilim ya da herhangi bir yaram sıkıntım yok ancak burada o kadar çok hpv konusu okudum ki korkmaya başladım kendini belli etmeden vücudumda ya varsa diye. İlk olarak kadın doğuma gidip hpv için test yaptırmak istiyorum diyerek mi başlamak lazım ?
Bu arada evli/ bekar yaş kaçtı canım?Kızlar şimdi çok genel bir soru sormak istiyorum. Siğilim ya da herhangi bir yaram sıkıntım yok ancak burada o kadar çok hpv konusu okudum ki korkmaya başladım kendini belli etmeden vücudumda ya varsa diye. İlk olarak kadın doğuma gidip hpv için test yaptırmak istiyorum diyerek mi başlamak lazım ?
evliyim 34 yaşındayım burda okuduklarıma göre hasta çıkarsam eşimi boşicamBu arada evli/ bekar yaş kaçtı canım?
Merak etme yoktur birşey, gönlünü ferah tut, ama testlerini de ihmal etme tabi kievliyim 34 yaşındayım burda okuduklarıma göre hasta çıkarsam eşimi boşicam
Canım merhaba,Beeoup %30 alkol bazlı olanı kullandım ben özellikle eczaneden temin edin ama
Süleyman bey hiçbir ürünün etkisi olduğunu düşünmüyor ve haklı olduğunu düşünüyorum düzenli ve sağlıklı beslenme spor onun tek önerisi ben güvendiğim bir marka olduğu için tercih ettim kendimi daha iyi hissetmek için o kadarCanım merhaba,
Sana bir şey danışacağım Süleyman Hoca youtube yayınlarında gerçek propolisin çok pahalı olduğundan ve kendisi bir ara hastaları için propolisi yurtdışından gettitirdiğinden bahsediyor.
Sen kendisi ile bu konuyu paylaştın mı ve beeoup %30’ luk için bir yorumu oldu mu acaba?
Bu konu sizin için epey eski olabilir.Benimde vulvadan parça almam gerektiği söylendi ve nasıl olacak inanın çok tedirginim.Lütfen bu mesajımı görürseniz bir cevap yazın.LütfeeenMerhaba benim 6 7 yıldır hamilelikten sonra vulva bölgesinde kaşıntı var taa anuse kadar uzanan bir kaşıntı hatta..egzama falan sandım ki dilerim ki öyledir.gecen doktora gittiğimde vulvadan parça alınması gerektiğini soyledi doktor parça aldıran varmı anestezili olacak dedi dikişli olacakmış ağrı olabilir dedi.rkadaslar kötü şeyler yazıyor internette çok korkuyorum.birde 4 ay önce smear de ascus çıkmıştı bundan kaynaklı biseymi acaba yani kaşıntı olduğu için mi ascus çıktı bilmiyorum kafayı yiycem