Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 ayda bir vereceksinArkadaslar test vercem surem yeterlimi sence vermek icin yoksa 1 senemi bekliyecem
Hep temiz cıksın inşAllah ya bende yeni ögrendim bilmiyorum kötü hissediyorum canımMerhaba. Benim leep sonrası 4.senem bitti 5.senemin içerisindeyim şimdiye kadarki smearlerim çok şükür temiz çıktı.
lsıl olunca cın1 olmuyormusunuz benim smeerda cin1 lsıl yazıyorda canımHerkese merhaba. Mayıs ayında smear testim acsus çıktı. Ağustos ayında Lsil çıktı. Rahim ağzımda yaralarım vardı. HPV'nin 3 türü tespit edildi.56 en agresif olandı diğerlerini hatırlamıyorum. Bu siteye sırf sizlerin yorumlarını okumak, bir umut bulmak için üye oldum. Sizler bana umut oldunuz ben de size umut olmak istiyorum. Ağustos ayında lsil çıkan smear sonucum sonrası kolposkopi oldum. Cin çıkmadı. 3 ay sonra takip dedi doktorum. Ben bu arada 3 ay boyunca deflagyn kullandım. 4 ay boyunca aralıksız Alva Supplement'tan AHCC kullandım. Sigara kullanımım ve cinsel hayatım devam etti. Geçen hafta verdiğim smear sonucum negatif geldi arkadaşlar. Belki sizin de moraliniz yükselir diye yazmak istedim. kendinize iyi bakın.
Neden 6 ayda bir 1 kere versem olmazmi bidaha iliski yasamiyacam6 ayda bir vereceksin
Canım sen hpv negatif çıksan da o cin 1 2 3 kısmı var Allah esirgesin lsl isl vs tipleri var onun için doktor onlardan da negatif çıkana kadar 6ayda bir sonra senede 1Neden 6 ayda bir 1 kere versem olmazmi bidaha iliski yasamiyacam
Bende hpv yok negatif iliskiden sonra 3 sy gecmise test yapila bilinir deniliyor sonucta bu dna. Dna almis oluyor varmi yokmu bakiyor negatifse 6 ay sonra pozitif olcak degil ya kemikten bile dna aliniyor artik boyle dusunuyorum yanlismiyimCanım sen hpv negatif çıksan da o cin 1 2 3 kısmı var Allah esirgesin lsl isl vs tipleri var onun için doktor onlardan da negatif çıkana kadar 6ayda bir sonra senede 1
Tabiki ilişki yasamadiysan ama yine test doğruluğu teyitlenmeliBende hpv yok negatif iliskiden sonra 3 sy gecmise test yapila bilinir deniliyor sonucta bu dna. Dna almis oluyor varmi yokmu bakiyor negatifse 6 ay sonra pozitif olcak degil ya kemikten bile dna aliniyor artik boyle dusunuyorum yanlismiyim
hpv dna testinde yanlis sonuclar oluyor mu 99 sens yaziyor teste yani %1 yanila bilinirmis. Deniliyor cok kafam karisti test yaptircam iliskiden dort ay gecti simdi guvenemezmiyimki acaba teste son soru sorcam takip altinda olunca rahim kanserinden olen varmi yani bende varsa olecek. MiyimTabiki ilişki yasamadiysan ama yine test doğruluğu teyitlenmeli
4 ay doğru sonuc verir. Herkes kanser olmuyor.hpv dna testinde yanlis sonuclar oluyor mu 99 sens yaziyor teste yani %1 yanila bilinirmis. Deniliyor cok kafam karisti test yaptircam iliskiden dort ay gecti simdi guvenemezmiyimki acaba teste son soru sorcam takip altinda olunca rahim kanserinden olen varmi yani bende varsa olecek. Miyim
Tsk ederim ben bir hata etim 4 ay once ve simdi test vermek istiyorum negatif cikarsa bidaha vermiyecem cilte sigil olurmu olmazmi nasil bakiliyor testi varmi4 ay doğru sonuc verir. Herkes kanser olmuyor.
Hpv konusunda pek yardim yok bu site de 1 site var sadece hpv hakinda cok bilgili ve yardim sever insanlar cok detayci diye biri var sitede ve cok bilgili en son site ismini verdigimde banlandim site acilsin tekrar vercemMerhaba hem kronik servisit hem Cin 1, akıntım var ve kasık ağrım var , benim gibi olan var mı kızlar bir öneriniz var mı bana, bu kasık ağrısı çok canımı sıkıyor. Kokusuz açık sarı bir akıntı.
Hpvmi negatif çıktı ?Merhaba 8.ayda pozitif olduğunu düşünüyorum korunmasız birlikte olduk eşim pozitifdi bence 10.ayda test yaptırdım pozitif ti sonra
Ben 12.ayda test verdim bugün çıktı sonuc negatif şimdi ben negatiifmdir demi
EvetHpvmi negatif çıktı ?
Yani 2 ayda tekrar negatife döndünüz
Evet doktor mümkün defjYani 2 ayda tekrar negatife döndünüz
Süper haber o zaman gözünüz aydın darısı başımızaEvet doktor mümkün defj
Amin inşallah sigara yok + bol yoğurtSüper haber o zaman gözünüz aydın darısı başımıza