inanmıyorum beni şu an o kadar rahatlattın kiii. gecenin bu saati karnımda korkudan ağrıyla girip mesajları okuyordum. bende şu an aynı şeyi yaşıyorum. birliktelik yoksa korkulacak birşey yok değil mi? benim başta 1 taneyi şu anda 4ü 5i buldu ve git gide çoğalıyor küçük küçük. İç dudak kısmında bile çıkmış bilmediğim için korkudan ölücem sanıyorum :) yarın yakma işlemi yapılacak. başka ne yapmam gerekir bilmiyorum biraz kendi sürecini anlatabilir misin lütfennnŞöyle ki o dönem için doktor bunlar düşük riskli tip sana şu an için test yapamıyorum çünkü sueuntu örneği alamam demişti hiç birliktelik yaşamadığım için. Endişe etmemem gerektiğini çünkü zaten birliktelik yaşanmadığından bu durumun sadece cilt hastalığı olarak kalıp rahmime herhangi bir sıkıntı yaratmayacağını söylemişti. Aradan yaklaşık 3 yıl geçtiği ve durum tekrar etmediği içinde geçtiğini düşündüm. ara ara aynı doktorda kontrole de gittim bu süreçte kendisi de zaten en sonunda artık gitmeme gerek olmadığını durumun tekrarlamadığını ve yüksek ihtimalle negatife döndüğümü söylemişti. O süreçten bu yana ara ara evde kendi kendimi muayene ediyorum ve herhangi bir siğille karşılaşmadım