Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhabalar ağız içinde siğil olanlar rica ediyorum bana özelden yazabilir mi ağzımın içinde bir şeyler çıkıyor dermotolog ve kadın doğum doktoruma gösterdim siğil değil dediler ama bir problem var gibi içim hiç rahat değil

Hamileyim ve vajinamın girişinde uç kısmı beyaz olan et parçaları çıkmış. Üç dört tane. Bugün fark ettim aşırı korktum ve kötü hissettim. Doktorum hamile olduğun için yapacak bir şey yok dedi. Hamileyken böyle bir şey yaşayan oldu mu çok korkuyorum 😞🥺 herhangi bir test vs. de yaptırmadım . Daha da içerilerde olabilir mi bide?

Merhabalar ağız içinde siğil olanlar rica ediyorum bana özelden yazabilir mi ağzımın içinde bir şeyler çıkıyor dermotolog ve kadın doğum doktoruma gösterdim siğil değil dediler ama bir problem var gibi içim hiç rahat değil
Siğil değilse neymiş peki onu söylemediler mi?

Merhabalar arkadaşlar ne durumdasınız? Bana kolposkopi yapalım dedi doktor ama henüz yaptırmadım 20k gibi bir tutar söyledi hastahane başka yere de yaptırmak istemiyorum çok açıkçası önerileriniz varsa açığım. Bunun dışında 16,18 ve 45 yokmuş diğer yüksek riskli gruptan varmış ama hangisi bilinmiyor deflagyn çok düzensiz kullanabildim umarım düzene sokucam aldara kullandıktan sonra siğillerim geçti ve bidaha çıkmadı henüz o benim siğil sandığım doktorun değil dediği şeyler kendiliğinden geçti değilmiş sanırım gerçekten. Bugün ikinci doz aşımı oldum. Beslenmeyi baya bozmuştum geri döndüm sağlıklı beslenmeye şimdilik. Ama dilimde hala garip oluşumlar olup geçiyor ağız kuruluğuna da bağlı olabilir tam bilmiyorum. Psikolojim biraz daha iyi. Doktorum hastalık hastası olduğumu bunun hpv teşhisi alanlarda çok görüldüğünü söyledi biraz daha rahatım. Diğer hastalıkların testini de yaptırmak istiyorum hiv çıkarım diye korkuyorum doktorum buna da hayır saçmalam gayet iyi görünüyosun dedi ama ilerleyen aylarda yaptıracağım yine. Sizler nasılsınız?

Merhabalar arkadaşlar ne durumdasınız? Bana kolposkopi yapalım dedi doktor ama henüz yaptırmadım 20k gibi bir tutar söyledi hastahane başka yere de yaptırmak istemiyorum çok açıkçası önerileriniz varsa açığım. Bunun dışında 16,18 ve 45 yokmuş diğer yüksek riskli gruptan varmış ama hangisi bilinmiyor deflagyn çok düzensiz kullanabildim umarım düzene sokucam aldara kullandıktan sonra siğillerim geçti ve bidaha çıkmadı henüz o benim siğil sandığım doktorun değil dediği şeyler kendiliğinden geçti değilmiş sanırım gerçekten. Bugün ikinci doz aşımı oldum. Beslenmeyi baya bozmuştum geri döndüm sağlıklı beslenmeye şimdilik. Ama dilimde hala garip oluşumlar olup geçiyor ağız kuruluğuna da bağlı olabilir tam bilmiyorum. Psikolojim biraz daha iyi. Doktorum hastalık hastası olduğumu bunun hpv teşhisi alanlarda çok görüldüğünü söyledi biraz daha rahatım. Diğer hastalıkların testini de yaptırmak istiyorum hiv çıkarım diye korkuyorum doktorum buna da hayır saçmalam gayet iyi görünüyosun dedi ama ilerleyen aylarda yaptıracağım yine. Sizler nasılsınız?
Merhaba ben çalışmaktan takamıyorum bile hpv yi. İş değişikliği yaptım. Isim stresli. Ağızda aftta çıkabilir. Ağızda tutunması zor. Hpv yi öğrendikten sonra insan kendinde başka şeyler de arıyor. 2 Ay çok taktim bu durumu. Herkesin basina gelebilir. Kendini suçlamak anlamsız geliyor bana şuan için. Hiv falan olamazsınız sanmıyorum. Ben de çok tedirgin oldum gittim test yaptırdım bir şey çıkmadı. Icinizin rahat olması için isterseniz yaptırın testi.
Insanlar hpv yi yeniyor. Korkulacak bir durum yok. Asinizi da olmuşsunuz. Gayet iyi gidiyorsunuz. Negatif sonucu göreceğiz. Umutluyum ben.
Siz de farklı uğraşlar bulun aklınıza gelmesin. Bir hobi edinin onunla oyalanin.
Kendinize iyi davranın. Eninde sonunda atlatacağız ben inanıyorum

Merhaba ben çalışmaktan takamıyorum bile hpv yi. İş değişikliği yaptım. Isim stresli. Ağızda aftta çıkabilir. Ağızda tutunması zor. Hpv yi öğrendikten sonra insan kendinde başka şeyler de arıyor. 2 Ay çok taktim bu durumu. Herkesin basina gelebilir. Kendini suçlamak anlamsız geliyor bana şuan için. Hiv falan olamazsınız sanmıyorum. Ben de çok tedirgin oldum gittim test yaptırdım bir şey çıkmadı. Icinizin rahat olması için isterseniz yaptırın testi.
Insanlar hpv yi yeniyor. Korkulacak bir durum yok. Asinizi da olmuşsunuz. Gayet iyi gidiyorsunuz. Negatif sonucu göreceğiz. Umutluyum ben.
Siz de farklı uğraşlar bulun aklınıza gelmesin. Bir hobi edinin onunla oyalanin.
Kendinize iyi davranın. Eninde sonunda atlatacağız ben inanıyorum
Ben de aynı şekilde işim çok yoğun ve stresli yeni de işyeri değiştirdim zaten farklı odak noktalarım var şu an onların da etkisi bi yandan pozitif bi yandan stresten negatif tabi ama bi internetten antikor test söyledim hiv için onu bekliyorum umarım yoktur öyle bir şey atlatacağımıza inanıyorum ben de

Bu arada ağızımdaki belirtilerin hepsi candida mantarına uyuyor aynı zamanda vücudumda da benim ilk şikayetim iki kutu tofitayı ardarda yediğim akşamdan sonra başladı arkadaşlar maalesef komik ama gerçek hatta doktorum da kahkaha atmıştı bunu bi araştırın derim

Merhaba, yeni siğil sanırım çıkmıyor çıktıysa da anlamıyorum. Deflagyne devam. Onun dışında takviye kullanmıyorum. 2 ay sonra son doz aşım var. Birkaç ay sonra tekrar test yaptıracağım. Siz ne durumdasınız
Bende aynı sadece deflagyn e devam ediyorum ek takviye almıyorum bakalım be olacak

Merhaba, yeni siğil sanırım çıkmıyor çıktıysa da anlamıyorum. Deflagyne devam. Onun dışında takviye kullanmıyorum. 2 ay sonra son doz aşım var. Birkaç ay sonra tekrar test yaptıracağım. Siz ne durumdasınız
Arkadaslar selam.
Ben kasim 2022 da tanisdim bu hpv sigil meret ile. Dünyam yikildi. Almanyada yasiyorum ve burdaki deutet doktorlarida hic takmiyor bu hastalik herkezde varmis falan. Doktorlar ne derse desin mutlaka asinizi olun arkadaslar ve tiplendirmenizi yapin. Benin hpv tip 6 cikdi , Birken mayisda yakilma islemim oldu ve ikinci asimi gecen hafta oldu . Benim sigiller Minik minik insani deli Ediyor bu illet ne cabuk kurtulsak okadar kar vallah. Ben hatte internetde okurken birtane adamda 30 yildir sigil cikmadigini söyledi ve Burda helin abla diye birisi var ondada 12 yil cikmamis birdaha sigil Allah sükür böyle insanlar bana umut veriyorbu illetden kurtulmak icin. Mutlaka partneröerinizi asilayin vallah bana bunu bilerek bulastiranin Allah belasini versin .
Ama arkadaslar Ben okudum allahin izniyle amerikada iki Firma birer igne yani hpv 6 ve hpv 11 i tedavi Eden asi bulmuslar bu asiyi insallah böyle 2030 civari cikacak allahin izniyle insallah !!!!!

kızlar siğiller spor salonunda bir önceki kişinin havlusnu serdiği yerden bile bulaşıyor.
ama siğillerin tipleri var kesinlikle doktora gidin . siğilleri kazıyanlar felan varmış çok zararlı.

Hamileyim ve vajinamın girişinde uç kısmı beyaz olan et parçaları çıkmış. Üç dört tane. Bugün fark ettim aşırı korktum ve kötü hissettim. Doktorum hamile olduğun için yapacak bir şey yok dedi. Hamileyken böyle bir şey yaşayan oldu mu çok korkuyorum 😞🥺 herhangi bir test vs. de yaptırmadım . Daha da içerilerde olabilir mi bide?
Merhaba, siğil probleminiz devam ediyor mu? Ben de hamileyim ve siğil problemim var(mış) ben farketmemiştim ama doktorum muayene sırasında farketti, hemen randevu verdi bu pazartesi günü hepsi lazerle yakıldı. Benim siğillerim popo kısmındaydı, vajina girişinde ve içinde yok. Doktorunuz muayene edip bakmadı mı içeride var mı diye?

Merhaba, siğil probleminiz devam ediyor mu? Ben de hamileyim ve siğil problemim var(mış) ben farketmemiştim ama doktorum muayene sırasında farketti, hemen randevu verdi bu pazartesi günü hepsi lazerle yakıldı. Benim siğillerim popo kısmındaydı, vajina girişinde ve içinde yok. Doktorunuz muayene edip bakmadı mı içeride var mı diye?
Sen git doktoruna hpv sigil tiplendirmesini yap !! Doktoruna söyle bunu, Eger senin tipin hpv 6 veya 11 ise, hemen 3 dozlu gardasil 9 asini yaptir zaman kayib etmeden ! Ama önce lütfen sor hamilelikde asi izini var mi yok mu diye.. Ben sigillerimi mayis da yakdim suan sadece iki üc ufak defek sigillerim var cok kücükler aldara krem ile tedavi ediyorum ve kendim evimde dondurdum . Ücüncü asi dozumu olacam kasimda . Ve duyduguma göre amerikada bir tedavi Eden asi cikacakmis ama sadece hpv 6 ve hpv 11 e karsi

Arkadaşlar merhaba. Her yere yazıyorum ama cevap alamadım. Bende 2 hafta önce tahriş sonucu kadın doğrum doktoruma gittim ve tesadüfen siğillerim olduğunu öğrendim. Dış genitalde yani iç kısımda değil. Bunun üzerine smear ve hpv alındı. Smear Lsıl geldi ama hpv ye rastlanılmadı. Yinede kolposkopi + biyopsi yapıldı sonuç üzerine. Siğillerim de alındı. Eğer hpv negatifse kanser öncülü hücreler yine de oluşur mu ? Birde cin 1-2-3 gelme olasılığı yine de var mıdır ?

X