- 30 Mayıs 2023
- 3
- 0
- 33
Evet değerleri var tabi lezyon 1’e düştü suan doğumuma da kendime de şükür bir zararı yok. Sürekli bağışıklığına dikkat etmen gereken bi rahatsızlık buYani negatif değil de sadece düşük riskli olanı mı kaldı? Çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet değerleri var tabi lezyon 1’e düştü suan doğumuma da kendime de şükür bir zararı yok. Sürekli bağışıklığına dikkat etmen gereken bi rahatsızlık buYani negatif değil de sadece düşük riskli olanı mı kaldı? Çok geçmiş olsun
Hpv 16 18 felan vardır benim ki en ilerisiydi sizde dikkat ederseniz geçmezse bile en az değere düşerEvet değerleri var tabi lezyon 1’e düştü suan doğumuma da kendime de şükür bir zararı yok. Sürekli bağışıklığına dikkat etmen gereken bi rahatsızlık bu
Peki sadece beslenmeye mi dikkat ettiniz? Aşı deflagyn vs oldu mu tedavideHpv 16 18 felan vardır benim ki en ilerisiydi sizde dikkat ederseniz geçmezse bile en az değere düşer
Geçmiş olsun kaçtı sizin tipleme bir de hpv değeri nerde yazıyorMerhaba bende de aynısı vardı doğum yaptım ve hpv olduğumu ogrendıgımden beri tek dikkat etmen gereken bağışıklığını yüksek tutman beslenmen yumurta vs. Ve ben 1 kaşık cörekotuna 1 kaşık bal karısıtırıp cığneyip yedim bunu önerdiler cok iyi geldi. Suan HPV değerim en düşükte
Merhaba bende aynı durumdayım bugün mide koruyucu içtim sabah lansor ardından kahvaltı ardından 2 tane ahcc. Sonra akşam yemek sonrası da 2 tane aldım. Midem ilk kez kötü olmadı. Sizde öyle deneyin yarın da 6 tane deneyeceğim. Öğleni de ekleyeceğim bakalım. Siz atlattınız mı hpv negatife döndünüz müAhcc midemi rahatsiz ettigi icin ben kullanamadım. Isteyen olursa dûşük fiyatla satabilirim. Elimde kaldi
Kolposkopi patoloji sonucunuzu atarsanız yardımcı olmaya çalışırımkızlar benim 51 ve 11 pozitif çıktı birde kolonoskobi sonucu hücre analomisi diyor. Doktorum leep yapalım dedi bende rahim kalınlaşması da var hem rahim duvarını hem rahim içini temizleyelim dedi ne dersiniz? Birde deflagyn’ib kanıtlanmış bir başarısı olmadığını o ilaca o kadar para vermeye gerek olmadığını söyledi. Ben leep yaptıracağım sanırım böylece tümden anormal hücreler temizlenmiş olur diye düşünüyorum. D duygum80 sen çok bilgili görünüyorsun bu konuda senin de ayrıca görüşünü alabilir miyim?
Anal siğil perine siğil hepsi aynı familya bir hpv testi yaptırıp sonuca göre yol almakta fayda var1 ay önce lokal anestezi ile kıl dönmesi ameliyatı geçirdim. Ameliyat esnasında doktorum anüste siğil olduğunu söyledi. Onu da aldırdım. Vajinal siğilim hiç olmadı fakat anüs siğili olan varsa yardımcı olabilirim.
doktor hiç bundan bahsetmemisti sadece siğili yaktı ve batikonla pansuman önermiştiAnal siğil perine siğil hepsi aynı familya bir hpv testi yaptırıp sonuca göre yol almakta fayda var
Gerçekten siğilse aynı şey dediğim gibi hpv testi yaptırmalısınız ama siğil değilse yapılan işlem yeterli olurdoktor hiç bundan bahsetmemisti sadece siğili yaktı ve batikonla pansuman önermişti
Çok teşekkür ederim özelden ilettim ama gitti mi emin değilim geldiyse bakıp dönül yapabilir misiniz? Tekrar çok teşekkürlerKolposkopi patoloji sonucunuzu atarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Merhaba gelmiş ama burda smear ve hpv sonucu var sadece size kolposkopi yapılmadımı smear sonucuna göreÇok teşekkür ederim özelden ilettim ama gitti mi emin değilim geldiyse bakıp dönül yapabilir misiniz? Tekrar çok teşekkürler
Yapıldı ama kolposkobi temiz çıktı aslında kolposkobi sırasında örnek aldılar o aldıkları örnekler de size gönderdiğim sonuçlar çıktıMerhaba gelmiş ama burda smear ve hpv sonucu var sadece size kolposkopi yapılmadımı smear sonucuna göre
Alınan örneklerin sonucu bu olamaz mutlaka onlar patolojiye gider ve patoloji rapuru çıkar sizin attığınız sıvı bazlı pap smear sonucuYani kolposkobi temiz ama içeriden alınan örnekte hücre değişikliği çıktı
Hücre değişikliği çok genel bir söylem dizplazi varmı varsa hangi düzeyde cin varmı vs vs biyopsi raporu çıkar yaniYani kolposkobi temiz ama içeriden alınan örnekte hücre değişikliği çıktı
Bu arada smear ascus çıkmış kolposkopi o yüzden yapılmıştır sonucu da bundan dolayı önemliYani kolposkobi temiz ama içeriden alınan örnekte hücre değişikliği çıktı
Sadece bunlar yapıldı. Pazartesi leep yapılıp ordan alınan örnekler patolojiye gidecekAlınan örneklerin sonucu bu olamaz mutlaka onlar patolojiye gider ve patoloji rapuru çıkar sizin attığınız sıvı bazlı pap smear sonucu