- 4 Haziran 2020
- 479
- 427
Moralinizi bozmayın ben bugün gidip doktorla konuştuğumda daha iyi hissettim. Size ne dedi doktorunuz ?Ben de sonucu aldım şimdi doktora göstermek için bekliyorum.
Hpv 39 ve hpv 42 çıktı.
39 olan yüksek riskmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralinizi bozmayın ben bugün gidip doktorla konuştuğumda daha iyi hissettim. Size ne dedi doktorunuz ?Ben de sonucu aldım şimdi doktora göstermek için bekliyorum.
Hpv 39 ve hpv 42 çıktı.
39 olan yüksek riskmiş
Hala bekliyorum. Kendi doktorum çıkmış başkasına göstereceğim. Ne derse yazacağım buraya bakalımMoralinizi bozmayın ben bugün gidip doktorla konuştuğumda daha iyi hissettim. Size ne dedi doktorunuz ?
Müsterih olun. Doktorum negatife dönüşen çok hastam var dedi bana. Ne zaman kapdığınızı bilmediğimiz için sanki ilk defa kapmışsınız gibi hareket edeceğiz dedi. Zaman kaybı olarak düşünmeyin dedi.Hala bekliyorum. Kendi doktorum çıkmış başkasına göstereceğim. Ne derse yazacağım buraya bakalım
Ben de buradan okudum negatife dönen çok kişi oluyor evet. Yine de insan sonucu görünce afallıyorMüsterih olun. Doktorum negatife dönüşen çok hastam var dedi bana. Ne zaman kapdığınızı bilmediğimiz için sanki ilk defa kapmışsınız gibi hareket edeceğiz dedi. Zaman kaybı olarak düşünmeyin dedi.
Ben de içiyorum bırakıcam inşallah. Şu şoku atlatıp kendimize gelelim. Birlikte bırakmaya çalışalım sigarayı. Bağışıklığı güçlü tuttuk mu negatifi görürüz inşallah. Bana 2 sene sonra hpv testini tekrar yaparız dedi. O zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Ben de buradan okudum negatife dönen çok kişi oluyor evet. Yine de insan sonucu görünce afallıyor
Keşke sigarayı bırakabilseydim en zararlısı o diyorlar hpv için
2 sene mi?? İnsan nasıl öyle bekler yahuBen de içiyorum bırakıcam inşallah. Şu şoku atlatıp kendimize gelelim. Birlikte bırakmaya çalışalım sigarayı. Bağışıklığı güçlü tuttuk mu negatifi görürüz inşallah. Bana 2 sene sonra hpv testini tekrar yaparız dedi. O zamana kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
Smearda sorun çıkarsa biopsi yaparız kolnoskobi dedi. Yani bazı tipler inatçı sanırım. 6 ay sonra yapıp yine aynı sonucları alıp moralim bozulacağına en fazla 1 sene beklerim tekrar yaptırırım diye düşünüyorum. Ben de 2 sene bekleyemem sanırım.2 sene mi?? İnsan nasıl öyle bekler yahu
Smear neden 3 ayda bir istemiş o zaman?
Yani önemli olan smear diyor. Ben smear'ı 6 ay önce yaptırmıştım temiz çıkmıştı, yine ister sanırım. Hala görüşemedim doktorlaSmearda sorun çıkarsa biopsi yaparız kolnoskobi dedi. Yani bazı tipler inatçı sanırım. 6 ay sonra yapıp yine aynı sonucları alıp moralim bozulacağına en fazla 1 sene beklerim tekrar yaptırırım diye düşünüyorum. Ben de 2 sene bekleyemem sanırım.
Ben pimpirikli olduğum için 3 ay demişte olabilir :)Yani önemli olan smear diyor. Ben smear'ı 6 ay önce yaptırmıştım temiz çıkmıştı, yine ister sanırım. Hala görüşemedim doktorla
Şimdi çıktım doktorun yanından. Smear istiyor. 6 ay önce yaptırmıştım temiz çıkmıştı dedim ama yine istiyor tabi.Ben pimpirikli olduğum için 3 ay demişte olabilir :)
Ilk sene 3 ayda 1
Ikinci sene 6 ayda 1
Ikıncı sene sonunda hpv testi dedi.
Tabii bunlar smearin temiz olmasına bağlı. Benim smear a partnerde siğil var diye not düşmüştü. Daha detaylı baktılar dedi.
Anladım çok geçmiş olsun. Smearda bir soruna rastlanmaz umarım. Bana neden yaptırmayın dedi acaba yaaa kafamda deli sorular.. Bana zaten yüksek tipli var gerek yok şuan için dedi. Yaptırıp yaptırmama arasında kaldım.Şimdi çıktım doktorun yanından. Smear istiyor. 6 ay önce yaptırmıştım temiz çıkmıştı dedim ama yine istiyor tabi.
Reglimin son günü bugün, cuma gidip yaptıracağım birkaç gün geçmesi gerekirmiş. Smear sonucuna göre tedavi düşünülecek herhalde.
Aşıyı sordum yaptırabilirsiniz dedi.
Teşekkür ederim, ben burada mı okudum nerede hatırlamıyorum ama aşı yaptırınca negatife dönme ihtimali daha yüksek olur diye görmüştüm.Anladım çok geçmiş olsun. Smearda bir soruna rastlanmaz umarım. Bana neden yaptırmayın dedi acaba yaaa kafamda deli sorular.. Bana zaten yüksek tipli var gerek yok şuan için dedi. Yaptırıp yaptırmama arasında kaldım.
Merhaba bu mesajı yeni okudum sanırım, öncelikle çok geçmiş olsun atlatmanıza çok sevindim. Ahcc nereden aldınız ve nasıl kullandınız?Emin ol ilk zamanlar bende öyleydim ama artık korkmuyorum çünkü takip altındayım zaten ben 6 ay ahcc kullandım bir de rahim ağzı kanseri aşısı oldum 5 ay da negatife döndüm bir senedir de hpv negatif geliyor canım 6 ayda bir smear veriyorum ve her sene hpv ye bakılacak
İnşallah bana sağlam bir umut oldunuzÇok teşekkürler kısa sürede siz de atlatırsınız inşallah ben ilk eczaneye getirttim sonra trendyoldan sipariş ettim o şekilde aldım günde 6 adet aldım sabah 2 öğle 2 akşam 2 şeklinde
Şuan iknizde çok paniksiniz çokda haklısınız smear sonuçlarım hep temiz çıkardı kendimde hemşireyim sonra hpv 16 pozitif çıktı smear yine temiz kolposkopi sonuç cin3 leep işlemi uygulandı cerrahi sınırlar temiz aşı oldum propolis kullandım yeşilçay çörek otu ve birkaç birşey ahcc doktorum asla önermedi 9 ay sonra negatif sonuç aldım 4 yıl oldu 6 ay ara ile smear yılda 1 kolposkopi yaptırıyorum çok şükür sıkıntı yok üzmeyin yıpratmayın kendinizi alanında uzman bir hekim seçim devam edin bağışıklığı yüksek tutun hiçbir sorun olmaz o dönem kendimi çok üzmüşüm şuan çok kızıyorumİnşallah bana sağlam bir umut oldunuz
Trendyola yazınca ilk çıkan ürünün sağlık bakanlığı onayı yokmuş. Sizinkinin markası ne acaba?
Size de çok geçmiş olsun biraz uğraşmışsınız ama şükür ki bitmiş. Bunlar hep umut oluyor insana. Çarşamba veya cuma aşı olacağız biz de eşimle. Kaç aşı oldunuz?Şuan iknizde çok paniksiniz çokda haklısınız smear sonuçlarım hep temiz çıkardı kendimde hemşireyim sonra hpv 16 pozitif çıktı smear yine temiz kolposkopi sonuç cin3 leep işlemi uygulandı cerrahi sınırlar temiz aşı oldum propolis kullandım yeşilçay çörek otu ve birkaç birşey ahcc doktorum asla önermedi 9 ay sonra negatif sonuç aldım 4 yıl oldu 6 ay ara ile smear yılda 1 kolposkopi yaptırıyorum çok şükür sıkıntı yok üzmeyin yıpratmayın kendinizi alanında uzman bir hekim seçim devam edin bağışıklığı yüksek tutun hiçbir sorun olmaz o dönem kendimi çok üzmüşüm şuan çok kızıyorum
Hpv 16 daha sıkıntıymış herhalde benim hpv 39 çıktı yüksek riskli bir de 42 çıktı o düşük riskliymişŞuan iknizde çok paniksiniz çokda haklısınız smear sonuçlarım hep temiz çıkardı kendimde hemşireyim sonra hpv 16 pozitif çıktı smear yine temiz kolposkopi sonuç cin3 leep işlemi uygulandı cerrahi sınırlar temiz aşı oldum propolis kullandım yeşilçay çörek otu ve birkaç birşey ahcc doktorum asla önermedi 9 ay sonra negatif sonuç aldım 4 yıl oldu 6 ay ara ile smear yılda 1 kolposkopi yaptırıyorum çok şükür sıkıntı yok üzmeyin yıpratmayın kendinizi alanında uzman bir hekim seçim devam edin bağışıklığı yüksek tutun hiçbir sorun olmaz o dönem kendimi çok üzmüşüm şuan çok kızıyorum
Ben olduğumda 4 lü aşı vardı 3 doz 0-2 ve 6. Ayda şuanki 9lu aşı programını bilmiyorumSize de çok geçmiş olsun biraz uğraşmışsınız ama şükür ki bitmiş. Bunlar hep umut oluyor insana. Çarşamba veya cuma aşı olacağız biz de eşimle. Kaç aşı oldunuz?
Benim gittiğim hastanede ne var ben de bilmiyorum yarın arayıp öğreneceğim.Ben olduğumda 4 lü aşı vardı 3 doz 0-2 ve 6. Ayda şuanki 9lu aşı programını bilmiyorum