Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba akıntı ile ilgili biraz bilgi ve belirtileriniz hakkında bilgi verir misiniz benim de bu konuda problemim var. Hpv ve cin 1 var bende. Daha önce burda arkadaşlara sormuştum ama galiba hpv pozitif olup akinti mantar sorunu yaşayan yok herhalde, çünkü cvp veren olmamisti.
Akıntının hpv ile ilgisi yokmuş doktor öyle dedi. Başka bir sorunmuş akıntı ve mantar. Bende hpv ile ilgili oldugunu zannediyordum ama değilmiş bizzat doktor söyledi

Canım öncelikle geçmiş olsun bende de genital siğil var smear almadı doktor yaşım 25 den küçük olduğu için iki hafta sonra yaktırcam leep işlemi hakkında biraz çekiniyorum yaşım küçük anne olmaya engel olur mu acaba daha yeni evliyim

Kızlaaar ay çok mutluyum ya... sizede moral olsun diye hemen gelip sizlede paylaşmak istedim ❤️

geçen yıl hpv pozitif olduğumu öğrenmiştim ( 2.ayın sonunda test yapılmıştı ) 16-18 diye biliyordum ama 16-18 değilde diğer kanser yapan türlermiş...

Bu ay yeniden test yapıldı ve sonuç negatif çok şükür bin şükür 🤲🏻 yani bir yıl içerisinde vücüt bu virüsü atmış.

Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşAllah sizlerde en yakın zamanda negatif sonucunu alırsınız 🤲🏻
Yaa ne kadar sevindim gözün aydın gerçekten Allah bizlere de nasip etsin iki aydır bu dertle uğraşıyorum o kadar çok yıprandım ki bugün gittim doktor siğil kanser yapmaz korkma diyor ama yine de smear almadı yaşım 25 den küçük olduğum için iki hafta sonra yaktırcam ama o kadar yıldım ki allah şifa versin

Yaa ne kadar sevindim gözün aydın gerçekten Allah bizlere de nasip etsin iki aydır bu dertle uğraşıyorum o kadar çok yıprandım ki bugün gittim doktor siğil kanser yapmaz korkma diyor ama yine de smear almadı yaşım 25 den küçük olduğum için iki hafta sonra yaktırcam ama o kadar yıldım ki allah şifa versin
Canım korkma, benimki kanser yapan türdü, bildiğim kadarı ile kanser yapan tipleri vücudun atması dahada zor, yani demem o ki benim vücut attıysa senin bünyen bu virüsü haylı haylı atar hem kanser yapan tip değil hemde daha genceciksin, ben 40a merdiven dayadım 🙂
İnşAllah biranevvel negatif sonucunu alırsın 🤲🏻

İnşallah ya Allah razı olsun aynı anda kıl kurdu rahatsızlığım da var dün gittim doktora muhtemelen kaşıntı sebebi o dedi onlar bitmeden yakamazmış iyi bir doktor Allah ondan da razı olsun ama ne bileyim insan canı tatlı bir de rahim hassas bir konu sizleri görünce duyunca bana ümit oluyor çok seviniyorum rabbim bana da atlatmayı nasip etsin inşallah

Canım korkma, benimki kanser yapan türdü, bildiğim kadarı ile kanser yapan tipleri vücudun atması dahada zor, yani demem o ki benim vücut attıysa senin bünyen bu virüsü haylı haylı atar hem kanser yapan tip değil hemde daha genceciksin, ben 40a merdiven dayadım 🙂
İnşAllah biranevvel negatif sonucunu alırsın 🤲🏻
Bir de merak ediyorum kanser riski taşıyanlar siğil yapmıyorlar mı bir yazıda siğil yapmadığı için yıllarca varlığının fark edilemediğini bu yüzden de rahim ağzında hücre değişikliği yaptığını okudum ama bu süre de 10-15 yıl gibi bir süreçmiş

Bende kanser yapan türler siğil yapmıyor diye biliyorum, bendede hiç siğil yoktu, normal rutin kontrolde hpv olduğumu öğrendim.

Bende kanser yapan türler siğil yapmıyor diye biliyorum, bendede hiç siğil yoktu, normal rutin kontrolde hpv olduğumu öğrendim.
Demek ki ablacım senin ki sende bir süredir vardı Allah dan fark etmissiniz yüksek risk grubunda olduğu için siğil yapmamış Allah yüzüne bakmış kontrolde çıkmış

Demek ki ablacım senin ki sende bir süredir vardı Allah dan fark etmissiniz yüksek risk grubunda olduğu için siğil yapmamış Allah yüzüne bakmış kontrolde çıkmış
Evet canım, bende büyük ihtimal bir kaç senedir vardı. yillardir düzenli kanser muayenesine gidiyordum fakat hpv testi ilk kez gecen yil yapildi...
Rabbim işlerimi ras getirdi çok şükür 🤲🏻
Kafana takma, kontröllerini aksatma birde bol bol dua et 💐

Evet canım, bende büyük ihtimal bir kaç senedir vardı. yillardir düzenli kanser muayenesine gidiyordum fakat hpv testi ilk kez gecen yil yapildi...
Rabbim işlerimi ras getirdi çok şükür 🤲🏻
Kafana takma, kontröllerini aksatma birde bol bol dua et 💐
Benim çoğunluğu makat etrafında ordan ilerlemiş gibi bilmiyorum psikolojim alt üst oldu yeni evliyim eşim de ben de resmen şoktayız kaşıntı çok çok fazla mesela ilerlemesi için cok uzun yıllar lazım diyorlar ama yine de korkuyorum Allah şafi hürmetine şifa versin bir gün geçerse atlatırsam yazıcam buraya benim gibi olan herkese ümit olsun

Aşıyı bulmak zor mu acaba nasıl temin ettiniz
Kolay. Eczeneye gidin gardasil almak istiyorum diyin.onlar getirtip size haber veriyorlar gidip alıyorsunuz doktorunuza götürüyorsunuz. Ancak aşıyı kendi getirten doktorlar da var, ücreti doktora ödüyorsunuz ben iki türlü de yaptırdım.

Merhaba herkese siteye uzun suredir uyeyim ama pek aktif değildim son zamanlarda ben sanirim bu lanet virüsün yaptığı hastaliga yakalandim... konulan teshisim yok yarin belli olacak dr ye gideceğim hemen belli olur mu onu sa bilmiyorum ama.. ama belirtilerim cok benziyor .... ben 2012 yilinda ilk iliskime basladim 2-3 farklı insan oldu ama ben hpv nin bu sekilde kanserr yaptığını gercekten bilmiyordum suan gecmeyen enfeksiyon vardi sari sulu akinti... dr ye gittim antibiyotik vs gecirmedi... sonra genital bolgede agrilar yasamaya basladim bacagima da vuruyor agri ara ara... vajen girisimde dolulukhissediyirum... butun belirtileri tasiyirum anlayacaginiz... bir tek kanama sorunum yok... yani adetlerim 5-6 gun ve duzenli genelde sadece gecen ay ilk kez sonrasında 3-4 gun daha devam eden bir kahvemsi akinti oldu ilk kez oda... 1 ay once akinti sikayeti ile gittigim dr bilmiyorum ultrason da belliolur mu bilmiyorum ama bir sorun yok demisti ama bilemiyorum cahilligimden onlenebilecek bir hastaliga yakalandim... istahsizlikta var ama bu biraz fazla stres yaptigim icin yemeden ocmeden kesildigim icin olabilir... siz ne guzel duzenli kintrol vs yaotirmissiniz demekki vucudum hic yenememeis benim bunu... son iliskimin uzerinden 6 ay falan geçti ole surekliaktif bir cinsel hayatim yoktu yani... cok uzgunum ama kabullendim sanirim teshisi bekliyorum sadece hakkimda hayrlisi bundan snra tedavi olur muyim bilmiyorum olmeyi yeglerim herhalde o süreci yasamak ve aileme yasatmaktnsa..: sadece icimi dokmek istedim okuduysaniz tsk ederim

Hakkinizda hyirlisi olsun insalalh bizide hberdar edin mutlaka.. bende sonucu bekliyorum smear vs bakalim bende ne cikicak... ama kendi kendinize teshis koymayin derim bssks sebepleri de olabilir bu yasadiklarinizin.. mesela genital bolge agrisi sinir sikismasi vs sebeplerle de olabiliyor yada cikolata kisti varsa oda sinire baski yapip bacak agrisi yapiuor olabilir cok cok geçmiş olsun tekrar 🙏🏻 Doktor net birsey demeden lutfen kendinizi dusurmeyin

Merhaba herkese siteye uzun suredir uyeyim ama pek aktif değildim son zamanlarda ben sanirim bu lanet virüsün yaptığı hastaliga yakalandim... konulan teshisim yok yarin belli olacak dr ye gideceğim hemen belli olur mu onu sa bilmiyorum ama.. ama belirtilerim cok benziyor .... ben 2012 yilinda ilk iliskime basladim 2-3 farklı insan oldu ama ben hpv nin bu sekilde kanserr yaptığını gercekten bilmiyordum suan gecmeyen enfeksiyon vardi sari sulu akinti... dr ye gittim antibiyotik vs gecirmedi... sonra genital bolgede agrilar yasamaya basladim bacagima da vuruyor agri ara ara... vajen girisimde dolulukhissediyirum... butun belirtileri tasiyirum anlayacaginiz... bir tek kanama sorunum yok... yani adetlerim 5-6 gun ve duzenli genelde sadece gecen ay ilk kez sonrasında 3-4 gun daha devam eden bir kahvemsi akinti oldu ilk kez oda... 1 ay once akinti sikayeti ile gittigim dr bilmiyorum ultrason da belliolur mu bilmiyorum ama bir sorun yok demisti ama bilemiyorum cahilligimden onlenebilecek bir hastaliga yakalandim... istahsizlikta var ama bu biraz fazla stres yaptigim icin yemeden ocmeden kesildigim icin olabilir... siz ne guzel duzenli kintrol vs yaotirmissiniz demekki vucudum hic yenememeis benim bunu... son iliskimin uzerinden 6 ay falan geçti ole surekliaktif bir cinsel hayatim yoktu yani... cok uzgunum ama kabullendim sanirim teshisi bekliyorum sadece hakkimda hayrlisi bundan snra tedavi olur muyim bilmiyorum olmeyi yeglerim herhalde o süreci yasamak ve aileme yasatmaktnsa..: sadece icimi dokmek istedim okuduysaniz tsk ederim
Allah şafi hürmetine şifa versin benim de bacağımda ağrı oluyor ama bu hastalıktan önce de oluyordu genetik olarak romatizma var bizde ondan galiba kendi kendinize teşhis koymayın doktor birşey yok demiş öncelik nasip ama bu hastalığın ilerlemesi için beş on yıl gerekli ki bacak ağrıları çok sık rastlanan bir sağlık problemi psikolojik olarak bile artış gösterebiliyor yaşınızı bilmiyorum ama bir smear yaptırın bence belki kötü birşey yoktur

Allah şafi hürmetine şifa versin benim de bacağımda ağrı oluyor ama bu hastalıktan önce de oluyordu genetik olarak romatizma var bizde ondan galiba kendi kendinize teşhis koymayın doktor birşey yok demiş öncelik nasip ama bu hastalığın ilerlemesi için beş on yıl gerekli ki bacak ağrıları çok sık rastlanan bir sağlık problemi psikolojik olarak bile artış gösterebiliyor yaşınızı bilmiyorum ama bir smear yaptırın bence belki kötü birşey yoktur

Tesekkur ederim yasim 38 .. bilemiyorum butun belirtiler ona cikiuor sadece kanama yok vajina agrisi vajina girisinde birsey varmis hissi bunlar normal degil ... farklı bir sebebi de olabilir ama sanmiyorum bu gece uyku haram yarin da bakalim ne olacak tsk ederim allah sizlere de mutluluk versin saglik versin her daim.

Hakkinizda hyirlisi olsun insalalh bizide hberdar edin mutlaka.. bende sonucu bekliyorum smear vs bakalim bende ne cikicak... ama kendi kendinize teshis koymayin derim bssks sebepleri de olabilir bu yasadiklarinizin.. mesela genital bolge agrisi sinir sikismasi vs sebeplerle de olabiliyor yada cikolata kisti varsa oda sinire baski yapip bacak agrisi yapiuor olabilir cok cok geçmiş olsun tekrar 🙏🏻 Doktor net birsey demeden lutfen kendinizi dusurmeyin

Tesekkur ederim umarim dediginiz gibi olur ama pek ihtimal vermiyorum bakalim beni nasil bir surec bekliyor hayirlisi hakkimda

Ben yaklaşık üç ay şiddetli bir kaşıntı çektim iki aydır da siğil var araştırmadığım site kalmadı üye olmadığım yer kalmadı insan biraz da kendinin doktoru olmalı galiba en sonunda bunun tek çaresinin bağışıklık olduğunu anladım iyi huylusu da kötü huylusu da bağışıklık ile geçiyor çörek otu yiyin sabah akşam hiç korkmayın zararı zerre kadar yok peygamberin hadisi ölüm hariç her derde derman bol bol sağlıklı şeyler yiyin sigara içiyorsanız bırakın bir de her sayfayı okumayın ben doktora gittim bir ay önce siğil dedi zerre kadar düşmedi üstüne ilaç verdi sür dedi sürdüm yandım öldüm resmen sonra içime sinmedi baska bir doktora daha gittim bu daha iyi anlayışlı bir doktordu aldara verdi kullandım tamamen geçmedi sadece küçüldü iki gün önce yine gittim yine aldara verdi iki hafta sonra gel yakalım dedi bir de 25 yaşından küçük olduğum için smear almadı ama aldırcam ısrarla bol bol dua edin Allah istemeyene vermez ondan isteyin şayet istemelerin en güzeli ondan istemektir ya şafi ya şafi ya şafi bütün gün dilinizde olsun Allah yardımcımız olsun inşallah güzel düşünün

Yani virüsü ilk iliskimde alip sonrasinsa hic yenmemis olmam gerekiyor sanirim... 10 yilda ilerliyorsa ....yada ara ara yenip geri mi aldim vücuduma bilmiyorum ki 🤷🏻‍♀️ Dedigim gibi ben bunuj biyle birsey yaptığını bilmiyordum surec hak pek bilgin yok o yuzden

Tesekkur ederim yasim 38 .. bilemiyorum butun belirtiler ona cikiuor sadece kanama yok vajina agrisi vajina girisinde birsey varmis hissi bunlar normal degil ... farklı bir sebebi de olabilir ama sanmiyorum bu gece uyku haram yarin da bakalim ne olacak tsk ederim allah sizlere de mutluluk versin saglik versin her daim.
Korkmayın dua edin namaz kılın öyle uyuyun rabbim yardım eder inşallah o merhametlilerin merhametlisidir

X