Aynen, benim smearlar temiz geliyor, kolposkopi için bende 1 yıl beklesem mi diyor... 6 ayda smear vercem tabi... Yılda veriyordum 6 ayda vercem hiç olmazsa varsa bişey napcağımızı bilrzsagolun .
yok kolposkopi yapcaklardi . kamerayla deligimi inceledilder . bir sey yokmus allahtan. 1 sene sonra smear ver dedi.
dedigin gbi bende tirstim biraz 6 ay sonra vermeyi dusunuyorum 1sene cok geldi
ama en azindan sallamiyom artik üstünde durmaya gerekyok
benim de smear temiz geliyo acaba orda bozulma varsa smearde gorunmuyo mu ?? hpv bakmayan yerde smear verdim diye arastirma hastanesi yine smear aldiydi bendenAynen, benim smearlar temiz geliyor, kolposkopi için bende 1 yıl beklesem mi diyor... 6 ayda smear vercem tabi... Yılda veriyordum 6 ayda vercem hiç olmazsa varsa bişey napcağımızı bilrz
Lghsil olduğu smearda ortaya çıkıyor.... Senden hem smear hem hpv alıp tipleme yapmışlardır... Takip etmek önemli.... Moral bozmayalım.....kurtulacağız..benim de smear temiz geliyo acaba orda bozulma varsa smearde gorunmuyo mu ?? hpv bakmayan yerde smear verdim diye arastirma hastanesi yine smear aldiydi benden
Çörekotu yağı gün aşırı bende kullanıyorum... Bağışıklık yükseltmek için... Sen nasıl tükettin... Bu güzel habere ayrıca sevindim... Geçmiş olsunkizlar bugun iyice emin oldum sigillerim gecmis bence çorekotu sayesinde
Gardasil 4 lü mü, 9 lu mu aşı oldun, kaça aldınız bu arada.... Ben 9 luyu yurtdışı getirmeyi düşünüyorum da... Geçmiş olsunKızlar selam cevap verirseniz çok sevinirim. Eşim 10 gün önce ilk doz hpv aşısını oldu benim ilk gün ağrıdı geçti ama esimin kolu hala acıyor ve içerde hafif bir yumru var eşlerinden aşı olan varsa başına böyle bi şey gelen var mi ??
Ben şuan getirilmiyor diye biliyorum canim ülkemize henüz izin çıkmamış ben 4 lu oluyorum tanesi 580 ₺ benim değil de esimin kolu ağrıyorGardasil 4 lü mü, 9 lu mu aşı oldun, kaça aldınız bu arada.... Ben 9 luyu yurtdışı getirmeyi düşünüyorum da... Geçmiş olsun
Anladım canım... Ben araştıracağım bakalım... 9'lu getirebilirsem çok iyi olacak... Zaten negatif olmadan aşı olmayacağım... Çok etkisi yokmuş maalesef... Negatif olduktan sonra 3 doz aşı olunca etkisi tam oluyor diye yaptığım araştırmalarda okudum...Ben şuan getirilmiyor diye biliyorum canim ülkemize henüz izin çıkmamış ben 4 lu oluyorum tanesi 580 ₺ benim değil de esimin kolu ağrıyor
tesekkur ederiimÇörekotu yağı gün aşırı bende kullanıyorum... Bağışıklık yükseltmek için... Sen nasıl tükettin... Bu güzel habere ayrıca sevindim... Geçmiş olsun
Onu bilmem canım ama ilk doz aşımı olduğum günden beri iki ay oldu hic yenileri çıkmadı aman maşallah cok şükür doktorum mutlaka hemen başla her ne kadar etkisi yok deseler de yenmeye negatif olmaya yardımcı dedi ben de hemen başladımAnladım canım... Ben araştıracağım bakalım... 9'lu getirebilirsem çok iyi olacak... Zaten negatif olmadan aşı olmayacağım... Çok etkisi yokmuş maalesef... Negatif olduktan sonra 3 doz aşı olunca etkisi tam oluyor diye yaptığım araştırmalarda okudum...
Ne kadar uygun burada 3 doz asi yaklasik 5bin tl civari gerci 9lu olan.Ben şuan getirilmiyor diye biliyorum canim ülkemize henüz izin çıkmamış ben 4 lu oluyorum tanesi 580 ₺ benim değil de esimin kolu ağrıyor
Bende gün aşırı tok karnına (zayıf biriyim) Bi tatlı kaşığı çörekotu yağı içiyorum, yeni başladım, aktardan aldım ama senin gibi mi yapsam bilemedim...tesekkur ederiimsabah aksam bi tatli kasigina bal dokuyorum sonra ustune corekotunu dokuyorum bolbol, öyle cigneyip yutuyorum
Dokuzlu asi çok daha iyi canım ondan pahalıdır belkiNe kadar uygun burada 3 doz asi yaklasik 5bin tl civari gerci 9lu olan.
bilemedimki çorekotunun zarari dokunur mu ki niye her gun icmiyorsunuz ?ölümden baska her seye sifaymis ya hadisi var. yagini almişsiniz madem tuketin tabiki , fazlasi zararli degilse de çiğneyin de bence. gozle gorulur iyilestirdigine gore belki hpv yi de geciriyodur umarim insallahBende gün aşırı tok karnına (zayıf biriyim) Bi tatlı kaşığı çörekotu yağı içiyorum, yeni başladım, aktardan aldım ama senin gibi mi yapsam bilemedim...
1 yıldır her gün propolis içiyorum faydasını gördüm... Çörekotu zayıflatır dye geri duruyordum ama zayıf kişiler tok karnına tüketince kilo bile yapıyor diye okudum... Şu hpv için bende denicem senin gibi.. İnşallah şifa olursa doktorsuz işlemsiz kurtuluruz...bilemedimki çorekotunun zarari dokunur mu ki niye her gun icmiyorsunuz ?ölümden baska her seye sifaymis ya hadisi var. yagini almişsiniz madem tuketin tabiki , fazlasi zararli degilse de çiğneyin de bence. gozle gorulur iyilestirdigine gore belki hpv yi de geciriyodur umarim insallah
insallah canim ama corekotunun kilo yaptigini bilmiyodum ben hic zayif biri degilim1 yıldır her gün propolis içiyorum faydasını gördüm... Çörekotu zayıflatır dye geri duruyordum ama zayıf kişiler tok karnına tüketince kilo bile yapıyor diye okudum... Şu hpv için bende denicem senin gibi.. İnşallah şifa olursa doktorsuz işlemsiz kurtuluruz...
Üç ay hiç içmedim ama sonra içtimPozitifken sigara ictiniz yani oyle mi