- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
Özel olarak bir ismi yok doktor reçete yazdı eczanede hazırlatmıştım. Çok tavsiye edebileceğim bir durum değil keşke koterle aldırabilseydim. Çünkü ilaç kezzap gibi bir şey evet siğilleri düsüyor ama acayip can yakıyor ve sürülen yerlerdeki deriler resmen yırtılıyor. İyileşme süreci çok sancılı anlayacağınızNasil bir ilacla yaktirdin adı ne
Bagisiklik guclendirici neler kullandin nasil negatif oldunÖzel olarak bir ismi yok doktor reçete yazdı eczanede hazırlatmıştım. Çok tavsiye edebileceğim bir durum değil keşke koterle aldırabilseydim. Çünkü ilaç kezzap gibi bir şey evet siğilleri düsüyor ama acayip can yakıyor ve sürülen yerlerdeki deriler resmen yırtılıyor. İyileşme süreci çok sancılı anlayacağınız
Bir dönem ahcc kullandım ama çok uzun süre değil. 2 kutu kullandım o kadar. Onun dışında bir şey yapmadım açıkcası çok paniktim başlarda şu an buraya yeni katılan herkes gibi. Sonrasında kabullendim sonuçta atılan bir şey bekleyip göreceğiz dedim. Bir daha da olmadı. Birde Mersin de sanırım bir doktor varmış geçen gün instagramda gördüm. Ozon tedavisi ile hpvnin vücuttan atılma sürecini hızlandırıyorlarmış bir arastirın istersenizBagisiklik guclendirici neler kullandin nasil negatif oldun
Aşı da olmussunuzdur ozaman negatif oluncaBir dönem ahcc kullandım ama çok uzun süre değil. 2 kutu kullandım o kadar. Onun dışında bir şey yapmadım açıkcası çok paniktim başlarda şu an buraya yeni katılan herkes gibi. Sonrasında kabullendim sonuçta atılan bir şey bekleyip göreceğiz dedim. Bir daha da olmadı. Birde Mersin de sanırım bir doktor varmış geçen gün instagramda gördüm. Ozon tedavisi ile hpvnin vücuttan atılma sürecini hızlandırıyorlarmış bir arastirın isterseniz
Yok olmadım. İstiyorum aslında ama çok pahalı yaptıramadım o yüzdenAşı da olmussunuzdur ozaman negatif olunca
Nekadar ki.saglik ocagi yada ketem ucretsiz yapmiyormuYok olmadım. İstiyorum aslında ama çok pahalı yaptıramadım o yüzden
Ketem 35 yaş üzeri yanlış hatırlamıyorsam. Benim yaşm tutmuyor maalesefNekadar ki.saglik ocagi yada ketem ucretsiz yapmiyormu
Canım kesinlikle oral ilişki yaşama buna dikkat etmelisin. Eğer hpv varsa oral ilişki önermiyor hiç bir doktorKızlaaar kafama inanılmaz bir durum takıldı benim of yine yaptım yapacağımı yaBen geçen sene martta makatımda siğil problemiyle karsılaştım burada çoğunuz biliyor bunu. Sonrasında ilaçla hepsini yaktırdım tam ilişki yaşamadığım için doktorum bir daha çıkmaz büyük ihtimalle 6 ay boyunca siğil oluşumu olmazsa bil ki vücut atmıştır demisti bana. Çok şükür 1 yıl oldu hiiç bir şey yok. Erkek arkadaşımında mayıs ayı gibi siğili kendiliğinden geçti ve o tarihten bu tarihe asla tekrar oluşum olmadı. Şimdi doktorlar bir tip vücuttan atılırsa vücut bağışıklık kazanır ve o tipi bir daha almaz diyorlar. Ve ben geçen gün oral ilişki yasadım! Of acaba ağza bulaş olmuş mudur? Yani baktıgınızda artık siğil durumu yok. Ama erkeklere test yapılamadığından onda başka tipi var mı onu da bilmiyorum.. Of hemen gittim gargara yaptım falan ama acayip korktum ağzıma bulaşmasını asla istemiyorum..
Of çok haklısın ne bileyim 1 yıldır temiziz bir şey olmaz diye saçma bir düşünceye kapıldım. Korktum şimdi deCanım kesinlikle oral ilişki yaşama buna dikkat etmelisin. Eğer hpv varsa oral ilişki önermiyor hiç bir doktor
Doğru diyorsunuz aslında siğil hiçbir şekilde yok ama diğer tipleri varsa yaHiç bişey olmaz korkma ağızda çıkması cok Nadir bi durum hayatına bak korkacak bişey yok siğil yoksa bulaş olmaz ki ağıza bütün doktorlar bunu önemsiz olarak görüyor tabiki tedavi olmamız gerek ama düşündüğünüz gibi abartılacak bişey yok
Kaşıntı yaşayan da var yaşamayan da maalesef bu ayırıcı bir özellik değil. Mesela bende yıldırırcasına bir kaşıntı oluyordu öyle anlamıştım. Ama yine de ihmal etme bir jinekoloğa göster inan korkulacak bir durumu yokKızlar bir şey soracağım ben yaklaşık 6 ay önce kasık kısmımda fark ettim et beni şeklinde yani yuvarlak mercimekten biraz büyük şekilde su topu gibi. Önce önemsemedim yaz dönemi terden vs oluştu geçer dedim ama geçmedi. Ten rengi şeklinde pembemsi gibiydi. Geçen hafta kahverengi oldu ve sonra yine eski pembemsi hale döndü. Acımıyor, kaşınmıyor dokunmasam varlığını unutum. Açıkcası biraz da bu sebeple uzun sürdü bekleyişim ve annemle babamda da yaştan dolayı da olsa et beni var ondan mı dedim ama şimdi korkmaya başladım. Siğil ayrı et beni ayrı yazıyor internette doktora gideceğim ama siğil olanlar özellikle hpv teşhisi konmuş olanlara sormak istiyorum sizinki kaşıntılı mı?
Birde biri burada şey yazmış. Doktoru bu virüsün 3 yerde birden seyretmeyeceğini söylemjş (vajina, makat, ağız) tek bir yerde oluşum göstwrdiğini söylemiş o baya içimi rahatlattı aslında. Çünkü gerçekten benim siğillerim makat bölgemdeydi ve çogalan cinstendi ben acayip geç fark etmiştim kasıyıp kanattığım çook fazla olmuştu ama hiçbir şekilde vajina tarafına yayılma olmıştı mesela.. Ay inşallah doktorun dediği gibidiirHiç bişey olmaz korkma ağızda çıkması cok Nadir bi durum hayatına bak korkacak bişey yok siğil yoksa bulaş olmaz ki ağıza bütün doktorlar bunu önemsiz olarak görüyor tabiki tedavi olmamız gerek ama düşündüğünüz gibi abartılacak bişey yok
Kaşıntı yaşayan da var yaşamayan da maalesef bu ayırıcı bir özellik değil. Mesela bende yıldırırcasına bir kaşıntı oluyordu öyle anlamıştım. Ama yine de ihmal etme bir jinekoloğa göster inan korkulacak bir durumu yok
Vücutta oluşan her siğil aslımda Hpv den kaynaklanıyor. Ancak 100den fazla tipi var ve ellerde ayaklarda cıkan siğil tipleri ile genital bölgede oluşan siğiller aynı değiller. Yani genital bölgeden ellerinize ya da elinizdeki siğilden genital bölgeye bulaş olmazTeşekkür ederim cevap için. Peki bu HPV'de vücudun başka yerinde de çıkma durumu var mı acaba? Benim elimin içinde parmağımda da bir tane çıktı. içi sert ama bunun sivilce gibi.
Birde biri burada şey yazmış. Doktoru bu virüsün 3 yerde birden seyretmeyeceğini söylemjş (vajina, makat, ağız) tek bir yerde oluşum göstwrdiğini söylemiş o baya içimi rahatlattı aslında. Çünkü gerçekten benim siğillerim makat bölgemdeydi ve çogalan cinstendi ben acayip geç fark etmiştim kasıyıp kanattığım çook fazla olmuştu ama hiçbir şekilde vajina tarafına yayılma olmıştı mesela.. Ay inşallah doktorun dediği gibidiir
Siz negatif aldınız mı? Birde erkeklerde test yapılabiliyor diye biliyorum siz böyle bir şeye başvurdunuz mu?Bende 1. Yıldan sonra orala başladım, 3 aydır sorun yok. Ağız içi çok nadir oluyor genelde tutunmuyor ağız içine.
Benim göbek bolgemde ve ayak parmagimin altinda sigil cikmisti bunlar baska bir virüsten kaynaklaniyormus molloskum virüsü dedi doktorTeşekkür ederim cevap için. Peki bu HPV'de vücudun başka yerinde de çıkma durumu var mı acaba? Benim elimin içinde parmağımda da bir tane çıktı. içi sert ama bunun sivilce gibi.
Buna kesinlikle katılıyorum erkeğin sonradan başka bir tür kapıp kapmadığı konusunda emin olmak mümkün değil sonradan ah vah edeceğiniz şeylerden uzak durun nacizane fikrim.Canım kesinlikle oral ilişki yaşama buna dikkat etmelisin. Eğer hpv varsa oral ilişki önermiyor hiç bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?