Bu arada bu sadece benim kendimle alakalı bir durum kimseyi yaşadığıyla yargıladığım düşünülmesin ben bunca badire atlattım geceleri uyuyamadım ömrüm boyunca her 6 ayda bir bu stresi yaşayacağım hiç kusura bakmasın çok oral istiyorsa kapı koridorun sonunda giderken solda gelirken sağda bay bay derimCanım kesinlikle oral ilişki yaşama buna dikkat etmelisin. Eğer hpv varsa oral ilişki önermiyor hiç bir doktor
Canım kesinlikle :) yazdığını bi an ben mi yazdım diye düşündüm.. ömür boyu altı ayda bir smear stresi cekicez bide adama oral yapasım hiç gelmez valla dediğin gibi kendi tercihi herkesin. Buna saygı duymayan adamıda hayatımda tutmamBu arada bu sadece benim kendimle alakalı bir durum kimseyi yaşadığıyla yargıladığım düşünülmesin ben bunca badire atlattım geceleri uyuyamadım ömrüm boyunca her 6 ayda bir bu stresi yaşayacağım hiç kusura bakmasın çok oral istiyorsa kapı koridorun sonunda giderken solda gelirken sağda bay bay derim
Yok yahu ne yargılaması acayip haklısınız tamamen benim şaşkınlığım şimdi de kara kara düşünüyorum. Oturup bunu düşüneceğine yapma daha iyi..Bu arada bu sadece benim kendimle alakalı bir durum kimseyi yaşadığıyla yargıladığım düşünülmesin ben bunca badire atlattım geceleri uyuyamadım ömrüm boyunca her 6 ayda bir bu stresi yaşayacağım hiç kusura bakmasın çok oral istiyorsa kapı koridorun sonunda giderken solda gelirken sağda bay bay derim
HİV yanlış olabilir miMerhaba. Hiv Pozitif olan arkadaşlar ilişkiden ne zaman sonra öğrendiniz acaba ve korunuyor muydunuz?
Hiv pozitif değiliz yalnız ufak bir karışıklık oldu sanırım aman evlerden ırak.. Ancak hpv için soruyorsanız belirli bir zamanı yok bunun maalesef. Yeri geliyor evli çiftlerde erkekte var oluyor ancak kadın yıllarda virusu vücuduna almayıp 7-8 yıl sonra virüs enfekte olabiliyor. Biraz bağısıklıkla ilgili bir durum.Merhaba. Hiv Pozitif olan arkadaşlar ilişkiden ne zaman sonra öğrendiniz acaba ve korunuyor muydunuz?
30 yaş üstü iseniz ketem ücretsiz tip testi yapıyor sağlık ocağımda da yaptırabilirsiniz sanırım. Ahcc kimine iyi gelirken kimindir alerjik reaksiyon a sebep olabiliyor doğal yollarla bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz bir de dondurma işlemi kökten virüsü öldürmüyor koter veya lazer daha etkiliMerhaba bende ara ara siğil vakası ile ugrasanlardanim bu geçmiyor geçiyor geri geliyor evliyim bir çocuğum var esimde görünür bişey yok yalnız bağışıklığı güçlüyse gorunmeyebilir dedi Dr yinede onuda muayene ye götüreceğim ama smear temiz tipleme için hiç bir bilgi vermiyor Dr gerek görmüyorum dedi sadece üst bölgelerde var dış tende yani jinekoloji muayenesi smear düzenli oluyorum ayrıca dondurma işlemi kızlar bu ahcc ve vitamin olarak ne.onerirsiniz sizler baya bilgili siniz ben daha önce de tavsiye si ile hep imuneks hap kullandım yanlız yinede destek vermedi bence bu sürece onun için ahcc ve diğer vitaminler hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
30 yaş üstü iseniz ketem ücretsiz tip testi yapıyor sağlık ocağımda da yaptırabilirsiniz sanırım. Ahcc kimine iyi gelirken kimindir alerjik reaksiyon a sebep olabiliyor doğal yollarla bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz bir de dondurma işlemi kökten virüsü öldürmüyor koter veya lazer daha etkili
Fikrim çok tüylerinizi takmayın sağlık daha önemli kafanıza takmayın o yüzden makasla kısaltma yapabilirsiniz yada doktorun dediği gibi tüy dökücü az tahriş eder ağdaya ve jilete göreTeşekkürler cevabınız için tipleme için gidebilirim o zaman keteme İstanbul'da Avrupa yakasi hangi devlet hastanesi koter yapar ben Bakırköy Sadi konuk a gidiyorum hep dondurma işlemi yapıyor dediğiniz gibi tekrar turuyor birde temizlenme şekli tüy dökücü krem dedi e onuda spatulasi ile sürterek temizleniyor sonuçta bence o da kötü yapıyor tahriş ediyor onu nasıl yapacağım artık ne yapacağımı şaşırdım nasıl bisey bu anlamadım
Tebrikler canımSelam arkadaşlar sizlere morel olsun diye yazıyorum ben 1 yıl önce ketemde yaptırdığım tahlil sonucu hpv 16 pozitif çıktı hemen kolposkopi ardından biyopsi sonuç cin 1 1 yıl sonraya hpv dna testi ve smear tekrarı verdi doktorumuz buarada gebe kaldım 6 aylıkken 1 yılın tamamlandı test takip zamanım geldi gidip smear ve hpv dna testi için örnek verdim çok umutsuzdum tek duymak istediğim normal doğum yapabilirsin di zira hiç pozitif gebeler normal doğum yapamıyor yada çok riskli oluyor neyse sonuçları öğrenmeye gittiğimde hiç negatif smear asic gelmişti doktor korkma smear gebelikten asuc gelmiştir normal doğum yapabilirsin doğum sonrası smear tekrarı dedi benki hiç ihtimal vermezken hpv negatif gelmesi bide gebeyken bağışıklık düşer ilerleme beklerken negatif olması çok şaşırttı beni ama inanılmaz mutlu oldum yalnız şu var sigarayı bırak demişti ben sigarayı bırakamıyordum yaklaşık 4 ay sonra gebe kalınca tiksindim v3 bıraktım o zamnlar hep kızdım kendime zaten hiç pozitifdin birde gebelik neden diye ama sonrasında anladım ki gebe kalmasaydım sigarayı bırakmıyacaktım belkide negatif olamıyacaktım her şeyde vardır bir hayır Rabbime şükürler olsun didelim oki umutsuz olmayın ama sigarayla bırakın birde stres yapmayın vücut herşeyi atıyor emin olun yeterki siz elinizden geleni yapıp ihmalkâr davranmayın...
Ama cildiye doktoru dondurma yapmisti bana.farketmez,bagisiklik gucluyse iyilestirir dedi30 yaş üstü iseniz ketem ücretsiz tip testi yapıyor sağlık ocağımda da yaptırabilirsiniz sanırım. Ahcc kimine iyi gelirken kimindir alerjik reaksiyon a sebep olabiliyor doğal yollarla bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz bir de dondurma işlemi kökten virüsü öldürmüyor koter veya lazer daha etkili
Aynen bugün Dr a gittim sizin gibi düşünüyor o da çok küçük şuan olanlar aldara önerdi hiç kullanmamıştım aldara ona başlayacağım şimdi ve imutor takviye ilaç onları kullanıp 4 hafta sonra kontrol olacak smear temiz ama yinede hpv testi yaptır dedi onu yaptıracağım moral önemli dedi bitecek diyor eni sonu dış yüzeyde olması sevindirici dedi bakalım Allah yardım etsin hepmizeFikrim çok tüylerinizi takmayın sağlık daha önemli kafanıza takmayın o yüzden makasla kısaltma yapabilirsiniz yada doktorun dediği gibi tüy dökücü az tahriş eder ağdaya ve jilete göre
Siğil varmiydi nasil gecti hayret vallaSelam arkadaşlar sizlere morel olsun diye yazıyorum ben 1 yıl önce ketemde yaptırdığım tahlil sonucu hpv 16 pozitif çıktı hemen kolposkopi ardından biyopsi sonuç cin 1 1 yıl sonraya hpv dna testi ve smear tekrarı verdi doktorumuz buarada gebe kaldım 6 aylıkken 1 yılın tamamlandı test takip zamanım geldi gidip smear ve hpv dna testi için örnek verdim çok umutsuzdum tek duymak istediğim normal doğum yapabilirsin di zira hiç pozitif gebeler normal doğum yapamıyor yada çok riskli oluyor neyse sonuçları öğrenmeye gittiğimde hiç negatif smear asic gelmişti doktor korkma smear gebelikten asuc gelmiştir normal doğum yapabilirsin doğum sonrası smear tekrarı dedi benki hiç ihtimal vermezken hpv negatif gelmesi bide gebeyken bağışıklık düşer ilerleme beklerken negatif olması çok şaşırttı beni ama inanılmaz mutlu oldum yalnız şu var sigarayı bırak demişti ben sigarayı bırakamıyordum yaklaşık 4 ay sonra gebe kalınca tiksindim v3 bıraktım o zamnlar hep kızdım kendime zaten hiç pozitifdin birde gebelik neden diye ama sonrasında anladım ki gebe kalmasaydım sigarayı bırakmıyacaktım belkide negatif olamıyacaktım her şeyde vardır bir hayır Rabbime şükürler olsun didelim oki umutsuz olmayın ama sigarayla bırakın birde stres yapmayın vücut herşeyi atıyor emin olun yeterki siz elinizden geleni yapıp ihmalkâr davranmayın...
Hpv smear testinde çkmaz hpv dna testi yahılması lazım.. Sürekle tekrarlıyorsa siğilden tipleme yaptırın yüksek risklismi düşük risklimi ona bakın ona göre ne yapılması gerekiyorsa yapın.. Tavsiyem doktorunuzi değiştirin..Merhaba bende ara ara siğil vakası ile ugrasanlardanim bu geçmiyor geçiyor geri geliyor evliyim bir çocuğum var esimde görünür bişey yok yalnız bağışıklığı güçlüyse gorunmeyebilir dedi Dr yinede onuda muayene ye götüreceğim ama smear temiz tipleme için hiç bir bilgi vermiyor Dr gerek görmüyorum dedi sadece üst bölgelerde var dış tende yani jinekoloji muayenesi smear düzenli oluyorum ayrıca dondurma işlemi kızlar bu ahcc ve vitamin olarak ne.onerirsiniz sizler baya bilgili siniz ben daha önce de tavsiye si ile hep imuneks hap kullandım yanlız yinede destek vermedi bence bu sürece onun için ahcc ve diğer vitaminler hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bende hamileyim sigarayi biraktim neden yok olmuyor sigilSiğil varmiydi nasil gecti hayret valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?