Ketem 5 yıldan önce hpv testi yapmaz ancak Üniversite hast özel hastane olabilirArkadaşlar bişey sorcam. Ben devlet hastanesinde smear yaptırdım smear testi negatif. Temiz yani. Ama ketemde yaptırdığım test hpv tip59 pozitif çıktı. Dr yılda bir kontrol ettir dedi sadece gönderdi. Ben bir yıl beklemeyip ketemden tekrar hpv testi istesem yaparlar mı, yoksa bir yık dolmadığı için yapmazlar mı
Kolposkopi yapıldı mı peki yüksek tip sanırım 59Arkadaşlar bişey sorcam. Ben devlet hastanesinde smear yaptırdım smear testi negatif. Temiz yani. Ama ketemde yaptırdığım test hpv tip59 pozitif çıktı. Dr yılda bir kontrol ettir dedi sadece gönderdi. Ben bir yıl beklemeyip ketemden tekrar hpv testi istesem yaparlar mı, yoksa bir yık dolmadığı için yapmazlar mı
Hpv pcr testi dir smear farklıdır:) ınsallah hayırlı haber yazarsın canımhpv dna smar testi ile normal smar testi farklı değil mi ? İnşaALLAH yazan hanımefendi hpv negetiftir tabi merak ettiğimden soruyorum...
Canım sen hpv 59 taşıyorsun ama bu rahim ağzına zarar vermemiş ondan testin temiz çıkmış. Kolposkopi yaptır bence için rahat etsin. Ve negatif olmak için beslenmene dikkat etArkadaşlar bişey sorcam. Ben devlet hastanesinde smear yaptırdım smear testi negatif. Temiz yani. Ama ketemde yaptırdığım test hpv tip59 pozitif çıktı. Dr yılda bir kontrol ettir dedi sadece gönderdi. Ben bir yıl beklemeyip ketemden tekrar hpv testi istesem yaparlar mı, yoksa bir yık dolmadığı için yapmazlar mı
Çok şükür bende yok ya da var ben blmiyorum inşaALLAH yoktur dye dua ediyorum.. Vajina girişi vestibularr bölgem karşılıklı pürtük pürtük oldu eşmle ilişkye girdikten sonra doktora gösterdim doğal yapısal olduğunu söyledi netten araştırnca vestibular papillamatozis çktı ona benziolar srkeyle siliom hergün rengide aynı ama insan yine de tedirgin oluyor.. Tedirginliğimden bu konuda master yaptm neredeyseHpv pcr testi dir smear farklıdır:) ınsallah hayırlı haber yazarsın canım
Hayır yapılmadı, dr gerek yok sadece seneye tekrar test yaptır ihmal etme dedi. Yüksek tip evet. Ben de bağışıklık için vitamin desteği alıyorum, çörekotu yiyip limonlu su falan içiyorum. Propolis alıcam bi de.Kolposkopi yapıldı mı peki yüksek tip sanırım 59
Yaşınız kaçHayır yapılmadı, dr gerek yok sadece seneye tekrar test yaptır ihmal etme dedi. Yüksek tip evet. Ben de bağışıklık için vitamin desteği alıyorum, çörekotu yiyip limonlu su falan içiyorum. Propolis alıcam bi de.
33Yaşınız kaç
Kolposkopi yapılabilir sonuçta yüksek riskli tip hpv tekrarı yerine bence bu konuda bir jinekolojik onkolog ile görüşebilirsin
Yüksek riskli bir tip bir jinekolog ile görüşmesi gerekKizlar merhaba.
Eltimde Hpv pozitif cikmis. Turu hpv68 yaziyor. Bilgisi olan var mi?
Yüksek riskli bir tip bir jinekolog ile görüşmesi gerek
Ben de yuksek riskli diye okudum. Sabah randevusu var gorusecek ama belki bilen vardir diye yazmak istedim. Tek bulasma sekli cinsel iliski mi?
Değil.. genel bulaş yolu cinsel ilişki.. Ama son zamanlarda yapılan araştırmalara göre hijyenik olmayan ağda, epilasyon cihazı, hijyenik olmayan ortak kullanım alanları vb. Gibi durumlardan da bulaş olabildiği anlaşılmış.. Hatta bu sitede de daha önce cinsel deneyimi ve yakınlaşması olmamış genç kızlarda da hpv virüsü vardı..Ben de yuksek riskli diye okudum. Sabah randevusu var gorusecek ama belki bilen vardir diye yazmak istedim. Tek bulasma sekli cinsel iliski mi?
Smear testi yapılıyor bildiğim kadarıyla 30.yaş üstüne yapılıyor ama hpv yapılıyor mu bilmiyorumSaglik ocagi HPV testi ve smear yapiyormu ?
Yapılıyor eltim saglik ocaginsa yaptirdi.Saglik ocagi HPV testi ve smear yapiyormu ?
Çok sevindim arkadasımKontrol smearim temiz çıkmış
Sonuclari kim yorumluyor kadin dogum doktorunami goturuyoruzYapılıyor eltim saglik ocaginsa yaptirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?