Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sonuclari kime goturuyoruz kadin dogumami yoksa saglik ocagi doktorumu yorumluyor
Orda sonuç çıktı annemi arayıp negatif smear temiz dediler daha birşey söylemediler.. Ama sonuç farklı birşey cıkarsa büyük ihtimalle sağlık ocağı detaylı kontrol için keteme ve kadın doğum.doktoruna yönlendirir.. Çıkan sonuca bağlı yani..

Arkadaslar bu hpv sadece ilk once enfeksiyon daha sonrasinda cinlere mi donuyor yani bilginiz varmi yani cin1 donmesi nekadar sürede oluyor yada soyle soruyum hpv direk.cin1 olarak baslamaz sanirim cine sonradan donusuyor sanirim bilginiz. Varmi arkadaşlar.

Kondilom bende de çıktı be yazıkku asit tarzı birşey sürdü doktor iki kere ama ikinciden sonra kanadı ve beyaz seri kalkti sanki o bölgede normal mi sizce?

Kondilom bende de çıktı be yazıkku asit tarzı birşey sürdü doktor iki kere ama ikinciden sonra kanadı ve beyaz seri kalkti sanki o bölgede normal mi sizce?
Canım vajina içinde miydi seninki ve devlette mi yaptırdın tedavini benimde suan sadece vajina girişinde var onun icin gitmek istiyorum özelde cok para isterler diye düşünüyorum ama sadece test o bu derken 1500 tl para verdim bi günde

Facebook'ta bir sayfada şu paylaşım vardı;

[Karma Kızamık ve Gardasil Aşısının Üreticisi] MERCK firmasında çalışmış Dr. Bernard Dalbergue: "GARDASIL aşısının gelmiş geçmiş EN BÜYÜK TIP SKANDALI olacağını düşünüyorum. Çünkü bir noktada, bu aşının RAHİM AĞZI KANSERİNİ ÖNLEMEDE KESİNLİKLE HİÇBİR ETKİSİNİN OLMADIĞINI GÖSTEREN KANITLAR inkar edilemez seviyeye ulaşacak. HAYAT KARARTAN VE HATTA ÖLÜME GÖTÜREN o uzun YAN ETKİ listesinin ise üretici firmaya para kazandırmaktan başka işe yaramadığı anlaşılacak."

Olduk aşıyı yapacak bir şey yok mutlaka aykırı fikirler olacaktır doktorunuza güveniyorsanız onun eşliğinde ilerleyin sadece yan etki bu aşıda değil herşeyde var ona kalırsa hiçbir şey yemeden içmeden yaşamak gerek

Merhaba size birsey danisacagim. Makatimdaki sigiller cogalmaya basladi kuyruk sokumuma dogru ben genel cerraha mi , cildiyeye mi gitmeliyim acaba birde, lazer , donruma ve yakma hangisi daha iyi sonuc olur... şimdiden teşekkürler. Gittiğiniz yerden memnun kaldıysanız bana da isim yazar mısınız yer araştırıyorum suan

Merhaba size birsey danisacagim. Makatimdaki sigiller cogalmaya basladi kuyruk sokumuma dogru ben genel cerraha mi , cildiyeye mi gitmeliyim acaba birde, lazer , donruma ve yakma hangisi daha iyi sonuc olur... şimdiden teşekkürler

Merhaba size birsey danisacagim. Makatimdaki sigiller cogalmaya basladi kuyruk sokumuma dogru ben genel cerraha mi , cildiyeye mi gitmeliyim acaba birde, lazer , donruma ve yakma hangisi daha iyi sonuc olur... şimdiden teşekkürler
Size de merhaba, benim makatta çatlak var, ve de hafif bi basur. Kaşıntılarım var, bunu çatlak da yapılabiliyormuş. Umarım öyledir. Kuyruk sokumum da kaşındığından elimle bulaştırdım diye korktum. Makat dışını jinekolog gördü, bir şey gözükmüyor ama çatlağınız var dedi, tabi cerraha gitmek gerek. Yani makat cerrah, kuyruk sokumu cildiye, of elli dr. Ben de bundan gidemedim bir türlü. (

Hayır benimde girişte makatla vajina arasında tam evet devlete gittim şişli etfale smear testi yaptılar bir de muayene hpv türünü öğrenemedim ama

Kadın doğum ya da jinekoloji gidebilirsin ilk

Kızlaaar kafama inanılmaz bir durum takıldı benim of yine yaptım yapacağımı ya Ben geçen sene martta makatımda siğil problemiyle karsılaştım burada çoğunuz biliyor bunu. Sonrasında ilaçla hepsini yaktırdım tam ilişki yaşamadığım için doktorum bir daha çıkmaz büyük ihtimalle 6 ay boyunca siğil oluşumu olmazsa bil ki vücut atmıştır demisti bana. Çok şükür 1 yıl oldu hiiç bir şey yok. Erkek arkadaşımında mayıs ayı gibi siğili kendiliğinden geçti ve o tarihten bu tarihe asla tekrar oluşum olmadı. Şimdi doktorlar bir tip vücuttan atılırsa vücut bağışıklık kazanır ve o tipi bir daha almaz diyorlar. Ve ben geçen gün oral ilişki yasadım! Of acaba ağza bulaş olmuş mudur? Yani baktıgınızda artık siğil durumu yok. Ama erkeklere test yapılamadığından onda başka tipi var mı onu da bilmiyorum.. Of hemen gittim gargara yaptım falan ama acayip korktum ağzıma bulaşmasını asla istemiyorum..

Nasil bir ilacla yaktirdin adı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…