- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Ebelermi yapiyorSmear testi yapılıyor bildiğim kadarıyla 30.yaş üstüne yapılıyor ama hpv yapılıyor mu bilmiyorum
Anneme ebe.yapmıştı evetEbelermi yapiyor
Sonuclari kime goturuyoruz kadin dogumami yoksa saglik ocagi doktorumu yorumluyorAnneme ebe.yapmıştı evet
Orda sonuç çıktı annemi arayıp negatif smear temiz dediler daha birşey söylemediler.. Ama sonuç farklı birşey cıkarsa büyük ihtimalle sağlık ocağı detaylı kontrol için keteme ve kadın doğum.doktoruna yönlendirir.. Çıkan sonuca bağlı yani..Sonuclari kime goturuyoruz kadin dogumami yoksa saglik ocagi doktorumu yorumluyor
Evet yonlendiriyorlar.Sonuclari kim yorumluyor kadin dogum doktorunami goturuyoruz
Canım vajina içinde miydi seninki ve devlette mi yaptırdın tedavini benimde suan sadece vajina girişinde var onun icin gitmek istiyorum özelde cok para isterler diye düşünüyorum ama sadece test o bu derken 1500 tl para verdim bi gündeKondilom bende de çıktı be yazıkku asit tarzı birşey sürdü doktor iki kere ama ikinciden sonra kanadı ve beyaz seri kalkti sanki o bölgede normal mi sizce?
Çok güzel canım benim de bugün çıktı sonuç temizKontrol smearim temiz çıkmış
Olduk aşıyı yapacak bir şey yok mutlaka aykırı fikirler olacaktır doktorunuza güveniyorsanız onun eşliğinde ilerleyin sadece yan etki bu aşıda değil herşeyde var ona kalırsa hiçbir şey yemeden içmeden yaşamak gerekFacebook'ta bir sayfada şu paylaşım vardı;
[Karma Kızamık ve Gardasil Aşısının Üreticisi] MERCK firmasında çalışmış Dr. Bernard Dalbergue: "GARDASIL aşısının gelmiş geçmiş EN BÜYÜK TIP SKANDALI olacağını düşünüyorum. Çünkü bir noktada, bu aşının RAHİM AĞZI KANSERİNİ ÖNLEMEDE KESİNLİKLE HİÇBİR ETKİSİNİN OLMADIĞINI GÖSTEREN KANITLAR inkar edilemez seviyeye ulaşacak. HAYAT KARARTAN VE HATTA ÖLÜME GÖTÜREN o uzun YAN ETKİ listesinin ise üretici firmaya para kazandırmaktan başka işe yaramadığı anlaşılacak."
Siz leep olmuşmuydunuz gözünüz aydınÇok güzel canım benim de bugün çıktı sonuç temiz
Tamam hatırladım çok sevindim canım gözün aydınÇok güzel canım benim de bugün çıktı sonuç temiz
Merhaba size birsey danisacagim. Makatimdaki sigiller cogalmaya basladi kuyruk sokumuma dogruGeçmiş olsun. Ben özel bir klinikte yaktırdım lazerle. İki ay önce yaklaşık. 2 bin lira. Muayene ücreti almadı, yakma yapacağı için, öyle dedi. Gittiğim an yaktırdım çünkü. Ayda bir kez olmak üzere 3 ay kontrol var, kontrolde yeni çıkanlar varsa ücretsiz yakılıyor. Benim ilk kontrolde iki tane çıkmıştı, onları yaktı. Makatıma doğru da kaşıntı olmaya başladı ilk yakımdan sonra, hatta kuyruk sokumuna doğru. Kamerayla şöyle bi baktı dışardan görebildiği yere makata elindeki kamera ile, bir şey yok dedi. Makatta çatlak ve bagsur olayım için krem surerken bulastirdim endişesi var. Ya da yeni okuduğuma göre yakma işleminden sonra deri altinda baska yerlerde ekilmisler varsa onlar cikabiliyormuş.ya da yakilan yer iyilesirken birkac gün kanlı sulu sonra sadece sulu akıntı oluyor, yatar pozisyonda o akıntı makata doğru ilerletmiş midir diye düşündüm, dr uma bunu sordum hayir o temiz akinti dedi, olmaz ondan dedi. Onun için ayrıca cerrah bulup gitmem gerekecek. Bunları anlatıyorum ki öncesinde sen de sor dr una diye. Bu arada gittiğim dr op. Onkolog a gidicem ayrıca. Asıl gitmemiz gereken onkologmuş. Dr unun onkolog olmasına dikkat et, değilse de bir onkolog bulup ona da görünmeni tavsiye ederim.
Size de merhaba, benim makatta çatlak var, ve de hafif bi basur. Kaşıntılarım var, bunu çatlak da yapılabiliyormuş. Umarım öyledir. Kuyruk sokumum da kaşındığından elimle bulaştırdım diye korktum. Makat dışını jinekolog gördü, bir şey gözükmüyor ama çatlağınız var dedi, tabi cerraha gitmek gerek. Yani makat cerrah, kuyruk sokumu cildiye, of elli dr. Ben de bundan gidemedim bir türlü.Merhaba size birsey danisacagim. Makatimdaki sigiller cogalmaya basladi kuyruk sokumuma dogruben genel cerraha mi , cildiyeye mi gitmeliyim acaba birde, lazer , donruma ve yakma hangisi daha iyi sonuc olur... şimdiden teşekkürler
Hayır benimde girişte makatla vajina arasında tam evet devlete gittim şişli etfale smear testi yaptılar bir de muayene hpv türünü öğrenemedim amaCanım vajina içinde miydi seninki ve devlette mi yaptırdın tedavini benimde suan sadece vajina girişinde var onun icin gitmek istiyorum özelde cok para isterler diye düşünüyorum ama sadece test o bu derken 1500 tl para verdim bi günde
Kadın doğum ya da jinekoloji gidebilirsin ilkMerhaba size birsey danisacagim. Makatimdaki sigiller cogalmaya basladi kuyruk sokumuma dogruben genel cerraha mi , cildiyeye mi gitmeliyim acaba birde, lazer , donruma ve yakma hangisi daha iyi sonuc olur... şimdiden teşekkürler. Gittiğiniz yerden memnun kaldıysanız bana da isim yazar mısınız yer araştırıyorum suan
Nasil bir ilacla yaktirdin adı neKızlaaar kafama inanılmaz bir durum takıldı benim of yine yaptım yapacağımı yaBen geçen sene martta makatımda siğil problemiyle karsılaştım burada çoğunuz biliyor bunu. Sonrasında ilaçla hepsini yaktırdım tam ilişki yaşamadığım için doktorum bir daha çıkmaz büyük ihtimalle 6 ay boyunca siğil oluşumu olmazsa bil ki vücut atmıştır demisti bana. Çok şükür 1 yıl oldu hiiç bir şey yok. Erkek arkadaşımında mayıs ayı gibi siğili kendiliğinden geçti ve o tarihten bu tarihe asla tekrar oluşum olmadı. Şimdi doktorlar bir tip vücuttan atılırsa vücut bağışıklık kazanır ve o tipi bir daha almaz diyorlar. Ve ben geçen gün oral ilişki yasadım! Of acaba ağza bulaş olmuş mudur? Yani baktıgınızda artık siğil durumu yok. Ama erkeklere test yapılamadığından onda başka tipi var mı onu da bilmiyorum.. Of hemen gittim gargara yaptım falan ama acayip korktum ağzıma bulaşmasını asla istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?