• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet saf elma sirkesi bulduk. Pamuğa döküp sürüp sabaha kadar kalmalı mi, silip yıkanacak mı hemen bilemedim
Kimisi günde 3 kere siliyor kimisi gece oraya koyuyor ama biraz can yakıyor asit sonuçta.. Kırmızı kanteron yağı da çok iyi geliyormuş düzenli olarak ondan da sürün isterseniz.. Mesela günde 3 kere sirkeyle temzleyip akşam kırmızı kanteron sürüp yatn.. bunları yapıp atlatan çok var sitede.. Bir de sakın stres yapmayın unutmayın ki stres kanserin bile ilerlemesine neden olan en büyük etken ama takmamak düşünmemek hayatını yaşamak mutlu olmak kanseri bile yeniyor o yüzden no stres yes.şamata yes gırgır :halay::KK71::confused:

Kızlar hpv den sonra mantar illetine çok sık yakalanır oldum böyle bi durum yaşayan var mı? Hap fitil krem herşeyi denedim çok dikkat ediyorum ama sürekli tekrarlıyo 😞

Herkese iyi akşamlar...
Geçen hafta yazmıştım. Hpv tespiti yapılmıştı normal doğum istiyorum doktorda raporlarımı istemişti vs diye.. bu çarşamba doğum için doktoruma raporlarımı gösterdim. Bende siğil yapan hpv varmış. Kolposkopi sonrası yapılan testler tamamen rahim ağzı kanseri içinmiş ve bende yok çok şükür. Dışta siğil olmadığı için içimde nolduğu belirsiz şuanda. Doktorum normal doğum yaptırabilirim ama yüzde 10 ihtimal bebeğin boğazına yerleşebilir dedi. Riski alırım diyorsan normal yapabilirsin bunun dışında hiçbir engelin yok dedi. Ama içeride olsa bile geçmeyedebilirmiş... Ne yapacağımı şaşırdım. Bebeğime geçerse nolacağı konusunda hiçbi fikrim yok. Bidahaki görüşmem 2 hafta sonra. Gittiğimde soracağım ve gerekirse siğil var mı yok mu diye test yapmasını isteyeceğim. Cidden kafam çok karışık. Her türlü kızımın günahına vebaline girmek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bana bi fikir verebilecek olan?
Şimdiden teşekkürler...

Kimisi günde 3 kere siliyor kimisi gece oraya koyuyor ama biraz can yakıyor asit sonuçta.. Kırmızı kanteron yağı da çok iyi geliyormuş düzenli olarak ondan da sürün isterseniz.. Mesela günde 3 kere sirkeyle temzleyip akşam kırmızı kanteron sürüp yatn.. bunları yapıp atlatan çok var sitede.. Bir de sakın stres yapmayın unutmayın ki stres kanserin bile ilerlemesine neden olan en büyük etken ama takmamak düşünmemek hayatını yaşamak mutlu olmak kanseri bile yeniyor o yüzden no stres yes.şamata yes gırgır :halay::KK71::confused:
Cok sağ olun yazdiklariniz icin 🌼sarı kantaron değil dimi , kırmızı kantaron olacak. Ah stres

Geçmiş olsun cay agaci yagi siğillere cok iyi geliyor bende sigil. Gibi birsey cikti sanirim sigildi surdum bi iki gune kayboldu şok oldum sizde deneyin
Cok tesekkurler, aktardan mı alınıyor o dediginiz yag , acaba makatn içinde de var mıdır benim kafam hep orda ua

B
Herkese iyi akşamlar...
Geçen hafta yazmıştım. Hpv tespiti yapılmıştı normal doğum istiyorum doktorda raporlarımı istemişti vs diye.. bu çarşamba doğum için doktoruma raporlarımı gösterdim. Bende siğil yapan hpv varmış. Kolposkopi sonrası yapılan testler tamamen rahim ağzı kanseri içinmiş ve bende yok çok şükür. Dışta siğil olmadığı için içimde nolduğu belirsiz şuanda. Doktorum normal doğum yaptırabilirim ama yüzde 10 ihtimal bebeğin boğazına yerleşebilir dedi. Riski alırım diyorsan normal yapabilirsin bunun dışında hiçbir engelin yok dedi. Ama içeride olsa bile geçmeyedebilirmiş... Ne yapacağımı şaşırdım. Bebeğime geçerse nolacağı konusunda hiçbi fikrim yok. Bidahaki görüşmem 2 hafta sonra. Gittiğimde soracağım ve gerekirse siğil var mı yok mu diye test yapmasını isteyeceğim. Cidden kafam çok karışık. Her türlü kızımın günahına vebaline girmek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bana bi fikir verebilecek olan?
Şimdiden teşekkürler...
Böyle bir riski niye alıyorsun ki doğumdan sonra sürekli aklında bu olacak geçti mi geçmedi mi ve bütün hayatını etkileyecek %10 oldukça yüksek bir rakam belkide hiç bir şey olmayacak ama oldumu stresi yapacaksın

B

Böyle bir riski niye alıyorsun ki doğumdan sonra sürekli aklında bu olacak geçti mi geçmedi mi ve bütün hayatını etkileyecek %10 oldukça yüksek bir rakam belkide hiç bir şey olmayacak ama oldumu stresi yapacaksın
Şuanda bile stres yapıyorum. 25ini sabırsızlıkla bekliyorum detaylı anlatması için.. 😞

Neden illaki normal doğum isteğiniz bir sebebi var mı
Çünkü hem benim için hem de bebeğim için cidden yararlı ve sağlıklı bir olay. Bu sorun dışında herhangi bir engelim korkum vs yok. O yüzden çok istiyordum hatta buna baya hazırlandım. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...

B

Boyle bi riski nasil goze alirsiniz sizinde dediginiz gibi vebal bu ben 4 sezeryan doğum yaptim bende cok istedim normal dogum ama nasip.ben simdi bile cocuklarima gectimi gecermi korkusu yasiyorum devamli ellrimi sabunluyorum agzimdan birsey vermemeye calisiyorum bunun stresi sizi yer bitirir bana kalirsa bebeginizi riske atmayin

Cok sağ olun yazdiklariniz icin 🌼sarı kantaron değil dimi , kırmızı kantaron olacak. Ah stres
Kırmızı yazmıştılar valla ama zor bulunuyormuş orjinali kırmızısıymış sanırım aktarlarda genelde sarısı var eğer aktarda bulamazsanız netten sipariş verebilirsiniz.. Genelde böyle bittisel yağlarda aktarlarda olur ama.. Propolis aln tüketin vitamin tüketin kefir peynir bol bol meyve.. Atlatacaksınız Allah'ın izniyle.. canınızı sıkmayın 🤗🤗

Bende siğil olmadığı halde sezeryan düşünüyorum riske atma bebeğini günahtır ben şuanda negatif oldum hpv 31 vardı hal tedirginim hamile kalınca nüks edermi diye ama katiyen normal yapmam sezeryan normali çok istiyordum bende ama kısmet değilmiş 😪

Canım istanbulda gelişim tıp laboratuvarında yaptırdım. Baya bi sayıda bakteri parazit mantar a bakılıyor. 750 tl ücreti ama nakitte indirim yapıyırlar.
Ben de yaptıracağım orda geçti mi acaba şikayetleriniz vajinal yanma mıydı

Bende siğil olmadığı halde sezeryan düşünüyorum riske atma bebeğini günahtır ben şuanda negatif oldum hpv 31 vardı hal tedirginim hamile kalınca nüks edermi diye ama katiyen normal yapmam sezeryan normali çok istiyordum bende ama kısmet değilmiş 😪
atlatsanız bile normal doğuma mani mi:/

Kızlar lütfen bana da yardım edin. En son doktoruma gittiğimde rahim ağzında yara var rahim ağzı kanseri taraması yaptır dedi Neden hocam riski var mı dedim Sen yine de yaptır dedi. Bugün gidecrm ama yapmadan önce 2 3 gün öncesinden ilişkiyi kesmek gerekiyormuş. Benim dün ilişki oldu ama içe boşalma olmadı korunmalı oldu. Sizce yinede test yaparlar mı gitsem

Back