Bende cildiyeye gitmedim, dr git dedi aslinda ben genel cerrah yapar diye dusunmustum. Cildiyeye git krem verir sana o dediÖnce bir gecmesi
cildiye almadı mı siğilleri alsın sizde yazılanları uygulayın tekrar ederse özel bi doktora gidip tavsiyeler alırsınız gerçekten basit bi hastalık burda destanlar yazıp günlerce ağlanacak bi hastalık degil me olur kendinize bunu yapmayın biz kadınlar cok takımtılıyız ve herşeyin bası stres neye inanırsanız onunla beraber olursunuz ilk işiniz bir yolla siğillerden kurtulmak sonra sağlıklı beslenmek Eger cin1 durumu vücuttan atılmazsa arkadaşımın dediği gibi leep olup kurtulmak kanser değilsiniz ve Allah’ın izniyle tedbirli oldukça olmayacaksınız bunu kafanıza sokun ve kendinizi yıpratmayın ☺
Allah senden de razı olsun kuzum duaların kabul olması dileğiyle şifa bul inşallah sevgilerAllah buyuktur inşallah gönlünce olsun herşey bu arada seni tanıdığıma çok memnun oldum yardımların için fikirlerin için ayrıca tşk ederim Allah hep iyi insallarla karsilastirsin
Canım eger onlar hpv den kaynaklı siğil ise hic bir daha gitme evzaneden aldara krem al 190 tl ye aldım ben pzt Çarşamba birde Cuma uygula geçe sür sabah hijyenik bir sabunla yıka 2 haftada geçti hamd olsun sabırlı ol kullan kontrol icin krem bittiktem sonra doktora git smear ver ve bizim gibi probiyotik propolis yoğurt kefir tüket sağlıklı beslen hic korkmaBende cildiyeye gitmedim, dr git dedi aslinda ben genel cerrah yapar diye dusunmustum. Cildiyeye git krem verir sana o dedi
Uyuşturuyor cnm tekrar eder mi etmez mi bilemem cnm bunyeyle de alakaliUyuşturup mu alıyorlar acaba bende de var tekrar eder diye korkuyorum
Gittim cerraha kondilom dedi gün verdi gittim siğillerin etrafına uyuşturucu yaptı sonra aldı neşterle sadece iğne biraz acıtıyor gerisini hissetmedim bol da pamuk koyduNe yaptınız acaba merak ettim.benide genel cerrah bu siğiller 4 tane falan bisey olmaz deyip.cildiyeye yolladı
1 ay sonra bende batma hissi geçmedi başka bir cerraha gittim muayene etti yok siğil falan dedi eliyle anusu de kontrol etti aynı dakika cildiyeye gittim ona siğil var dedim oda zaten direk kriyo yaptı bsy demeden varmiydi yokmuydu bilemedim şimdi iyimGittim cerraha kondilom dedi gün verdi gittim siğillerin etrafına uyuşturucu yaptı sonra aldı neşterle sadece iğne biraz acıtıyor gerisini hissetmedim bol da pamuk koydubiraz kan oluo tabi kesilince patolojiye yolladı sigili tanı odalarak kondilom geldi sonra kadın doğuma yönlendirdi smear hpv DNA falan icin
Koterle yaptiranlardada tekrar cikanlar olmusCanım öncelikle geçmiş olsun senin kendine iyi bir jinekolog bulman lazım sana smear testi hpv tipleme yapilcak öncelikle sonuca göre kolposkopi ile içine bakilcak duruma gorede leep falan filan seyreder tedavin dondurma yerine elektrokoter yapsan daha etkili olur sigilde
Cnm Ben smear hpv yüksek tipleme yaptım zaten onlar temiz geldiKoterle yaptiranlardada tekrar cikanlar olmus
Hangi kremi veriyor sigil icinBende cildiyeye gitmedim, dr git dedi aslinda ben genel cerrah yapar diye dusunmustum. Cildiyeye git krem verir sana o dedi
Aşı yaptircakmisinCnm Ben smear hpv yüksek tipleme yaptım zaten onlar temiz geldi
İlk dozunu oldumAşı yaptircakmisin
Sigil varmiİlk dozunu oldum
YokSigil varmi
Ben suan hamileyim 2 yildir sigil var bazı tedavi yontemlerini denedim gecmedi.dogumdan sonra nasil bir yol izlemeliyim bu sigiller canımı sıkmağa basladi kurtulmak istiyorum.
Siğil olduğu için sezeryan yapacaksın doğumu bebeğe geçmesin diye daha sonra cnm yakma lazer yöntemleri var siğil için onları uygularlar bağışıklık sistemini güçlendirir hamileligide göze alarak genelde ALDARA diye krem var genital siğiller için onu kullaniyorlar sigili olan bildiğim kadarıyla bu şekil oluo smear testi yapiodun hpv tipleme onlarda sıkıntı çıkmazsa sigillere işlem yaparlar biterBen suan hamileyim 2 yildir sigil var bazı tedavi yontemlerini denedim gecmedi.dogumdan sonra nasil bir yol izlemeliyim bu sigiller canımı sıkmağa basladi kurtulmak istiyorum.
Benim fikrim çok sik tekrarlayan sigiller bence bağışıklık dusukluguyle ilgili yada eşinde siğil varsa varken ilişki yaşamak tanSiğil olduğu için sezeryan yapacaksın doğumu bebeğe geçmesin diye daha sonra cnm yakma lazer yöntemleri var siğil için onları uygularlar bağışıklık sistemini güçlendirir hamileligide göze alarak genelde ALDARA diye krem var genital siğiller için onu kullaniyorlar sigili olan bildiğim kadarıyla bu şekil oluo smear testi yapiodun hpv tipleme onlarda sıkıntı çıkmazsa sigillere işlem yaparlar biter
Cevapladiginiz için teşekkür ederim. Bunları kullaninca Cin1 için mi negatif olurum yoksa hpv mi negatif olur?Cin1 gerileyen bir durum çoğu doktor müdehale bile etmiyor, bağışıklık ile yenebilirsin.. Bol meyve, yeşillik, ciğer, kelle paça falan.... Propolis çok etken mesela... Kefir, ev yoğurdu, kekik çayı.. Çörek otu yağı... Bunların sadece bir ikisini düzenli kullanıp negatif olan çok... Haaaa hiç olmadı en kötü senaryo leep olursun olur biter... Takma kafana.... Stresi azalt gerisi olduğu kdr...
Bence gerek yok ben 3 tane gittim de ne oldu kafa karışıklığıBenimde makatımda 4 tane sigil çıktı Eskisehir tıpta iyi bir hoca buldum, genel cerrah tecrubeli ozel randevu aldik ve gittik. Muayene etti. Bunlardan birsey olmaz öyle içeri de yayılmazlar dedi. Bu kadar yani. Acaba başka dr ada mı gitsem ya
Her ikisi de... Cin1 yok olursa hpv negatif olmuş demektir...Cevapladiginiz için teşekkür ederim. Bunları kullaninca Cin1 için mi negatif olurum yoksa hpv mi negatif olur?
Leep olduktan sonra iyilesme oluyormu sigil yok olurmuHer ikisi de... Cin1 yok olursa hpv negatif olmuş demektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?