Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende cildiyeye gitmedim, dr git dedi aslinda ben genel cerrah yapar diye dusunmustum. Cildiyeye git krem verir sana o dedi

Allah buyuktur inşallah gönlünce olsun herşey bu arada seni tanıdığıma çok memnun oldum yardımların için fikirlerin için ayrıca tşk ederim Allah hep iyi insallarla karsilastirsin
Allah senden de razı olsun kuzum duaların kabul olması dileğiyle şifa bul inşallah sevgiler

Bende cildiyeye gitmedim, dr git dedi aslinda ben genel cerrah yapar diye dusunmustum. Cildiyeye git krem verir sana o dedi
Canım eger onlar hpv den kaynaklı siğil ise hic bir daha gitme evzaneden aldara krem al 190 tl ye aldım ben pzt Çarşamba birde Cuma uygula geçe sür sabah hijyenik bir sabunla yıka 2 haftada geçti hamd olsun sabırlı ol kullan kontrol icin krem bittiktem sonra doktora git smear ver ve bizim gibi probiyotik propolis yoğurt kefir tüket sağlıklı beslen hic korkma

Ne yaptınız acaba merak ettim.benide genel cerrah bu siğiller 4 tane falan bisey olmaz deyip.cildiyeye yolladı
Gittim cerraha kondilom dedi gün verdi gittim siğillerin etrafına uyuşturucu yaptı sonra aldı neşterle sadece iğne biraz acıtıyor gerisini hissetmedim bol da pamuk koydu biraz kan oluo tabi kesilince patolojiye yolladı sigili tanı odalarak kondilom geldi sonra kadın doğuma yönlendirdi smear hpv DNA falan icin

1 ay sonra bende batma hissi geçmedi başka bir cerraha gittim muayene etti yok siğil falan dedi eliyle anusu de kontrol etti aynı dakika cildiyeye gittim ona siğil var dedim oda zaten direk kriyo yaptı bsy demeden varmiydi yokmuydu bilemedim şimdi iyim

Koterle yaptiranlardada tekrar cikanlar olmus

Ben suan hamileyim 2 yildir sigil var bazı tedavi yontemlerini denedim gecmedi.dogumdan sonra nasil bir yol izlemeliyim bu sigiller canımı sıkmağa basladi kurtulmak istiyorum.
Siğil olduğu için sezeryan yapacaksın doğumu bebeğe geçmesin diye daha sonra cnm yakma lazer yöntemleri var siğil için onları uygularlar bağışıklık sistemini güçlendirir hamileligide göze alarak genelde ALDARA diye krem var genital siğiller için onu kullaniyorlar sigili olan bildiğim kadarıyla bu şekil oluo smear testi yapiodun hpv tipleme onlarda sıkıntı çıkmazsa sigillere işlem yaparlar biter

Benim fikrim çok sik tekrarlayan sigiller bence bağışıklık dusukluguyle ilgili yada eşinde siğil varsa varken ilişki yaşamak tan

Cevapladiginiz için teşekkür ederim. Bunları kullaninca Cin1 için mi negatif olurum yoksa hpv mi negatif olur?

Bence gerek yok ben 3 tane gittim de ne oldu kafa karışıklığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…