Cannım kadınlar, daha öncede sordum hala aklıma takılıyor genel çerçevede bu işi nasıl çözeceğimizi biliyoruz yalnız aklıma takılan partner/eş konusu. Eşlerinizin siğilleri genelde toplu iğne başı kadar diye ifadede bulunmuştunuz önceki sorumda, artık ailem gibi gördüğüm için sizlere rahatlıkla sorabilme samimiyeti buluyorum. Benim erkek arkadaşımda böyle kırmızı lezyon gibi bir şey çıktı, kahverengilik yok ve nohut kadar genişliyor. İşin enteresan kısmı böyle yara ince zar gibi kabuk kaplar ya hani, öyle oluyor soyulmuş gibi. Bildiğiniz ten rengine dönüyor,o şeffaf kabuğu soyuyor soyma dedikçe. Hala aynı şekilde. Acaba siğil mi diyorum,ona da benzemiyor. Deri hasarlanır incelir kırmızılık olur ya öyle bir şey. Sizin eşlerinizde de böyle miydi? Yoksa sadece toplu iğne başı kadar kahverengi nokta mı? Başlangıç aşaması mı vs diye düşüne düşüne uyuz oldum. Geçtiğimiz 1 yıl içerisinde diğer erkek arkadaşımda herhangi sıkıntı yaşamadık. Bu nedir bilmiyorum,ayın 13'nde cildiye muayenesi var ama benim bu aralar kafamı tek yiyen şey bu.