- 8 Ekim 2019
- 405
- 174
- 33
Merhaba arkadaşlar, benim biyopsi sonucumda cin2 ve kronik servisit çıkmıştı yazmıştım geçen hafta. Bugün doktorun yanına gittim. Normalde cin2 olan hastalarda leep yapılıyormuş evet, ama benim yaşım daha genç olduğu için bi 3 ay daha bekleyelim dedi. Normalde 24 yaşına kadar olan hastalarda böyle bekleniyormuş ben de martta 25 oluyorum ama yine de bekleyelim dedi. Oraya yapılan her işlem; dondurma, yakma ve leep ilerde sıkıntı yaratabilir dedi. O yüzden acele etmek istemedi sanırım. 3 ay sonra gidip tekrar kolposkopi olacağım. Bir de akıntım oluyor demiştim Servisit için de tetradox ve cleocin vajinal krem verdi. Onları kullanacağım şimdilik. Ve aşını mutlaka ol dedi. Aşının baskılayıcı özelliği var mı diye sordum, kesin bilimsel bi kanıt yok ama yapılan çalışmalarda cin1-2-3 olan hastalar aşı olunca gerilediği gözlemlenmiş. Mutlaka aşı olacağız o yüzden. Sigara alkol kullanmıyorum imuneks ve vitamin kullanmaya devam ediyorum ve cinsel ilişkide de bulunmayacağım zaten. Bakalım neler olacak..