Geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Benim bademciklerde bir şeyler çıktı, korkuyorum, deli gibi araştırıyorum. Test yaptırdım ama sonuçlar henüz çıkmadı.
[/QUOTE
Sonucunuz çıktı mı bende çok korkuyorum]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Benim bademciklerde bir şeyler çıktı, korkuyorum, deli gibi araştırıyorum. Test yaptırdım ama sonuçlar henüz çıkmadı.
[/QUOTE
Sonucunuz çıktı mı bende çok korkuyorum]
Ağzınızda son durum.ne acaba bende cokk korkuyorumGeçmiş olsun. Ağzınızla ilgili son durumunuz nedir acaba? Insallah bir sıkıntı yoktur tabi. Bende de tuhafliklar var da...
Negatif çıktı çok şükür.Ağzınızda son durum.ne acaba bende cokk korkuyorum
Benim sadece vajina ic dudak içindeydi. Makatta catlak ve bağsür olayım vardı, yıllardır krem sürüp idare ederdim. Orayla ilgi cinsel bir geçmişim yok. Eldivenle krem sürerken mi bulaştırdım diye korktum, dr bir şey görünmüyor makatta dedi, burdaki tecrübeliler e bağsür-çatlak kaşıntı yapar, senin psikolojin olumsuz etkilendiğinden her şeyi öyle sanıyorsun dediler. Psikolojim kötü gercekten de. Kendime ve herkese en kısa sürede iyileşmeyi diliyorum.Bende hem hpv 16 hem sigil yapan tip çıktı. 2 ay önce makatimin kasınmasiyla farkettim sonra 1 ay önce 3 4 adet sigil çıktı. Hemen dr a gittim . Ihmal etmeyin
Öncelikle geçmiş olsun. Başımdan geçtiği için paylaşmak istedim. 2 yıl önce kasık ve makatta bir kaç tane siğil çıktı devlet hastanesine başvurdum ve dondurma işlemi yapıldı. başka hiçbişey yapmadılar. dondurma işleminden 3 ay sonra tekrar siğiller çıktı. tekrar devlet hastanesine gittim ve dondurma işlemini tekrarladılar. bu sefer 2 ay sonra tekrar siğiller çıktı ve ben pes ettim özel doktordan randevu aldım. büyükçekmecede oturuyorum. buraya yakın silivride muayenesi olan bir doktora gittim. ismi doktor eser ağar. önce muayene etti, simir testi aldı, siğil için test aldı. hangi tipi olduğunu bilmemiz gerekiyor dedi, dondurma işleminde nüks sık oluyormuş ve sonra da lazer ile siğilleri yok etti. sonuç hpv tip 11 geldi. şükürler olsun kanser yapan tiplerden birisi değilmiş. aşı önerdi, ve korkmamamı söyledi. siğillerin tekrar çıkmaması için 6 ay jilet ve ağdayı yasakladı. direncimi yüksek tutmak için yapmam gerekenleri söyledi. 1,5 yıl geçmesine rağmen siğiller tekrar çıkmadı. çok memnun kaldım. sizlere de öneririm. geçmiş olsun.Kızlar ablamın makatinda bişey cikinca biz de hemoroid sandık ve genel cerraha gittik kadın baktı ve giyinin dedikten sonra bir saat kendini dezenfetke etti siğil dedi kapmissiniz cildiye gidip dondurun ne ilaç verdi ne hap bı açıklama da yapmadı. Hatta resmen kovaladı bizi. Devlette cildiye hep dolu özelde dondurma işlemi ne kadar tutar acaba bilgisi olan var mi
Peki epilasyon yapılmayacak mi altı ay? Hiç mi? Biz de araştıralım doktoru teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun. Başımdan geçtiği için paylaşmak istedim. 2 yıl önce kasık ve makatta bir kaç tane siğil çıktı devlet hastanesine başvurdum ve dondurma işlemi yapıldı. başka hiçbişey yapmadılar. dondurma işleminden 3 ay sonra tekrar siğiller çıktı. tekrar devlet hastanesine gittim ve dondurma işlemini tekrarladılar. bu sefer 2 ay sonra tekrar siğiller çıktı ve ben pes ettim özel doktordan randevu aldım. büyükçekmecede oturuyorum. buraya yakın silivride muayenesi olan bir doktora gittim. ismi doktor eser ağar. önce muayene etti, simir testi aldı, siğil için test aldı. hangi tipi olduğunu bilmemiz gerekiyor dedi, dondurma işleminde nüks sık oluyormuş ve sonra da lazer ile siğilleri yok etti. sonuç hpv tip 11 geldi. şükürler olsun kanser yapan tiplerden birisi değilmiş. aşı önerdi, ve korkmamamı söyledi. siğillerin tekrar çıkmaması için 6 ay jilet ve ağdayı yasakladı. direncimi yüksek tutmak için yapmam gerekenleri söyledi. 1,5 yıl geçmesine rağmen siğiller tekrar çıkmadı. çok memnun kaldım. sizlere de öneririm. geçmiş olsun.
Peki epilasyon yapılmayacak mi altı ay? Hiç mi? Biz de araştıralım doktoru teşekkür ederim
Bende genital bölge temizliğini neyle yapacağım tavsiyedir olan var mı, ağda olmaz riskli yaPeki epilasyon yapılmayacak mi altı ay? Hiç mi? Biz de araştıralım doktoru teşekkür ederim
Arkadaslar yarin acibademe hem genel cerraha hem de iyi bir jinekolog onkologa sira aldim. Gidicez bakalim ne diyecek neler olacak yazarim insallah bubarada ogreneli 1 hafta oldu dua eder dua beklerim sizlerdenMakatinda siğil olanlar ne gibi test yapıldı içine de bakıldı mi anüsün içine bakıldı mi
Hayir yapmadilarKolposkopi yapıldı mı aize
Allah hasta olanlara şifa bekleyenlere şifa olsun inşallah kimseye dermansız dert vermesinArkadaslar yarin acibademe hem genel cerraha hem de iyi bir jinekolog onkologa sira aldim. Gidicez bakalim ne diyecek neler olacak yazarim insallah bubarada ogreneli 1 hafta oldu dua eder dua beklerim sizlerden
Çok iyi yapmışsın şimdiden geçmiş olsunArkadaslar yarin acibademe hem genel cerraha hem de iyi bir jinekolog onkologa sira aldim. Gidicez bakalim ne diyecek neler olacak yazarim insallah bubarada ogreneli 1 hafta oldu dua eder dua beklerim sizlerden
Ammmiiinnnn inşaALLAHH..Ne bileyim makatta sigil çoğalırsa makat kanseri diyor ağıza bulastıysa boğaz kanseri , tabi bunlari duyunca korkuyor insanRabbim şifamızı versin
Aldarayi nekadar sure kullandinBişey söyleyeyim mi doktor ne söylüyorsa doğru biz cok abartıyoruz kontrolde olduğun sürece hic bişeey olmuyor sigillerden kurtulmak içinde ALDARA krem tavsiye ederim benim 20 30 tane vardı krem sürdüm dua ettim hatta namaza başladım geçti 15 gün sonra özel hastaneye gidip baktırıcam burda bi cok önemli hastalık yaşayan insanlar olduğundan kendi hastalığınızı onlarla kıyaslayıp kendinizi boş yere huzursuz ve mutsuz ediyorsunuz yapmayın gerçekten iyi bir doktor bulun ve kendinizi kontrol altında tutun bu kadar basit
Aldarayi nekadar sure kullandinBişey söyleyeyim mi doktor ne söylüyorsa doğru biz cok abartıyoruz kontrolde olduğun sürece hic bişeey olmuyor sigillerden kurtulmak içinde ALDARA krem tavsiye ederim benim 20 30 tane vardı krem sürdüm dua ettim hatta namaza başladım geçti 15 gün sonra özel hastaneye gidip baktırıcam burda bi cok önemli hastalık yaşayan insanlar olduğundan kendi hastalığınızı onlarla kıyaslayıp kendinizi boş yere huzursuz ve mutsuz ediyorsunuz yapmayın gerçekten iyi bir doktor bulun ve kendinizi kontrol altında tutun bu kadar basit
Direncini tutmak icin neler yaptinÖncelikle geçmiş olsun. Başımdan geçtiği için paylaşmak istedim. 2 yıl önce kasık ve makatta bir kaç tane siğil çıktı devlet hastanesine başvurdum ve dondurma işlemi yapıldı. başka hiçbişey yapmadılar. dondurma işleminden 3 ay sonra tekrar siğiller çıktı. tekrar devlet hastanesine gittim ve dondurma işlemini tekrarladılar. bu sefer 2 ay sonra tekrar siğiller çıktı ve ben pes ettim özel doktordan randevu aldım. büyükçekmecede oturuyorum. buraya yakın silivride muayenesi olan bir doktora gittim. ismi doktor eser ağar. önce muayene etti, simir testi aldı, siğil için test aldı. hangi tipi olduğunu bilmemiz gerekiyor dedi, dondurma işleminde nüks sık oluyormuş ve sonra da lazer ile siğilleri yok etti. sonuç hpv tip 11 geldi. şükürler olsun kanser yapan tiplerden birisi değilmiş. aşı önerdi, ve korkmamamı söyledi. siğillerin tekrar çıkmaması için 6 ay jilet ve ağdayı yasakladı. direncimi yüksek tutmak için yapmam gerekenleri söyledi. 1,5 yıl geçmesine rağmen siğiller tekrar çıkmadı. çok memnun kaldım. sizlere de öneririm. geçmiş olsun.