Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tip 16 genellikle siğil yapmaz aslında ama belki sadece yüksek tiplere bakılmıştır sizde korkma bağışıklığı yüksek tutup kurtulursun hpv 16 için kolposkopi oldunuz muMakattaki siğillere ne yaptınız acaba , ben çok korkuyorum 4 tane yeni çıktı 1 ay önce farkettim ve geçen hafta tip16 old ogrendim
Karışım.nedir acaba kurtuldunuz galiba tamamenİsmi ne o ot karısımın nerde bulabılırz canım
Hayır üniversitede prof. hoca bulduk jinekolog özel.muayenesine gittik simdilik biseye gerek yok takip sadece dedi ve yolladıKolposkopi yapıldı mı aize
4 tıp çıktı bende sigil yapan tipte çıktı. Tip 16 da içinde varTip 16 genellikle siğil yapmaz aslında ama belki sadece yüksek tiplere bakılmıştır sizde korkma bağışıklığı yüksek tutup kurtulursun hpv 16 için kolposkopi oldunuz mu
Kolposkopi yapmadi dr. Um jinekolog a gittim pzt genel cerraha randevu aldım acibadem e. Acaba devlet mı özel mı bu konuda kararsizim4 tıp çıktı bende sigil yapan tipte çıktı. Tip 16 da içinde var
Öncelikle onkolojik tipe sahip olduğunuz için birşeye gerek yok kısmı yanlış kesinlikle kolposkopi yapılması gerek nacizane tavsiyem bende bir sağlıkçıyım hpv 16 birşey olmaz diye bekletmek garip olmuş4 tıp çıktı bende sigil yapan tipte çıktı. Tip 16 da içinde var
Jinekolog yerine jinekolojik onkolog gitmeniz gerekirKolposkopi yapmadi dr. Um jinekolog a gittim pzt genel cerraha randevu aldım acibadem e. Acaba devlet mı özel mı bu konuda kararsizim
Dönüşünüz için teşekkürler . Ben makattaki sigilden .korkuyorum sadece... vajinama prof.jinekolog bakti sigil yok dedi. sadece 8 ay sonra bana kontrole gel dedi. Asiyi genel cerraha soracagimAllah Allah.. Aşı konusunda geç kalsanız bile yaptırın mutlaka.. aşının erkeni geçi olmaz.. Aşı sayesinde virüs baskılanır daha kolay atarsın .. çoğu doktor virüsü alsanız bile aşınızı olun diyor.. Mutlaka aşı olun.. Anlamıyorum ben bu doktorları ya ben aşı olmak istediğim zaman nişanlına güvenmiyor musun ? Demişti .. Ama sadece cinsellikle bulaşmıyormuş ki bu melet şey.. Bulunduğum yerde aşıyı da bulamamıştım ya neyse.. Sen aşını mutlaka ol ... bu sitede virüs kapıp aşı olup sonradan daha siğil çıkmayan pozitif olmayanlar var..
Evet bende ilginç buldum. Bu yüzden pzt genel cerraha gideceğim. Makattaki 4 sigil ama ben korkuyorumÖncelikle onkolojik tipe sahip olduğunuz için birşeye gerek yok kısmı yanlış kesinlikle kolposkopi yapılması gerek nacizane tavsiyem bende bir sağlıkçıyım hpv 16 birşey olmaz diye bekletmek garip olmuş
Makattaki siğilden korkmanıza gerek yok doldurarak ve bağışıklık yüksek tutarak kurtulursunuz ondan zaten içerde siğil olmaz hpv 16 hücre değişikliği yapabilir buda ancak kolposkopi ve biyopsi ile belli olurDönüşünüz için teşekkürler . Ben makattaki sigilden .korkuyorum sadece... vajinama prof.jinekolog bakti sigil yok dedi. sadece 8 ay sonra bana kontrole gel dedi. Asiyi genel cerraha soracagim
Aşı siğilden ziyade rahim ağızı kanseri için önemli ve ek olarak virüsü baskıladığı için siğil çıkmasını da engellyor bu makat içinde geçerli vajina içinde..Dönüşünüz için teşekkürler . Ben makattaki sigilden .korkuyorum sadece... vajinama prof.jinekolog bakti sigil yok dedi. sadece 8 ay sonra bana kontrole gel dedi. Asiyi genel cerraha soracagim
Bu acibademde var mı ki bu bölüm. Tip fakültesinde mı varJinekolog yerine jinekolojik onkolog gitmeniz gerekir
Acıbademde var mı bilemem ben özel muayenehane gidiyorum ama üniversite hastanelerinde varBu acibademde var mı ki bu bölüm. Tip fakültesinde mı var
Evet abartmamak gerek ama kontrol şart siğil geçici bir süreç zaten hpv onkolojik tipler içinde jinekolojik onkolog takibi gerekli sonuçta tedavi edilebilir şeyler bunlarBişey söyleyeyim mi doktor ne söylüyorsa doğru biz cok abartıyoruz kontrolde olduğun sürece hic bişeey olmuyor sigillerden kurtulmak içinde ALDARA krem tavsiye ederim benim 20 30 tane vardı krem sürdüm dua ettim hatta namaza başladım geçti 15 gün sonra özel hastaneye gidip baktırıcam burda bi cok önemli hastalık yaşayan insanlar olduğundan kendi hastalığınızı onlarla kıyaslayıp kendinizi boş yere huzursuz ve mutsuz ediyorsunuz yapmayın gerçekten iyi bir doktor bulun ve kendinizi kontrol altında tutun bu kadar basit
Aynen öyle benim demek istediğim hiç geçmeyecek sanki ölümcül bi hastalıga yakalanmış gibi davranmak yanlış ne hastalıklar var her durumda şükretmek ve cözüm aramak gerek derdi veren allah dermanı vermez mi hic gönlünüzü ferah tutup doktorunuz söylediklerine uyun mutlu olun inşallah hepinizEvet abartmamak gerek ama kontrol şart siğil geçici bir süreç zaten hpv onkolojik tipler içinde jinekolojik onkolog takibi gerekli sonuçta tedavi edilebilir şeyler bunlar
Ne bileyim makatta sigil çoğalırsa makat kanseri diyor ağıza bulastıysa boğaz kanseri , tabi bunlari duyunca korkuyor insanEvet abartmamak gerek ama kontrol şart siğil geçici bir süreç zaten hpv onkolojik tipler içinde jinekolojik onkolog takibi gerekli sonuçta tedavi edilebilir şeyler bunlar
Elbette korkuyor ama üzmeyin kendinizi sakin olun siğiller için kriyoterapi veya yakma yapılır hpv 16 içinde kolposkopi yaptırırsınız geçmiş olsunNe bileyim makatta sigil çoğalırsa makat kanseri diyor ağıza bulastıysa boğaz kanseri , tabi bunlari duyunca korkuyor insanRabbim şifamızı versin
çok sağ olun umarım gelmiş ve geçmiş olurElbette korkuyor ama üzmeyin kendinizi sakin olun siğiller için kriyoterapi veya yakma yapılır hpv 16 içinde kolposkopi yaptırırsınız geçmiş olsun