Cevabın için tesekkür ederim. smear testi bakirelerde olmuyor diye biliyordum bu sebepten biç yaptırmadım. yakında yaptırıcam. Hpv gecirmiştim daha once ben. Hani rahim kanserinin tetikleyicisi ya, bu durumu yasayınca cok korktum.ben de ilk ilişki yaşadığımda 4-5 seferde kanama oldu o zamanlar doktora gözükmüştüm bi sorun olmadığını söylemişti. 34 yaşındaysanız zaten hiçbi şey yaşamasanız da 3 yılda 1 smear+hpv tarama testi yaptırmanız gerekiyo.
Cok tesekkür ederim ilginize.. SEVGİLERZannetmiyorum rahim ağızı kanseri olduğunuzu.. Birkere bakireydiniz bakire olduğunuz için içeri taşınması binde bir ihtimal yani .. onun dışında ilk ilişkiniz olduği için kanama olmuş olabilir veya polip olabilir falan fişman rahim ağızı kanseri için çoooookkkkkkkkk erken korkuyorsunuz gibi geliyor bana canınızı sıkmayın.. 6 7 yl boyunca çıkmadıysa negatif bile olmuşsunuzdur belki.. 6 7 yl uzun bir süre çünkü 2 yl çıkmayınca bile sadece rutin kontrole dönüyor hpv.. Ama ilişkinizi korunarak yaşayın eğer eşiniz değilse ilişkiye.girdiğiniz kişi hem korunursunuz (gebelik) hemde bulaşıcı hastalıklardan korunursunuz
Evet benim akıntım çok bir süredir maalesef ve bıktım artık. Afedersiniz tuvalette bile damlıyor. Peçetesiz duramıyorum sürekli değiştiriyorum. Koku çok rahatsız edici değil ama yine de var biraz. Rengi de hafif beyazımsı sarımsı. Ben de pazartesi dr a gideceğim biyopside cin2 ve kronik servisit çıktı ama dr endişe etmeyin problem yok yazmış. Kolposkopide de kötü bir şey görmemişti aslında brn de cin2 çıkmasına şaşırdım. Belki servisit de tetiklemiş olabilir. Aslında servisite tedavi yapıyorlar dondurma, yakma vs. Benim dr ne yapar ne der bilmiyorum bakalım
Geçmiş olsun benim okadar fazla degi 6 ay sonra bana nasil bi islem yapilir bilmiyorum. Cin2ye normalde islem yapiliryor oyle birakilmiyor diye biliyorum. Ben cin2nin servisten dolayi olacagini zanetmiyorum ama olabilrde. Bunu doktorunuza sorun bende merak ettim simdi.Evet benim akıntım çok bir süredir maalesef ve bıktım artık. Afedersiniz tuvalette bile damlıyor. Peçetesiz duramıyorum sürekli değiştiriyorum. Koku çok rahatsız edici değil ama yine de var biraz. Rengi de hafif beyazımsı sarımsı. Ben de pazartesi dr a gideceğim biyopside cin2 ve kronik servisit çıktı ama dr endişe etmeyin problem yok yazmış. Kolposkopide de kötü bir şey görmemişti aslında brn de cin2 çıkmasına şaşırdım. Belki servisit de tetiklemiş olabilir. Aslında servisite tedavi yapıyorlar dondurma, yakma vs. Benim dr ne yapar ne der bilmiyorum bakalım
anlattıklarınıza göre dilin doğal yapılımı diye düşünüyorum. ama bi doktora gösterin, içiniz rahat etsin.Arkadaslar dil altinda et parxalari var yani baya var . Doktor zamaninda tukuruz bezi atilimjmj ne demisti bana . Bunlar normalmi sizdede var mi . Birde dilin 20lik disin yaninda olan tarafi varya yani dilin koke dogru yan tarafi orda bi seyler var papilla gibi . Acab dilin dogal yapisimi yoksa sigilmi . Cok korkuyorum
Benim kolposkopide bile dr iyi konuşmuştu kötü bir şey görmemişti sadece küçük bir yerde vardı onu da aldı zaten parça olarak patolojiye gitmişti. Belki çok yayılmadı sadece o parça cin2ydi bilmiyorum. drumla pazartesi görüşeceğiz bakalımGeçmiş olsun benim okadar fazla degi 6 ay sonra bana nasil bi islem yapilir bilmiyorum. Cin2ye normalde islem yapiliryor oyle birakilmiyor diye biliyorum. Ben cin2nin servisten dolayi olacagini zanetmiyorum ama olabilrde. Bunu doktorunuza sorun bende merak ettim simdi.
Dil altındaki normal şerit halinde bir hizada oluyor.. O normal.. Dilin köküne doğru sağlı sollu var onlarda normal iki taafta var onlarda.. korkulacak birşey yok canım.. Herşeyi sıkıntı yapmaya gerek yok.. dilin doğal yapısı ..Arkadaslar dil altinda et parxalari var yani baya var . Doktor zamaninda tukuruz bezi atilimjmj ne demisti bana . Bunlar normalmi sizdede var mi . Birde dilin 20lik disin yaninda olan tarafi varya yani dilin koke dogru yan tarafi orda bi seyler var papilla gibi . Acab dilin dogal yapisimi yoksa sigilmi . Cok korkuyorum
Doktora gittim tukuruk bezi atilimi dedi kamerayla falan bakti temiz dedi . Yinede oyle bi psikolojiki aklima takiliyo ☹anlattıklarınıza göre dilin doğal yapılımı diye düşünüyorum. ama bi doktora gösterin, içiniz rahat etsin.
Dilin altinda serit bolgesi degil etrafi falan hep kucuk kucuk wt parcasi ☹Dil altındaki normal şerit halinde bir hizada oluyor.. O normal.. Dilin köküne doğru sağlı sollu var onlarda normal iki taafta var onlarda.. korkulacak birşey yok canım.. Herşeyi sıkıntı yapmaya gerek yok.. dilin doğal yapısı ..
Normal bende de var doktor tükürük bezidens kaynaklı dedi.. doktor birşey yok dediyse yoktur.. Ağız yapısı da genital bölge gibi herkeste farklıdır.. Korkmayın lütfen..Dilin altinda serit bolgesi degil etrafi falan hep kucuk kucuk wt parcasi ☹
CAnım onlar dilin kendi yapısı v şeklinde dizelenmis 5 parça Bende takıntı yapmıştım onları evde herkese baktım aynı istersen internete yaz bak cıkıyoArkadaslar dil altinda et parxalari var yani baya var . Doktor zamaninda tukuruz bezi atilimjmj ne demisti bana . Bunlar normalmi sizdede var mi . Birde dilin 20lik disin yaninda olan tarafi varya yani dilin koke dogru yan tarafi orda bi seyler var papilla gibi . Acab dilin dogal yapisimi yoksa sigilmi . Cok korkuyorum
Bende 2 ay önce makatta 4 tane sigil farkettim. 2 gün önce fakultede gorev yapan iyi bir prof. A özel muayenesine gittik. Oda bana asi konusunda geçmiş artık. O aşı hpv ye kapilmadan önce yapilacak dedi. Faka 2 tane çocuğum var onlara hemen yaptırın dedi. Haftaya acibadem e randevu aldim birde oraya gideceğim bakalimSizce asi olmalimiyim
Bende hem hpv 16 hem sigil yapan tip çıktı. 2 ay önce makatimin kasınmasiyla farkettim sonra 1 ay önce 3 4 adet sigil çıktı. Hemen dr a gittim . Ihmal etmeyinGeçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Benim de sadece vajina içindeydi, bir kez yaktırdım, yeni daha, 3 hafta oldu, ama simdi vajina icimden kuyruk sokumuna kadar kaşıntım var, makat da dahil.Sizde de oldu mu böyle şeyler?
Allah Allah.. Aşı konusunda geç kalsanız bile yaptırın mutlaka.. aşının erkeni geçi olmaz.. Aşı sayesinde virüs baskılanır daha kolay atarsın .. çoğu doktor virüsü alsanız bile aşınızı olun diyor.. Mutlaka aşı olun.. Anlamıyorum ben bu doktorları ya ben aşı olmak istediğim zaman nişanlına güvenmiyor musun ? Demişti .. Ama sadece cinsellikle bulaşmıyormuş ki bu melet şey.. Bulunduğum yerde aşıyı da bulamamıştım ya neyse.. Sen aşını mutlaka ol ... bu sitede virüs kapıp aşı olup sonradan daha siğil çıkmayan pozitif olmayanlar var..Bende 2 ay önce makatta 4 tane sigil farkettim. 2 gün önce fakultede gorev yapan iyi bir prof. A özel muayenesine gittik. Oda bana asi konusunda geçmiş artık. O aşı hpv ye kapilmadan önce yapilacak dedi. Faka 2 tane çocuğum var onlara hemen yaptırın dedi. Haftaya acibadem e randevu aldim birde oraya gideceğim bakalim
Kolposkopi yapıldı mı aizeBende hem hpv 16 hem sigil yapan tip çıktı. 2 ay önce makatimin kasınmasiyla farkettim sonra 1 ay önce 3 4 adet sigil çıktı. Hemen dr a gittim . Ihmal etmeyin
Ben vajina ve makat içinde çok yatırdım belki 200 adet 1 yıl bıyunca
Makattaki siğillere ne yaptınız acaba , ben çok korkuyorum 4 tane yeni çıktı 1 ay önce farkettim ve geçen hafta tip16 old ogrendimCanım doktor hastanın isteğine göre yapmıyor onu bildiğim kadarıyla.. kendinin gerekli görmesi lazim. Bi arkadaşım rica edince devletteki doktoru anal iliski mi yaşıyorsunuz falan diye sormuş ne kadar saygısızca.. bunu duyunca ben sormaya cesaret edemedimbenimde siğil makat bolgemde çıkmıştı
Canım tip 16 genelde siğil yapmaz derler amaMakattaki siğillere ne yaptınız acaba , ben çok korkuyorum 4 tane yeni çıktı 1 ay önce farkettim ve geçen hafta tip16 old ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?