Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Cevabın için tesekkür ederim. smear testi bakirelerde olmuyor diye biliyordum bu sebepten biç yaptırmadım. yakında yaptırıcam. Hpv gecirmiştim daha once ben. Hani rahim kanserinin tetikleyicisi ya, bu durumu yasayınca cok korktum.

Cok tesekkür ederim ilginize.. SEVGİLER

Geçmiş olsun benim okadar fazla degi 6 ay sonra bana nasil bi islem yapilir bilmiyorum. Cin2ye normalde islem yapiliryor oyle birakilmiyor diye biliyorum. Ben cin2nin servisten dolayi olacagini zanetmiyorum ama olabilrde. Bunu doktorunuza sorun bende merak ettim simdi.

Arkadaslar dil altinda et parxalari var yani baya var . Doktor zamaninda tukuruz bezi atilimjmj ne demisti bana . Bunlar normalmi sizdede var mi . Birde dilin 20lik disin yaninda olan tarafi varya yani dilin koke dogru yan tarafi orda bi seyler var papilla gibi . Acab dilin dogal yapisimi yoksa sigilmi . Cok korkuyorum

anlattıklarınıza göre dilin doğal yapılımı diye düşünüyorum. ama bi doktora gösterin, içiniz rahat etsin.

Benim kolposkopide bile dr iyi konuşmuştu kötü bir şey görmemişti sadece küçük bir yerde vardı onu da aldı zaten parça olarak patolojiye gitmişti. Belki çok yayılmadı sadece o parça cin2ydi bilmiyorum. drumla pazartesi görüşeceğiz bakalım

Dil altındaki normal şerit halinde bir hizada oluyor.. O normal.. Dilin köküne doğru sağlı sollu var onlarda normal iki taafta var onlarda.. korkulacak birşey yok canım.. Herşeyi sıkıntı yapmaya gerek yok.. dilin doğal yapısı ..

Dilin altinda serit bolgesi degil etrafi falan hep kucuk kucuk wt parcasi ☹

Dilin altinda serit bolgesi degil etrafi falan hep kucuk kucuk wt parcasi ☹
Normal bende de var doktor tükürük bezidens kaynaklı dedi.. doktor birşey yok dediyse yoktur.. Ağız yapısı da genital bölge gibi herkeste farklıdır.. Korkmayın lütfen..

CAnım onlar dilin kendi yapısı v şeklinde dizelenmis 5 parça Bende takıntı yapmıştım onları evde herkese baktım aynı istersen internete yaz bak cıkıyo

Sizce asi olmalimiyim
Bende 2 ay önce makatta 4 tane sigil farkettim. 2 gün önce fakultede gorev yapan iyi bir prof. A özel muayenesine gittik. Oda bana asi konusunda geçmiş artık. O aşı hpv ye kapilmadan önce yapilacak dedi. Faka 2 tane çocuğum var onlara hemen yaptırın dedi. Haftaya acibadem e randevu aldim birde oraya gideceğim bakalim

Bende hem hpv 16 hem sigil yapan tip çıktı. 2 ay önce makatimin kasınmasiyla farkettim sonra 1 ay önce 3 4 adet sigil çıktı. Hemen dr a gittim . Ihmal etmeyin

Allah Allah.. Aşı konusunda geç kalsanız bile yaptırın mutlaka.. aşının erkeni geçi olmaz.. Aşı sayesinde virüs baskılanır daha kolay atarsın .. çoğu doktor virüsü alsanız bile aşınızı olun diyor.. Mutlaka aşı olun.. Anlamıyorum ben bu doktorları ya ben aşı olmak istediğim zaman nişanlına güvenmiyor musun ? Demişti .. Ama sadece cinsellikle bulaşmıyormuş ki bu melet şey.. Bulunduğum yerde aşıyı da bulamamıştım ya neyse.. Sen aşını mutlaka ol ... bu sitede virüs kapıp aşı olup sonradan daha siğil çıkmayan pozitif olmayanlar var..

Merhaba coffee makatta siğiller nasıldı, kurtuldunuz mu acaba hangi yontemi tavsiye edersiniz

Makattaki siğillere ne yaptınız acaba , ben çok korkuyorum 4 tane yeni çıktı 1 ay önce farkettim ve geçen hafta tip16 old ogrendim

Makattaki siğillere ne yaptınız acaba , ben çok korkuyorum 4 tane yeni çıktı 1 ay önce farkettim ve geçen hafta tip16 old ogrendim
Canım tip 16 genelde siğil yapmaz derler ama ben birşey yaptırmadım bağışıklığıma yüklendim kendiliğinden geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…