• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yaa aşkım benim mesajın yüzümü güldürdü 🥰 rabbim bu yeni yılda seni ve tum kadinlari bu virüsten kurtarsin umarim negatif olursun sende en kisa surede guzelim 😊😊😊🥰🌺 guzel kalbin sayesinde eminim sende yeneceksin hayırlı haberlerini alacagima eminim😍

Ayın 7’sinde test tekrarım var. En geç 17’si gibi öğrenicez hep birlikte. İnşallah bu yıl herkes negatif alır,tek temennim bu. Güzel söylemlerin için çok çok teşekkür ediyorum🥰 Seninde güzel kalbinden geçirdiğin pozitif şeyler sayesinde negatif haberimi yazıcam❤️❤️

Bende yazmak istedim bu topigin güzel korku dolu endişeli hatta üzgün kadınları hepinizi sevgiyle kucaklıyorum atlatacaksiniz korkmayın moralinizi bozmayın neden Ben demeyin çünkü belkide bunu yasamak bizim için hayırlıdır. Unutmayın bizler şanslıyız çünkü farkındayız onlemlerimizi alıyoruz ve önlem almak rahim ağzı kanseri riskini neredeyse sıfıra indiriyor dünyada onlenebilen neredeyse tek kanser türüdür:) hepinizi seviyorum ve yeni yıl bize sağlık getirsin hepiniz kâğıtta kocaman NEGATIF yazısı görün ınsallah 💃🏼😍🥰🥰🥰🙋🏼‍♀️

Yarin biyopsi sonucumu alacam kalbim carpiyor resmen. bendeki 8senelik bi geçmiş cok korkuyorum. dua edin Arkadaslar bakalim ne cikacak

Yarin biyopsi sonucumu alacam kalbim carpiyor resmen. bendeki 8senelik bi geçmiş cok korkuyorum. dua edin Arkadaslar bakalim ne cikacak
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. İyi düşünün iyi olsun. Hangi tipler mevcuttu? 8 senede atardınız aslında.

İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. İyi düşünün iyi olsun. Hangi tipler mevcuttu? 8 senede atardınız aslında.
Ya sanirim her tipi atilmiyor benim de 8 senelik bir durum.tipimi ben bilmiyorum ama cin3 ten bir kere leep olmustum simdi tekrar cin3 leep olucam

inslalah saolun bende 8 sene once siğil cikti hpvnin tehlikeli oldugunu bilmiyordum sigilleri yakan doktor ne bi test nede bi bilgi verdi. Geçen ay test yaptim tip 56 cikti sadece yuksek tiplere bakilmis herhalde

Arkadaşlar bugün hpv tipleme de negatif çıktı ama ömür boyu vücudumda tasiycam tedavisi yok sadece siğil çıkınca yakilcak bide 3 yılda bir smear testi yapcam asi içinde dedi 26 yaş ve üstü olmaz bide hpv aldıktan sonra çokta faydası yok dedi

Arkadaşlar hpv testini ketemde yaptırdım geçen sene negatif ti bu yıl yapmadılar o yüzden 5 yılda birmis. Tıp fak. yaparlar mı hpv ? Normal hastanede smear aldılar. Rahimagzimda yara varmış daha önce siğil tedavisi olmuştum. Beni tatmin etmedi doktor. Bastan savma bakti. Yara olduğu zaman smear kötü mü gelir?

Arkadaşlar hpv testini ketemde yaptırdım geçen sene negatif ti bu yıl yapmadılar o yüzden 5 yılda birmis. Tıp fak. yaparlar mı hpv ? Normal hastanede smear aldılar. Rahimagzimda yara varmış daha önce siğil tedavisi olmuştum. Beni tatmin etmedi doktor. Bastan savma bakti. Yara olduğu zaman smear kötü mü gelir?
Bendede yara var çocuğum yok smear da birşey çıkmadı temiz di hpv tipleme içinde tıp fakültesi araştırma hstnsi yaparlar smeari banada 3 yılda bir verdi doktor hpv den dolayı

Arkadaslar hpv 56 ascus sonucu biyopsi sonucum aktif kronik servist cikti doktor sadece 6 ay sonra smir istedi 1 sene sonrda hpv+smir istedi. Birsey demedi doktor bu aktif kronik servist ne oluyor ascusa bagli iltihapmi oluyor baska bi doktora gitmeme gerek varmı

Arkadaslar hpv 56 ascus sonucu biyopsi sonucum aktif kronik servist cikti doktor sadece 6 ay sonra smir istedi 1 sene sonrda hpv+smir istedi. Birsey demedi doktor bu aktif kronik servist ne oluyor ascusa bagli iltihapmi oluyor baska bi doktora gitmeme gerek varmı
Sanırım iltihap oluyor servisit smearda ne çıktı?

Bendede yara var çocuğum yok smear da birşey çıkmadı temiz di hpv tipleme içinde tıp fakültesi araştırma hstnsi yaparlar smeari banada 3 yılda bir verdi doktor hpv den dolayı
Kokulu akintiniz var mıydı smeari verirken?

Arkadaslar aslında hpvden okadar da korkmamamiz 8 senelik pozitif like hemde yuksek bi tip ve Ben kemdimi hic sormamistim cok sukur rabbime Ben kendimi en kotusune hazirlamistim bu sürede birsey olduguna kendimi hazirlamistim cok sukur

Back