• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Geçmiş olsun, son durumunuz nedir acaba? Umarım kurtulmuşsunuzdur. Ben de yeni öğrendim, 5 i tehlikeli olmak üzere 8 tip varmış.😔
Canım testi nerde yaptırdın? Bence tekrarla testi 8 tip aynı kişiden kapmış olamazsın heralde ya partnerin çok esli biri miydi ? Yinede testi tekrarlamani oneriyorum bazen hata olabiliyor

Canım testi nerde yaptırdın? Bence tekrarla testi 8 tip aynı kişiden kapmış olamazsın heralde ya partnerin çok esli biri miydi ? Yinede testi tekrarlamani oneriyorum bazen hata olabiliyor
Küstüğümüz zamanlarda da birileri oldu diye düşünüyorum. Arayış içindeydi hep. Erkeklere bir şey olmuyor diye de rahatlığı tabi.

Küstüğümüz zamanlarda da birileri oldu diye düşünüyorum. Arayış içindeydi hep. Erkeklere bir şey olmuyor diye de rahatlığı tabi.
O kişiyle ilişkiye ara ver hatta mümkünse uzak dur çünkü bu sendeki viral yükü arttırır ve virüsü yenme süreni uzatır

Ayrıldım. Kimseyi de düşünmüyorum artık, bu yaşadığım korkulardan sonra.
Bir daha evlenmiyceksin diye bsy yok cnm her hpv kanser demek değil sonucda vücuttan atılan bir enfeksiyon sadece biraz daha zahmetli diğer enfeksiyonlara göre aci badem Maslak hastanesi kadın doğum uzmani Mete gungorun yazısı var hatta okuyabilirsin yada Dr Süleyman Engin akhan var

Kızlar yakınlarda Gardasil asi yaptıran var mı? Yan etki gördünüz mü ve güncel fiyatı ne kadar ?

Back